Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  8,348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Socrates

 1. Na de afgelopen pagina's is mijn voorlopige conclusie dat deze sport een Ellie Lust nodig heeft. Uitgerust met beeldschermpje en headset.
 2. Heb je toch iets gemeen met die stomme Hamilton!
 3. HIER ZIT HIJ ERNAAST! ERNAAST! Wat een kneuzen toch in die studio, volwassen mannen helemaal lopen schreeuwen en druk doen over de vraag of twee auto'tjes naast elkaar reden of niet.
 4. Je gunt al die types zo hard dat Hamilton wint hè.
 5. Socrates

  Brits voetbal

  Pressen met Matic was pas genieten geweest.
 6. Wat was Memphis weer vreselijk slecht eh @La Pulga. Lekker voor 15 miljoen verkopen wanneer je de kans krijgt ofzo.
 7. Klopt ja, anders was Puig ook niet gekomen voor Gavi. Alex Moreno blijft wel een goed backje hè. Verder zaadvoetbal zoals verwacht met Coutinho - Memphis - Abde. Sowieso te statisch allemaal. Vind de 3-2-2-3 toch beter ogen.
 8. Zeker dat het rust is? Lijkt me vandaag 4-3-3 te worden met Coutinho - Memphis - Abde. Gaat een hoop gekloot worden dan.
 9. Socrates

  Brits voetbal

  Denk ook dat Ziyech meer heeft aan Lukaku/Werner als spits en een Hudson/Werner/Pulisic op links. Dan gaan zij diep en kan Ziyech uit de drukte blijven. Mount en Havertz zwerven zelf ook en komen ook met regelmaat tussen de linies. Dan moet de diepte vooral komen van de wingbacks, maar daar heeft Ziyech weinig aan. Niet vaak om ze weg te sturen en ook niet echt om daarna nog een oplossing te zijn. Staat dan altijd in de tweede lijn.
 10. Socrates

  Brits voetbal

  Ziyech is daar eigenlijk ook niet helemaal op zijn plaats hè. Staat vaak te diep en het gaat net wat te snel allemaal. En nu ik dit type geeft 'ie een prima voorzet. Maar had daar dus ook de ruimte, dat is waar hij moet komen. Niet steeds de zestien in hoeven rennen.
 11. Socrates

  Brits voetbal

  Hoelang kan je het met z'n allen hebben over vasthouden.. Managers United.. More like Referees United.
 12. Toch wel mooi dat er in deze c-sport die alleen in Nederland zo leeft ineens een random Zweed is die met een beetje toewijding al die suffe Hollanders eruit weet te schaatsen.
 13. Puur uit interesse: wat is de meerwaarde hier precies van? En is het niet lastig om dit te verbinden met YT/Spotify?
 14. Hoe kan het dan dat je alles gratis op Youtube kan kijken? ESPN zal toch niet voor niks betalen? En Dortmund - Bayern ook gratis te zien dan op YT morgen?
 15. Mja, dan zien we dat gewoon heel anders. Ik vind het echt zes vreselijke minuten. Hoe stop je zoveel gekkigheid in zes minuten. Ordinaire, wanstaltige en hysterische popmuziek die alle kanten op schiet. Met een kinderlijke parodie op opera. Mis ook gelaagdheid. Kan het heel moeilijk serieus nemen. Maar ja, hee, Claudia de Breij is uit de top tien. Die kan niet eens zingen. Vinden we elkaar daar weer.
 16. Op basis waarvan? Verder wel eens, maar Bohemian Rhapsody is imo het meest vreselijke nummer uit die lijst. Misschien met die Boudewijn. Uit die top tien kan ik Pearl Jam en Led Zeppelin goed tolereren. Danny Vera vind ik dan nog het meest acceptabele van de rest.
 17. Coldplay, alles wat Nederlandstalig is, DJ's, Racoon, Rammstein, AC/DC.. Maar dit is een gevaarlijke vraag voor mij, dus ik laat het hier maar bij voor nu. @Erwin. Just The Two of Us Ook mooi dat je I Put A Spell On You hebt, al vind ik het erg jammer dat de versie van Nina Simone er niet in staat.
 18. Godverdomme, steek je er uren werk in, vergeet je alsnog één van de beste nummers. Amy vergeten, kan niet meer met mezelf leven nu.
 19. Nou, we zijn er mee klaar hoor. Ontzettend veel bagger in die hele lijst, maar toch nog tot een redelijke selectie kunnen komen imo. Voornamelijk grunge/alternatief/blues/r&b/soul en hier en daar wat 'gewoon' goed in elkaar stekende nummers. (Ben te lui om alles uit te schrijven)
 20. Nou nou, helemaal volwassen is het al niet meer: George Michael heeft een plekje gekregen. (Overigens is het helemaal mijn intentie niet om hier de snob uit te hangen hoor, maar het lijstje van aron24 viel mij wel heel erg zwaar, triggerde mij natuurlijk weer) Heb de laatste dagen zo'n beetje die hele klote top2000 doorwerkt, ze kent geen geheimen meer voor me. Moet nu nog van 42 naar 35. Mis wel echt een hoop trouwens, beetje pijnlijk af en toe.
 21. Socrates

  Ballon d'Or

  Neen, dit gaat om journalisten.
 22. Socrates

  Ballon d'Or

  Hebben beide wel geweldige seizoenen bij hun clubs gespeeld. Maar dan ook echt. Barella was helemaal zo slecht ook niet op het EK. Paar goede wedstrijden, paar wat onzichtbare. Bruno rendeert niet zo bij Portugal. Geen klik ook met Ronaldo. Leuk voor hem dus ook, die transfer van Ronaldo naar ManU.
 23. Niet zozeer een provocatie, meer een verpakte mening. Bovenal stijgende verbazing. Maar fijn voor je dat hier niet iedereen je uitlacht zoals op Focus het geval kon zijn (geen sarcasme).
 24. Voor de Kids Top 20 hoef je niet zoveel nummers in te sturen hoor Ronnie.
×
×
 • Create New...