Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  9,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by Socrates

 1. Socrates

  Rode Duivels

  Zeker als je zonder argumenten komt aanpappen inderdaad! Zoals ik al zei is het vrij simpel. Ogen op de bal, tackle op de bal, hij raakt 'm ook gewoon. Scheids gaf voordeel België want het spel ging gewoon verder. Je kan fluiten voor een overtreding omdat 'ie hem met links meeneemt in de schaar.
 2. Socrates

  Rode Duivels

  Nou, ik vond die op De Bruyne geen geel. Gewoon een vrije trap want neemt naast bal ook speler mee. Al gaf 'ie daar zelfs gewoon voordeel aan België dacht ik. En de vraag is ook of Palhinha daar shirtje had getrokken met al geel op zak.
 3. Socrates

  Rode Duivels

  Ogen op de bal, tackle op de bal. Alleen met het linkerbeen neemt hij hem mee. Het is vooral de snelheid die het er erger uit doet zien.
 4. Socrates

  Rode Duivels

  Tja, ik weet nog dat vooral een Belgische overtreding vrij hard was en Palhinha op De Bruyne werd nogal overdreven door de Belgische commentator. Volgens de statistieken Belgen zelfs nog meer overtredingen gemaakt ook. In die wedstrijd was Renato Sanches voor mij de man van de wedstrijd, die was echt geweldig. Maar goed, ik gun jou en België de wereld en snap ook best dat je al snel zo'n wedstrijd door een wat gekleurde bril ziet. Ik hoop vooral dat België eens wat beter gaat spelen, wellicht dat ik er dan ook eens wat meer sympathie voor op kan brengen. Aan het land zelf ligt het immers niet.
 5. Socrates

  Rode Duivels

  Je komt met een open deur terwijl ik helemaal niet zeg dat het iemand anders z'n schuld is dat Portugal die wedstrijd niet won (ik zei dus: ze hadden wel 3-0 kunnen winnen, moeten zelfs). Die hele reactie was al tamelijk overbodig. Maar je hebt wel gelijk natuurlijk, dankjewel.
 6. Socrates

  Rode Duivels

  'Moeten zelfs'.
 7. Heerlijk, voor mij is de Giro geslaagd
 8. Heerlijk joch is Giulio toch Beter wint 'ie dit
 9. Socrates

  Rode Duivels

  Beetje wereldvreemd, België ging evenzeer over de schreef. Daarnaast gaat een wedstrijd niet om het aantal tackles. Portugal had die wedstrijd de grootste kansen en het betere van het spel. Had wel 3-0 kunnen worden. Moeten zelfs.
 10. Socrates

  Brits voetbal

  Hoop op Leeds, veel mooiere club imo dan Burnley. Maar vrees ervoor. Ergens ook wel karma voor het ontslaan van Bielsa dan.
 11. Jammer inderdaad, eindelijk een keer in goede doen. Ook iemand die wil aanvallen. Ciccone en Yates ook al weg uit het klassement.
 12. Socrates

  Brits voetbal

  Ik ben voor Juventus, Palermo, Ajax, Feyenoord, Vitesse, Sparta, Dortmund, Barca, Atleti, Bilbao, Las Palmas, Benfica, Braga, Marseille, Metz, Shaktar Donetsk, New York City FC, Brondby, FCSB, PAOK, Racing Club en Dinamo Zagreb. Iemand problemen mee?
 13. Socrates

  Rode Duivels

  Daar identificeer ik mij totaal niet mee. Ik ben juist voor een tactische, slimme of vernuftige aanpak, ook als dat defensief is. Het gaat mij niet om een smerig spelletje spelen, het ging erom dat Portugal in die wedstrijd veel beter was en het onsamenhangende België gewoon finaal werd weggespeeld. Nog altijd een wonder dat België daar won en dat heeft meer met geluk dan wijsheid te maken.
 14. Socrates

  Rode Duivels

  Ah ja, maar vond het eerder een vrij schaamtevolle vertoning.
 15. Socrates

  Rode Duivels

  Klopt en daar leunt het op. Dat is dus precies nul werkzame strategie. Altijd als ik België zie is het totaal geen logisch collectief zonder enige herkenbaarheid in spel. Toen ze volledig weggespeeld werden? Of gaat het dan vooral om het resultaat?
 16. Socrates

  Rode Duivels

  Moet vooral eens een logische strategie achter gaan zitten. Al jaren trekt het spel op niks.
 17. Zijn al sinds Berjuan beter gaan voetballen, vrijwel direct. Maar Barca noemen is sowieso flauw want veel slechter dan Koeman kon ook bijna niet meer. Overigens was ik het wel eens over Heracles nu hoor. Wormuth lijkt mij toch geen complete onbenul en voor alleen twee (?) wedstrijdjes play-offs is het wel heel lastig nog wat te veranderen.
 18. Kleine toelichting: - Anoniem geeft een kleine speltwist en ik geloof dat het voor een paar individuen ook zelfs wel degelijk uitmaakt - Laatste 10 jaar-uitgebracht + maximum views/clicks (is imo ook vooral de combinatie) omdat het toch leuk is om vooral wat nieuwe, niet vreselijk bekende muziek te leren kennen
 19. Ja dat zegt iedereen als het een keer fout gaat. Maar als het wel goed gaat blijven de dooddoeners uit. PEC, Heerenveen, Sparta, Club Brugge, Spurs, Newcastle.. Zat voorbeelden waar het wel effect sorteert.
 20. Socrates

  ADO Den Haag

  Nee, jij niet. Maar jij bent ook geen homo en voetbalsupporter tegelijk. Tal van voorbeelden dat voetbalstadions bepaald niet homo-vriendelijk zijn, valt nog een wereld te winnen dus. Regenboogvlag is maar een symbool. Dat was de boodschap in Hongarije ook. Dit is Nederland, een over het algemeen vrij en tolerant land. Laat toch lekker. Mwah, andere meningen.. Haat en intolerantie hoef je niet te accepteren. Dan moet je lekker in Saoedi-Arabië gaan wonen als je wil dat dat de norm is (niet jij specifiek). Maar goed, jammer dat je er zo over denkt. Zou het juist omarmen als supporter. Toch fijn dat iedereen zichzelf kan en mag zijn bij de club (en daar hoort dus ook bij dat je welke toegestane symboliek dan ook bij mag gebruiken). En ADO heeft toch ook wel een reputatie van wat agressieve, rechtse en wat volkse aanhangers. Ik vind het van de club in elk geval wel goed.
 21. Socrates

  ADO Den Haag

  Ja, want aan hoe het er bij Feyenoord aan toe gaat kan je wel zien hoe welkom die gemeenschap is.. Überhaupt in voetbalstadions. Ik vind het juist te prijzen aan ADO. Liever hen dan al die retedomme overfanatieke tokkies bij al die clubs.
 22. Socrates

  ADO Den Haag

  https://rozeregahs.nl/ Zitten nu in een docu op NPO.
 23. Socrates

  Feyenoord

  True, maar tegelijkertijd zijn het wel spelers die hun waarde bewijzen; die redelijk effectief blijken te zijn in de huidige speelstijl. Je gaat ook (nog) niet kunnen concurreren met clubs als Ajax en PSV voor de iets grotere vissen, al kan je natuurlijk wel veel nadruk leggen op (goede/creatieve) scouting. Maar het voordeel is wel met zo'n Danilo dat je hem gratis haalt, hij nog jong is en qua reputatie met talenten (Santos, Ajax, nu Feyenoord) aardige clubs op zijn CV heeft staan. Zelfs al valt het tegen kan je nog wel minimaal een miljoentje voor hem vangen als je niet al te lang wacht. Beter hij dan een type Linssen transfervrij of een type Til huren. Zeker vanuit financieel oogpunt.
 24. Socrates

  Feyenoord

  Dat waren Linssen, Til en Dessers wat mij betreft ook. Hij past wel in de speelstijl van Slot. Iets technischer, bij Ajax gewend om hoog te spelen, wat druk te zetten.. Vraag is alleen of hij nog een stapje kan maken of het een wat anoniem spitsje blijft.
×
×
 • Create New...