Jump to content

Socrates

MU Songfestival
 • Posts

  8,679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Socrates last won the day on January 13

Socrates had the most liked content!

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Socrates's Achievements

 • MU Bokalen: Staflid van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Opiniemaker van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Voetbalanalist van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: HJ-Bokaal (2020)
 • MU Bokalen: Opiniemaker van het Jaar (2021)

Recent Badges

2.4k

Reputation

 1. Armtierig wel dat Club Brugge. Komt niet veel uit.
 2. Vlahovic heeft ook wel iets weg van Lewandowski qua profiel. Maar die gaat nu naar Juve. Mooi voor de club, maar vraag mij af of je daar echt beter van gaat worden als spits nu.. Te weinig bediening.
 3. Ik vind het nog vooral dom van hem zelf. Conte had van hem echt een monster kunnen maken. Als RM of desnoods wingback.
 4. Socrates

  Feyenoord

  Slechte voetballer. Blijf erbij dat Feyenoord Matusiwa had op moeten pakken. Bank of basis. Past goed in de manier van spelen. En er zijn nog wel meer van zulke defensieve middenvelders. Het ding is, met al het pressen, hoog staan etc. moet je wel constant in beweging zijn als meer defensieve middenvelder. En moet je constant snel kunnen anticiperen. Laat dat nou zijn wat Hendrix niet zo heeft. Traag, log.. Maar goed, op Eredivisie-niveau met wat goede wil kan het allicht nog eens.
 5. 35 miljoen zou wel heel veel zijn voor hem. Het is een fysiek wonder: snel en sterk. Kan nog een beetje dribbelen, maar dat was het dan ook wel. Niet echt een eindproduct. Het half jaartje huren kan ik nog begrijpen, zeker als je Dembele op de tribune gaat zetten tot zijn contract afloopt.
 6. Socrates

  Feyenoord

  Wil Slot alleen nog maar met middenvelders gaan spelen?
 7. Socrates

  AFC Ajax

  Is ook lastig. Defensief is hij wat lui en dommig. Offensief heeft hij te weinig exceptionele kwaliteiten. Als controleur is hij te lang onnodig aan de bal. Ergens zal hij op moeten verbeteren, want nu is het gewoon een lange slungel die aardig weg kan draaien van zijn directe tegenstander. Als hij werkelijk puur blijft teren op wat functionele techniek, tja, dan gewoon de rol die hij eerder ook al had. Een defensieve middenvelder achter of naast hem en een creatieve tien voor hem. Een niet zo heel bijzondere verbindingsspeler dan. Maar elke grote club zal hem inschatten als een soort moderne Pogba, een box-to-box middenvelder. Dan moet hij wel gauw stappen gaan zetten of ook hem staat ergens een duur bankje te wachten vrees ik.
 8. Ik doe niet aan negeerlijsten, vind ik kinderachtig. Dus nee, dat is het probleem niet. Allicht omdat ik de mentionlijst gewoon steeds kopieer, maar dan zouden anderen er ook last van moeten hebben. Friendly reminder overigens om (nog) niet al te uitgebreid te reageren op de geluisterde nummers om zo min mogelijk nog te hinten naar welke inzending van wie is.
 9. Reminder 2 - Stemmen! Ontvangen stemlijstjes: 9/26. Data Vandaag: tweede reminder (laatste in topic!) Zaterdag 29 januari: derde reminder via PM Maandag 31 januari: deadline Geen stemlijstje bij aanvang deadline = verwijdering van inzending. Mentions @Regis @Bolderbast @Chimpa @Platina32 @aron24 @Srangaman @Fabian. @Titan @Keko @007mark @Grote Ree @Erwin. @Satyr @Kowet @Jeroen. @timpy00 @QuaLyon
 10. Socrates

  AFC Ajax

  Klopt. Voorheen was het wat duidelijker dit: ---------- Berghuis ------- Gravenberch - Alvarez Nu is het meer: -------------------- Berghuis Gravenberch ------------- ------------ Alvarez --------- Waarbij Berghuis tegenwoordig iets lager staat en Gravenberch een stuk hoger komt te staan. Zorgt voor iets meer dynamiek op de linkerkant van het veld. Op rechts heb je natuurlijk Antony die breed blijft, Mazraoui die vaak naar binnen trekt en in het middenveld komt en dan Berghuis die wat hoger kan spelen of de vrije ruimte opzoekt. Voorlopig echter nog geen groot fan van deze wijziging: Gravenberch is geen creatieve passer, zijn handelingssnelheid moet omhoog (hij loopt te veel en te lang, moet eerder keuzes maken) en echt een dreiging in de zestien is hij voorlopig niet. Geen geweldige afmaker vooralsnog. Een fitte Kudus had beter in deze rol gepast, helaas.
 11. Socrates

  AFC Ajax

  Berghuis heeft ook al helemaal niks van een spits. Tadic weet zich nog te positioneren, lastig te zijn in de duels, aanspeelbaar zijn, kan daar ook goed combineren.. Ten Hag kennende gaat Klaassen erin mogen komen. Misschien zelfs als spits, of toch op tien. Berghuis en Antony op de flanken.
 12. Socrates

  AFC Ajax

  Daramy/Van Axel Dongen - Tadic - Antony dan eerder imo. Beetje diepte erbij.
 13. Socrates

  Brits voetbal

  Wereldpotje van Ziyech zeg En niet zo met z'n allen Azpi wegpesten. Gewoon wat minder elkaars clubs aanvallen, laat elkaar gewoon joh. Enige waar Azpi wel mee mag stoppen zijn al die kutplaatjes en kutfilmpjes.
×
×
 • Create New...