Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  10,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Socrates last won the day on November 22

Socrates had the most liked content!

About Socrates

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

5,680 profile views

Socrates's Achievements

 • MUnsenkenner
 • MU Bokalen: Staflid van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Opiniemaker van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Voetbalanalist van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: HJ-Bokaal (2020)

Recent Badges

3.9k

Reputation

 1. Socrates

  AFC Ajax

  5-4 gewonnen van Volendam, er is nog hoop!
 2. Socrates

  1/8 finales

  Er is helemaal geen overdreven 'hetze' tegen Ronaldo. Hij wil zelf constant de aandacht op zich gericht hebben. Kijk naar hoe hij bij ManU demonstratief van het veld liep omdat de ploeg zonder hem een belangrijke wedstrijd won. Of hoe hij om zich heen begon te slaan in dat dommige interview van hem. Het is een groot kind met een vreselijk opgeblazen ego, de grootste narcist in de huidige voetbalwereld. Zelfs Thierry Baudet valt nog enigszins mee vergeleken met hem. Om dan voor hem te gaan supporteren omdat nuchtere mensen het daar niet zo mee hebben vind ik heel raar. En dat gelul over Ronaldo trekt al tien jaar de boot is ook wel onzin. Zelfs in en rond 2016 begon hij het veldspel al dwars te zitten. En vanaf wat later werd het keer op keer duidelijk dat een Portugal zonder Ronaldo veel vrijer, dynamischer en simpelweg beter voetbal speelt. Elke serieuze Portugal-watcher zal je dat kunnen vertellen. Maar goed, op de Hollandse tv en ook hier hebben ze daar geen flauw benul van. Nou, je hebt het gisteren kunnen zien. Ronaldo kan een geweldige pinchitter zijn als die zich daartoe kan zetten, maar voetballend zit hij de ploeg alleen maar in de weg. En dat hebben we ook al maanden kunnen zien op clubniveau, waar hij dit jaar echt heel matig tot gewoon slecht speelde. Als Portugal dit WK wint (of in de buurt komt) heeft Ronaldo een aandeel, net zoals een Horta en een Neves. Maar de echte ster heet Fernando Santos. En de anderen zijn Bruno, Bernardo, Felix en wie weet Goncalo en Leao als ze zo door blijven zetten.
 3. Socrates

  Kwartfinales

  Argentinië vs Brazilië Frankrijk vs Portugal Zouden ook wel gelijk de mooiste halve finales zijn in voetballend opzicht (en qua beleving ook eigenlijk) Al zou het wel in lijn met het gehele toernooi zijn dat er weer een ploeg door gaat geraken obv compact verdedigen en een countertje of standaardsituatie.
 4. België en Denemarken: ja, want die speelde gewoon vreselijk matig. Duitsland en Spanje is wat ongelukkig, maar ja, tactiek en een beetje geluk is soms ook een factor in voetbal. Of soms, heel vaak eigenlijk. Japan en Marokko hebben het slim gedaan, dat is ook wat waard.
 5. Socrates

  1/8 finales

  Nou ja, ik vrees er een beetje voor. Marokko gaat weer met tien man op 20 meter staan en Portugal heeft de bal. Wat een golazo van Leão trouwens
 6. Socrates

  1/8 finales

  Dalot op Ramos, RT Genieton. Gewoon dominant en technisch op momenten zeer aardig voetbal ook. Zoals over het algemeen al veel langer het geval is.
 7. Socrates

  1/8 finales

  Van der Vaart maakt zich elke dag belachelijker hè. Kunnen ze misschien die Maxime Hartman weer eens aan tafel zetten?
 8. Totaal niet eigenlijk, heb hem amper meegemaakt. Kan mij nog wel de zielige smeekbedes heugen die hij naar de staff stuurde om weer terug te mogen keren. Je maakt jezelf overigens niet minder verdacht zo met die laatste opmerking. Maar nogmaals, mij heb je er niet mee. Zolang je een fatsoenlijke zin uit je toetsenbord krijgt en niet het idee hebt dat Gideon van Meijeren een hele slimme jongen is ben ik allang blij.
 9. Mja, de vorige keer had ik het ook goed (en wel vaker zo geweest met dubbeltjes). Er zijn wel bepaalde signalen voor mij die nogal bijzonder zijn die verder gaan dan gewoon voor Feyenoord zijn. Maar geeft niks, als je het niet bent heb ik niks gezegd en ben je het wel dan kom je er mee weg want aan je IP zullen ze weinig meer kunnen zien enzo. Boeit mij verder ook geen reet hoor, have fun.
 10. Socrates

  1/8 finales

  Huppa, Santos gewonnen. Ronaldo huilon.
 11. Weet je niet zeker. En je weet ook niet of Santos dit niet gewoon aangrijpt om iets te doen wat 'ie eigenlijk sowieso al graag wou doen. Portugal speelt zonder hem vaak gewoon beter. En Ronaldo is dit seizoen gewoon dikke bagger.
 12. Niet alleen dat hoor, ook gewoon zijn spel.
×
×
 • Create New...