Jump to content

Socrates

Leden
 • Content Count

  7,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Socrates last won the day on April 8

Socrates had the most liked content!

Community Reputation

1,679 Excellent

About Socrates

 • Rank
  L'Enfant Sauvage

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

2,427 profile views
 1. Sowieso ja. Die gast zwerft en eist alles op. Spelers als Bruno Fernandes en Bernardo Silva moeten gewoon Jota / Rafa kunnen wegsturen en balletjes klaarleggen op André Silva. Dan ga je echt in hoog tempo effectief kunnen voetballen.
 2. Komt vooral door Ronaldo die er weer geen pepernoot van bakt.
 3. Beetje simplistisch om te zeggen. Je ziet ook dat Hongarije heel fysiek speelt en centraal door probeert te komen. Wat dat betreft heeft hij zijn huiswerk wel goed gedaan. Ze komen dan ook zelden in problemen. Dat gezegd hebbende, speelt Carvalho wel een zaadpot in balbezit. Neves of Sanches zou wel leuk zijn. Maar is niet het enige probleem. De backs doen het ook maar matig (zijn ze ook gewoon een beetje) en Jota en Ronaldo zitten er nog niet heel lekker in. Nu was ik sowieso lekker zonder Ronaldo gaan spelen, maar dat terzijde.
 4. Ah, Ricardo Pereira zat al niet bij de selectie wegens niet fit genoeg. Dat is wel zuur, zeg. Cancelo en Pereira zijn prima rechtsbacks, maar nu speelt Semedo dus. Vond ik bij Barca een verschrikking. Ook jammer dat Guerreiro speelt en niet Mendes, had hem graag gezien. Op het middenveld met zowel Carvalho als Danilo wel duidelijk gekozen voor defensieve stabiliteit. Misschien een beetje overdreven, had toch graag Neves of Sanches willen zien. Maar ach. Santos weet meestal wel wat hij doet, dus daar vertrouwen we maar op. Verder hopen op een invalbeurtje voor André Silva.
 5. We hebben flink wat huiswerk te doen.
 6. Kan wel beter combineren dan Gerard Moreno. Ook net wat sneller in de diepte. Ik vind het wel begrijpelijk, maar Morata heeft vaak wel dat hij net wat te veel kansen mist.
 7. Goh, die Zweden. Spelen gewoon nog met Lustig, Larsson en Berg. Ook weinig nieuwe aanwas dan. Spanje wel aardige opstelling, al zie ik Llorente liever vanaf het middenveld. Oyarzabal was ook wel leuk geweest.
 8. Sowieso matige ploeg. Zit weinig bijzonders meer tussen. Een hele goede verdediger en een nummer tien die al ver over zijn top heen zit. Zullen het vooral op teamgeest moeten doen, veel kwaliteit zit er niet in.
 9. Het eerste wat ik zou doen met zo'n systeem is vleugelspelers met wat snelheid en een zekere inhoud/drive daar uitproberen. Bergwijn bijvoorbeeld, die speelde RM onder Mourinho. Wellicht alsnog met vier verdedigers achter zich, maar hij is dus al gewend iets terug te zakken en met een zekere discipline te moeten spelen. Ook spelers als Groeneveld en Gakpo. Op z'n minst ermee praten en wat uitproberen. Daarna ga je kijken naar backs die wat meer offensieve kwaliteiten hebben. Voetballend vermogen of snelheid. Sinkgraven, Malacia, Karsdorp, et cetera. Het zijn echt rollen die moeten klikken met
 10. Dumfries het vaakst van de bal gezet en van de veldspelers na Van Aanholt de slechtste passing accuracy. Kan die onzin ook weer de prullebak in. Dumfries bracht veel qua energie, zeker in de tweede helft. Maar dat hij in de eerste helft gewoon matig aan de bal was is nog een understatement.
 11. Was gewoon niet goed aan de bal. En omdat hij nu goed een bal kopt ook niet ineens. Had 'ie in de eerste helft al moeten doen trouwens.
 12. Had 1-1, kan ik toch nog punten krijgen.
 13. De Robben van Oekraïne. Lekker schotje hoor.
×
×
 • Create New...