Jump to content

Frisian

Leden
 • Content Count

  10,790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

About Frisian

 • Rank
  Manager
 • Birthday 07/30/1992

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  Bestuurskunde
 • Favoriete CM/FM
  CM 00/01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Mordurette Snelste hattrick & meeste doelpunten van 1 speler.
 2. Het duurt 30 jaar, maar dan heb je ook wat. Van 1-3 naar 4-3 door een penalty in blessuretijd. Lekker hoor.
 3. Frisian

  FM-Café

  Vriendschappelijk, maar toch. Wel leuk.
 4. Frisian

  FM-Café

  Ik heb ook eindelijk weer eens een leuke FM-game te pakken. Werkloos begonnen zonder diploma's. Benaderd door Österlen FF op het vierde Zweedse niveau. Eerste seizoen handhaving veiliggesteld, tweede seizoen kampioen. In seizoen drie meteen weer kampioen. In seizoen vier eindigden we op plek 9 in de Zweedse Keuken Kampioen Divisie. Een jaar later weer kampioen. Vervolgens in seizoen 5 op het hoogste niveau met een negende plek simpel handhaving afgedwongen. Daarna twee jaar op rij derde en afgelopen seizoen kampioen geworden. Europees lag ik er altijd vrij snel uit, tot dit seizoen
 5. Omdat er nauwelijks veranderingen zijn met de voorgaande FM. Maar dat is eigenlijk ook al vijf jaar zo..
 6. Frisian

  FM-Café

  Wilde vanwege de perikelen rondom de club eens starten met Roda JC. Heb er verder helemaal niets mee, maar ze hebben wel een aardige selectie.
 7. Die nieuwe toevoegingen voegen imo veel te weinig toe. De sociale groepen en de tactische bespreking voorafgaand aan een wedstrijd zullen het spel ongetwijfeld realistischer maken, maar verder is het vooral meer moeite (clicks) doen voor weinig resultaat. Scouting vond ik vorig seizoen makkelijker en overzichtelijker. Alleen wedstrijddagen vind ik grafisch mooier vormgegeven met de opstellingen voorafgaand aan een wedstrijd. Al met al had ik liever gehad dat ze wat meer tijd en energie hadden gestoken in de basis, in plaats van deze redelijk nutteloze functies.
 8. Ik denk dat je bij hardlopen gewoon niet te snel en te veel moet willen. Je moet het extreem rustig aan opbouwen. Dan merk je automatisch dat het beter gaat en dan ga je die grenzen wel verleggen. Ik loop zelf nu minimaal drie keer per week. Probeer steeds meer dan tien kilometer te doen. Eerste kilometers rustig aan opbouwen, middenstuk ietsje versnellen en dan de laatste kilometers echt gas geven. Gaat prima.
 9. Frisian

  Transfernieuws

  Waar twee grote clubs klein in kunnen zijn. Wat een geouwehoer om niks joh. Lekker belangrijk wie de schuldige is. Transfer gaat niet door. C'est fini.
 10. Hoe denkt men daar over Doke Schmidt?
 11. Heerlijk doelpunt. Faalde nogal bij Groningen, maar dit doet-ie knap.
 12. Frisian

  PEC Zwolle

  Hmm.. oké. Maar er zit wel een kern van waarheid in.
 13. Frisian

  PEC Zwolle

  Wat was er aan de hand?
×
×
 • Create New...