Jump to content

Bakkes12

Leden
 • Content Count

  3,263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bakkes12 last won the day on August 16

Bakkes12 had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About Bakkes12

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bakkes12

  Go or No Go?

  Staat nu voor 60 miljoen op de transferlijst. Staat verder ook in de belangstelling van Barca. Geld is geen probleem, dus zeg het maar.
 2. Bakkes12

  FM-Café

  Dankjewel @Kavinos Ook wel lekker dat veel spelers nog individuele prijzen pakken. Zo lever ik de beste keeper, de beste verdediger en ook de nummer 2 is hierbij van mij, Dilorosun ook in de top 3 staat en Chauvet de beste aanvaller is geworden
 3. Bakkes12

  FM-Café

  Eerste Champions League is dan eindelijk binnen. Wel mooi dat de enige Spanjaard in mijn selectie, Ander Barrenetxea, de goal maakt.
 4. Bakkes12

  FM-Café

  Waarom is dat per se onrealistich dan? Veel schoten betekend niet automatisch veel doelpunten toch?
 5. Na het uitschakelen van Paris Saint-Germain op basis van uitdoelpunten nu Barca op basis van uitgoals uitgeschakeld. Tweede CL finale staat op het programma, hopelijk hebben we nu meer geluk.
 6. Sterren zeggen niet altijd wat @oblomov ziet er uit als een leuke spits iig! Ik kon deze natuurlijk niet laten lopen. 26 jaar en transfervrij, kon m ook meteen aantrekken voor 11 miljoen maar heb m niet per direct nodig.
 7. Bakkes12

  Feyenoord

  Zou het helemaal niet erg vinden als Larsson wordt verkocht. Leuk dat die af en toe een goede actie maakt, maar wat word ik gek van zijn mentaliteit man. Altijd slapjes, en als er een beetje gewerkt moet worden is meneer moe. Mag hopen dat ze Larsson slijten aan Hannover en dan Hansson maar gewoon houden want dit is echt ruk. Dat al die spelers ook gewoon helemaal verrot zijn... Volgens mij moeten ze voor het eerst in seizoenen weer echt trainen, bij Gio was het volgens mij gewoon een beetje hooghouden en dat was het.
 8. Bakkes12

  FM-Café

  Het was de transferperiode van de centrale verdedigers. Mijn beste verdediger voor 99 miljoen + 50% bij doorverkoop naar Man City gegaan. Zijn beoogde opvolger, Preguinho, op de laatste dag van de transfermarkt naar Atleti gegaan voor 27,5 + 40% doorverkoop. Als vervanger zelf Mathieu Pineau gekocht, een 18-jarige Fransman die Carlos Lopez moet proberen te vergeten. Ik kan jullie vertellen, dat gaat een heel zware klus voor hem worden.
 9. Mooie talenten inderdaad zeg. Hoeveel heb je er voor moeten betalen?
 10. Lekker man!! Goede maand gehad waarin je ook maar één goal tegen hebt gekregen.
 11. Fijn dat je het hebt op kunnen pakken @Mordurette ik zal een dezer dagen het wel van jou over kunnen nemen wanneer jij klaar bent. Mooie transfers ook gedaan
 12. Ja geen idee waarom dat nu wel is (misschien omdat die binnen de EU transfereerde of een jeugdcontract had) maar normaliter komen ze pas binnen op hun 18e hoor.
 13. Bakkes12

  FM-Café

  Afwisselend met 4-2-3-1 (1 spits dus) of 4-2-4 (twee spitsen). Hij is wel echt de grote man.
 14. Bakkes12

  FM-Café

  Haha wat een zieke cijfers zeg Chauvet zijn begin is in ieder geval veelbelovend.
 15. Bakkes12

  FM-Café

  Haha ja bijna wel he? Ben echt fan van 'm, vooral omdat ondanks interesse van Barca en Real Madrid hij zijn contract gewoon blijft verlengen
×
×
 • Create New...