Jump to content

Bakkes12

Leden
 • Content Count

  3,538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bakkes12 last won the day on September 13

Bakkes12 had the most liked content!

Community Reputation

142 Excellent

About Bakkes12

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bakkes12

  FIFA20

  Met wat voor teampje speel je?
 2. Bakkes12

  FIFA20

  Prime Zanetti en Keane zijn anders wel lekker hoor Neig ook nog wel een beetje naar die Wright en eerst naar Drogba. Echter komen er zoveel aanvallende kaartjes op de markt dat het wijzer is om voor verdedigers te gaan. @Gert Prima keuze inderdaad. Roberto Carlos is ook wel end game material dus dat zou wel lekker zijn!
 3. Bespaar me de details over natte onderbroekjes etc. en al helemaal hoe dat komt. Not interested.
 4. Haha, niet zo triggered joh Pino. Of heb je nog niet gegeten? Nee van korfbal ga je niet zweten. Je mag immers toch niet lopen met de bal dus inderdaad ga je niet zweten. Ik snap niet zo goed waarom mensen het doen.
 5. Oh ja, je moet bewogen hebben voordat je onder de douche mag stappen. Excuus.
 6. Bakkes12

  FIFA20

  Als je het spel een klein beetje in de gaten had gehouden had je geweten dat er pas twee Weekend Leagues geweest zijn. Ik heb dus 1 weekend met Ronaldo gespeeld en 1 weekend gedeeltelijk met dit team. Verder staan mijn of jouw prestaties toch los van het feit dat je wel of niet iets mag zeggen over hoe je FIFA hoort/dient te spelen? Dat heeft toch niets te maken met een groot mondje? Gewoon een beetje dollen met elkaar, ben jij volgens mij niet vies van of wel Matthew? Zijn er hier nog mensen die wat met die Icon Swaps gaan doen? Ik ga denk ik voor de combo Roberto Carlos + Nesta. Roberto Carlos probeer ik voor aankomend weekend nog te behalen. Nesta dan voor de volgende keer. Zou ook nog kunnen dat ik voor Crespo erbij ga, ligt er aan hoe de prijs van Larsson zich ontwikkeld.
 7. Bakkes12

  FIFA20

  Als ik zeg dat ik wederom gold 2 heb, zeg ik dus eigenlijk dat ik het slecht gedaan heb? Of lees jij dat zo? Ik geef alleen aan dat ik goud 2 heb gehaald, en omdat ik dat vorige week ook behaalde zeg ik wederom. Omdat het dus twee keer achter elkaar voorkomt. Verder stelde ik de vraag aan jou of je het gewoon niet zo goed kan. Daarmee geef ik jou de mogelijkheid om daar zelf antwoord op te geven zonder aan te geven dat ik je een slechte speler vind. Ik beweer nergens dat ik een goede FIFA speler ben, ik heb alleen gezegd dat ik makkelijk goals maak. Dat geeft niet aan dat ik goed ben in FIFA.
 8. Voor echte mannen die willen douchen met een boxershort aan.
 9. Bakkes12

  FIFA20

  Ik hoop dat je aannames in clubs beter zijn dan in dit forum @Magikarp want Ronaldo heb ik al zo'n 1,5 week geleden verkocht. Lees dat ik er dus niet mee gespeeld heb in de afgelopen WL. Ik heb ook niet beweerd dat anderen niet zo goed zijn, alleen aangegeven dat je redelijk wat controle hebt als je wat meer mikt. @Gert ik ben persoonlijk niet zo'n fan van Koeman. Komt misschien omdat ik nog wat aan hem moet wennen. Maar als ik winst op hem kan maken ga ik dat zeker niet na laten. Ik ben zelf van plan om voor Roberto Carlos + Nesta te gaan bij de player picks. Aanvallende kaartjes komen altijd in grote getalen en goede verdedigers zijn toch wel schaars.
 10. Bakkes12

  FIFA20

  Wat het je oplevert als je Ronaldo verkoopt? Een aardig teampje om mee te spelen. Switch m ingame naar een 4-2-2-2 variant met Stoichkov en Larsson in de spits, Insigne en Radja op CAM, en Makelele en Keane op CVM (Keane krijgt daar een rating van 93 ingame ). Hoop op wat betere rewards dan afgelopen week. Wederom goud 2 met nog 2 wedstrijden over, dus kon helaas niet meer voor Goud 1 gaan.
 11. Bakkes12

  FIFA20

  Dan zou je je pass assistant misschien is uit moeten zetten. Dan kan je je onderscheiden op basis van je skills. Klopt zeker, maar schoten van Dybala, Coutinho, Reus zijn eigenlijk veel lekkerder. R1 + rondje is gewoon hangen.
 12. Bakkes12

  FIFA20

  Ach er zitten zeker wat frustrerende zaken in die er inderdaad al langere tijd in zitten. Ik heb vorig jaar ook PES geprobeerd maar die heb ik nog binnen een week verkocht. Zit geen onderdeel in die mij trekt. FUT en Clubs zijn de enige twee dingen die me echt interesseren en daar vermaak ik me dan ook prima mee. Er zit dan ook wel degelijk een verschil in mikken want ik leg ze toch aardig in het netje, waar ik ze wil hebben. Als je een beetje kan verdedigen kom je al een heel end.
 13. Bakkes12

  FIFA20

  Verschillen de meningen over denk ik. Kan je het gewoon niet zo goed?
 14. Bakkes12

  FIFA20

  Ik twijfel om Ronaldo te gaan verkopen als die tussen de 1,8 en 2 miljoen schommelt. Wat denken jullie? Kan zoveel leuke spelers er van kopen namelijk. Zat zelf te denken om iets met Stoichkov te gaan maken want die vent is echt een legend in de spits Mocht ik die kopen hou ik nog ruim 600k over om op andere posities me te versterken.
 15. Bakkes12

  FIFA20

  Moet je de volgende keer maar is opletten. Veel spelers met die opstelling gooien de bal helemaal terug omdat daar hun linkervleugelaanvaller staat te chillen. Wil deze week Makelele en Keane op gaan pikken.
×
×
 • Create New...