Jump to content

Bakkes12

Leden
 • Posts

  3,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Bakkes12 last won the day on November 21 2019

Bakkes12 had the most liked content!

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bakkes12's Achievements

156

Reputation

 1. Ja is de tweede grote blessure in een jaar tijd ongeveer. Eerst was het mijn enkel en nu mijn knie, je zou bijna denken dat ik te oud ben geworden voor deze sport. Aankomende zaterdag zou ik eventueel weer mijn rentree kunnen maken bij twee. Ligt er een beetje aan hoe de trainingen deze week gaan, maar het ziet er positief uit tot dusver.
 2. Ja heel zonde, ook beiden met één doelpunt verschil... Vooral tegen Dijkvogels heel zuur. Kwamen in de laatste minuut gelijk, maar krijgen in de aller laatste seconde nog een goal tegen... :( Ik ben begin december zwaar geblesseerd geraakt aan mijn knie. Gevreesd werd voor een operatie/einde seizoen maar het gaat inmiddels zo goed dat ik weer kan gaan denken aan trainingen. Hoop de aankomende speelde ronde weer wat minuten te kunnen maken als het allemaal mee zit. Zaalseizoen in 1 zal waarschijnlijk niet meer gebeuren, maar hopelijk op het veld w
 3. Wij spelen vrijwel iedere wedstrijd om 19:30. Prima overigens hoor, heb daar zelf geen moeite mee. Vind het altijd wel sfeervol
 4. Ik heb m ook gezien inderdaad. Werd eens tijd. Tevreden met het programma?
 5. Bakkes12

  Feyenoord

  Berghuis is gewoon een gevoels mannetje. Heeft hij het gevoel dat er niets in zit dan zie je dat aan hem, heeft die het gevoel dat er wat te halen is speelt die de sterren van de hemel. Ik vind het een mooi mannetje, maar vervloek m ook vaak genoeg. Ik weet zeker dat die in een voetballende ploeg veel meer tot zijn recht komt. Als je vorig jaar af en toe die momentjes zag met RVP dan zie je het ook veel meer tot zijn recht komen. Hij wordt ook niet voor niets steeds opgeroepen voor Oranje, hij kan echt wel voetballen (ook al denk ik dat Stengs dit keer boven hem verkozen gaat worden).
 6. @007mark Haha helaas was ik dat niet maar zijn dat twee vrienden van mij. Was bij het tweede, een goal waarbij je echt denkt: WTF heb ik net gezien? Het is iets wat zelfs op een training bijna niet voor komt laat staan dat dat in de wedstrijd gebeurd. Mooi man. Ja voor de TC is het heel zuur, ik zou mijn god niet weten hoe je dat allemaal nog geregeld krijgt. Mag hopen dat ze ook met conceptprogramma's komen van te voren zodat je in ieder geval weet wanneer je uit en thuis speelt.
 7. Frappant. Als je in de knkv app kijkt zie je dan ook nog geen teams staan bij jullie in de poule? Bij ons is het al lang en breed bekend. Programma is inderdaad nog niet bekend. 7 november wordt die pas bekend, en weet je wat de KNKV daar bij zet? 'Ruim op tijd voor de start van de competitie!' Haha, echt één grote grap dat.
 8. Is al sinds vorig jaar. We spelen dus één week langer door voor de zaal en beginnen dus ook later op het veld. Dit heeft volgens mij te maken met de Korfbal League finale zodat die echt op een 'vrije' zaterdag is.
 9. Was de poule indeling in de breedteklasse pas later bekend? Ik weet de indeling namelijk al voordat we aan de veld competitie begonnen.
 10. Bakkes12

  Feyenoord

  Maar al die supporters bestormen het Maasgebouw alleen maar om een biertje te komen drinken toch? Zo doen we dat in deze maatschappij.
 11. Bakkes12

  Feyenoord

  Wij doen dat met iedereen die in het Maasgebouw zit.
 12. Bakkes12

  Call of Duty

  Hoeveel maps steken er eigenlijk in dit spelletje? Ik denk dat ik er echt pas 3/4 heb gehad.
 13. Bakkes12

  Call of Duty

  Oh ja het dropshotten waar ik aan moest denken ga je ook van liggen, echter durf ik niet te beweren dat je dan snel weer op staat. Verder probeer ik dat ook wel allemaal toe te passen. Het is nog een beetje aftasten maar de K/D gaan iig weer boven de 2.0/2.5 Huhu. Wist dat die ooit nog is een keertje terug zou komen.
 14. Bakkes12

  Call of Duty

  Nee ik heb dat ook al snel afgeleerd. Liep aan het begin echt als een kip zonder kop, maar dat heeft echt 0 effect deze editie (ja dat je overhoop wordt geschoten). Hoe bedoel je op basis van aim/angles te winnen? En wat houdt dropshotten in? Bij dropshotten moet ik aan iets anders denken dat jij bedoelt denk ik. S&D speel ik vrijwel nooit, vind dat niet respawnen echt zaad.
 15. Bakkes12

  Feyenoord

  Gewoon het stadion uitwerken. Werkt in Kerkrade ook.
×
×
 • Create New...