Jump to content

Copywriter

Leden
 • Posts

  3,046
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Copywriter

 1. Op mijn mac krijg ik deze ondanks de duidelijke instructies niet werkbaar. Mijn mac accepteert de newganmanager niet ondanks dat ik aangeef dat het geopend mag worden.
 2. Wat een eikel die Bassey rood in de 2e minuut.
 3. Door het opnieuw spelen wel het bewijs dat Zlatan op zijn leeftijd nog steeds mee kan in de eredivisie.
 4. Het blijft vreemd voelen dat de nummer 3 Rapid Wien niet Europees speelt. Maar dat is de Oostenrijkse competitie opzet. WSG Tirol was waarschijnlijk de nummer 1 in de degradatie poule dat ze Europees spelen?
 5. Copywriter

  FM Café

  Mag niet mopperen in het 2e seizoen Ajax Overtuigend kampioen e en een mooie reeks en nu in de CL Finale tegen Real Madrid
 6. Copywriter

  FM Café

  Flut Skin voor mij al jaren de enige die ik gebruik. Flut heeft veel ervaring bijna geen bugs of hij lost ze op.
 7. Copywriter

  FM Café

  Heerlijke speler in seizoen 2 (gestart in de Beta) Skye Vink
 8. Uitdunning van de portefeuille voor @Brozai Lekker eindelijk een transfer. @chrisje1993 binnenkort weer de portefeuille aanvullen?
 9. Sneu voor Standard die duidelijk jullie de baas was. Maar wel een mooie prestatie.
 10. Copywriter

  FM Café

  ja was mij ook al opgevallen
 11. Benieuwd of de aankopen ook versterkingen zijn.
 12. Goed in Europa in de Admiral Bundesliga onder de maat. Screentje van de ranglijst(en) is mijns inziens een aanvulling.
 13. Leuk opgeschreven, een goede journalist.
 14. JC schaal is geen echte prijs dus die mogen we verliezen
 15. Magere overwinningen maar we moeten nog op stoom komen.
 16. @Nr.14 om Lex te overtuigen Skye Vink 2e seizoen bij Ajax
 17. Als buitenspeler Skye Vink van Ajax proberen te huren?
 18. Tag mij maar om je hersenspinsels te volgen
 19. @Kelvin wilde je een pm sturen maar je kan geen berichten ontvangen daarom hier op het forum: de sign-up gedownload en bekeken. Hier zie ik dat Ajax geen trainers en staff heeft muv een assistent manager. Dat is natuurlijk van invloed op het verloop van de game. Ga je die nog toevoegen? Anders start Ajax sowieso met een achterstand.
 20. Wat een leuk concept, heb je al wat reacties gehad? Zal er eens over nadenken of ik geschikte spelers weet voor de hofstadclub.
 21. @Kelvin je krijgt hem morgen. Avonddienst en FM nog niet aangeslingerd deze week.
 22. Kevinoz87 - Svenpunt - Blom - Bogatyr - Copywriter - Arkaitz Lilo aron24 - Enoch Mazteros (geen idee of de spelling klopt) PatjePauw - Ade Butcher Schrans - Rodiney Netzwerk - Isah Samson nasje92 - Castledine LouisPSV - José Ignacio Luna Fantasy - Alberto Alonso Jeroen. - Simone Marino FlyD - Tijn den Boggende DGremlin - Denis Zürcher Renato - Ryan Becker Djurovski - Abraham Ramos Aaron21 - Julien Boulay neva - Noél Aseko Nkili Oerlie - Dennis Seimen jenskee - Simone Pafundi Kyrill - Paul Wanner Brozai - Ryan Vidal @aron24 als je mij niet tagt zie ik niet dat ik niet aan de beurt ben. @chrisje1993 dank voor het taggen. @Bogatyr jouw beurt er is niet veel meer over
 23. Teveel transfergeld uitgeven = minpunten. Gewoon starten met -9
×
×
 • Create New...