Jump to content

Copywriter

Leden
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Copywriter

 • Rank
  DF11 Facepack Collector
 • Birthday January 1

Personal Information

 • Mijn novellen
  [LLM] [FM18] Löwen zurück in die Bundesliga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nieuwsgierig waar je weer terecht komt. Neem je ontslag en wacht je weer een half seizoen?
 2. Kijkt uit naar het einde van zijn revalidatie, hoe lang ben ik al geblesseerd? Wat een verschil in marktwaarde tussen de spelers.
 3. Ondanks de prullenbak een mooie update. In welke competitie speelt 1860? Zie ze niet terug in de 3e Bundesliga terwijl je gezien de selectie wel zou verwachten.
 4. Knappe prestatie benieuwd hoe lang dit sprookje blijft voortduren.
 5. Fijn dat je met zoveel enthousiasme blijft berichten, ik volg mijn speler en de anderen nog steeds ook al reageer ik niet iedere keer.
 6. Een uitgebalanceerde selectie, dit moet resultaat gaan opleveren.
 7. Je gaat als een trein. De concurrentie zal hevig zijn voor de AMC positie.
 8. Regional liga Ost en Bundesliga daar zit de 2e liga nog tussen dus als je deze niet gewonnen had was een kleine ramp geweest. Het echte werk komt er aan, tegen wie start je in de Bundesliga een promovendus of de gevestigde orde (Rapid, Austria)?
 9. Op de rails krijgen en op naar de volgende klus. Zorg er wel voor dat je niet tussentijds op zoek moet naar een andere club
 10. @Urbeto aangezien de naam van het stadion schijnbaar te moeilijk is keur ik de oplossing van @himan die Stuttgart als eerste noemde goed en mag hij een nieuwe opdracht plaatsen.
 11. Klaar voor het seizoen naast jouw prestaties ben ik nieuwsgierig wat mijn favoriete en gepromoveerde club WSG Swarovski Tirol gaat doen. Houd er rekening mee dat je bij de uitwedstrijd niet naar Wattens reist maar naar Innsbruck Hun eigen Gernot Langesstadion is namelijk niet goedgekeurd voor de Bundesliga ze spelen in het stadion Tivoli van concurrent Wacker Innsbruck.
 12. Vraag is naam van het stadion.
×
×
 • Create New...