Jump to content

Copywriter

Leden
 • Content Count

  1,226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

About Copywriter

 • Rank
  Actief sinds CM
 • Birthday August 15

Personal Information

 • Mijn novellen
  [LLM] [FM18] Löwen zurück in die Bundesliga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Copywriter

  FM-Café

  Seizoen 20/21 FM doet rare dingen. VVV speelt in Eindhoven in het PSV stadion. en Almere City op de Westmaat in Spakenburg
 2. Prachtige statistieken voor Stefan Wanner. Ik vermoed dat hij wel bij RB Salzburg blijft. Oostenrijkse keepers verhuizen niet zo snel naar het buitenland.
 3. Landskampioen en bekerwinnaar. Kan ook niet anders met de hegemonie van RB Salzburg in Oostenrijk.
 4. Eindelijk goed nieuws over Wanner
 5. Gaat niet zo lekker. ben heel benieuwd naar de opstelling van AZ. volgens mij klopt die voor geen meter en worden niet de juiste spelers opgesteld
 6. Twee keer in actie als doelman en nog steeds geen doorbraak. Het word langzamerhand wel tijd. Alhoewel doelmannen zijn laatbloeiers.
 7. Niet onverdienstelijk, bij de huidige prestaties is Europees voetbal mogelijk.
 8. Oostenrijkse competitie vind ik geweldig. Heb een langdurige save in FM 20 met Wacker Innsbruck en in FM 18 met toen nog WSG Swarovski Wattens. Tevens Fügen van het laagste nivo naar de Tipico Bundesliga gebracht en daar succesvol geweest. Waarom je keuze voor Wolfsberg AC? Overigens op de Duitse Meistertrainer site vind je heerlijke files om ook lager te spelen link Daar is het maken van filmpjes op You Tube erg populair zie link
 9. weet iemand een link waar in Jip en Janneke taal uitleg gegeven word over het maken van kits?
 10. Eerste doelman met een mooi gemiddelde, 48 optredens en slechts 41 keer vissen en een cijfer van 7,19 is knap. Tevens vaste keus bij die Manschaft. Keurig!
 11. Copywriter

  FM-Café

  Nee zowel bij 2D als 3D kits hoeft het niet. Meest voorkomende fout zit in de xml file of in de png aanduiding. PNG met grote letters werkt niet met kleine letters png wel.
 12. Copywriter

  FM-Café

  Misschien heb ik een ander soort humor als jij Hoe zo matig? Gekwalificeerd voor de CL en irl lukt dat niet altijd. Na 5 wedstrijden gewoon boven aan in de Eredivisie. is overigens een side game naast mijn langdurige Oostenrijk save. Met Ajax spelen is over het algemeen te makkelijk.
 13. Copywriter

  FM-Café

  Het blijft ondanks de vele door ontwikkelingen een spel met bugs
 14. Pijnlijk de betere ploeg zijn qua veldverhouding en dan met 4-2 verliezen.
 15. Er is altijd wel kritiek op de selectie van een bondscoach in FM. Wat je dan niet terug ziet is de lof als de geselecteerde speler een puike prestatie levert.
×
×
 • Create New...