Jump to content

StefanSR

Leden
 • Posts

  4,225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StefanSR

 1. Ligt eraan, of we dan al onze thuiswedstrijden op vrijdagavond kunnen spelen ;D
 2. Oss heeft een klein clubje gekkies, wij als Sparta zijnde hebben niks met en tegen Oss, toch zijn ook wij daar jaren geleden vanuit het niets aangevallen toen we met vrij vervoer waren. Enkele leden van de plaatselijke VV klommen met honkbalknuppels over de hekken van het uitvak en hebben toen meerdere auto's tijdens het wegrijden in elkaar gemept. Als jullie flinke aantallen meenemen dan kan ik mij daar dus wel iets van voorstellen. :mrgy:
 3. Ja man, was weer genieten. Puntjes.
 4. En we spelen volgend jaar een benefiet potje tegen elkaar:whistle:
 5. Wist ik ook niet:*) Heb hem even laten resetten :P
 6. Ja toch hehe:P En we spelen nog steeds tegen Almere City hehe
 7. Kick dat deze nog bestaat hehe:mrgy:
 8. StefanSR

  Nieuwe shirts

  Is het stadswapen Twan!
 9. Als ik mijn eigen reacties terug lees zo jaren later is er echt nog geen fuck veranderd...:cab:
 10. Ik zou het alleen voor het weer doen, en ook wel voor het eten.. verder als hij gaat.. sucked het echt!
 11. Trainer Jan Everse verwelkomt vanaf vandaag drie nieuwe spelers op het trainingsveld. Deze drie spelers zijn op stage bij Sparta Rotterdam en mogen zich bewijzen tijdens trainingen van de A-selectie. Het gaat om Dino Avdic, Cihan Kaptan en Nadjim Haroun. Dino Avdic is afkomstig van HB Köge U19 uit Denemarken. Hij is een 19-jarige aanvaller met zowel de Zweedse als de Bosnische nationaliteit. Avdic kwam reeds 12 maal uit voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina onder 21 en scoorde daarin 7 maal. Dino Avdic Kaptan is afkomstig van het Duitse Borussia Dortmund. Hij is een 21-jarige verdediger met zowel de Duitse als Turkse nationaliteit. Kaptan kwam al diverse malen uit voor de nationale jeugdelftallen van Duitsland : Elftal Wedstrijden Doelpunten Duitsland U20 4 0 Duitsland U19 7 0 Duitsland U18 8 0 Duitsland U17 8 0 Cihan Kaptan Nadjim Haroun is afkomstig van het Belgische Germinal Beerschot. Haroun is een 22-jarige middenvelder met de Belgische nationaliteit. Nadjim Haroun
 12. Mijne met 25, volgens mij allemaal dat bedrag ;)
 13. Seizoenkaarten Volwassenen Kind t/m 14 jaar Jeugd 15 t/m 18 jaar & 65+ Tonny van Ede-tribune € 235,00 € 185,00 € 195,00 Kasteel Tribune € 195,00 € 150,00 € 160,00 Denis Neville-tribune € 160,00 € 120,00 € 130,00 Bok de Korver-tribune € 150,00 € 100,00 € 110,00 Rolstoel/Begeleider Rolstoel € 120,00 € 120,00 € 120,00
 14. Die zie ik liever vandaag dan morgen vertrekken, de zakkenvullende paardenlul die het alleen maar worser heeft laten worden!!!
 15. Zijn wel meer mensen in Sparta kringen met sympathie richting Ajax, het hebben is 1, het uitspreken is een 2e..
 16. Dit topic blijft open, zolang de oudste en mooiste club van Nederland voort zal blijven bestaan.. Ik hou hem persoonlijk open!
 17. StefanSR

  FC Groningen

  Je kan de natuur niet dwingen he..
 18. Wie komt er zaterdag naar Spangen?
 19. Volgend jaar lange weekenden :cry:
 20. Sommige dingen kun je pas begrijpen als je ze zelf hebt meegemaakt, in jouw geval denk ik dat je er na een paar jaar steevast uitwedstrijden ook bezoeken wel achter zult komen dat dat een extra dimensie aan het gevoel geeft.. Iets waar wij trots op zijn, en wij voelen ons in die zin ook de club.. waar zij zijn, zijn wij.. Jij gaat omdat je het kick vindt een keer in de 14 dagen 3 uurtjes naar de voetbal.. Wij zijn er elke week, vaak uren van te voren, opgesloten in onmenselijke hokken, van glas, netten en andere zooi.. Krijgen combi regelingen voor onze kiezen die vaak kant noch wal raken.. Suc6 in ieder geval en dat SP AR TA moge winnen! :mrgy:
 21. De kaartverkoop liep vorige week storm, heb geen recente tussenstand voor je.. Zal wel richting de 1000 gaan..
 22. Die zullen dan logischerwijs wel vertekken.. ben ik bang..;) Sorry voor mijn nogal opgefokte reactie net, heeeel de dag al dat kansloze gezeik van allerlei kanten..Mensen die het hele verhaal niet kennen en oordelen op een onterechte manier
 23. Wij hebben zelf in ieder geval een voldaan gevoel, de jongen die namens onze groep vertegenwoordigd is in de SV heeft zowel tegen de voorzitter als de trainers + spelers het woord gedaan. Namen ons en de fanatiekere die hards.. Nu is het afwachten hoe ze ons signaal oppakken.. Wij hebben in ieder geval alle mogelijke middelen ingezet en benut.
 24. Daar reageerde ik op, stomme inlander
×
×
 • Create New...