Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Content Count

  9,464
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rogier.

 1. Race 5 1. Hamilton 2. Bottas 3. Verstappen 4. Sainz 5. Leclerc 6. Norris 7. Ricciardo 8. Stroll 9. Ocon 10. Hulkenberg Pole Position: Hamilton Eerste uitvaller: Grosjean Snelste ronde: Verstappen
 2. Als we de bekende EuroClubIndex (;c) er weer bijpakken wel de lastigste loting helaas (daar worden ze ook beter geacht dan AZ)... Gelukkig wel een thuiswedstrijd inderdaad - Plzen is niveau PAOK / Dinamo Kiev / Newcastle - Besiktas is niveau Watford / Nice / Racing Genk - Rapid Wien is niveau Utrecht / Fenerbahce / Molde
 3. Is het Emmen Saint-Germin tegenwoordig?
 4. Ach, die is nu weer teniet gedaan. Ik mis toch echt waar dit hands is.
 5. Linksback. Zeker in de Eredivisie moet hij zeker uit de voeten kunnen daar, zijn we toch veelal aan het aanvallen, en met zijn snelheid kan hij veel van de problemen goedmaken. Lijkt me overigens dat áls dit tot een huurdeal komt (wat ik enigszins logisch zou vinden gezien het gat naar Salah-Eddine, waar veel van verwacht wordt), er een percentage van de toekomstige transfersom naar Ajax zou gaan (beetje de verhuurdeal die Ajax ook sloot met Botman). Ben benieuwd wat er waar van is, lijkt me dat er genoeg opties moeten zijn voor op de linksback qua spelers die je ook kunt kopen.
 6. https://www.ad.nl/wielrennen/het-gevaar-in-het-wielrennen-wordt-nooit-echt-aangepakt~ad709d00/ Sterke column betreft bovenstaande van Zonneveld.
 7. Hulkenberg start opnieuw in plaats van Perez, mochten enkelen hier hun prono willen aanpassen, dan is dit het moment.
 8. Race 4, Silverstone 02-08-2020 1. Hamilton 2. Bottas 3. Verstappen 4. Sainz 5. Leclerc 6. Norris 7. Ricciardo 8. Stroll 9. Ocon 10. Hulkenberg Pole Position: Hamilton Eerste uitvaller: Grosjean Snelste ronde: Verstappen
 9. Vooral dit. Er kunnen toch vast wel hekken ontworpen worden die een soort van meeveren (staal aan de onderkant - sterk rubber aan de bovenkant oid) zodra iemand er in valt, waarna die renner niet over de grond schaaft maar op bijvoorbeeld matten oid. Dan staat het publiek e.d. maar wat verder erachter. Ben benieuwd wat ze gaan doen in ieder geval met reglementen omtrent sprinten. Heb het nog een paar keer teruggezien, maar hij is niet de eerste die op die manier van zijn lijn afwijkt, maar in dit geval was er gewoon geen ruimte meer voor Jakobsen.
 10. Is er overigens hier een wielerkenner die mij kan vertellen hoe het in godsnaam mogelijk is dat die hekken zo mee de lucht in vliegen? Los van dat de Ronde van Polen niet een amateurrondje is en ze daar zeker betere hekken zouden moeten plaatsen, waarom zijn er geen andere oplossingen voor dit soort crashes? Ik noem bijvoorbeeld een wijder wordende finishstrook (waar het 300m voor de finish 10 meter breed is, en op de finish 15 meter), dat zou lijnafwijkingen al meteen een stuk minder desastreus maken. Dat was op deze weg niet mogelijk kijkende naar wat er naast het asfalt lag, maar kies dan een andere finishplek.
 11. Wat een klapper. Ongekend domme actie van Dylan. Hopelijk overleeft Jakobsen het, laat staan dat hij ooit nog op niveau kan fietsen.
 12. Wat Zeus zegt denk ik. Daarnaast is Champions League natuurlijk een mindere motivatie als je al heb meegemaakt wat Veltman heeft meegemaakt. Halve finale CL, finale EL. En dan ook nog de andere Europese avonturen. Snap dan wel dat je speeltijd in de Premier League prefereert dan een mogelijke plek op de bank in Italië (Lyon moet je niet eens heen willen komend seizoen).
 13. Ligt niet aan jou. Onbegrijpelijk dat PSV-AZ niet op 14 januari is ingepland
 14. Heb 'm voor de tweede keer aangepast nu Hulkenberg bekend is.
 15. Race 4, Silverstone 02-08-2020 1. Hamilton 2. Bottas 3. Verstappen 4. Stroll 5. Albon 6. Leclerc 7. Hulkenberg 8. Sainz 9. Norris 10. Ricciardo Pole Position: Hamilton Eerste uitvaller: Giovinazzi Snelste ronde: Hamilton
 16. In dat opzicht jammer dat er een goed bod kwam op Botman, was een perfecte stand-in geweest denk ik. Wel goed dat er doorgeselecteerd wordt, die jonge gasten meten wel perspectief zien. Met Timber, Rensch, Kasanwirjo en Aertssen komt er genoeg talent aan, en Schuurs zou er dit jaar klaar voor moeten zijn. Jammer dat Veltman weggaat, maar het wordt hem gegund.
 17. Aha, dat wist ik niet. Thanks voor de tip!
 18. Ik ga sinds kort wel eens mountainbiken, dus ik zit er aan te denken om eens een leuk setje aan te schaffen in plaats van een kort broekje en voetbalshirtje. Heeft iemand ervaring met het bestellen van een kit uit China? Lijkt me leuk om in een Jumbo-Visma of INEOS kit rond te rijden, maar ik heb mijn vraagtekens bij de kwaliteit van de shirts zelf en het kussentje bij je zitvlak (als die al aanwezig is).
 19. Top. Ik kijk even aan of ik 'm nog aanpas
 20. Dank voor de strakke organisatie @007mark! Was weer leuk om mee te doen
 21. Land: Verenigde Staten Artiest: Phony Ppl Nummer: Either Way Youtube link: @nasje92; Ga je een Spotify lijst maken? Ik wil eigenlijk een ander nummer van deze band insturen, maar die Spotify-versie is echt signifcant slechter dan het live-optreden dat ze bij COLORS hebben neergezet, dus dat gaat me sowieso punten kosten
 22. Kek shirtje inderdaad. Grappig dat Ajax en PSV vrijwel dezelfde tint blauw in hun uitshirt hebben.
 23. Mooie 7-punter, misschien dat een top-10 klassering er opnieuw in zit. @007mark dit was al stemronde 24 Oftewel, gefeliciteerd @Chimpa met de overwinning! Zat er al een tijdje aan te komen.
 24. We kunnen het beter over 'Super January' hebben. Weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Als een club enkele sterkhouders tijdelijk moet missen, heeft dat echt een hele grote impact op de competitie. Overigens vreemd dat Ajax juist tegen PSV en Feyenoord al vroeg in januari thuis speelt. Lijkt me dat dat de wedstrijden waren die Ajax graag zo laat mogelijk wilde spelen. AZ wordt wel lekker prima het zadel geholpen met Ajax-PSV 3 dagen voordat zij tegen PSV moeten (en ook nog eens om 16:45), ze mogen zelf een dag eerder naar Zwolle toe. Zou het knap vinden van PSV als ze die winnen.
×
×
 • Create New...