Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  11,403
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rogier.

 1. Utrecht kan ook alleen goed voetballen tegen Ajax
 2. 100% buitenspel ja. Heel raar dat deze niet is afgekeurd.
 3. Rogier.

  Spaans voetbal

  Araujo wordt wel flink in de luren gelegd door Felix deze pot, dat kun je niet ontkennen. Benieuwd naar de laatste 20 minuten met 2 nieuwe spitsen erin, dat wordt gieren
 4. Hopen we dat ja? Dat zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn en veel spektakel opleveren, maar een hele hoop valpartijen lijkt me ook niet ideaal.
 5. Rogier.

  Spaans voetbal

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang heb gedacht dat het wel goed zou komen onder Koeman, maar heb daar inmiddels ook mijn twijfels bij. Als je blijft aankomen met dit voetbal en de namen die hij er nu neerzet , dan gaat er inderdaad iets mis. Hij pakt er wel veel jeugd bij, maar dit lijstje wat Pulga hierboven neerpent is veelzeggend. Ook onbegrijpelijk dat je dan wel voor Luuk de Jong kiest, terwijl je tegelijkertijd toch allemaal jeugd inbrengt. Daar kun je echt wel meer mee dan dat ze nu laten zien. Ik stem voor Socrates als nieuwe coach, zal het waarschijnlijk beter gaan.
 6. Club Hopen dat ze dit vast kunnen houden
 7. Die Cakir moet gesnoven hebben, wat een belachelijke tweede gele kaart
 8. Rogier.

  AFC Ajax

  Omdat ze 81 jaar oud zijn? Nee, ik denk dat Antony wel een paar doodschoppen gaat krijgen ja
 9. Rogier.

  Spaans voetbal

  Goede trainert hoor die Koeman, rode kaart voor zichzelf pakken zodat het team beter presteert in de eerstvolgende wedstrijd zonder hem. Klasse.
 10. Rogier.

  Brits voetbal

  Deze goal ook, erg lullig voor Kane
 11. Rogier.

  AFC Ajax

  Blijf wel hopen dat Klaassen er naast blijft te staan. Met Berghuis is er zoveel meer dynamiek en voetbal in de as t.o.v. Klaassen, lijkt wel alsof Berghuis alles kan wat Klaassen kan en nog beter (hij staat voornamelijk niet al in de spits). Zeker met een Haller is dat broodnodig, dan kan hij doen waar hij goed in is (of nouja, niet gisteravond , je zag 'm bij die kopbal die over stuiterde ook echt kijken van 'hoe kan dit' haha). Op naar dinsdag, als ze weer zo voetballen als afgelopen weken heeft Besiktas geen schijn van kans
 12. Rogier.

  Feyenoord

  Kooij wordt inderdaad door velen gezien als een pedant mannetje, maar volgens mij ziet de KNVB het wel in hem zitten. Is in ieder geval zelfverzekerd, belangrijk zo op dat veld.
 13. Rogier.

  AFC Ajax

  In Nijmegen Moet je de auto nog kwijt, stadion in, etc. etc., ben je al bijna 3 kwartier van kwijt.
 14. Rogier.

  AFC Ajax

  Was dat maar zo makkelijk Karel, zit gewoon bij afspraken met de klant tot tegen 5 uur
 15. Rogier.

  AFC Ajax

  Die is dus geblesseerd Tickets zijn binnen, wedstrijd begint wel al om 18.45, die zag ik even niet aankomen. Zit op werk tot laat dinsdag, dus dat wordt nog even kijken hoe ik dat ga regelen.
 16. Rogier.

  Spaans voetbal

  Daarnaast is Coutinho ook lang geblesseerd geweest, dan kom je niet meer zo 1, 2, 3 terug op een niveau waar je voor je blessure ook al niet op zat. Koeman is wellicht niet de beste trainer, maar hij kan wel relatief goed omgaan met dit soort situaties. Daarnaast, wat levert hem er nu uit gooien nu op? Een lange en onzekere zoektocht naar niet per se een betere trainer en opnieuw een financiële strop ter waarde van miljoenen.
 17. Rogier.

  Frans voetbal

  Blijkt ook maar weer dat Turpin een matige scheids is, hij stond er bovenop. Wel zonde voor Bosz, het zit die man niet mee met dit soort verliespartijen.
 18. Rogier.

  Feyenoord

  Slot: "Tactische plannen winnen geen wedstrijden, het zijn altijd de spelers" Heerlijke tekst wel Mooi om te zien dat Feyenoord hier al toe in staat is. Gaan natuurlijk nog wel wat verliespartijen volgen tegen een FC Groningen, maar dat doet er even niet toe.
 19. Rogier.

  Brits voetbal

  Keek net een korte samenvatting van United, maar die mogelijke penalty's bij Ronaldo, stuk hoe slecht hij daar op ging Die eerste vond ik ook te makkelijk, bij die tweede had hij niet al moeten gaan liggen voor hij geraakt werd, beetje dom.
 20. Rogier.

  AFC Ajax

  De blessure van Klaassen kwam eigenlijk op een uitstekend moment. Ik denk dat Ten Hag nu ook wel doorheeft dat de combinatie Klaassen - Haller niet meer voor moet komen. Hoop dat Ten Hag voort blijft borduren op 2 opties; 1 met Berghuis - Haller en 1 met Klaassen - Tadic. Krijg je zoiets, (1) en (2) -----Tadic ----- Haller ------ Antony / Neres - --- Neres ------- Tadic -------- Antony / Bergosso -- ------------------ Berghuis --------------------------- ------------------- Klaassen ---------------------------------- --- Gravenberch ----- Klaassen / Alvarez --- --- Gravenberch ------------ Alvarez --------------------- En dan te bedenken dat Kudus binnenkort nog terugkomt Namen kun je ook nog wel beetje husselen natuurlijk. Arme Taylor, die gaat weinig basisminuten pakken. Timber is trouwens ongekend goed, die power die je terugziet Duo Martinez - Timber is erg sterk. Zou die wel verkiezen boven Blind op dit moment, dus niet gek dat Tagliafico in dat geval op de bank moet blijven zitten.
 21. Mis hier toch wel weer een Groeneveld en/of El Ghazi. Zeker aangezien het toch een provisional squad is...
 22. Rogier.

  Spaans voetbal

  Ik durf wel te beweren dat dat niet zo is. Courtois is al jaren niet wat hij had kunnen zijn. Ter Stegen is echt niet minder. Minder lang misschien. Voetballend, positionering in het doel en qua reflexen is Ter Stegen al meer te vertrouwen. In andere facetten zijn ze vrij gelijkwaardig.
 23. Rogier.

  AFC Ajax

  Pasveer gaat nog een blunder maken als 'ie zo doorgaat met uitverdedigen, die zie je van mijlenver aankomen.
 24. City - Leipzig trouwens ook. Denk je dat er een leuke score is, staat het ergens anders 5-3 en ook nog eentje 3-2
×
×
 • Create New...