Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  11,657
 • Joined

 • Last visited

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

1,982 profile views

Rogier.'s Achievements

 • Molloot

Recent Badges

764

Reputation

 1. Rogier.

  Brits voetbal

  Hoe is dit geen penalty Inderdaad echt een rugbytackle. Onbegrijpelijk dat de VAR daar niet nog even naar kijkt. Edit: Wat een fantastische wedstrijd trouwens. Kijk vanaf de 2e helft, maar lekker hoog niveau, hoog tempo, heel open. Ziyech is ook lekker aan het strooien.
 2. Rogier.

  AFC Ajax

  Ik denk eigenlijk dat die nog in was overigens. Maar wel lastige call, snap nog steeds niet dat ze gewoon fatsoenlijke lijntechnologie hebben, net zoals bij tennis.
 3. Rogier.

  AFC Ajax

  De eerste helft was wel echt niet best hé, de meest simpele ballen die zwak gespeeld werden. Heb ook even op Alvarez gelet, maar valt dan pas eigenlijk op dat hij nergens echt goed in is. Ook druk zetten was niet echt denderend, ze wisten niet echt waar het te zoeken. Tweede helft gemist, dus geen idee hoe dat ging, maar prima die overwinning zo. Nu hopen dat de koppositie vastgehouden wordt.
 4. Rogier.

  AFC Ajax

  Deze vind ik ook bizar. Heeft misschien iets meer tijd nodig, maar qua type de ideale opvolger van Mazraoui. Prince Aning kan ik geen mening over vormen.
 5. Zou me niet verbazen als ze het schema opnieuw maken. Is natuurlijk een grote impact op je schema, de nummer 1 die niet meedoet.
 6. Ja. Nog meer met de ouders, maar hij is heus niet de auto ingestapt met de gedachte om nu eens even wat brokken te gaan maken. Bij sommigen komt het verstand nu eenmaal nadat ze iets fout doen.
 7. Wat betreft die gemiddeldes van 20; zijn er geen niveau-eisen waar je aan moet voldoen? Puur valsspelen als op die manier een goede speler net pech heeft met de lotingen.
 8. Rogier.

  AFC Ajax

  Ik denk dat gezien hoe belangrijk de backs bij Ajax zijn en zijn toch wel inmiddels ervaring, denk ik niet dat het super onrealistisch is. Het zit hem in mijn ogen meer in dat Mazza de afgelopen 2 jaar ontzettend kwakkelt met zijn fitheid en hij zeker een kwart van de wedstrijden niet mee kan ballen. Ja, dan kan je minder krijgen.
 9. Rogier.

  AFC Ajax

  Zeker mee eens hoor. Enerzijds kun je heel makkelijk spelers de deur wijzen indien ze met Raiola in zee gaan, anderzijds is het toch een investering die je maakt voor die spelers, en dat moet ook terugverdiend worden (zowel financieel als sportief).
 10. Rogier.

  AFC Ajax

  Dat heeft te maken met de eisen van beide heren en Raiola. Mazraoui zijn ze al heel lang mee bezig, maar die wil veel te veel verdienen.
 11. Rogier.

  Spaans voetbal

  Ik vond Dembele trouwens schrikbarend. Die jongen deed werkelijk niets als hij de bal verloor, echt heel treurig. Hij deed niet eens alsof hij meeliep. Wel gevaarlijk aan de bal, maargoed dat is niet iets nieuws.
 12. Ik heb hier ook zo hard om gelachen hè. "Het is zo erg dat ze mij niet geloofden" Ga toch weg man, dat is het spel. Ook wel simpele kansberekening natuurlijk dat er een paar goed zitten. Ik denk dat ze het net zo goed doen als dat iedereen letterlijk willekeurig 3 letters op zou schrijven die willekeurig bij een persoon horen. Daarnaast helpt het ook niet als je een type Britt hebt die het én mentaal totaal niet aankan én zo ontzettend aan het acteren is, dat het knap is dat zij er nog in zit.
 13. Wat zijn die veranderingen? Personen (Shelly) die het spel beter begrijpen? Kijk het doordat mijn vriendin hier veel te goed op gaat, en kan er zelf wel om grinniken hoe slecht het eigenlijk is (al die beschuldigingen gebaseerd op helemaal niks, hilarisch), maar het blijft niet echt een geweldig programma.
 14. Rogier.

  Brits voetbal

  Conte is ook gewoon een fantastische coach. Weet het tactisch goed neer te zetten in zowel aanvallend als verdedigend opzicht, en kan het bovenal overbrengen naar de spelersgroep. Natuurlijk heeft hij vaak geld gekregen om te investeren, maar hij maakt het wel waar. Zou wel veel verklaren ja. Belachelijk onnodig ook op die plek.
 15. Rogier.

  Brits voetbal

  Wat voor een VAR zit daar joh. Terecht rood voor Robertson, maar die tackle van Kane was ook donkerrood in echt alle opzichten. Ongelofelijk.
×
×
 • Create New...