Jump to content
Vacatures: Social Media & Site Staff ×

Rogier.

Leden
 • Posts

  14,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rogier. last won the day on March 1

Rogier. had the most liked content!

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

4,734 profile views

Rogier.'s Achievements

 • Molloot

Recent Badges

2k

Reputation

 1. Prachtige 3e plek, helaas net geen 2e. Vooraf niet verwacht, maar enkele keuzes zoals Girmay bleken voltreffers Gefeliciteerd michael! Dank Kelvin voor al het tellen! Was weer top.
 2. Rogier.

  AFC Ajax

  Ik denk zomaar dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden. Zet jij alvast de tattoo, Paul?
 3. Rogier.

  AFC Ajax

  Blijf bij Ramaj een ontzettend Sommer-gevoel krijgen. Klasbak. Beiden.
 4. In dat geval kan ik je adviseren iets minder hard te rennen als je daadwerkelijk rent. Ook al voelt en is het heel langzaam, dat is toch beter om blessures / overbelasting te voorkomen
 5. Deze is 'gewoon' voor Healy. Die zit sowieso mee, en ik denk niet dat iemand hem kan kloppen op een van de twee laatste klimmen.
 6. Rogier.

  AFC Ajax

  Dat vind ik ook nog lastig. Hangt vooral af van hoe Farioli speelt, wat in basis volgens mij met met één zes, en twee halven daarvoor is. Een van die halven moet vooral ook druk naar voren zetten en meer de box-to-box zijn. Daar is Taylor in basis uitermate geschikt voor. De andere is meer de spelmaker en zorgt ook voor creativiteit, dus dat zal Berghuis worden. In beide rollen zie ik Fitz-Jim niet echt passen, al zou hij nog wel als stand-in kunnen fungeren van Berghuis. Aan de andere kant kan hij ook wat anders brengen, dus dat is even afwachten hoe zich dat ontwikkelt. Dan heb je nog de zes over, waar hij misschien wel het meest geschikt voor is, maar ik weet niet of hij defensief al stabiel genoeg is om daar te staan. Zijn focus ligt denk ik toch vooral op balbezit, wat met de al niet zo solide defensie niet ideaal is. Denk ook dat het genoeg zegt dat Farioli hem hangend op linksbuiten zet bij afwezigheid van Godts. Zie zelf twee opties op het middenveld eigenlijk, die net een andere speelwijze vergen. Maargoed, dan missen we de aankoop voor het middenveld die gegarandeerd nog gaat komen, en wellicht vertrekt een Mannsverk bijvoorbeeld ook weer. En Henderson kun je eigenlijk ook niet banken, die moet óf spelen óf vertrekken, voor zijn salaris. 1. 2. Taylor - Berghuis ----- Berghuis -------- --- Mannsverk --- Fitz-Jim - Henderson Ben benieuwd naar morgen en vrijdag, dan gaan we zien hoe Farioli het voor ogen heeft qua reserve-elftal en basisteam.
 7. Rogier.

  AFC Ajax

  Ben wel echt zeer benieuwd naar Fitz-Jim dit seizoen. Alles lijkt erop dat hij meer minuten gaat maken. Heeft in principe alles om het te maken bij Ajax, hopelijk is er een plekje voor hem op het middenveld. We moeten niet vergeten dat Frenkie ook pas op zijn 20e echt vast in de basis stond bij Ajax (vanaf seizoen 2017/'18). Fitz-Jim is slechts een jaartje ouder, maar is fysiek ook wat minder natuurlijk.
 8. Het ligt er ook maar net aan hoe ze die medailles tellen. Volgens mij tellen ze de medailles z.d.d. de grootste kanshebber goud toebedeeld krijgt. Oftewel, 5 keer een grootste kanshebbers met 20% betekent 5 gouden medailles, terwijl je in realiteit 1 gouden medaille kan verwachten (en wellicht een aantal zilver/brons). Weet niet zeker of dit is hoe het werkt, maar het is natuurlijk niet zonder reden dat alle echte toppers bij ons allemaal goed toebedeeld krijgen. Plus, op die manier kan je het verhaal beter overbrengen naar het grote publiek is de gedachte waarschijnlijk. Want nu kun je specifieke sporters aan plakken toebedelen, wat anders niet kan.
 9. Er is toch maar één topkandidaat? Bovendien is het dan net of je op de bank dezelfde coach maar dan met een midlifecrisis (geblondeerd haar) hebt zitten
 10. Rogier.

  AFC Ajax

  Geblesseerd. Daarnaast is Janse vooral voor de linkerposities in beeld. Bouwman (wel voor rechts) zit er ook nog bij bijvoorbeeld.
 11. Rogier.

  AFC Ajax

  Sluit Bertje nog niet aan? Wat een lange lijst trouwens Ongelofelijk.
 12. Andere regels? Ik heb ook maar een aantal andere accenten gelegd in andere pouletjes (met andere regels) en daar ben ik ook heel flink nat gegaan
 13. Had plekje 4 gepakt als ik ‘m ingevuld had om goed te hebben, maar all-in voor de overwinning gegaan. Had Engeland met 2-1 moeten winnen. Helemaal prima zo
 14. Wat een heerlijke tweede helft, en een fantastische winnaar. Genoten van Spanje, het hele toernooi. Beste ploeg in de moeilijkste poule, en dan ook nog Duitsland, Frankrijk en Engeland in de knock-out. Oyarzabal En ik ben heel erg fan van Carvajal geworden dit jaar. Mag ik dat zeggen? Wat een speler.
×
×
 • Create New...