Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  11,939
 • Joined

 • Last visited

About Rogier.

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

2,091 profile views

Rogier.'s Achievements

 • Molloot

Recent Badges

878

Reputation

 1. Rogier.

  AFC Ajax

  Niet per se. Dat hij weggegaan is niet per se, je hebt namelijk te maken met grenzen die je moet stellen aan wat je jeugdspelers kan aanbieden, ook al is het ene talent groter dan het andere. Raiola had er helaas een handje van om een verlenging doodleuk te vergelijken met een transfervrije status waarbij een speler van club verandert. Daar aan toegeven is financieel onhoudbaar en onverantwoord voor bijna alle clubs. In die zin is zijn vertrek in mijn ogen geen blunder. Tegelijkertijd wil je niet na een jaar alsnog teveel geld neertellen, want dat betekent dat Ajax je toch wel terughaalt als je te hoge eisen stelt. Schept een gevaarlijk precedent. Aan de andere kant moet je ook objectief kijken naar de individuele situatie. Ga je een betere spits vinden dan Brobbey voor dat geld? Bij 15 miljoen is dat twijfelachtig, bij 25 durf ik dat wel te stellen. In die zin kan je zeker iets neerleggen, en dat het financieel zonde is, is erg jammer, maar het is nu eenmaal de situatie. Het een blunder noemen is denk ik niet passend in deze situatie.
 2. Rogier.

  AFC Ajax

  Dat Ajax 15 zou bieden, is eigenlijk al te bizar voor woorden. Handen vanaf trekken en Leipzig en Brobbey maar lekker laten zweten.
 3. Enorm zonde van Bissegger zeg. Tweemaal vallen, en dan maar 1 minuut verliezen
 4. Moeilijke lijst zeg, kon Pogi niet weerstaan, maar dat betekende wel keuzes maken
 5. Rogier.

  AFC Ajax

  Snap wel dat er iemand bij komt. Blind voldoet niet, Tagliafico gaat sowieso weg en Martinez misschien ook. Dan moeten er wel ervaren jongens bij. Mooi bedrag voor zo'n speler, hopelijk blijft Salah-Eddine of Baas erachter en kan een van heen minuten maken om het over 2 jaar over te nemen. Zie Wijndal niet langer dan 2 jaar blijven namelijk.
 6. Rogier.

  AFC Ajax

  Goh, Salah-Eddine zou zonde zijn. Vond het ook opvallend dat Baas in de eerste helft startte dinsdag.
 7. Is er interesse om een soort van Beat-the-Odds-team op te stellen? Ik heb gisteren even wat tijd genomen om een modelletje te schrijven die theoretisch het beste team kan samen stellen, was eigenlijk van plan dat als input te gebruiken voor mijn team, maar wellicht ook leuk om toe te voegen als 'deelnemer'. Kunnen we zien wie de echte kenners zijn
 8. Het kan verkeren. Van 2x 12 naar 5x 0
 9. Rogier.

  Feyenoord

  Kaal is wel beter denk ik ja
 10. Rogier.

  Feyenoord

  Tot zover mijn inbreng. Even zonder gekheid, ik zie dat hij er maar 1 heeft gespeeld en hij wordt deze zomer toch al 23 jaar. Dat gecombineerd met dat Feyenoord geld nodig heeft, is 15 miljoen geen gek bedrag denk ik. Als je kijkt naar waar andere backs voor weggaan, zit je prima denk ik.
 11. Transfertje naar PSV te pakken Dans? Klasse hoor; wanneer kan team MU de kinders van PSV met 10-0 inmaken laten winnen?
 12. Rogier.

  AFC Ajax

  Volgens mij wel. Zou daar verder ook niet voor vrezen overigens. Die gaat echt wel willen slagen, maar heeft vanwege zijn fysiek net als een Ziyech (en in mindere mate een recent voorbeeld met Foden) net wat meer tijd nodig. Net 19 geworden, gaat dit seizoen zijn minuten maken in Ajax 1, net als Foden dat deed (maar dan een jaartje eerder), om vervolgens op te bouwen naar meer en meer speeltijd. Zou ook niet weten waar hij naartoe zou moeten om zich echt verder te ontwikkelen, die heeft echt een dominant voetballende ploeg om zich heen nodig, dus dan kom je al snel in een mindere competitie terecht waar spelers hem waarschijnlijk ook minder begrijpen.
 13. Rogier.

  Feyenoord

  Precies dit. Bij een andere club had Malacia waarschijnlijk wel meer opgeleverd. Het is zonde dat Malacia geen CL-ervaring heeft, dan had je er al 5 miljoen bij op mogen tellen. Denk dat Feyenoord blij mag zijn met 15 miljoen.
×
×
 • Create New...