Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  11,118
 • Joined

 • Last visited

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

1,869 profile views

Rogier.'s Achievements

Assistent-bondscoach

Assistent-bondscoach (7/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

581

Reputation

 1. Rogier.

  Nieuwe shirts

  Ik betwijfel of dat is wat ze gaan dragen. Vind dat de kleuren daarvoor ook niet helemaal matchen, daar er weinig zwart- en wittinten in het shirt zitten. Qua volledig kit vermoed ik eigenlijk sokken in dezelfde kleur als het shirt (wat niet echt wit is) en een bovenrand net als bij de kraag en de armen. Broekje kan eventueel ook blauw zijn, maar zal wel dezelfde kleur zijn met wat elementen blauw / oranje. Wellicht wacht ik even met bestellen, misschien dat dat ooit nog beschikbaar komt.
 2. Rogier.

  Nieuwe shirts

  Jammer dat er geen broekje en sokken bij komen. Zou me god niet weten wat hier mooi onder past.
 3. Zilver en brons gaan ze ook niet pakken zo, die 2 daarvoor zijn ook nog te ver weg.
 4. Good old teletekst Vraag me altijd af hoeveel mensen dat nog gebruiken (ben er zelf één van )
 5. Snap de redenatie, maar zoals je het zelf al zegt 'als het ware'. Alsof je de bal tegen je aan geschoten krijgt, die erin gaat en je dan 'een doelpunt maakt'.
 6. Dat Zambia is wel een smaakmaker he. Nu 4-4 tegen China, weer 3x die spits Bij China maakte er eentje ook 4 overigens
 7. Ben geen judokenner, maar vond deze ook erg makkelijk. Tsjakadoea ging er zelf liggen, en dan krijgt ie 'm tegen. Heel zuur.
 8. Altijd jammer dat dit soort dingen bij de NOS zo vaak gebeuren hè, alleen als je die naam al ziet concludeer je dat je het anders uitspreekt Alle sporten zijn trouwens te streamen via de Eurosport Player. Moet je minstens 1 maand afnemen (wel opzegbaar), maar kost slechts €5,99.
 9. Vannacht hebben de Nederlandse mannen de eerste pot van België verloren met 3-1. Maar, in de poule van 6 gaan er 4 teams door. Zie onderstaande spoilers voor een volledig overzicht van poules en speelschema: Mannen Vrouwen
 10. Net even de loting bekeken van de +100 mannen, en Grol had het slechter kunnen treffen; Riner komt 'ie sowieso niet tegen voor een eventuele medaillestrijd. Zou een mooi rijtje kunnen worden; kwartfinale tegen de nummer 3, halve finale tegen de nummer 2 en finale tegen de nummer 1 (of Riner). Benieuwd wat hij kan.
 11. Kijk judo ook regelmatig buiten dit soort toernooien om. Judo-federatie zendt veel toernooien uit op hun YT-kanaal, en zeker de partijen met echte toppers erin zijn wel fantastisch om te kijken in mijn ogen. De kracht en controle over de tegenstander die daarbij komt kijken vind ik met name mooi.
 12. Aha, dat verklaart het een en ander. Misschien maar even Eurosport 2 aanschaffen dan, want dit is echt teleurstellend.
 13. Ik vind wel dat de NOS heel matig dingen uitzendt. Alleen schakelkanaal op NPO en geen andere dingen tegelijkertijd zoals bijvoorbeeld judo. Hebben jullie al manieren gevonden om meer te zien? De grote kanalen van andere landen zenden ook maar op 1 zender uit, en die hebben haast allemaal wielrennen aan staan.
 14. Wát een heerlijke passie bij die gozer uit Zuid-Korea bij het handboogschieten zeg, werkelijk genieten. Blijft top die Olympische Spelen zo
 15. Nog even beter gekeken naar de bergen waar ze op moeten, maar valt inderdaad nog mee, had hem zwaarder in mijn herinnering. Maakt het wel des te leuker.
×
×
 • Create New...