Jump to content

Rogier.

Leden
 • Posts

  13,776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rogier. last won the day on March 1

Rogier. had the most liked content!

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

3,931 profile views

Rogier.'s Achievements

 • Molloot

Recent Badges

1.9k

Reputation

 1. Kan de lengte van het contract zijn wellicht. Andere mogelijkheid die ik zie is dat ze verwachten dat door de slechte service van ViaPlay ze verwachten dat er wel een man of 20.000 F1-tv aanschaft t.o.v. als het bij Ziggo zou zijn, waardoor de inkomsten overall hoger zijn.
 2. Rogier.

  AFC Ajax

  Oosting is helemaal niet nodig in Damsko joh
 3. Klasse Koen! Uitlopen is ook altijd wat waard Zelf nieuw recordje; 51.40, en volgens Strava zelfs 48:38 over 10 kilometer. Helaas te voorzichtig gestart op 5:10 per kilometer, daardoor was de split wel heel negatief. Heb ook continu mensen in moeten halen, tot regelmatig over het gras aan toe. Maar gaat de goede kant op, nog een stukkie doortrainen en 10 in 45 minuten moet haalbaar zijn.
 4. Vraag ff of die een pleister op z’n neus doet
 5. Hoe kunnen we je herkennen @Keko? Alvast succes morgen! Ga zelf de kwart doen. Nog even kijken hoe hard ik wil gaan, gemiddeld zware trainingsweek achter de rug, dus misschien verstandiger er een veredeld trainingsrondje van te maken
 6. Rogier.

  AFC Ajax

  Schandalige roddelkrant blijft de Telegraaf zeg. Ongelofelijk. Staat voor mij inmiddels in het rijtje Story, Privé (in ieder geval op sportgebied).
 7. Rogier.

  AFC Ajax

  Stuk Overigens wel een verschilletje dat hij niets heeft bijgekocht, c.q. niet gehandeld met voorkennis. Dat hij aandelen in bezit had toen hij bondsvoorzitter was van de KNVB is wel een dingetje.
 8. Ben afgelopen maandag in windkracht 5 met volle tegenwind richting de Maasvlakte gefietst, dan is dit toch wel een stukje beter. Topnieuws!
 9. Rogier.

  AFC Ajax

  Als de gang van zaken in het statement waar is, mag de RvC zichzelf even in de spiegel aankijken. Zij hadden simpelweg of een verkoop in gang moeten zetten, of dit bij aantreden bekend maken en hier duidelijke afspraken over maken. Het houdt niet op, niet vanzelf..
 10. Rogier.

  AFC Ajax

  God-ver-domme zeg.
 11. Rogier.

  AFC Ajax

  Wat een ziener, die John #SchippieBall
 12. Rogier.

  AFC Ajax

  Ben jij het, John?
 13. Rogier.

  AFC Ajax

  En dan Mannsverk tussen Hato en Rensch ofzo inderdaad, met Tahirovic en Van den Boomen ervoor.
 14. Rogier.

  AFC Ajax

  Wat een opstelling, maar 2 echte verdedigers Even afwachten hoe het gaat staan, maar dit kan haast niet goed gaan.
 15. Dit is wel echt next level hoor. Dat Brobbey de stad Leipzig niet geweldig heeft verkend vind ik tot daar aan toe, maar dít
×
×
 • Create New...