Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  12,319
 • Joined

 • Last visited

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

2,373 profile views

Rogier.'s Achievements

 • Molloot

Recent Badges

1k

Reputation

 1. Rogier.

  Kwartfinales

  1. Nederland - Argentinië 1-1 2. Kroatië - Brazilië 1-3 3. Frankrijk - Engeland 3-1 4. Marokko - Portugal 1-2
 2. Wel een potverdikkie goede serie hé. Niet helemaal mijn straatje, maar echt intrigerende verhaallijn. Let op, spoilers:
 3. Rogier.

  1/8 finales

  Als Portugal het WK wint, is dat ondanks Ronaldo, en niet dankzij. Dat vat het denk ik goed samen, al gaat hij natuurlijk claimen van niet. Alleen al daarom hoop ik dat Marokko ze ff in het kontje pakt
 4. Sowieso ook, als je als Duitsland én Spanje allebei virtueel uitgeschakeld bent in minuut 70 van wedstrijd 3 in een poule met Japan en Costa Rica, verdien je niet zo veel meer.
 5. Rogier.

  1/8 finales

  Wat een penaltyserie zeg. Die keeper zat er wel 2x heel goed bij in die hoek, waren op zich prima penalty's. Misten alleen wat kracht.
 6. Klopt ja. Kan 20 jaar (ofzoiets) de bak in mogelijk.
 7. Blind mag er nooit meer uit Wat een verschil in de 2e helft zeg. Backs eindelijk hoog en een die 10 die aanspeelbaar is met een actie naar voren. Veldbezettig is vele malen beter. We missen nog steeds kwaliteit, maar dat terzijde.
 8. Hoe staan we hier voor. Wat een grap. Typisch Dest-momentje die goal van Blind trouwens. Afgetroefd worden door een trage opa terwijl je zelf zo explosief kunt zijn.
 9. Rogier.

  1/8 finales

  Nederland - USA Argentinië - Australië Japan - Kroatië Brazilië - Zuid-Korea Engeland - Senegal Frankrijk - Polen Marokko - Spanje Portugal - Zwitserland Treurig eigenlijk, niet het gevoel dat er een echte verrassing in zit. Gelukkig sta ik ver, ver onderaan in alle prognostiek-spellen waar ik aan meedoe, dus dat is positief
 10. Vanavond The Swimmers op Netflix aangezet, over de vlucht en reis van Olympiër in het vluchtelingenteam Yusra Mardini. Wat een indrukwekkende film zeg, absolute aanrader.
 11. Zit hier naast een Spanjaard, ge-nie-ten.
 12. Nee, totaal niet. Helaas kijken er naast de pakweg 200.000 man die wel graag hoog niveau informatie wil zien nog 2 miljoen die dat niet wil.
 13. Rogier.

  1/8 finales

  Nee, want vanavond nog wedstrijden, maar ligt wel in de lijn der verwachting.
 14. Poohhhh, wat een geluk voor de Belgen zeg.
×
×
 • Create New...