Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Content Count

  9,951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

253 Excellent

About Rogier.

 • Rank
  Coz' I can
 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

1,617 profile views
 1. Tja, weet niet zo goed wat je hiervan moet vinden. Was gewoon niet goed genoeg. Teveel fouten, te kwetsbaar op momenten door de aanval van Liverpool. Denk dat dit een gevalletje accepteren dat we Ajax zijn is, zeker met de reeks aan goede wedstrijden die de afgelopen tijd is neergezet. Volgende week Atalanta pakken en je bent alsnog door. Dit speelschema gaat ook hen niet in de koude kleren zitten.
 2. Als het dan toch zo mis gaat dan liever in deze wedstrijd dan tegen Atalanta. Wat zuur dit. Hopelijk kan gelijkspel vandaag ook nog, mag je te allen tijde gelijkspelen volgende week (als de stand bij Atalanta zo blijft).
 3. Het is nog niet om aan te gluren. Haal Alvarez er alsjeblieft zo snel mogelijk af, je ziet aan alles dat het helemaal misgaat door de druk.
 4. Heel nice Kelvin! Ik vrees helaas dat ik de tijd niet heb die nodig is om hier in te steken, maar mocht ik een gat hebben komende week zal ik het even beter doornemen.
 5. Wel heerlijk dit van PSV zeg. Zo'n goal afgekeurd zien worden, ook nog een 2-0 om de oren, maar toch op 3-2 komen. Lekker
 6. Rare penalty zeg inderdaad. Zure winst van Atalanta ook. Nog steeds ben je met winst door, maar een gelijkspel is nu waarschijnlijk niet voldoende (tenzij we winnen van Liverpool volgende week). Edit: jammer dat die aanvoerder rood pakt zeg, maakt het Atalanta weer makkelijker volgende week..
 7. Prima toch. Is ook meer een middenvelder, verwacht dat de balans wat beter is nu. Antony vanaf minuut 60 en Promes die er eventueel nog in kan, zie dit gewoon omgezet worden in een overwinning. Ajax heeft simpelweg meer kwaliteit. Merk wel opnieuw dat het zoveel minder leeft door de maatregelen. Ik mis die avonden echt.
 8. Ongekend die Haaland, schiet hem ook weer zo sterk binnenkant paal binnen. Benieuwd of die er nog meer inprikt vandaag.
 9. Retweet. De tactiek volgt nog, heb echt 0 tijd om FM te spelen afgelopen weken.
 10. Je hebt Tromsø nog dat hoger ligt dan Bodø @Satyr.
 11. Ho 18:00 uur, excuus ik dacht vannacht. Is vanavond oke? Zit nu op mobiel
 12. Joao Felix is van 10 november 1999 Ryan Gravenberch Ansu Fati Jadon Sancho Eduardo Camavinga Alphonso Davies Sandro Tonali Phil Foden Jonathan David Takefusa Kubo
 13. Toch weer 4 puntjes. Dank!
 14. Ook volledig vergeten te stemmen. Vind Neuer op 1 onterecht helaas. Zijn beste tijd is geweest. Maargoed, denk dat er altijd wel meningsverschillen blijven, zeker bij keepers.
×
×
 • Create New...