Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Content Count

  10,778
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

505 Excellent

About Rogier.

 • Rank
  Coz' I can
 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

1,794 profile views
 1. Benieuwd of ze de andere wedstrijden ook stil gaan leggen. Als het blijft zoals nu, hoeven ze alleen maar gelijk te spelen.
 2. Ik stem bewust niet, omdat ik graag de show wil meemaken zonder de liedjes gehoord te hebben Excuus Zeus
 3. Misschien een keuze die we zelf nog kunnen maken als je de andere 25 man bekend hebt gemaakt? Dan kunnen we kiezen afhankelijk van de selectie @Erwin.
 4. Hoopte stiekem dat het niet Lennart was zodat @Aaron21 fout zat Verder wel mooie beelden al aan het einde van de aflevering. Heel benieuwd naar de molacties. Achteraf ook echt jammer dat Philip er uitging vorige week, als hij erin was gebleven had er vast en zeker het hele spel lang niemand op Lennart gezeten
 5. Rogier.

  AFC Ajax

  Marcie vol in beeld
 6. Rogier.

  Feyenoord

  Lijkt me dat dit een automatisch dingetje is waar nog niet op die manier over is nagedacht. Je zou eigenlijk per 'kansengroep' de xG op maximaal 1 moeten zetten, wat me technisch prima haalbaar lijkt (switch zetten op wanneer balbezit wisselt). Je kan moeilijk 3x scoren in dezelfde aanval.
 7. Rogier.

  AFC Ajax

  Patroon gaan we in ieder geval ook nog bij andere shirts zien, dat is wel jammer. LA Galaxy had bijvoorbeeld de volgende kleurensamenstelling;
 8. Dat is dan de wedstrijd tegen PSV? Daar kreeg 'ie geel in minuut 45 half januari. Wel consistent met dat de politie de melding eind januari kreeg. Zou me wel verbazen als hij het is.
 9. Tja, als de nummer 5 echt zoveel beter is, zou die gewoon moeten winnen over 2 wedstrijden. En wat betreft dat tweede, de playoffs zijn ook het vaakste gewonnen door de nummer 5. Wat vaak onderbelicht blijft in de media; uit onderzoek blijkt dat het amper uitmaakt of de nummer 5 of 8 Europa in gaat qua resultaten daar. Je zou zelfs kunnen beargumenteren dat de mogelijke verdeling van die Europese inkomsten over meerdere teams en dus de incentive om te streven naar de top van de middenmoot er op de lange termijn voor zorgt dat het niveau van de middenmoot omhoog gaat. Di
 10. Zo, heb jullie een voorsprong gegeven door 3 races niet mee te doen, zal vanaf Monaco eens even laten zien hoe het moet (not )
 11. Hoogst geplaatste team speelt thuis inderdaad. Zoek de stand na speelronde 24/25 eens op Kyrill, en bedenk je dan waar de nummers 8 t/m 12 voor spelen. Bedenk je ook: alleen plek 4 geeft dan recht op Europees voetbal (en misschien plek 5 afhankelijk van de beker). Na 25 speelronden; - 2020/21: Nr. 5 heeft 10 punten voorsprong op de nr. 8 - 2019/20: Nr. 5 heeft 9 punten voorsprong op de nr. 8 (6 op nr. 6 en 7) - 2018/19: Nr. 5 heeft 8 punten voorspronf op de nr. 8 - 2017/18: Nr. 5 +6 op nr. 8, +10 op nr. 9 - 2016/17: Nr. 4 t/m 8 binnen 5 punten, daarna een g
 12. En dan heeft de helft van de teams de laatste 10 wedstrijden niets meer om voor te ballen. Lijkt me geen goed idee.
 13. 1 wedstrijd. 19 & 22 mei voor Europees voetbal. 15, 20 & 23 mei voor promotie / degradatie .
 14. Ja, bedoelde ik ook (zie verder in mijn post). Wel al bijna EK, is toch wel lekker. Interlandvoetbal tussen hele drukke clubweken door is niet ideaal, maar zo'n toernooi is heerlijk.
×
×
 • Create New...