Jump to content

Rogier.

Moderator
 • Posts

  11,403
 • Joined

 • Last visited

Reputation

679 Excellent

About Rogier.

 • Birthday 06/29/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Koekjesland
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

1,928 profile views
 1. Utrecht kan ook alleen goed voetballen tegen Ajax
 2. 100% buitenspel ja. Heel raar dat deze niet is afgekeurd.
 3. Rogier.

  Spaans voetbal

  Araujo wordt wel flink in de luren gelegd door Felix deze pot, dat kun je niet ontkennen. Benieuwd naar de laatste 20 minuten met 2 nieuwe spitsen erin, dat wordt gieren
 4. Hopen we dat ja? Dat zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn en veel spektakel opleveren, maar een hele hoop valpartijen lijkt me ook niet ideaal.
 5. Rogier.

  Spaans voetbal

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang heb gedacht dat het wel goed zou komen onder Koeman, maar heb daar inmiddels ook mijn twijfels bij. Als je blijft aankomen met dit voetbal en de namen die hij er nu neerzet , dan gaat er inderdaad iets mis. Hij pakt er wel veel jeugd bij, maar dit lijstje wat Pulga hierboven neerpent is veelzeggend. Ook onbegrijpelijk dat je dan wel voor Luuk de Jong kiest, terwijl je tegelijkertijd toch allemaal jeugd inbrengt. Daar kun je echt wel meer mee dan dat ze nu laten zien. Ik stem voor Socrates als nieuwe coach, zal het waarschijnlijk beter gaan.
 6. Club Hopen dat ze dit vast kunnen houden
 7. Die Cakir moet gesnoven hebben, wat een belachelijke tweede gele kaart
 8. Rogier.

  AFC Ajax

  Omdat ze 81 jaar oud zijn? Nee, ik denk dat Antony wel een paar doodschoppen gaat krijgen ja
 9. Rogier.

  Spaans voetbal

  Goede trainert hoor die Koeman, rode kaart voor zichzelf pakken zodat het team beter presteert in de eerstvolgende wedstrijd zonder hem. Klasse.
 10. Rogier.

  Brits voetbal

  Deze goal ook, erg lullig voor Kane
 11. Rogier.

  AFC Ajax

  Blijf wel hopen dat Klaassen er naast blijft te staan. Met Berghuis is er zoveel meer dynamiek en voetbal in de as t.o.v. Klaassen, lijkt wel alsof Berghuis alles kan wat Klaassen kan en nog beter (hij staat voornamelijk niet al in de spits). Zeker met een Haller is dat broodnodig, dan kan hij doen waar hij goed in is (of nouja, niet gisteravond , je zag 'm bij die kopbal die over stuiterde ook echt kijken van 'hoe kan dit' haha). Op naar dinsdag, als ze weer zo voetballen als afgelopen weken heeft Besiktas geen schijn van kans
 12. Rogier.

  Feyenoord

  Kooij wordt inderdaad door velen gezien als een pedant mannetje, maar volgens mij ziet de KNVB het wel in hem zitten. Is in ieder geval zelfverzekerd, belangrijk zo op dat veld.
 13. Rogier.

  AFC Ajax

  In Nijmegen Moet je de auto nog kwijt, stadion in, etc. etc., ben je al bijna 3 kwartier van kwijt.
 14. Rogier.

  AFC Ajax

  Was dat maar zo makkelijk Karel, zit gewoon bij afspraken met de klant tot tegen 5 uur
 15. Rogier.

  AFC Ajax

  Die is dus geblesseerd Tickets zijn binnen, wedstrijd begint wel al om 18.45, die zag ik even niet aankomen. Zit op werk tot laat dinsdag, dus dat wordt nog even kijken hoe ik dat ga regelen.
×
×
 • Create New...