Jump to content

Marceltjuh00

Leden
 • Posts

  266
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Marceltjuh00

 1. Nog 4 speeldagen hier en dan join ik hem met spelerenaam 'dsjknhbdafjhslf' :cab: Iemand enig idee of de spelersnaam te veranderen is of zal ik het hier maar mee moeten doen haha?

   

  Ik zou graag Bologna nemen trouwens.

 2. [MENTION=21191]Kyrill[/MENTION]; Uiteindelijk toch maar voor hard gekozen en het heeft me een minimale 0-1 overwinning opgeleverd gelukkig haha. Erg mooi team bij elkaar gehaald met Palace (y)

 3. Wat zijn jullie ervaringen met het spelen op 'extreem'? Ik speel deze speelronde uit bij een directe concurrent, scheidsrechter is een 2. Mijn tegenstander gaat hoogstwaarschijnlijk agressief spelen.

   

  Is het verstandig om op extreem te spelen?

 4. 28mpd86.png

   

  Kom telkens wel ver in de CL, maar slechts twee keer de finale ook daadwerkelijk weten te winnen.

  Coëfficiënten lijst is lastig doordat de andere ploegen uit de N.Ierse competitie nooit punten pakken (toevallig timmert de nummer twee wel lekker aan de weg, laatst zelfs gewonnen van Rangers in de EL).

   

  Hoe probeer je dat op te lossen met de coëfficiëntenlijst? Ik zit met een ploeg uit Andorra ergens in 2035, nu een aantal keer ver in de CL, maar de rest van de Andorrese ploegen komen niet eens door de kwalificatie van de EL heen. Dit jaar verloren we zelf 3 plaatsen op de lijst..

 5. Er komt bijna een einde aan mijn strijd in seizoen 3. De titel is voor PSG, maar wie o wie word er nummer 2 met nog 2 wedstrijden te spelen?

   

  PSG 36 - 75

  Monaco 36 - 67

  Lille 36 - 66

  OM 36 -66

  Lens 36 - 65

 6. Weet iemand wat de hoogste waarde is dat een speler kan halen? Ik heb een speler die ondertussen zowat alle individuele prijzen heeft gewonnen, is 25 jaar en 75 miljoen waard. Kan dit nog stijgen tot bijvoorbeeld een miljoentje of 100? :P

 7. Seizoen 2023/2024, het was tijd voor een nieuwe uitdaging bij Maritimo. In al die jaren staat Maritimo constant in de top-5, maar nog nooit kampioen geworden. Aan mij de taak.. Dan is dit toch wel een heerlijk wedstrijd zo in het begin van het seizoen :mrgy:

   

  2nw3eki.jpg

   

  EDIT: En dan volgt deze wedstrijd, wauw. Welgeteld 1% van mijn balbezit was op de helft van Barcelona ;e

   

  s25qoi.png

 8. EU IV zeker. XCOM Enemy Unknown is een turn based strategy en ik vind ze persoonlijk allebei awesome. Heb in XCOM ruim 50 uur gestopt en EU IV ben je ook zo een de tijd kwijt ;c

   

  Ik heb er nu al zo veel uur tegenaan gegooid, niet leuk meer dit ;e

 9. Nu nog met Nederlandse spelers proberen ;)

   

  Ja ik zit er pas sinds vorig seizoen. Weinig Nederlands talent ook aanwezig. PSV is ondertussen wel een goede ploeg in de CL, deze wil ik 1x winnen met hen, waarna ik weer over stap naar een lagere club

×
×
 • Create New...