Jump to content

Marceltjuh00

Leden
 • Posts

  266
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marceltjuh00

 1. Vrienden van mij hebben net een nieuwe competitie gestart, ik sla toch helaas over dit keer
 2. Nog 4 speeldagen hier en dan join ik hem met spelerenaam 'dsjknhbdafjhslf' :cab: Iemand enig idee of de spelersnaam te veranderen is of zal ik het hier maar mee moeten doen haha? Ik zou graag Bologna nemen trouwens.
 3. Deze overwinning is toch wel fijn hoor, al was AZ ook wel echt meer dan dramatisch.
 4. [MENTION=21191]Kyrill[/MENTION]; Uiteindelijk toch maar voor hard gekozen en het heeft me een minimale 0-1 overwinning opgeleverd gelukkig haha. Erg mooi team bij elkaar gehaald met Palace (y)
 5. Wat zijn jullie ervaringen met het spelen op 'extreem'? Ik speel deze speelronde uit bij een directe concurrent, scheidsrechter is een 2. Mijn tegenstander gaat hoogstwaarschijnlijk agressief spelen. Is het verstandig om op extreem te spelen?
 6. Iemand een tip voor een lekkere browsergame of iets dergelijks? Momenteel in het buitenland met enkel mijn Mac maakt me toch wel verdrietig qua games haha.
 7. Vergeet Halep niet, wat een fantastische atlete is zij geworden zeg.
 8. Heeft iemand nog een lekker spelletje om de verveling even weg te spelen? :mrgy:
 9. Ik heb er nu al zo veel uur tegenaan gegooid, niet leuk meer dit ;e
 10. Beetje vergelijkbaar spelidee als Civilization zo op het eerste oog? :)
 11. Wat zijn de grote pluspunten van beide games en de mindere?
 12. Iemand een aanrader voor een spel op de Mac? Ik ben een vrij allround qua soorten games :D
 13. Haha, nee dat is een ding wat zeker is! Zo veel game ik verder ook niet, helemaal de tijd niet voor en mijn Mac is uitstekend voor mijn werk en studie, dus dit verlies moet ik even leren accepteren :P
 14. Even huilen, omdat Banished er niet voor de Mac is :(
 15. Mannen, we hebben allemaal een punt denk ik zo. Over naar de orde van de dag, wie tennist hier een beetje op hoog niveau? :P
 16. :clap: :mrgy: EDIT: Speel je zelf ook tennis?
 17. Je moet onderscheid maken in de slices die geslagen worden.. De slices die Nadal slaat zijn er om het tempo eruit te halen en het ritme van je tegenstander te breken. Daarbij probeer je de bal laag te houden om zelf een hogere bal terug te krijgen. Nadal gebruikt deze slice vooral aanvallend en er is dus niks 'lafs' aan. Daarnaast heeft Nadal zich erg ontwikkeld. Als jeugdspeler was hij een defensieve baseliner, waarna hij een agressieve baseliner geworden is en hierna hebben ze ook de counterpunch bij hem erin gebracht. Het is een manier van spelen, maar zeker niet laf of enorm defensief, aangezien hij vaak genoeg de rally ook overnam.
×
×
 • Create New...