Jump to content

mdt

Leden
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mdt

 1. mdt

  [FM20] MU Records

  Meeste doelpunten van één speler
 2. mdt

  FM-Café

  Holy moly
 3. mdt

  FM gaat niet in een venster

  Ga ik proberen thanks!
 4. mdt

  FM-Café

  Wat een geweldig seizoen gedraaid te hebben in de Engelse League two. Eerste jaar in de League two en direct gepromoveerd naar league one Mijn twee spitsen geweldig gedaan. Qua stats zijn ze niet geweldig maar qua prestaties wel.
 5. Hallo, Ik speel FM altijd in een venster ( waar je boven ook een balk heb met - [] X. Ik heb Alt + Enter geprobeerd en krijg ik full screen doe ik dat nogmaals krijg ik wel de startbalk onderin maar boven krijg ik mijn balk niet. Verder heb ik gekeken bij instellen als ik daar schermvullend of venster heb geselecteerd, maar staan alle settings naar mijn weten goed. Iemand een idee hoe ik dit kan veranderen?
 6. mdt

  Club gezocht

  Hallo, Ik kan tot heden nog niet echt een game vinden die mij inspireert... Wat de oorzaak van is durf ik niet te zeggen, ik hoop dat jullie inspiratie hebben voor mij om een clubs te vinden. Nu bezig met LLM in engeland maar het inspireert niet echt om door te spelen. Zoek een team met wat doorgroei mogelijk heden. Financieel maakt niet uit hoe ze er voor staan. Vindt vaak jeugd toepassen een leuke optie Hoeft geen club te zijn in de eerste competitie van het land Competitie in Europa Vorig jaar had ik een aantal lange saves, Fc Koln ( 2de divisie, als prognose 1) Cambuur, FC twente Verder weinig lange saves gehad. Hoop dat jullie een idee voor mij hebben
 7. mdt

  Go or No Go?

  In mijn game met FC Koln, wou hij vrij snel weg en heb ik hem laten gaan. Later werd hij opgepikt door Atletico madrid en heeft daar 5 of 6 seizoenen , 25 - 30 wedstrijden per seizoen gespeeld.
 8. mdt

  FM-Café

  HA, speel FM2019 met een pc uit 2015, en zelfs in 2025 met middelgrote database draait het nog dikke prima. I5/44660 CPU 3.2 GH. 8gb ram... Dus denk niet dat jij je zorgen hoeft te maken.
 9. mdt

  FM-Café

  Ik heb hem met mijn FC Koln save gehad.. 1 jaar gehaald transfer vrij en seizoen daarna voor 27,5 miljoen aan Chelsea dacht ik verkocht.
 10. mdt

  Ik speel nu tegen...

  De backs die staan praktisch zo hoog dat het twee aansluiten op het middenveld. Dus bij balverlies staan ze nog hoog. Wel een vereiste dat mijn CB erg goed moeten zijn, speel ik met een talent dan staat de gehele organisatie achterin + middenveld niet goed. Tegen de ploegen die subtop en slechter zijn kan ik deze tactiek risicoloos spelen, tegen de top 5 teams van de ''wereld'' lukt het niet.
 11. mdt

  Ik speel nu tegen...

  Eerste wedstrijd Champions League 2027 /2028..
 12. Bertalan Kun, - Niet in mijn game Olivér Horváth, Viktor Banki, Szabolcs Schön Áron Dobos?
 13. Hier twee screenshots van Marian Prinz en Bisseck. Zit in het Jaar 2027..
 14. In: Temenuzhkov: Een spits met aardige stats, gratis over te nemen een gokje waard. Als het niet wordt altijd nog leuk voor de doorverkoop voor een x miljoen Blesa: Talent voor op het middenveld 19 jaar. Mina: Moet de Vertrokken Cordoba opvangen, Kenedy: Winger van Chelsea stond op de Transferlijst, had geen echte goede wingers, allemaal oude net niet duitsers. Dus de Braziliaan mocht zich komen bewijzen. Blas: Franse speler van het jaar geworden in de Ligue 1. Allround middenvelder die eventueel ook nog op de rechtsbuiten kan spelen. Kipre: Gedegradeerd met Nuremberg, onze spaanse verdediger Meré doen vergeten en dat heeft hij uitstekend gedaan. Mandragora: Een soort van Paniek aankoop omdat Leipzig onze Ozcan, noodgedwongen kocht op de laatste dag van de transfermarkt. Uit: Cordoba: Wou meer speeltijd en met nog een jaar te gaan op zijn contract kon ik er nog redelijk aan verdienen. Mere: Had hem liever gehouden maar wou graag weg. had talenten op de bank die de stap mochten gaan maken. Vallejo: Had ik eerste seizoen goedkoop gekocht van Real Madrid, gaat nu voor een mooi bedrag naar Barcelona. Wel mijn beste verdediger, maar Kipre is een uitstekende vervanger. Ozcan: De stille kracht op het middenveld, wou heel graag naar Leipzig en met een bod van 25 miljoen kon ik andere goede spelers halen. Wel een duitser die laat gaan maar het is even niet anders.
 15. mdt

  (Tussen)stand

  Seizoen 3 Afgelopen met FC Cologne. Voor dit jaar gekwalificeerd voor de Europa league, dat zorgde ervoor dat we wat extra wedstrijden mochten voetballen. Met geen verwachtingen zijn we de Europa league binnen gestapt. De groepsfase kwamen we op zich prima door en verloren we alleen uit bij Besiktas. We waren hier al gekwalificeerd voor de volgende ronde en zo wat meer jeugd spelers ervaring op laten doen. De lotingen zaten voor de eerste twee rondes mee. Spartak en Hannover zijn teams die we moeten kunnen hebben. Deze hebben we dan ook verslagen. De wedstrijd tegen Hannover werd nog wel even spannend toen ze in de laatste 10 min nog een doelpuntje maakte. Het blijven natuurlijk duitsers. Roma heb ik de tweeluik met mazzel gewonnen en gingen we onverdiend door. Tegen Napoli hadden we ook niet zoveel in te brengen. Toch een Halve Finale in de Europa League. Competitie: Viel zwaar tegen dit jaar. Het wou gewoon niet. De tactiek klopte niet, stomme doelpunten tegen, last minute goals, vrije trappen en gewoon zelf niet goed kunnen scoren. Laatste wedstrijd nog tegen Hoffenheim spelen, als we daar met 2-0 winnen kwalificeren we ons gewoon nog voor de europa league maar hier werd 2-2 gespeeld. Al met al ontevreden over het seizoen wat betreft de competitie.. Op naar een beter seizoen.
 16. mdt

  FM-Café

  Changelist 19.2.0 - Further stability/crash fixes - Fixes for freezes occasionally occurring during network games - Number of general AI transfer tweaks - Changes to situations when player would demand new contract - Fix for incorrect future transfer date appearing - Further balancing work on happiness conversations - Training happiness tweaks - Number of general training fixes - Fixed being unable to attend matches via team’s schedule panel - Fixed issues with Continue Game Timeout not being responsive enough. - Number of general UI fixes - Carabao Cup winner not qualifying for Europe if previous Euro Cup winner was English & outside top 4 - Players spawned in Belgium should have the correct Belgian Homegrown status - Premier Division and Championship now have Goal Line Technology in all matches - Number of fixes related to Romanian league - Number of competition and rule groups fixes - National U19 team selection criteria fixes - Fixes for media items appearing erroneously in certain situations - Fixed match sharpness increasing too quickly during matches - Fixes for commentary only replays and commentary - Tweaks to referee’s decision making - Tweaks to player reaction times - Improvements to set piece defending - Lowering cross-field clearances from dangerous positions - Toned down too many players chasing the ball with Counter-Press - Changes to heading logic and accuracy - Improvements to dribbling, shooting crossing and players joining attack calculations - Further general AI improvements - AI tactical improvements - General instructional changes
 17. mdt

  (Tussen)stand

  Vrij aardig. Afgelopen seizoen 19 Wedstrijden, 2 goals, 3 gele kaarten geen rood. Gemiddelde van 6,98 in de competitie. Qua Stats, ontwikkeld hij niet zich niet beestachtig snel maar solide speler.
 18. Tweede Seizoen: FC Koln zit er op. 5de geworden in de Bundesliga; direct na de promotie. Tranfers in: Twee van RB leipzig zijn jeugdspelers, die twijfelachtige potentie hadden. Het proberen waard, maar het lijkt op een miskoopje. Pierie, talent voor de op backs, was het nodig, nee maar ik vond het leuk om de gok te nemen. Carstensen: Potentiele topper van één van de satalliet clubs van Koln! Cardoso: Portugeze jonge held, die nu aan het einde van het seizoen al op de deur klopt voor een basis plaats! Haller: Omdat ik een goede sterke, Spits nodig had die redelijk allround is naast de Snelle cordoba. Hernani: Een finale miskoop van FC Porto, Portugees met te weinig inzet, speelt niet naar mijn zinnen en mag ook na dit seizoen alweer weg. Gokje genomen en verloren. Tranfers out: Sorensen, de VC die ouder werd, jeugdspelers die duits en net zo goed zijn. Kon ik toch nog mooi 2,3 miljoen voor krijgen. Jonas Hector: voor 24 Miljoen weg naar Bayern Munich: Was goed maar niet onvervangbaar. Vervangers stonden klaar met Jonas Horn en jeugd. Mooi bedrag! Hoger: Geen vaste plaats in de basis, oud maar wel Duitser, Naar de zandbak en 6,75 Miljoen dus strik eromheen.
 19. mdt

  (Tussen)stand

  Hallo, Ben niet een hele snelle speler met door de seizoenen heen komen maar al jaren lang wel actief FM speler. Het gaat best aardig! Eigen taktiek gemaakt met een 42121 Systeem. We winnen wel niet geheel overtuigend, soms wat mazzel wedstrijden tussen zitten. Dus ik ben bang dat afgelopen jaar bij ons alles heeft meegezeten en zo een goede plaatsen hebben behaald. Maar desondanks dat zeker tevreden. Conclusie, van dit seizoen meer scoren, vooral tegen de kleinere teams! Edit: Een aantal tranfsers gemaakt.. Probeer wel zoveel mogelijk vanuit de jeugdopleiding van Koln te halen en te laten spelen dit vooral omdat FC Koln daarvoor staat. In het echt, met de grote sportuniversiteit in Koln en hoe is op FM. Tranfers in: Twee van RB leipzig zijn jeugdspelers, die twijfelachtige potentie hadden. Het proberen waard, maar het lijkt op een miskoopje. Pierie, talent voor de op backs, was het nodig, nee maar ik vond het leuk om de gok te nemen. Carstensen: Potentiele topper van één van de satalliet clubs van Koln! Cardoso: Portugeze jonge held, die nu aan het einde van het seizoen al op de deur klopt voor een basis plaats! Haller: Omdat ik een goede sterke, Spits nodig had die redelijk allround is naast de Snelle cordoba. Hernani: Een finale miskoop van FC Porto, Portugees met te weinig inzet, speelt niet naar mijn zinnen en mag ook na dit seizoen alweer weg. Gokje genomen en verloren. Tranfers out: Sorensen, de VC die ouder werd, jeugdspelers die duits en net zo goed zijn. Kon ik toch nog mooi 2,3 miljoen voor krijgen. Jonas Hector: voor 24 Miljoen weg naar Bayern Munich: Was goed maar niet onvervangbaar. Vervangers stonden klaar met Jonas Horn en jeugd. Mooi bedrag! Hoger: Geen vaste plaats in de basis, oud maar wel Duitser, Naar de zandbak en 6,75 Miljoen dus strik eromheen.
 20. mdt

  FM-Café

  Eerste seizoen met Cologne. Niet geheel uitdagend omdat je een hele goede selectie tot je beschikking hebt. Wel een leuke club, met een goede jeugd, degelijk budget. Alleen je moet wel eerste seizoen promoveren om je financiën gezond te houden.
×
×
 • Create New...