Jump to content

mdt

Leden
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mdt last won the day on December 24 2018

mdt had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mdt's Achievements

38

Reputation

 1. mdt

  FM Café

  2de seizoen met Ajax in mijn Journeysave. Ongeslagen kampioen, helaas beker verloren in de finale tegen Feyenoord. Veel doelpunten gescoord, weinig tegendoelpunten. Eigenlijk geheel tevreden in de competitie. In de champions league, werkt de taktiek totaal niet. Dus daar moeten we voor waarschijnlijk mijn laatste seizoen bij ajax iets op vinden. Ook al heb ik dit seizoen voor 4 seizoenen bijgetekend denk ik dat het toch mijn laatste jaar wordt om daarna in spanje, italie, england aan de slag te gaan.
 2. mdt

  FM Café

  In mijn Journeyman save2027/2028 gesolliciteerd bij Ajax die tweede was geworden in de competitie ( Vitesse waar ik manager was 1ste geworden ). De selectie is behoorlijk uit balans en veel oude spelers. Dus voor mij de taak om dit ajax weer een beetje op de rails te krijgen. Begin van de Champions league verloren wij nog uit met 0-1 bij Aris. Kansloos tegen arsenal twee keer maar wel gelijkspelen. Dus met heel veel mazzel doorgegaan in deze groepsronde door twee hele goede wedstrijden op het eind. Nu kijken wat dit ons verder kan brengen.
 3. mdt

  FM Café

  Journeyman Save In mijn 3rde competitie jaar kampioen geworden terwijl het team na de winterstop erg instabiel was. Vanwege de clause de werd geactiveerd door RB Leipzig op mijn top spits. Echter geen fatsoenlijke spits terug kunnen halen dus de buitenspelers en AM hebben het allemaal beetje op moeten vangen. Vitesse Seizoen 1: 7de ( halverwege instromen ) Vitesse Seizoen 2: 7de tacktiek echt niet aan de praat gekregen Vitesse Seizoen 3: Kampioen geworden. (2027) Ik blijf misschien nog een seizoen om in de CL te spelen maar overweeg echter wel tot vertrek. Last minute mocht ik nog een extra coaching course gaan volgen maar het hele seizoen doet het bestuur een beetje vervelend en lastig met heel veel beslissingen. Echter is Vincent Kompany bij Ajax ontslagen en staat een heel vreemd elftal. Misschien dat ik volgend seizoen met Ajax de CL gaan spelen. We gaan het zien!
 4. mdt

  FM Café

  N.E.C. Nijmegen.
 5. mdt

  FM Café

  In mijn Journeyman Challenge ben ik momenteel aanbeland bij Vitesse. Wint één van mijn gekochte spelers een mooie awards.
 6. mdt

  FM Café

  Als ik persoonlijk naar je tactieken kijk, maak je het volgens mij zelf heel erg ingewikkeld met van alles wat tegen elkaar inwerkt. Als ik zelf tactiek maak begin ik bij 2/3 opties per vak ( IP, transitie en OOP ) en vandaar kijk ik waar het mis gaat of wat voor doelpunten ik tegen krijg. Die xG zitten in verhouding zo dicht bij elkaar dat het inderdaad allemaal wel eens de verkeerde kant kan opvallen.
 7. @Titan.. Oh geweldig Wist ik helemaal niet! Thanks voor de tip
 8. Halverwege het seizoen overgestapt naar SC Cambuur. We stonden 13 punten achter op PEC Zwolle en doel was om via playoffs te promoveren. Op de laatste dag is het Kampioenschap gehaald doormiddel van het verliezen van PEC en genoeg kunnen scoren tegen Helmond. Weinig financiele middelen en een matig team, weinig behoefte om met Cambuur te gaan spelen in de Eredivisie. Geen tijd om een curcus te doen dus doormiddel van ontslag te nemen hoop ik weer ergens anders een mooie uitdaging te gemoed te gaan.
 9. Het gaat heerlijk in de zweedse competities. Heb een nieuw contract gekregen voor het volgende seizoen naar het tweede niveau. Maar ik ga liever ergens anders de uitdaging aan. Aan het eind van dit seizoen loopt mijn contract af en wacht ik af welke teams op mijn pad komen. Halverwege het laatste seizoen werd ik benaderd door een ploeg die in de hoogste zweedse divisie speelde afgeslagen omdat ik zeer waarschijnlijk kampioen werd in mijn klasse.
 10. mdt

  FM Café

  Net gepromoveerd en in de nieuwe competitie goed begonnen !
 11. mdt

  Show je save

  Journeyman Challenge In mijn eerste volle seizoen Kampioen geworden, nadat ik het eerste halve seizoen ze behoed heb van degradatie. Heb erg veel mazzel met het bestuur moet ik zeggen want ik ben ondertussen bezig met mijn 3rde trainers cursus. Echter ben ik stiekem wel opzoek naar andere club maar dat mag nog niet vlotten. Gesolliciteerd voor de engelse Vanarama national leauge maar keurig afgewezen. Dan maar wat extra reputatie opbouwen en eventueel door naar denemarken of noorwegen in een hogere divisie.
 12. mdt

  FM Café

  Ik gok Ajax of PSV
 13. mdt

  FM Café

  Heeft iemand het idee waar je in je eigen profiel jouw eigen coaching badges kan zien. Heb net de eerste aangevraagd maar kan niet zien hoelang ik nog moet wachten tot die afgerond is of waar ik het kan zien als ik het behaald heb.
 14. mdt

  FM Café

  Als jij je oude save blijft spelen dan blijft het zo. Wanneer er een update is geweest en je begint een nieuwe save, moet je inderdaad alles weer even verwijderen etc.
×
×
 • Create New...