Jump to content

mdt

Leden
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mdt last won the day on December 24 2018

mdt had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About mdt

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mdt

  [FM20] MU Records

  Meeste doelpunten van één speler
 2. mdt

  FM-Café

  Holy moly
 3. mdt

  FM gaat niet in een venster

  Ga ik proberen thanks!
 4. mdt

  FM-Café

  Wat een geweldig seizoen gedraaid te hebben in de Engelse League two. Eerste jaar in de League two en direct gepromoveerd naar league one Mijn twee spitsen geweldig gedaan. Qua stats zijn ze niet geweldig maar qua prestaties wel.
 5. Hallo, Ik speel FM altijd in een venster ( waar je boven ook een balk heb met - [] X. Ik heb Alt + Enter geprobeerd en krijg ik full screen doe ik dat nogmaals krijg ik wel de startbalk onderin maar boven krijg ik mijn balk niet. Verder heb ik gekeken bij instellen als ik daar schermvullend of venster heb geselecteerd, maar staan alle settings naar mijn weten goed. Iemand een idee hoe ik dit kan veranderen?
 6. mdt

  Club gezocht

  Hallo, Ik kan tot heden nog niet echt een game vinden die mij inspireert... Wat de oorzaak van is durf ik niet te zeggen, ik hoop dat jullie inspiratie hebben voor mij om een clubs te vinden. Nu bezig met LLM in engeland maar het inspireert niet echt om door te spelen. Zoek een team met wat doorgroei mogelijk heden. Financieel maakt niet uit hoe ze er voor staan. Vindt vaak jeugd toepassen een leuke optie Hoeft geen club te zijn in de eerste competitie van het land Competitie in Europa Vorig jaar had ik een aantal lange saves, Fc Koln ( 2de divisie, als prognose 1) Cambuur, FC twente Verder weinig lange saves gehad. Hoop dat jullie een idee voor mij hebben
 7. mdt

  Go or No Go?

  In mijn game met FC Koln, wou hij vrij snel weg en heb ik hem laten gaan. Later werd hij opgepikt door Atletico madrid en heeft daar 5 of 6 seizoenen , 25 - 30 wedstrijden per seizoen gespeeld.
 8. mdt

  FM-Café

  HA, speel FM2019 met een pc uit 2015, en zelfs in 2025 met middelgrote database draait het nog dikke prima. I5/44660 CPU 3.2 GH. 8gb ram... Dus denk niet dat jij je zorgen hoeft te maken.
 9. mdt

  FM-Café

  Ik heb hem met mijn FC Koln save gehad.. 1 jaar gehaald transfer vrij en seizoen daarna voor 27,5 miljoen aan Chelsea dacht ik verkocht.
 10. mdt

  Ik speel nu tegen...

  De backs die staan praktisch zo hoog dat het twee aansluiten op het middenveld. Dus bij balverlies staan ze nog hoog. Wel een vereiste dat mijn CB erg goed moeten zijn, speel ik met een talent dan staat de gehele organisatie achterin + middenveld niet goed. Tegen de ploegen die subtop en slechter zijn kan ik deze tactiek risicoloos spelen, tegen de top 5 teams van de ''wereld'' lukt het niet.
 11. mdt

  Ik speel nu tegen...

  Eerste wedstrijd Champions League 2027 /2028..
 12. Bertalan Kun, - Niet in mijn game Olivér Horváth, Viktor Banki, Szabolcs Schön Áron Dobos?
×
×
 • Create New...