Jump to content

Speedjuh

Leden
 • Posts

  196
 • Joined

 • Last visited

About Speedjuh

 • Birthday 09/27/1985

Personal Information

 • Woonplaats
  Cairns, Australie
 • Interesses
  Voetbal, Rugby
 • Favoriete CM/FM
  2000/2001
 • Favoriete Club
  FC Utrecht
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Speedjuh's Achievements

13

Reputation

 1. Wat een belachelijk gluiperige (maar effectieve) ploeg is Atletico toch...
 2. Speedjuh

  Brits voetbal

  De Mos heeft toch geen toegevoegde waarde als co-commentator. Tuurlijk, hij komt uit het wereldje, maar hij analyseert veel liever. Tijdens de wedstrijd kijkt hij. Daarnaar ontsteekt hij pas in woorden.
 3. Eens. Bedoelde meer: zijn er geen talenten meer uit eigen land die een wereldtopper kunnen worden, nu ze buitenlands talent voor veel geld halen?
 4. Ajax koopt Antony voor vele miljoenen. Zijn er in Nederland geen spelers meer die door kunnen groeien tot Ajax-niveau?
 5. Speedjuh

  KNVB Beker

  Nee, het is niet erg. Ik snap ook wel waarom Ajax doet wat het doet. Ik vraag me alleen af of spelers het of talenten niet gewoon met de beste spelers moeten trainen/spelen om beter te worden. Ik denk dat spelen tegen Vitesse of AZ beter is voor hun ontwikkeling dan FC Oss of FC Dordrecht. Maar nogmaals: ik snap ook de overwegingen wel hoor. Dat vind ik fijn, al snap ik dat het Vitesse waarschijnlijk ook wel punten gaat kosten. Maar dat is het risico. En ja, ik snap ook waarom die keuze voor Vitesse makkelijker is dan voor Ajax.
 6. Speedjuh

  KNVB Beker

  Misschien verwoord ik het niet goed. Ik vind het een zorgelijke trend dat buitenlanders meer spelen dan eigen talenten. Alleen de exceptionele talenten als De Ligt breken door. En ja, met wat er nu hebben kunnen we nog wel even door.
 7. Speedjuh

  KNVB Beker

  AZ en Ajax hebben gisteren bewezen dat Nederland een toekomstig probleem heeft op het gebied van centrale verdedigers. Ajax speelde met twee buitenlanders en AZ met Clasie (een middenvelder) en Wuytens (een Belg). Dat zijn twee Nederlandse top drie ploegen zonder degelijke centrale verdedigers. Dat beloofd wat voor de toekomst. Goed, Ajax heeft Schuurs en Pierie voor de toekomst, maar dan moeten ze wel gaan spelen. AZ heeft Hatsieflatsiakos, maar dat is een Griek en niet goed genoeg en een versleten Ron Beton. Verder zie ik geen goede talenten op die positie doorkomen.
 8. Ik heb de laatste jaren toch wel meegemaakt dat er opstootjes waren. Zowel in het stadion als in de binnenstad.
 9. Haha ja, ik houd wel van een balletje, maar de algemene trend neigt toch naar gezonder. Klopt, maar wat racisme betreft: toen voelde nog niet iedereen zich persoonlijk aangesproken en was het veel minder een issue. Rellen e.d zijn nu vaker voor de wedstrijd, wanneer je rustig een drankje wil doen.
 10. Nee, de stadions lijken inderdaad leger te worden. Maar het is niet gek. Denk er maar eens over na: Thuis op het bankje of klapstoeltje in een koud stadion Bier uit de koelkast of lauw evenementenbier Borrelhapjes uit de airfryer of broodje bal dat vetter is dan Frans Bauer 9 herhalingen uit diverse posities of iets missen als je iets te lang met je ogen knippert Thuis is alles nog beter te zien dan in het stadion. Natuurlijk mist het sfeer en charme, maar ik kan me voorstellen dat ook dit geen issue meer is. Supportersrellen, veldbestormers, scheldpartijen, oerwoudgeluiden... Het wordt er allemaal niet bepaald gezelliger op in het stadion.
×
×
 • Create New...