Jump to content

Erwin.

Moderator
 • Posts

  26,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Erwin.

 1. 15 minuten geleden zei Fantasy:

  Sainz start achteraan zondag dus. En ik hoorde ook dat Hamilton 10 plekken straf kreeg voor het vervangen van iets? Maar dat heb ik niet helemaal goed meegekregen.

  Alleen een nieuwe verbrandingsmotor, geen volledig nieuwe motor dus daarom maar 10 plekken

 2. 2 minuten geleden zei Lazy:

   

  2 ;) alhoewel, 1 hoort er eigenlijk niet te spelen dus in die zin heb je gelijk...

  Oh ja, ik moet nog wennen aan Depay by Barça ;c 

 3. Citaat

  Vermoedelijke opstelling Oranje: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Til, De Jong, Klaassen; Berghuis, Depay en Gakpo.

   

  Ik zie maar 1 Barça speler in deze opstelling (gelukkig). Overigens lijkt me een middenveld met Klaassen en Til me niet heel bevorderend voor het spel.

 4. Prima maar geen hoogstaande wedstrijd gisteren. Sparta kwam dan ook niet voor 3 punten. Zo'n slordigheid als bij de tegengoal moet er wel echt uit

 5. Zoals verwacht zit iedereen ontzettend dicht op elkaar met veel punten. Als je hier niet minstens 8 namen uit de top 15 had dan heb je het niet goed gedaan. Vervolgens ging eigenlijk iedereen toen voor Van Aert als kopman, behalve @Elano en @Erwin.. Elano koos Ganna en dat gaf hem net die extra 25 punten tov @Viktor. Zelf ging ik voor Küng, waardoor ik niet 1e maar 3e wordt. Shame

  Gefeliciteerd Elano!

   

  Elano 1130

  Viktor 1105

  Erwin. 1085

  NicoHaak 1080 

  delichris 1060

  FlyD 1050

  Hans. 1045

  007mark 1040

   

   

 6. Maar dat is het hem juist ook. Spelers sparen omdat het seizoen nog zo lang is, helemaal prima. Maar je spaart ze juist voor wedstrijden als deze normaal gezien.

  Bovendien ga je met een achterstand ook niet je beste aanvaller wisselen.

×
×
 • Create New...