Jump to content

Erwin.

Leden
 • Posts

  27,887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by Erwin.

 1. 12 uur geleden zei Kyrill:

  Was het leuk?

   

   

   

   

  Ik ga naar dit in Mei in de Patronaat :) 

  Zeker, ze speelden goed en het was fijn om weer eens in Paradiso te zijn.

 2. 10 uur geleden zei Richarð.:

   

  Eind 2024 pas, voor degenen die alleen dit lezen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Denk niet dat zo'n succesvolle ploeg moeite heeft om (snel) een nieuwe sponsor te vinden.

  Desondanks had Quick-Step hier ook veel moeite mee. Veel zal ook uitmaken of ze weer een sponsor voor alle onderdelen, dus ook voor het schaatsen, zoeken en of ze buiten Nederland durven te zoeken. Ik zie een Red Bull best instappen voor de wielerploeg maar niet voor het schaatsen.

 3. Op 25-3-2023 om 12:43 zei Lenstra:

  https://www.wielerflits.nl/nieuws/lefevere-geeft-donderpreek-na-e3-saxo-classic-alleen-eten-in-restaurant-was-goed/

   

  Patlef wel weer een karikatuur van zichzelf, maar ongelijk heeft 'ie niet. Matig optreden van Soudal-Quickstep.

  Het is ook een vrij matige ploeg. Asgreen heeft niet meer het topniveau gehaald van de RvV winst en Senechal is leuk maar nooit een topper geweest. Lampaert is op zijn retour. Alaphilippe lijkt ongelukkig na alle kritiek van Lefevre, had vorig jaar ook al geen topseizoen.

   

  Jumbo is zich echt klaar aan het maken om even alle Vlaamse klassiekers binnen te hengelen he

 4. 21 minuten geleden zei Elsjorro1990:

  Als we het dan toch over een understatement hebben, ze wordt en publiek aan de schandpaal genageld, er gaan stemmen op om haar te boycotten. Ze wordt nog net niet met pek en veren achterna gezeten. Dat gaat wel iets verder dan mensen die vinden dat haar mening niet zo netjes is. 

  Fair enough, daarvoor weet ik te weinig van wat er precies gezegd is. Al speelt denk ik wel mee dat media hier graag over berichten en zal over het algemeen de daadwerkelijke mening over haar gematigder zijn. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd

 5. 13 minuten geleden zei Elsjorro1990:

  Nou en? Ik kan toch prima een goede vriend hebben die hele andere normen en waarden hanteert dan ik dat doe? Wat is dat nou weer voor onzin. Zij heeft toch net zo goed recht op de vrijheid van meningsuiting zoals die trans mensen dat zelf hebben? En dan is het nog niet eens een hele controversiële mening: Ze vind het concept man-vrouw iets wat niet te ontkennen valt. Nou newsflash: Biologisch gezien heeft ze 100% gelijk. Mooi iemand proberen te cancelen omdat ze de waarheid verteld. 


  Ze roept niet dat alle trans-mensen opgeknupt moeten worden, ze roept niet dat die geen rechten mogen hebben, dat ze idioot zijn. Niks van dat alles. En ik ben daar hardstikke triggered over ja, zoals je wel merkt. Die hele cancel culture van die woke mensen. Je wordt er doodmoe van. Ze zijn helemaal voor jezelf zijn en doen wat je wil, totdat de mening van een ander hun niet aan staat: Dan is de wereld te klein. 

  Ze mag die mening toch ook hebben? Ze wordt er niet voor vervolgd of iets, er zijn alleen een hoop mensen het oneens met haar en ook dat mag.

  Ik ga er inhoudelijk verder niet op in omdat ik er en te weinig vanaf weet en ik heb daar ook echt geen zin in. 

   

  Heel die cancel-culture valt ook best mee hoor, alleen veel wordt gewoon opgeklopt door de media omdat dat makkelijke clicks zijn.

 6. 13 uur geleden zei joostmakaay:

   

  Met pijn in m'n hart moet ik hier ook aan gaan toegeven helaas, er zit geen totaal geen lijn/visie achter het spel, hij zet de poppetjes wel op de juiste plek maar dat is het dan ook.

   

  Zelfs de pech dat Gakpo en Madueke halverwege verkocht zijn verzacht deze conclusie niet inderdaad. Eventueel zou je nog de conclusie kunnen trekken dat Fred Rutten niet de man voor naast RvN is, maar wie je daar dan wel neer zou kunnen zetten als toegevoegde waarde..

 7. 11 minuten geleden zei The Saint:

  El Ghazi weer in de lappenmand

   

  Het is sowieso weer een verschrikkelijke pot voetbal. Van het frivole van afgelopen week is niks over. 

  Het is echt heel erg matig vandaag weer ja en je weet ook gewoon dat je straks weer Til erin krijgt om het nog weer erger te maken

 8. 5 minuten geleden zei Justin:

   

  Ik speel het ook aardig fanatiek. ;c  Hb inmiddels al een collectie level van boven de 2500 hahaha. 

  Ik heb toch net iets minder dan de helft daarvan

 9. 24 minuten geleden zei Hwb:

   

  Ik meen me te herinneren dat Rik zei dat Daniël ook bij elke test Jurre heeft ingevuld als mol, dus op dat niet opvallen onder mededeelnemers kun je discussiëren (al deed hij dat inderdaad niet verkeerd). Het gewonnen bedrag was het hoogste van de afgelopen 3 jaren (wel opvallend, in de loop der jaren behoorlijk gedaald). De redactie heeft er 0 belang bij de mol te naaien mbt de kijker. Integendeel. Zijn mollen was voor kijkers imo veel te opzichtig. En dat een deel van de kijkers dat niet heeft gezien, zegt imo meer over hen dan over het mollen van Jurre.

  Rik zei dat Daniël de enige was die überhaupt Jurre heeft ingevuld op die vraag, niet dat hij dat elke keer heeft gedaan.

 10. Op 17-2-2023 om 14:58 zei Justin:

  Zijn er hier ook mensen die Marvel Snap spelen toevallig?

  Jep. Mee begonnen als tijddoding maar merk dat ik het nu iets te vaak open

 11. 17 uur geleden zei Elsjorro1990:

  Dat mag dan wel zo zijn, maar van Hanegem is net zo goed een ouwe zeikerd die pertinent alles wat met de aartsrivaal te maken heeft "dramatisch" vindt. Zie ook mijn voorbeeld.


  Dat gunnen komt vooral doordat ik blij ben dat Feyenoord er weer tussen staat. 1. vind ik dat persoonlijk een veel mooiere club dan bijvoorbeeld een PSV en 2. in de tijd dat ik "bewust" ajax-supporter ben, dus laten we even zeggen vanaf mijn tienerjaren (14+) is Feyenoord gigantisch afgegleden en is die rivaliteit eigenlijk nooit echt een rivaliteit geweest, op de ranglijst in elk geval. Ik vind het juist prachtig om die rivaliteit weer terug te hebben. Nek aan nek die klassieker in gaan, zoals nu het geval is. Ik ben blij dat dat weer terug is en in die zin gun ik de bekroning in de vorm van een titel. Niet zo erg als dat ik Ajax de titel gun natuurlijk. Maar als het dan iemand anders mag worden, dan vooral Feyenoord. 

   

  Eigenlijk doet Feyenoord sinds de jaren 80 al niet structureel meer mee voor de titel. Al waren ze natuurlijk altijd wel beter dan die periode van een jaar of 6 15 jaar geleden.

 12. 6 minuten geleden zei PJHoutman:

  Maar dit zeggen (de meeste) Feyenoorders zelf ook. Heb nog niemand horen roepen dat het geweldig gaat dit seizoen of dat we al zeker kampioen gaan worden. 
   

  Ik lees zelfs vooral opluchting als we onszelf weer naar drie punten mazzelen. Dus je hebt gelijk, maar Cim hallucineert heel andere Feyenoorders, heb ik het idee. 

  Heb je ook helemaal gelijk in

×
×
 • Create New...