Jump to content

Erwin.

Leden
 • Posts

  27,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Erwin.

 1. @Hans. mijn lijstje komt er aan. Ik had even wat vertraging vanochtend
 2. Ja ik ben altijd wel fan geweest van hem dus ik zie hem graag spelen. Puur kwalitatief gezien denk ik dat het voor PSV vooral een goede 12e man (wisselspeler dus, niet het publiek ) is.
 3. Het is inderdaad geen Hang Me Up To Dry maar wel goed genoeg voor een +1
 4. Helaas wel want ik vind Teze veel sterker centraal. Mauro zal ook komend seizoen als back gaan spelen verwacht ik, hopelijk wel eerder als links dan rechtsback.
 5. Dat heb ik al jaren idd met Utrecht. Altijd 'namen' aantrekken en soms wordt er ook wel een paar wedstrijden leuk gevoetbald maar over een heel seizoen valt het toch altijd weer tegen.
 6. Leuke ploeg wel. Küng verwacht ik sterk in de eerste week met mogelijk kans op geel dan wel in de tijdrit (maar niet de grootste kanshebber) dan wel na de kasseien etappe.
 7. Ja dan snap ik die transfer ook niet zo goed, want het is geen zekerheidje nog.
 8. Dat is al snel, nog geen 2 maanden na de release.
 9. Zal niet gauw gebeurd zijn nee dat een ploeg met 2 35- en 3 37-jarigen een grote ronde is gestart
 10. Was dacht ik vooral op zoek naar een nieuwe uitdaging Mooie transfer iig van de Jong, mag ook wel eens gezegd worden.
 11. Zijn Dauphiné vond ik dan wel weer erg tegenvallen. Als ie maar een beetje de vorm van het voorjaar heeft hoort hij er zeker bij ja. Als Dennis volledig fit was geweest had van Hooydonk lijkt me afgevallen.
 12. Had ook maagproblemen. Vergelijkbaar met Dumoulin vroeger.
 13. De laatste keer dat ik een panini album kocht voor een grote ronde won een Nederlander de ronde. Nu jeukt het ook weer. (Alleen niet echt een Nederlandse kanshebber)
 14. Ik ga voor een relatief bekende renner maar wel 1 die al zo'n 2 jaar als een nobody rondrijdt. Tot de afgelopen ronde van Zwitserland. Deze Tour wordt de renaissance van Bob Jungels!
 15. Erwin.

  In concert!

  Ik hou je daar in de gaten hoor playboy
 16. Erwin.

  Jouw verzameling

  Ja gaat soms nergens meer over he. In Frankrijk bij LeClerc een paar nieuwe LP's relatief goedkoop (15-20€ per LP) kunnen halen. Ik denk wel dat de kwaliteit van de persing iets minder is, maar soit Manu Chao - Clandestino Mano Negra - Best Of En van het weekend nog een LP gekregen voor mijn verjaardag Balthazar - Sand
 17. Ah voor het eerst in jaren dat ik de Nationale kampioenschappen niet doe. Zorg goed voor ze @Hans. Ik heb mijn naam overigens wel weggehaald bij het WK. Het zit er namelijk dik in dat ik dan geen tijd heb, iets met babys.
 18. Gezien oa Colbrelli is dit voor nu nog niet heel verstandig ben ik bang, zeker met die nieuwe varianten aangezien daarvan nog niet bekend is hoe ernstig deze zijn. (Note: Bij Colbrelli staat geloof ik niet 100% vast dat het door corona kwam) Het meest bizarre vind ik nog wel dat er in de Dauphiné eigenlijk geen sprake van was en in Zwitserland is het ineens kommer en kwel qua besmettingen. In de Ronde v Slovenië heb ik het tot nu toe alleen bij UAE gehoord. Dus of er iets is gigantisch mis gegaan in Zwitserland, of we gaan dit de komende weken (helaas) overal zien.
 19. Dat zijn wel precies de 3 uit de RvZ selectie die je niet besmet had willen hebben.
 20. Erwin.

  Feyenoord

  Eens, al moet je niet onderschatten hoeveel doelpunten je vervangt. Ekkelenkamp is niet zo'n doelpuntenmaker als Til.
 21. Dan weet ik wel welke ik eerder geloof
 22. Volgens Rik Elfrink juist om verplichte koop na huur
 23. Dan toch maar Jetro Willems oproepen
×
×
 • Create New...