Jump to content

Erwin.

Leden
 • Posts

  27,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Erwin.

 1. PSV zou een bod gedaan hebben op Kamaldeen Sulemana. Goede speler, niet direct een doelpuntenmaker wel maar in de Eredivisie kan dat zomaar komen natuurlijk.
 2. Klassiek gezien wel, maar Kroatië is niet voor niet 2 en 3 van de afgelopen 2 WK's. Waar Spanje niet verder kwam dan de 1/8e finale en Italië 2x er niet bij was.
 3. Erwin.

  FC Twente

  Je bent wel weer lekker bezig met spelers afschilderen op niet voetbal gerelateerde dingen. Ik mis soms wel de enthousiaste optimistische cimmie van vroeger.
 4. Dit soort muziek is voor mij vaak hit or enorme miss. Deze schurkt net aan de hit kant. +1
 5. Ja, je ziet nu extra goed dat Ruud er totaal nog geen spel in heeft geslepen nu Gakpo en in mindere mate Madueke weg zijn.
 6. Hij heeft totaal nog geen ritme, is pas net terug. Ik denk dat ie daarom gewoon compleet mis zit
 7. Erwin.

  AFC Ajax

  Staat Fronsie klaar ja?
 8. Erwin.

  AFC Ajax

  Maar wel 1 van de slechtste trainers op de nederlandse velden ooit. De man heeft het zelden meer dan een seizoen uitgehouden
 9. Ik zit voor nu ook op Nabil en Jurre, maar ook nog een beetje Ranomi maar dat vooral ook omdat ze gewoon onopvallend is.
 10. Erwin.

  AFC Ajax

  Ongeveer net zo goed als Bassey
 11. Had ik ook al wel verwacht eigenlijk. Nu weet ik zeker dat ik die niet ga kijken
 12. Het staat ook op Disney+ maar geen idee tot welk seizoen
 13. Invalbeurt van Veerman vorige week was ook echt heel slecht dus ik miste hem niet. Met de huidige aanval moet je ook geen voetballers opstellen, gewoon de bal diep spelen en lekker rennen.
 14. Nah dan nog eerder Baumgartl of Luckassen ook al kostte die laatste bijna de helft
 15. Dat is echt nog nooit gebeurd in het wielrennen dus dan check je toch een 2e bron?
 16. Ik denk dat jij de nummer 9 hebt en niet de nummer 8
 17. Het 1e album van Jake Bugg vond ik leuk, helaas is ie daarna meer poppy muziek gaan maken. Deze vind ik niks -1
 18. Erwin.

  AFC Ajax

  Het was wat gechargeerd en wat jij zegt, zei ik later ook enigszins, ik vind het vooral heel veel geld voor iemand die al jaren niet veel aan spelen toekwam. Dus vandaar het gevoel dat de interesse nog stamt uit de tijd dat hij bij PSV speelde.
 19. Zet Justin alvast in de mentions dan wordt hij niet vergeten als iemand die kopieert
 20. Uitleg staat in de openingspost hier: Je kan elke koers instappen als je wilt. Je mist dan natuurlijk wel de Tour Down Under voor het totaal klassement
 21. Erwin.

  AFC Ajax

  Nee natuurlijk, als hij daar echt droevig was had Ajax ook geen 30mln betaald. Zijn start van het seizoen was ook wel echt heel goed.
 22. Erwin.

  AFC Ajax

  Bergwijn voelt ook oprecht alsof die nog op het lijstje stond nadat ze hem paar jaar terug van PSV wilde overnemen om te laten zien dat ze bij hun concurrent konden shoppen.
 23. Erwin.

  AFC Ajax

  Van Nistelrooy is natuurlijk een clubman en behalve dat het spel nergens op lijkt zegt en doet hij geen rare dingen. Daarnaast heeft Ajax nu een extreem slechte reeks waar PSV over het hele seizoen gewoon vrij wisselvallig is. Overigens niet eens dat PSV de gehele selectie heeft kunnen behouden. Götze en Zahavi waren voor het aanvalsspel toch vrij belangrijk, zijn natuurlijk wel prima opgevangen met Luuk en Xavi.
 24. Dennis valt wat tegen, die had ik ook eigenlijk niet moeten nemen maar ging voor een volledig Australisch tiental. Daarom ook niet voor Sheffield gegaan, die is ook wel lekker bezig edit: Dat was gelogen trouwens, Hayter heb ik ook
×
×
 • Create New...