Jump to content

Erwin.

Leden
 • Posts

  27,024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Erwin.

 1. Ik kreeg ook wel het gevoel dat hij deze Giro de mindere paar jaar kon wegspoelen, maar niet dus. Zal nu misschien wel alsnog naar de Tour gaan
 2. Het spel zonder grenzen
 3. Woensdag is voor mij helaas te laat om pas te kunnen stemmen dus ik sla deze editie over
 4. True true The Rock zie ik nog niet direct zitten tbh, het moeten ook niet teveel bekende acteurs worden
 5. En natuurlijk de kinderen van Wanda Ik ben wel blij met de verwachte Reed Richards iig, al is het verhaal uiteindelijk de belangrijkste
 6. Oh ik had niet eens door dat afgelopen editie per se uit de laatste 10 jaar moest zijn
 7. Ik mag toch hopen toch wel 15 miljoen
 8. Tenzij de volgende heel snel georganiseerd wordt sla ik hem denk ik over. Ben vanaf eind mei op vakantie
 9. Dan heb je toch juist niet voldoende info om te vergelijken
 10. Voor mijn gevoel is Antony vrij onzichtbaar aan het seizoen begonnen en kwam ie pas rond december op stoom. Met afstand de beste speler van de eredivisie ben ik het ook niet mee eens trouwens, een van de beste dat wel.
 11. Misschien moeten we voor dit soort dagen een MU rewatch koers oprichten. Dat we vandaag een historische Giro rit terugkijken en dan commentaar geven alsof het live is.
 12. Heeft in de aanloop naar de berg inderdaad 2x van fiets moeten wisselen waardoor hij al aan zijn max zat aan de voet van de berg. Als je dan niet 100% bent houdt het al gauw op.
 13. Erwin.

  In concert!

  Eens. The Chats ken ik van een lekker punknummertje. Turnstile zit ook een beetje in diezelfde hoek. En als je beetje houdt van Elektro/Elektronica dan kan ik je Moderat nog aanraden. Pukkelpop is wel heel erg veel hiphop zie ik. Pendulum live is in ieder geval altijd erg dik. En als je iets van hiphop wilt meepakken zou ik Skepta zeker bekijken. Gisteren bij Foals geweest, buiten dat zondagavond concerten kut zijn was het een heerlijke liveshow weer.
 14. Ai Ciccone er al af, dat is jammer
 15. Eens met beide mannen, 0
 16. Erwin.

  AFC Ajax

  Gefeliciteerd mannen. Mooi in stijl afgemaakt met de zoveelste 5-klapper dit seizoen
 17. Die vrije rol krijgt ie bij Jumbo ook nog wel hoor, na zijn voorjaar van dit jaar zal volgend jaar sowieso meer de ogen op hem gericht zijn. Ik denk wel dat het idealer is voor van Aert om hem erbij te hebben dan voor van Baarle.
 18. Ik weet wel dat de VAR er last van had bij Feyenoord - PSV rond de 95e minuut
 19. Toevallig is dit op dit moment nog Nederland. Al kan Spanje er nog over als Real de CL wint denk ik? Maar over het algemeen zal het uit de top 4 landen bestaan ja. Zeker ook omdat de Conference League iets minder punten gaat opleveren meen ik vanaf volgend seizoen.
 20. Een leukere live finale dan ze in Nederland altijd deden in ieder geval. Al hoeft het van mij nog steeds niet met publiek erbij. Yens wou heel erg de mol zijn he, ging puur tegen de groep in om die reden leek het wel.
 21. Erwin.

  Feyenoord

  Daar leek het inderdaad wel op. Mauro kon hier niks aan doen maar waarschijnlijk kan de var niet ingrijpen omdat ie wel zijn elleboog raakt
×
×
 • Create New...