Jump to content

Erwin.

Moderator
 • Content Count

  24,349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Erwin.

 1. Klopt Klopt ook, dat laatste in ieder geval. Dat van Oostenrijk weet ik niet.
 2. Om bij regeringsleiders te blijven, Finland heeft sinds kort misschien wel de jongste premier ter wereld ooit. Hoe oud is Sanna Marin?
 3. Voor degene die via Spotify luisteren, kies van België dan wel de versie met Tom Smith en niet met Mark Lanegan. Die in Mark zijn lijst is de goeie
 4. Erwin.

  The Voice

  @Grote Ree zijn verhaal is wat overtuigender dan die van Jeroen dus 77 gaat naar hem
 5. Erwin.

  The Voice

  Auditie 72 is voor @Grote Ree, 74 wou ik hem ook geven maar @Fabian. verdient zijn soul-artiest
 6. Ik weet niet of dat ook geld voor een deelnemersveld als dit Volgens mij werd ik ook steeds kritischer hoe verder ik in de lijst kwam.
 7. Bart moest in afl 2(?) in zijn eentje roeiend naar dat eiland. Een mol moet zichzelf niet in die positie krijgen, bovendien deed hij dat uitstekend ook met het ophalen van de andere kandidaten. In afl3 is hij ook de enige die voor geld zorgt in de opdracht met de Minotaurus.
 8. Oh dat ja haha. Ja Christian vind ik ook nog wel verdacht, Bart dan eigenlijk weer niet zo.
 9. Gelukkig is het niet het antwoord dat gegeven werd. Het 3x en 2x distilleren zal ook zeker niet altijd zo het geval zijn gok ik.
 10. Ja klopt, maar van de meest bekende is dit wel de uitzondering die de regel bevestigd hoor. Natuurlijk zullen er wel andere stokerijen zijn die het ook gebruiken.
 11. De makkelijkste oplossing ja Andere die ik goedgekeurd had was dat er geen rooksmaak aanzit omdat er geen turf gebruikt wordt. (smaak alleen had ik niet goedgerekend) En dat er 3x ipv 2x gedistilleerd wordt.
 12. Ik vind dat Obispo het wel aardig doet bij Vitesse. Of dat ook genoeg gaat zijn voor PSV weet ik niet
 13. Om in Ierland te blijven. Een van de bekende dranken uit Ierland is Whiskey, noem 1 van de grote verschillen ten opzichte van de Schotse variant.
 14. Erwin.

  Ik luister nu..?

  Ik probeer dit via Spotify ook weer wat meer te doen, gewoon albums en dan liefst nieuwe (voor mij) opzetten en geen standaard/eigen playlists.
 15. Tapia zullen ze mogelijk nog wat voor willen vangen
 16. Ik ken er maar 3 en bij 1 andere heb ik een idee. Misschien weer een gok doen zoals bij de vorige, leverde me toch een extra punt op.
 17. Ik heb nog niet echt 1 mol, maar Salim en Laure vind ik wel het verdachtst tot nu toe. Ik heb even niet helder welk moment je bedoelt, ik heb niet op de grond gelegen Zullen we btw afspreken om dingen over de laatste aflevering in ieder geval 1 week in spoilers te zeggen? Aangezien de meeste volgens mij niet live (kunnen) kijken.
 18. Mijne komen gauw. Ik heb ze allemaal al een keer beluisterd dus punten komen snel
×
×
 • Create New...