Jump to content

Erwin.

Moderators
 • Content Count

  23,992
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

About Erwin.

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/27/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Broabant
 • Favoriete CM/FM
  cm01/02 + FM 2007
 • Favoriete Club
  PSV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erwin.

  Belgisch Voetbal

  Ik ben anders meer geïnteresseerd in die eindejaarsdikketietenlunch
 2. Erwin.

  Voetbalgalgje

  Zijn anders toch niet de meest rare letters Nog geen idee trouwens, ken niet zo heel veel spelers meer. D
 3. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Dit ben ik overigens wel met je eens. In mijn vorige post had ik het over de huidige manier van spelen, waarin de Jong wel beter tot zijn recht komt dan Malen.
 4. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Qua algemene kwaliteit niet. Wel qua balbezit en plan b in wedstrijden. De bal voorin vasthouden is er momenteel niet echt meer bij, waardoor de druk op de achterhoede ook vergroot wordt. Plan b is er momenteel sowieso niet.
 5. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Ja ik las dat hij zei dat de trainer er niks van kan, maar er staat dat ie er niks aan kan doen. Scusi Volgens mij zegt iedereen in dit topic overigens dat het voornamelijk aan van Bommel ligt. De tendens in de media draait ook langzaam die kant op nu.
 6. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Vind jij zijn keuzes normaal dan? Vasthouden aan spelers die tijden niet presteren, maar sommigen andere gelijk slachtofferen. De ene week ben je nummer 3 in de pikorde, de week daarop basis en de week daarna tribune. Dat werkt misschien als het goed gaat, maar niet als het niet loopt.
 7. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Unnerstall Dumfries - Baumgartl - Schwaab - Viergevert Thomas - Guti Ihattaren Pereiro - Malen - Bergwijn Ik zou het zo wel eens willen zien. Je ziet dat in de spaarzame fases dat er wel aardig gevoetbald wordt laatste wedstrijden dat er moeilijk gescoord wordt. Pereiro is dan wel iemand die kan scoren en het team heeft hem dus gewoon nodig. Nadeel van deze verdediging is dat je niet echt meer een backup centraal hebt, maar je zou evt Hendrix daar nog kunnen zetten of Boscagli.
 8. Erwin.

  PSV Eindhoven

  Tja iemand die wissels in de opstelling uitlegt als, dat heeft het team nodig nu, kan je toch ook niet meer serieus nemen als trainer.
 9. Erwin.

  Interlandvoetbal

  Ja en dat is juist vaak het gevaar. 'Doen we wel ff'
×
×
 • Create New...