Jump to content

Arntzenichov

Leden
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Arntzenichov

 1. 50 minuten geleden zei Elsjorro1990:

  Ik druk alle jeugd waarvan ik denk dat ze wat kunnen worden in mijn 1e elftal en laat ze vervolgens wedstrijden spelen bij de o19. Zodra ze 18 worden, stuur ik ze op loan. Heb nog steeds het gevoel dat ze in eigen jeugd geen centimeter beter worden. 

  Bij ook allemaal in de min qua eigenschappen. Heb het gevoel dat speeltijd in het eerste als enige helpt. Maar zonde van de net niet grote talenten. Kan niet iedereen in het eerste elftal stoppen. Hopelijk lossen ze het snel op. 

 2. Zelfde probleem als in FM 21. Tijdens wedstrijden speel ik met alleen commentaar. 

  Als mijn speler een rode kaart heeft ontvangen, komt er geen tekst meer in beeld.

  Daarnaast worden soms (met name in blessuretijd) goals helemaal niet weergegeven in de tekstbalk. 

   

  Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?

 3. 12 uur geleden zei joopgeurtsen:

  Hallo,

   

  Ik heb de stappen doorlopen zoals hier aangegeven staat (een aantal bestanden verwijderen), alleen ik blijf de fictieve namen bij het Nederlands Elftal zien.

  Iemand nog een idee of tips hoe ik dit weer goed krijg?

   

  Groet, Danny

  Heb je ook twee nieuwe bestanden toegevoegd?

 4. Zojuist zei Daniell:

  Dan zal het wellicht niet mogelijk zijn. Ik wil wel even de editor induiken voor je om te zien of ik het voor elkaar kan krijgen, echter wordt dat wel pas morgen. 

  Ik heb nu de reserve eerste divisie gedaan, daar staat hij tussen. Dus in dat opzicht gelukt. Zijn wel 9 ipv 8 teams, kan dat nog voor problemen zorgen of kan ik beginnen?

 5. 2 uur geleden zei Daniell:

  Dit zou je kunnen veranderen in de Editor, al denk ik niet dat je er heel veel aan hebt. Jong Eindhoven zit zo laag in de piramide dat die competities waarschijnlijk niet eens in het spel zitten. Dan zou je ze in één of andere reserves competitie moeten zetten. 

  Hoe doe ik dat dan. Ik probeer ze inderdaad in een andere reserve competitie te zetten, bijvoorbeeld 3e divisie zaterdag. Alleen ik kan dan als ik op een ploeg klik en omwisselen klik niet Jong FC Eindhoven kiezen.

 6. Algemene karakter van de groep is redelijk vastberaden, zijn geen blessures  geweest o.i.d. De ene is met mentoring weer in balans qua karakter. 

   

  Heb eens met ingame editor gekeken waar het verschil hem in zit. 

   

  Heb hieronder eentje met het karakter realistisch naar niet ambitieus, ambitie en professioneel beiden naar 5. Dit had ik bij een van de vorige spelers ook. Kom er niet uit wat de reden moet zijn geweest. Heeft één wedstrijd in CL gemist vanwege schorsing, verder niets bijzonders. 

   

  In ieder geval nieuwsgierig en interessant wat van invloed kan zijn wat tot zulke veranderingen lijdt.  

  Nick Jansen_ Attributen-3.png

  Nick Jansen_ Attributen-4.png

 7. Twee keer gehad nu. Beiden talent uit eigen jeugd. Karakter was Professioneel en Ambitieus. Beiden goede karakters, ontwikkelden zich uitstekend.

  Ze zijn niet in een mentorgroep geplaatst, en toch ineens zijn de karakters gewijzigd naar niet ambitieus, met alle gevolgen voor de ontwikkeling van dien.

   

  Hoe kan dit, en hoe kan ik dit voorkomen?

 8. De speler traint als diepe spits, speelt altijd op deze positie, ontwikkeling is niet minder, maar toch gaat zijn geschiktheid als rol van natuurlijk naar een slag minder. Hoe kan dit en wat kan ik eraan doen? Is niet de eerste speler waarbij dit gebeurt.

×
×
 • Create New...