Jump to content

Arntzenichov

Leden
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arntzenichov

 1. Ja dan gaat hij wel door, alleen automatisch. Dat hoeft ook weer niet. Normaal als ik bijvoorbeeld twee keer spatiebalk op een dag zonder wedstrijd is de dag voorbij.
 2. Altijd fijn tegen je angstgegner..
 3. Moet sommige dagen wel 20x klikken op doorgaan voordat ie een dag verder is. 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30, 21.00 etc.. en er gebeurt niets in de tijden....
 4. Bij ook allemaal in de min qua eigenschappen. Heb het gevoel dat speeltijd in het eerste als enige helpt. Maar zonde van de net niet grote talenten. Kan niet iedereen in het eerste elftal stoppen. Hopelijk lossen ze het snel op.
 5. Mooi resultaat, eindelijk Bundesliga! Heb jij al een oplossing voor de ontwikkeling van jeugdtalenten die nog in de jeugd zitten of hoe ga je hiermee om?
 6. Zelfde probleem als in FM 21. Tijdens wedstrijden speel ik met alleen commentaar. Als mijn speler een rode kaart heeft ontvangen, komt er geen tekst meer in beeld. Daarnaast worden soms (met name in blessuretijd) goals helemaal niet weergegeven in de tekstbalk. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
 7. Heb je ook twee nieuwe bestanden toegevoegd?
 8. Simuleer ik twee seizoenen en op hoop van zegen Thanks!!
 9. Ik heb nu de reserve eerste divisie gedaan, daar staat hij tussen. Dus in dat opzicht gelukt. Zijn wel 9 ipv 8 teams, kan dat nog voor problemen zorgen of kan ik beginnen?
 10. Hoe doe ik dat dan. Ik probeer ze inderdaad in een andere reserve competitie te zetten, bijvoorbeeld 3e divisie zaterdag. Alleen ik kan dan als ik op een ploeg klik en omwisselen klik niet Jong FC Eindhoven kiezen.
 11. Was heel FM21 ook zo... Goed, we mogen weer hé, met jou?
 12. Arntzenichov

  Tweede team

  Als ik speel met FC Eindhoven dan speelt mijn Jong team niet in een competitie. Kan ik dit veranderen en zoja hoe?
 13. Net als in FM 21... Bij alleen commentaar tijdens de wedstrijden mis je soms goals, en na een rode kaart komt er helemaal geen tekst meer
×
×
 • Create New...