Jump to content

RobBouwman

Leden
 • Content Count

  1,510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About RobBouwman

 • Rank
  Niet de Mol
 • Birthday 03/16/1992

Personal Information

 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  FARGO
 • Mijn novellen
  Een wereldreiziger in...
  The Good Life
  FARGO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zit al vanaf alevering 2 of 3 met dikke tunnelvisie op Thomas, dus zal wel iemand anders zijn. Ben echt hondsberoerd in het voorspellen meestal.
 2. Ja, kut. Zelf ook vergeten na de hints nog in te sturen...
 3. Damn, dit wordt heel moeilijk...
 4. Ik had alleen die laatste niet, en ook met titel en artiest erbij zegt het me niks, haha. Ocean Drive heb ik lang een remix van geluisterd, vandaar dat ik hem kende.
 5. Okee, lets do this. Heb hier eigenlijk helemaal niks mee. -1 van mijn kant, totaal niet mijn smaak.
 6. Poeh, deze is moeilijk. Petje af als iemand hem helemaal heeft. Kwam zelf maar op 5, waarvan een zonder artiest.
 7. Goed begin, gesettled in de subtop.
 8. Net de eerste ronde gedaan (zal hem zo opsturen). Kende er vrij veel, al is één mij volledig onbekend en is bij een paar nummers de titel of een collaberator even gokken. Ben benieuwd, leuk idee!
 9. Is Meryl Streep nog genomineerd ook? God. Verder wel leuk voor Verhoeven dat Elle niet helemaal genegeerd is en dat La La Land (terecht) geschiedenis schrijft.
 10. Het grootste probleem dat ik heb met die serie is dat de makers zó in hun eigen intelligentie en superioriteit zijn geloven dat ze volledig afgestapt zijn van het uitgangspunt van de show. Elke aflevering is een soort masterclass in het opsteken van een middelvinger naar het publiek geworden. Het sterke aan aflevering 2 was dat we Sherlock het weer eens zagen opnemen tegen een traditionele badguy, in een traditionele zaak die gebruikt werd als kapstok om de personageontwikkeling van Sherlock/Watson te bevorderen. Aflevering 1 en 3 waren allebei een onoverzichtelijke chaos die meer een bovengem
 11. Wat een masterclass van Federer. Zet de nummer tien van de wereld weg alsof het een 19-jarige qualifier is _O_
 12. Sowieso, qua organisatie en deelname verloopt het tot nu toe echt bewonderenswaardig goed hoor.
 13. Hij was verschrikkelijk slecht voor zijn doen. Wel goed nieuws voor Dimitrov en Thiem, die nu toch kans hebben om ver te komen.
 14. Het is een wreed spel, Zeus. Mijn inzending werd net in Pitch Perfect 3 gecast. Is ook wel deels mijn schuld, had ook de studioversie van het nummer kunnen nemen, zit heel anders in elkaar. Toch 1 van de drie door, dus daar de boel maar mee gaan winnen.
×
×
 • Create New...