Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Content Count

  12,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Hwb

 1. Hwb

  MU Media Contest

  Zelfs bij 1 twijfelde ik al even... Gaat niet veel meer punten worden dan dat.
 2. Hwb

  TV-Series

  Staat ook nog op mijn lijstje, maar ben nu eerst heel benieuwd naar The Plot Against America van David Simon.
 3. De maatregelen die tot 6 april lopen, gaan wel verlengd worden. Kun je vergif op innemen volgens mij. Dus dan kan het voetbal alsnog niet starten. Zou ook bizar zijn om met huidige maatregelen wel voetbalwedstrijden te spelen. Denk ook dat veel spelers dat niet zouden pikken, al vergis ik me daar wellicht in.
 4. Hwb

  Formule 1

  Dit lijkt me overigens sowieso een goed idee. Ook vanuit beperken van vliegverkeer, kosten en qua belasting voor teams.
 5. In Nederland ja. Wist verder niet precies van de hoed en de rand, dit klinkt wel scheef.
 6. Hwb

  MU Media Contest

  Voor het eerst meegedaan nu. Reken op 6 punten deze ronde (1, 2, 5, 6, 7 en 10).
 7. Basketbalcompetitie is stilgelegd en wordt niet afgemaakt. Geen kampioen dit seizoen, Europese tickets worden verdeeld obv laatste beschikbare stand.
 8. Hwb

  TV-Series

  Hou er ook wel van hoor @ElPrincipito. Vaste prik.
 9. Dan ga je ervan uit dat het schrappen van de play-offs genoeg ruimte in de kalender schept om alle resterende wedstrijden af te werken. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe lang er nu niet gevoetbald wordt. Gaat er vanaf 7 april weer gevoetbald worden, dan zou dat wellicht kunnen. Wordt het langer, dan gaat het simpelweg niet.
 10. Neeneenee, laten we dit idiote misverstand nou toch eens kwijtraken. Je moet de spelers meenemen waarmee je het beste team kunt formeren.
 11. Zit trouwens te kijken, maar die 0 punten voor KBK van mij, dat is denk ik wel vrij uitzonderlijk. Dat iemand wel een lijstje instuurt, maar geen punten haalt.
 12. Als er vanaf april weer gevoetbald kan worden, is er denk ik niet zo veel aan de hand. Ik verwacht niet dat dat het geval is. Dan zijn er imo een paar opties: 1) Voetballen zonder publiek 2) Schrappen seizoen 19-20, volgend seizoen zelfde competitie-indeling als dit seizoen 3) Stand opmaken obv huidige stand (evt met paar extra wedstrijden die wel nog gespeeld kunnen worden). Bij huidige stand gok ik dat er beslissingswedstrijd Ajax-AZ komt en mogelijk dat ze rond degradatie ook zoiets doen.
 13. Net als alle andere deelnemers gok ik.
 14. Babel heeft onder Koeman heel veel gespeeld in oranje en naar heel behoorlijke tevredenheid volgens mij. Volstrekt logisch dat hij bij de (voor)selectie zit, zeker gezien blessures voorin.
 15. Hwb

  AFC Ajax

  Daar ben ik heel benieuwd naar, bepleit Tadic op 10 al vanaf Ziyechs blessure.
 16. Hwb

  AFC Ajax

  Lees hier steeds over dat Ten Hag al het hele jaar speelt met een 10 naast de spits, maar met Ziyech op 10 viel dat toch erg mee? Backs staan wel al het hele seizoen diep idd.
 17. Hwb

  TV-Series

  Op een gegeven moment wordt het wel minder. Beetje volhouden, want het wordt ook echt goed de laatste seizoenen.
 18. Hwb

  AFC Ajax

  Dit klopt inderdaad wel, maar dat gold in iets mindere mate vorig seizoen ook al. Tegelijk zie je dat je tot december zelf wel gewoon veel creëerde en vaak ook gewoon dominant was. Het spel was bij momenten volgens velen zelfs beter dan vorig seizoen, ik herinner me dat soort teksten in kranten nog wel.
 19. Hwb

  AFC Ajax

  Van augustus t/m november was het prima, niets mis mee. Denk dat het meer aan de bezetting en uitvoering, dan aan de tactische plannen ligt.
 20. Volgens de FM die ik heb is het een Regista.
 21. Hwb

  AFC Ajax

  Natuurlijk is het poppetje voor poppetje, maar Vd Beek ipv Ziyech op 10, of Tadic ipv Neres op rechts leidt tot compleet ander voetbal. De samenstelling van de selectie klopt in dat opzicht niet. Er is geen alternatieve creatieve 10, terwijl daar je spel om draait dit seizoen. Ziyech, Promes, Blind, Tadic; "nu eens echt de portemonnee durven trekken voor bewezen en goede aankopen"
 22. Hwb

  AFC Ajax

  Dit is juist niet wat Ten Hag doet volgens mij, en waar deels het probleem ligt. Vorig jaar was de invulling echt anders dan dit jaar. Dit jaar heeft Ten Hag ook een tijdje moeten zoeken, maar had hij het gevonden. Een controleur (Martinez), een dynamische man (Vd Beek), een creatieveling op 10 (Ziyech) en diepgang en dreiging op de flanken (Promes en Neres). Gedwongen door blessures, de samenstelling van de selectie en om bepaalde redenen die ik niet ken, is hij hiervan afgeweken. Sindsdien is het hommeles. Dat heeft ook te maken met de beperkte beschikbaarheid van sommige typen spelers. Zo heb je met Martinez maar 1 (gemaakte) controleur; Eiting is juist meer een spelverdeler. En voor Ziyech heb je geen alternatief, zeker niet als Tadic daar neerzetten blijkbaar geen optie is. Het treurige is dat je maar 1 creatieve speler in deze selectie hebt. Dat blijkt nu wel heel kwetsbaar. Als je vervolgens krap in je buitenspelers zit, moet je Ziyech ook nog naar de flank halen, waardoor Vd Beek weer doorschuift en je hele personele invulling verandert. Dat kan dit team duidelijk niet aan.
 23. Tagliafico is wel echt bizar inderdaad. Dieprood. Is wel zo dat Svensson daar al de eerste overtreding maakt, komt gewoon met een flying tackle ingevlogen in eerste instantie. Heeft mazzel dat Tagliafico ook glijdt, want als die doorrent zit Svensson 7 weken op de tribune. Maarja, dat is geen var-situatie, dat van Nico wel natuurlijk. Verder vooral die tweede goal echt drama. Bal in de 16 van AZ, Idrissi staat een paar meter op de helft van Ajax, verdedigers lopen achteruit ipv de middenlijn op te stappen.
×
×
 • Create New...