Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Content Count

  13,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

Community Reputation

502 Excellent

About Hwb

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

1,093 profile views
 1. Had ik door hoor, grapje van mijn kant. Malen voor Weghorst was inderdaad altijd al een goed idee. Ik ben verder geen tegenstander van 3-5-2 (als je het zo moet noemen), maar de invulling is wel vrij waardeloos. Je ziet dat Dumfries heel diep staat. De Roon komt daardoor best vaak in de zone die normaal voor de rechtsback is. Zowel verdedigend als in opbouw. Dat is geen drama. Maar tegen Noord-Macedonië zie je De Jong dat ook doen, lekker rugdekking geven aan Dumfries. Na de wissel van De Jong deed Wijnaldum vanaf die positie precies hetzelfde. Totaal idioot natuurlijk. Maar, als d
 2. Het duurt eventjes, maar dan ziet ook Socrates het licht.
 3. Hwb

  Feyenoord

  Overigens heeft Lex Immers ook gewoon 2 seizoenen 10+ goals voor Feyenoord gemaakt.
 4. Dit is iig die ik ook gebruik. Weet niet of ik hem gemaakt heb. Satyr heeft hem iig nog fors bijgewerkt sinds de laatste keer dat ik eraan gewerkt heb. Wmb is het ook gewoon een gezamenlijk document, waarin iedereen die zin/tijd heeft kan bijwerken.
 5. Ik heb trouwens de bevestigde Tourploegen weer bijgewerkt, vooral bij ISN is het nodige veranderd.
 6. Er was niets bijzonders aan, maar het was niet slecht imo. Je houdt het volledig dicht tegen een behoorlijke tegenstander en je creëert een aantal grote kansen. Het was geen leuke wedstrijd om te kijken, maar het zat vrij goed in elkaar. Uitvoering in balbezit moet nog beter. Italië nog niet gezien trouwens. En voor orgasmes kijk ik naar iets anders dan voetbal.
 7. De 2 grootste kansen kwamen allebei voort uit goed spel, waarbij individuele klasse natuurlijk een rol speelt. Zeker die bal die Depay over weet te werken. Uitstekende omschakeling. Overigens werd Weghorst ook vaak overgeslagen. Zag hem echt wel een paar keer komen (of juist gaan), maar niemand gaf die bal naar hem. Verder erg eens dat Malen de kans mag krijgen in zijn plaats.
 8. Wat een kritiek hier. Ik vond Nederland goed. Aanvallend niet top, maar verder sterk hoor. Stuk beter dan tegen Oekraïne. Je creëert buiten die penalty gewoon 2 grote kansen en een paar kleinere, zonder dat je iets noemenswaardigs weggeeft tegen een team vol spelers uit de Duitse top en subtop. Tactisch klopte alles veel beter, de uitvoering liet aanvallend af en toe nog te veel te wensen over. Qua discussie over de linksback, wel vreemd dat Sinkgraven nooit een kans heeft gekregen als je naar dit systeem over wilt schakelen.
 9. Nouja, beginnen met "iedereen is heel positief, dat verbaast me" is natuurlijk wel vrij stevig voor een met deze groep succesvolle bondscoach over zijn opvolger. Ook inhoudelijk levert hij wel kritiek "wij zijn ook begonnen met 5-3-2, maar daar zijn we vanaf gestapt" en "hij heeft bepaalde koppeltjes uit elkaar gehaald". Tegelijk is hij ook niet negatief. Hij vond het bv niet slecht en zegt voortdurend dat een coach de eigen afwegingen en keuzes moet maken. Voor luyden die precies willen weten wat hij nou gezegd heeft en hoe, de NOS heeft gewoon een filmpje met het interview s
 10. Hwb

  Feyenoord

  Jammer dat het Birirkara niet geworden is, die hebben met André Paus een Nederlandse coach.
 11. Als die keeper de bal niet raakt bij de eerste goal, komt die absoluut bij Depay (of die Oekraïense verdediger). Ik lees hier veel kritiek op die pass, maar was niet zo veel mis mee. Laag en hard voor de goal langs. Alleen had hij beter gericht op Weghorst kunnen passen.
 12. Hij staat er wel? Dat klopt. Alleen is het probleem natuurlijk dat Dumfries daar steeds staat en niet iemand met meer aanvallende kwaliteiten. Daar kan Dumfries niets aan doen, dat is een tactisch probleem. Het gevolg van een aanvaller offeren voor een verdediger. Wat de primaire taak van de wingbacks aanvallend hoort te zijn, breed houden en vanaf de flank de bal de 16 inbrengen, waar een aanvallende speler een schotkans krijgt. Het probleem is dat er in dit systeem maar 3 aanvallende spelers zijn die je in de 16 kunt verwachten. Dat is wat weinig normaal gesproken. En dus duikt Dumfries
 13. Hij raakte hem wel, daarna de keeper ook. Alleen stond hij niet buitenspel.
 14. Berghuis voor Timber. Dumfries alleen toestaan naast de 16 te komen, maar niet erin.
 15. Arggg. Tien puntjes. Gefeliciteerd @Hans.!
×
×
 • Create New...