Jump to content

Hwb

Moderators
 • Content Count

  11,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18

Hwb had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About Hwb

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. Leg uit? Dat doe ik in de zinnen daarachter, die je niet meeneemt in je quote. Hartstikke leuk voor Pinot dat hij wint op de Tourmalet, maar hij had nu ook heel dicht bij de top-3 in het AK kunnen staan. En dan acht ik de kans dat hij de etappe ook had gewonnen nog groot ook.
 2. Mooi hoor, gewoon bijna 400 punten gepakt in tijdrit en Tourmalet. Gezien de verschillen kan ik nog wel klimmen dan.
 3. Mooi hoor, gewoon bijna 400 punten gepakt in tijdrit en Tourmalet. Gezien de verschillen kan ik nog wel klimmen dan.
 4. Jumbo fysiek sterk, maar tactisch zwak. Net als Pinot. Thomas, Bernal en Alaphilippe ogen kwetsbaar op 3/4 km van de meet. Blijven dan achter De Plus en Bennett zitten in een tempo dat die mannen kunnen volgen, waarna pas in de slotkm de verschillen ontstaan. Hadden veel meer schade kunnen berokkenen, in elk geval bij Thomas. En dat terwijl Valverde toch écht als knecht gereden heeft.
 5. Hwb

  Brits Voetbal

  Individuele expressie moet zo veel mogelijk ingedamd worden inderdaad. Eenheidsworsten willen we!
 6. Ik hoorde het al. Na zijn laatste plaats op de dag voor de rustdag, nog achter Offredo, zat dit er wel een beetje aan te komen. Nouja, scheelt mij weer updates schrijven... Met een meer bergachtig parcours in aantocht, adopteer ik wellicht een nieuwe renner. Jullie zien vanzelf wie het wordt, of niet natuurlijk.
 7. Hwb

  AFC Ajax

  Kijkend naar de laatste oefenwedstrijd tegen Basaksehir viel op dat Eiting en Schuurs in de eerste helft speelden met het 'basiselftal' (in de wetenschap dat de halve basis nog afwezig is) en Schöne en Magallan in de tweede helft met de reserves.
 8. Hwb

  AFC Ajax

  Het grootste probleem bij dit soort dingen is dat clubs (direct) de zaakwaarnemer moeten betalen. Als ik iemand aanstel om namens mij te onderhandelen, dan hoor ik die toch te betalen? Ik begrijp dat het werkt zoals het werkt, en waarom het niet verandert, maar heb het altijd enorm vreemd gevonden.
 9. Tijdens mijn korte afwezigheid heeft Rick Zabel zich ook niet echt onderscheiden. In de door Groenewegen gewonnen zevende etappe reed hij nog naar een behoorlijke 16e plaats, al was dat wel achter ploeggenoot Würz Schmidt. In de overige etappes finishte hij ver in de achterhoede, waarbij hij vandaag als allerlaatste arriveerde in het gezelschap van de zieke Yoann Offredo.
 10. Hwb

  Tennis Topic

  Ongelofelijk dat Federer deze pot niet heeft gewonnen. Djokovic werd bij vlagen echt overklast, werd zo nu en dan van het kastje naar de muur gestuurd.
 11. Hwb

  Vrouwenvoetbal

  Volgens mij viel dat allemaal wel mee met die druk. Jij maakt er in elk geval een veel groter punt van dan zij en haar teamgenoten.
 12. 1. Hamilton 2. Verstappen 3. Bottas 4. Vettel 5. Leclerc 6. Gasly 7. Sainz 8. Norris 9. Raikkonen 10. Ricciardo Pole Position: Hamilton Eerste uitvaller: Kviyat Snelste ronde: Hamilton
 13. Gisteren bleek Jens Debusschere in de slotfase niet voorin het peloton te zitten en dus mocht Rick Zabel het laten zien. Hij deed mee, maar kon zich niet onderscheiden. Hij begon te veel van achteren en te sprinten en reed toen min of meer in een 'muur' van renners voor hem. Het eindverdict is dat hij als 17e finishte.
 14. Hwb

  PSV Eindhoven

  Dat snap ik. Maar ze hebben daarna dus ook niet doorgeschakeld naar nummer 2 of 3 op de lijst. Wat ook had gekund.
 15. Zijn deze Tour op een paar bergen bonificatieseconden te winnen: 8-5-2. Hopen de koers onderweg attractiever te maken denk ik. Ik ben sowieso tegenstander van bonificatieseconden.
×
×
 • Create New...