Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Content Count

  12,766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

Community Reputation

302 Excellent

About Hwb

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. Kan goed natuurlijk. Ook omdat RB wellicht/waarschijnlijk onder eigen vlag doorgaat met de Honda-motor. Dan kan wat informele ondersteuning van Honda nog wel fijn zijn natuurlijk. Door het uitblijven van het bericht achten 'kenners' de kans dat Albon blijft toch wel groter inmiddels.
 2. Dat helpt zo'n jongen natuurlijk, zijn telefoon kapot gooien...
 3. In dat soort situaties heb je inderdaad gelijk.
 4. In dat soort situaties heb je inderdaad gelijk. Mijn opmerking ging vooral over situaties als duels.
 5. Uiteraard niet. Maar als het spel gewoon doorgaat en werkelijk niemand zich afvraagt of er niet gefloten had moeten worden, is het geen duidelijke fout van de scheids toch?
 6. Sowieso zie je in die situatie dat het helemaal geen omstreden moment is. Het spel gaat gewoon door, niemand protesteert. Dan ben je gewoon een slechte VAR als je iets dan als een 'duidelijke fout' beoordeeld. Als niemand op het veld het een overtreding vindt, dan kun je ervan uitgaan dat het dat niet is.
 7. Is delen van voor- en achternaam wel de bedoeling @PJHoutman?
 8. Dat team is wel ernstig jong dan btw.
 9. Nouja, de vraag is natuurlijk een beetje wat je wilt. Áls je voor Schmidt gaat, dan moet je daar ook écht voor kiezen. En dan moet je hem de kans geven om zijn selectie samen te stellen. Juist omdat hij zo'n specifieke speelstijl heeft. Dat je in de omschakeling van Bommel naar Schmidt even zit met een selectie die uit balans is, is misschien ook niet zo gek. Schmidt vraagt nogal wat anders namelijk. Hooguit kun je vraagtekens stellen bij de gemaakte keuzes (5 centrale middenvelders; talentvolle spits laten vertrekken en andere spits halen, maar geen cv nemen).
 10. Ik ging/ga ervan uit dat Vd Beek op 10 komt en Wijnaldum naast De Jong komt te staan. Heeft bij Liverpool tegenwoordig ook een veel meer controlerende rol. Had dat vandaag eigenlijk al verwacht, maar De Boer koos toch voor Klaassen.
 11. Ik zie Klaassen Wijnaldum er nog niet zomaar uitspelen eerlijk gezegd. Ik verwacht een middenveld met Wijnaldum, De Jong en Vd Beek op korte termijn. De vraag is hoe lang Wijnaldum die positie dan vasthoudt én wie hem eruit gaat spelen. 2028 is leuk, maar ook wel een beetje gek. Als je daar een 22-jarige in wilt zetten, moet je een nu 14-jarige kiezen. De jongste in dat elftal zal daarom minimaal 24 zijn, waarschijnlijk ouder. Ik denk niet dat er ooit een Oranje-selectie is geweest waar de jongste speler ouder dan 23 was.
 12. Maarja, het volgende EK is nog vier jaar weg (neem tenminste aan dat je niet volgend jaar bedoelt). Ten eerste is de aanname over Wijnaldum en De Roon de vraag. Daarnaast kan er nog vanalles gebeuren. Met Eiting, met Rosario, met Burger, met Veerman met De Wit. Met een nu 16-jarige jongen wiens naam nog niemand kent en die dan 20 is. Maar over 4 jaar een selectie met De Jong, Vd Beek, Ihattaren, Koopmeiners, Klaassen en Gravenberch (en dan zijn er dus nog wat alternatieven) betekent echt niet zonder meer dat het middenveld je zwakke broeder is. Hij speelt nog niet in
 13. Ik moet trouwens wel zeggen @Zeus dat Carapaz mij deze Vuelta behoorlijk overtuigd heeft. Ik durf niet te beweren dat hij nog absoluut GT's gaat winnen, maar het zouden er zomaar 2-3 kunnen zijn. Als hij nog sterker wordt op een paar vlakken zelfs nog meer. Sowieso zie ik hem, veel meer dan Landa met wie ik hem initieel vergeleek, de koers bepalen, ongeacht of hij uiteindelijk wint of niet. Nog steeds denk ik trouwens dat zijn Giro-zege voor een groot deel komt doordat Nibali en Roglic niet voor elkaar wilden werken in de 2 etappes waarin hij zijn voornaamste winst pakte. Maar
 14. @ChiemelWaarom is de toekomst van het middenveld redelijk zorgelijk? De Jong en Vd Beek kunnen allebei nog 8-10 jaar mee, normaal gesproken. Als er nu geen 20-jarige op de deur klopt, is dat niet zo'n punt. Er zijn wat oudere spelers die als het goed is nog wel een paar jaar bruikbaar zijn (De Roon, Wijnaldum, evt Klaassen). Er zijn spelers met enige potentie die met nog een of twee stappen zouden kunnen aanhaken (Rosario, Eiting, De Wit, Koopmeiners), al is het de vraag of ze die 1 of 2 stappen ook echt gaan zetten. Daarnaast loopt er met Gravenberch ook gewoon een behoorlijk talent rond. En
 15. Ik denk dat dat laatste heel lastig gaat worden. Een ploeg maken waarvan je erop kunt vertrouwen dat die de klimknechten van Jumbo (Kuss, Bennett, Kruiswijk, Roglic/Dumoulin) eraf rijdt is nauwelijks te doen. Simpelweg omdat je dan 3/4 kandidaat-winnaars op moet stellen. Verder maak je goede punten wat betreft de verschillen tussen Sky en Jumbo. Maar ik zie daarin wel ook een ontwikkeling in de sport. Van Banesto (Indurain) naar Armstrong naar Sky naar Jumbo nu. Voorspellen is natuurlijk riskant, maar ik sluit niet uit dat de manier van rijden van Jumbo navolging gaat krijgen: beresterk
×
×
 • Create New...