Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Content Count

  12,264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

Community Reputation

214 Excellent

About Hwb

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Hwb

  MU Media Contest

  He, zowaar een puntje erbij gegokt. Geen idee voor welke trouwens. Herkende er van de nieuwe ronde zo gauw twee, gaat verder lastig worden. Misschien gewoon maar 8x Zweden invullen.
 2. Hwb

  AFC Ajax

  Beetje voorbarig nog heren.
 3. Hwb

  MU Media Contest

  Zelfs bij 1 twijfelde ik al even... Gaat niet veel meer punten worden dan dat.
 4. Hwb

  TV-Series

  Staat ook nog op mijn lijstje, maar ben nu eerst heel benieuwd naar The Plot Against America van David Simon.
 5. De maatregelen die tot 6 april lopen, gaan wel verlengd worden. Kun je vergif op innemen volgens mij. Dus dan kan het voetbal alsnog niet starten. Zou ook bizar zijn om met huidige maatregelen wel voetbalwedstrijden te spelen. Denk ook dat veel spelers dat niet zouden pikken, al vergis ik me daar wellicht in.
 6. Hwb

  Formule 1

  Dit lijkt me overigens sowieso een goed idee. Ook vanuit beperken van vliegverkeer, kosten en qua belasting voor teams.
 7. In Nederland ja. Wist verder niet precies van de hoed en de rand, dit klinkt wel scheef.
 8. Hwb

  MU Media Contest

  Voor het eerst meegedaan nu. Reken op 6 punten deze ronde (1, 2, 5, 6, 7 en 10).
 9. Basketbalcompetitie is stilgelegd en wordt niet afgemaakt. Geen kampioen dit seizoen, Europese tickets worden verdeeld obv laatste beschikbare stand.
 10. Hwb

  TV-Series

  Hou er ook wel van hoor @ElPrincipito. Vaste prik.
 11. Dan ga je ervan uit dat het schrappen van de play-offs genoeg ruimte in de kalender schept om alle resterende wedstrijden af te werken. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe lang er nu niet gevoetbald wordt. Gaat er vanaf 7 april weer gevoetbald worden, dan zou dat wellicht kunnen. Wordt het langer, dan gaat het simpelweg niet.
 12. Neeneenee, laten we dit idiote misverstand nou toch eens kwijtraken. Je moet de spelers meenemen waarmee je het beste team kunt formeren.
 13. Zit trouwens te kijken, maar die 0 punten voor KBK van mij, dat is denk ik wel vrij uitzonderlijk. Dat iemand wel een lijstje instuurt, maar geen punten haalt.
 14. Als er vanaf april weer gevoetbald kan worden, is er denk ik niet zo veel aan de hand. Ik verwacht niet dat dat het geval is. Dan zijn er imo een paar opties: 1) Voetballen zonder publiek 2) Schrappen seizoen 19-20, volgend seizoen zelfde competitie-indeling als dit seizoen 3) Stand opmaken obv huidige stand (evt met paar extra wedstrijden die wel nog gespeeld kunnen worden). Bij huidige stand gok ik dat er beslissingswedstrijd Ajax-AZ komt en mogelijk dat ze rond degradatie ook zoiets doen.
×
×
 • Create New...