Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Posts

  13,793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

About Hwb

 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

1,685 profile views

Hwb's Achievements

 • MU Bokalen: Nuttigste Poster van het Jaar (2022)
 • MU Bokalen: Debater van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Nuttigste Poster van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Nuttigste Poster van het Jaar (2021)

Recent Badges

826

Reputation

 1. Hwb

  Nederlands Elftal

  Het blijkt gewoon dat je enorm in de problemen komt als Frenkie er niet is. Mogelijk vormt hij een aardig koppel met De Roon, maar omdat je Frenkie niet 1-op-1 kunt vervangen, moet je misschien volledig anders nadenken over je middenveld (en misschien ook rest van je team) als je hem niet hebt. Enige spelers die je eventueel Frenkie kunt laten vervangen zonder al te veel aan te passen zijn denk ik Gravenberch en Koopmeiners. Daarnaast is het interessant dat er verschillende spelers zijn die het in het buitenland goed doen, maar weinig tot niet in beeld lijken. Dan heb je het over Schouten, maar ook over Vd Boomen en Spierings. Ik bedoel, Spierings heeft dit seizoen zowel de meeste wedstrijden als de meeste minuten gemaakt bij een Franse middenmotor, eigenlijk alles als defensieve middenvelder. Heeft daarnaast 4x zoveel Eredivisie-minuten gemaakt als Wieffer. Zo iemand is dan in principe (op dit moment) toch logischer om op te roepen dan Wieffer of Taylor? Eenzelfde verhaal kun je ophangen voor Vd Boomen en Schouten volgens mij.
 2. Hwb

  Nederlands Elftal

  Yep, waarin je zijn balbehandeling kan zien. Zoek jij even zo'n filmpje van Klaassen in de PL waarin hij eenzelfde balbehandeling laat zien. Of van Til of De Wit? Creatieve, sierlijke 10 was wellicht overdreven (denk dat mijn geheugen niet altijd betrouwbaar is), maar het is altijd veel meer een Vd Beek (en dan een die zijn belofte wél inloste) geweest dan de namen die jij noemt. Veel comfortabeler aan de bal.
 3. Hwb

  Nederlands Elftal

  Kijk even vanaf een seconde of 20 tot 1 minuut ofzo en bedenk dan welke van de spelers die jij noemt zo'n balbehandeling heeft (op PL/CL niveau).
 4. Hwb

  Nederlands Elftal

  De balbehandeling van Wijnaldum is stukken beter dan van die mannen. Ooit was het een sierlijke, creatieve 10. Dat kun je van Til, Klaassen en De Wit niet zeggen.
 5. Hwb

  Nederlands Elftal

  Wijnaldum heeft natuurlijk allerlei beperkingen, ook als gevolg van zijn blessure, maar doen alsof Taylor beter kan voetballen dan Gini is wel grappig. -edit- Welk middenveld zit het meeste voetbal in? De Roon-Wijnaldum-Taylor of De Roon-Simons-Wijnaldum?
 6. Hwb

  Nederlands Elftal

  Heeft hij best veel gespeeld volgens mij. Meestal 10 gok ik, maar ook wel vanaf links.
 7. Hwb

  Nederlands Elftal

  EK en UEFA PJ. Verder speelt Wieffer volgens mij altijd rechtscentraal en Taylor linkscentraal. Kan me voorstellen dat dat ook nog uitmaakt.
 8. Hwb

  AFC Ajax

  Het ging niet over dat hij nu een keer tegenviel en de laatste weken prima. Het ging erover dat vaak gezegd wordt dat hij zo goed kan verdedigen (ik gok vaak door zijn fysiek), terwijl dat eigenlijk wel meevalt. Hij is zeker niet slecht en met zijn fysiek lost hij veel op. Maar met zijn fysiek zou hij echt nog veel beter moeten kunnen. Binnen de Eredivisie zou hij defensief echt zo dominant moeten kunnen zijn als Van Dijk was in de PL. Overigens vind ik vaak zijn inspeelpass best oke. Strak en vrij hard. Dat viel mij de laatste tijd juist op dat daar best mee te werken valt.
 9. Hwb

  AFC Ajax

  Dat laatste wel. Maar je krijgt dan wel dat de Directeur Sport (die de jeugdopleiding onder zijn hoede zal hebben, zo vermoed ik, en misschien ook over de aanstelling van trainers etc gaat) geen voetbalachtergrond heeft. Dat vind ik dus niet. Het ziet er indrukwekkend uit, hij heeft een sterk lichaam en is snel. Met zijn snelheid kan hij dingen corrigeren en puur op kracht wint hij ook wel duels. Maar verdedigend is hij echt niet heel sterk. Hij zou veel meer uit zijn fysieke mogelijkheden kunnen halen dan hij doet, wanneer hij bv qua positionering maar ook verdedigend technisch zou groeien. Ik denk alleen dat hij dat nooit enorm heeft hoeven ontwikkelen juist door zijn fysieke kracht.
 10. Hwb

  AFC Ajax

  Bassey is snel en fysiek imposant, waardoor velen denken dat hij verdedigend sterk is. Nou is hij niet zwak, maar verdedigend ook echt niet geweldig, zoals we helaas konden zien. Dan heb ik het niet enkel over de eerste goal, maar ook over de situatie waar de corner bij de laatste goal uit komt.
 11. Hwb

  Feyenoord

  Gefeliciteerd mannen.
 12. Volgens mij is hij dit seizoen uiterst kritisch geweest op het team.
 13. Hwb

  AFC Ajax

  Speelde Regeer daarom gisteren niet mee?
 14. Hwb

  Nederlands Elftal

  Hihi, altijd klagen over Ajax-spelers die meteen in Oranje gepraat worden en nu Wieffer na nog geen 1000 minuten Eredivisie-voetbal in de basis willen.
×
×
 • Create New...