Jump to content

Hwb

Forum Admin
 • Content Count

  12,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

Community Reputation

179 Excellent

About Hwb

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Hwb

  AFC Ajax

  Juan Quintero wordt toch wel veel genoemd als vervanger van Ziyech. Ihattaren zullen ze dan niet ook halen. Bovendien zijn er geruchten over Giovanni van Santos U20. Verder moet je het huidig spel van Ajax volgens mij meer zien als met een 6 (Eiting, Martinez), 8 (Vd Beek, Gravenberch) en 10 (Ziyech, Vd Beek). Gravenberch als 6 zou ik dan ook zeker niet doen. Moet er met Martinez en Eiting nog een 6 bij? Ik twijfel. Ik denk niet dat het MOET, maar kan het me wel voorstellen. Een 8 moet er absoluut bij, bij een vertrek van Vd Beek. Tenzij ze inschatten dat Gravenberch en/of Marin ineens enorme stappen gaat zetten. Maar het kan natuurlijk ook nog zijn dat Ten Hag (of zijn opvolger) het systeem weer wat aanpast, waardoor het er weer anders uit komt te zien.
 2. Hwb

  KNVB Beker

  Zie bijvoorbeeld Vitesse, dat een centraal duo heeft 20 en 21, allebei Nederlands, allebei afkomstig van topclubs.
 3. Hwb

  KNVB Beker

  Hiermee zou je een punt hebben, ware het niet dat dit centrum bij Ajax er alleen is omdat er 3 Nederlandse cv's geblesseerd zijn. de 3e en 5e keus bij Ajax centraal achterin zijn buitenlanders. Om dan van een zorgelijke trend te spreken is een beetje gek.
 4. Hwb

  KNVB Beker

  Is overigens wel wat veel zeer gewaardeerde 'grote' scheidsrechters uit het verleden ook waren: Derks, Blankenstein, Vd Ende, Collina.
 5. Hwb

  AFC Ajax

  Zit natuurlijk wel minder rek in dan bij jongere jongens, die ook hebben laten zien op hoog niveau te kunnen acteren. Verder zijn er natuurlijk afspraken gemaakt tussen Ajax en Ziyech. Daardoor hebben ze hem én een jaar langer kunnen laten blijven én een hoger transferbedrag ontvangen.
 6. Maar die rellen heb je als gewone supporter echt zelden tot nooit last van.
 7. Ten eerste golden bijna al deze argumenten 10, 20 en 30 jaar geleden ook al, dus waarom zou het dan minder worden? Verder is het qua rellen en racisme een stuk beter geworden volgens mij. Herinner me nog dat er met bananen gegooid werd naar, ik meen, Obiku. Ook grote supportersrellen nemen volgens mij behoorlijk af sinds de jaren '90.
 8. Hwb

  AFC Ajax

  Jawel, deze discussie had ik toentertijd ook al met Pino, die gelijk bleek te hebben. Ik dacht ook dat het niet in de regels stond, maar blijkbaar is dit er met de laatste regelwijziging ingekomen. Bij een rode kaart (ook een tweede gele) dient het spel te worden stilgelegd.
 9. Een stilstaand beeld zegt nooit iets over de beweging.
 10. Dus omdat ze een beroerde wedstrijd speelden in Rotterdam, stelt het niets voor. Iets te simpele redenering.
 11. Hwb

  Doping #2

  Spaanse politie heeft blijkbaar een groot dopingnetwerk opgerold. Zouden 260 sporters betrokken zijn, uit (oa) wielrennen en atletiek, zowel Spanjaarden als andere nationaliteiten. https://www.wielerflits.nl/nieuws/spaanse-politie-rolt-epo-netwerk-op-wielrenners-betrokken/
 12. Hwb

  AFC Ajax

  Wel interessant. Tadic op 10 defensief kwetsbaar noemen, maar zelf het duo Eiting-Gravenberch als controleur willen opstellen. Elke wedstrijd dit seizoen waarin Ajax met Vd Beek als controleur en een technisch begaafde speler op 10 speelde, was beter dan enige wedstrijd waarin dat niet het geval was. Ik zie geen enkele reden om de opstelling anders in te richten. Er is maar 1 speler in de selectie die imo een beetje bij Ziyech in de buurt kan komen qua het zien van ruimtes én de pass kunnen geven en dat is Tadic. Snap werkelijk niet waarom iemand zou voorstellen een ander op 10 te zetten. Vraagt namelijk een volledige aanpassing van de speelwijze als je daar iemand anders neerzet.
 13. Oh fuck, is Ewan nog -25? Netjes team trouwens @Gert. Gefeliciteerd. Heb wat te veel gegokt bij sommige renners, Philipsen en Bennett was vrij stom dat ik die niet heb gekozen.
 14. Hwb

  Film Topic

  Netflix heeft de internationale rechten van Studio Ghibli verworven. Vanaf februari wordt elke 1e van de maand een aantal films aan de collectie toegevoegd. Meer info.
 15. Hwb

  AFC Ajax

  Als hij bijna nooit op rechts heeft gespeeld, baseer je het dus wel op 1 potje. Niet op die 15 jaar waarin hij (bijna) niet op rechts speelde iig.
×
×
 • Create New...