Jump to content

Hwb

Adviseur
 • Posts

  13,538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hwb last won the day on June 18 2019

Hwb had the most liked content!

About Hwb

 • Birthday 02/11/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete CM/FM
  CM2 '97/'98

Recent Profile Visitors

1,317 profile views

Hwb's Achievements

 • MU Bokalen: Debater van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Nuttigste Poster van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Nuttigste Poster van het Jaar (2021)

Recent Badges

655

Reputation

 1. Ik snap wat je zegt, maar vond het toch ook weer erg mooi hoor. Seizoenseinde vond ik dan weer minder, die Fair was mij iets te overdreven. Is overigens serie-einde begreep ik...
 2. Hwb

  AFC Ajax

  Je kunt ook met 2 standaardcontracten werken natuurlijk. Een voor het gros en een voor de spelers die je niet aan het buitenland wilt verliezen. Iedereen waarvan de club denkt dat die het eerste kan halen zou in de -18 wel een contract moeten hebben imo. En verder moeten juist de jongens met mogelijkheden natuurlijk gewoon bij Ajax blijven. Van alle gasten die naar het buitenland gaan voordat ze basisspeler in de Eredivisie zijn geworden, heeft niemand het vooralsnog écht gemaakt (geldt voor alle Nederlandse clubs btw). Al kun je over Aké en in mindere mate Fosu-Mensah twijfelen.
 3. Hwb

  AFC Ajax

  Potverdorie jongens, als die Brobbey gewoon keuzes maakt met het oog op zijn carrière en ontwikkeling, dan hadden we nu minstens 4 punten losgestaan.
 4. Hwb

  AFC Ajax

  Ik begreep dat ze bij jeugd vaak in deze periode met contracten in de weer gaan. Alleen grote talenten zijn een uitzondering daarop.
 5. Ben vrij recent begonnen aan Red Light, stond nog op de hd-recorder, prima serie.
 6. Zat hier nog over na te denken. Is het zo dat de verdediger meer mag dan de aanvaller? Want in Monza (in een heel andere situatie) liet Hamilton ook geen ruimte aan Verstappen, maar daar kreeg Verstappen de schuld van de crash. Al denk ik dat er mbt de laatste race veel afhangt van je antwoord op de vraag wie er vooraan reed.
 7. Achteraf had hij dat kunnen doen. Maar op het moment van de SC wisten ze dat niet. Mercedes moest gokken: eindigt de race achter de SC of niet? RB had het wat dat betreft makkelijk. Ze hoefden niet te gokken, maar moesten het tegenovergestelde doen van wat Mercedes deed. Overigens even een oude discussie aanhalen: een tijdje geleden werd hier gezegd dat pitten onder de SC altijd voordeel biedt. Hier werd duidelijk dat dat dus niet zo is. Hamilton zou een positie (en misschien meer) hebben verloren als hij ná Max alsnog was gaan pitten. Op het verkeerde moment pitten tijdens een SC kan je posities kosten.
 8. Overigens lees ik net bij F1maximaal dat de raceleider het recht heeft om tijdens de race procedures aan te passen of te overrulen (meer dan dit weet ik ook niet). Als dat zo is, staat Mercedes een stuk minder sterk.
 9. Laten we nou niet doen alsof RB dit andersom niet gedaan zou hebben. Ongeacht wat de stewards besluiten, gaat dit bij het CAS eindigen.
 10. Hamilton gaat niet naar binnen, omdat Merc inschat dat de race achter de SC afgesloten zal worden. Als dan blijkt dat dat niet gebeurt, terwijl dat volgens de regels (schijnbaar) wel had gemoeten, heeft Mercedes wel een punt natuurlijk. Wat de consequenties van dat punt moeten zijn? Gelukkig is het niet aan mij om dat te beslissen.
 11. Gezien de snelheid waarmee Hamilton een paar keer 'wegviel', zou het kunnen dat hij geremd heeft. En dat mag denk ik niet? Maar dit is wel erg speculeren. Verder natuurlijk een beetje flauw, want die actie heeft geen gevaar opgeleverd en nul effect gehad op de uitkomst van de race. Hoorde bij het spel dat Hamilton en Verstappen allebei speelden. Protest is logisch, maar het zou imo gestoord zijn als dat de uitkomst van de race (en dus het kampioenschap) zou veranderen.
 12. Het gaat er niet om dat je een regeltje van het autoracen ter discussie stelt Socrates. En dat begrijp je zelf ook best. Het gaat erom dat je nu een regel ter discussie stelt, die al zo lang als ik ken bestaat. Dat betekent dat je niets weet van F1, er geen zier om geeft, maar hier nu wel je mening komt geven. Een mening die ik (maar misschien is dat mijn gebrek) niet geheel los kan zien van jouw mening over Max en zijn aanhang. Het is uiteraard jouw goed recht om jouw mening over wat dan ook te geven. Maar ook het mijne daar iets van te vinden.
 13. Ik ben allerminst een specialist als het om F1 gaat, maar hier vragen stellen over de SC-regels is wel heel gratuit. Dan ben je hier echt alleen maar om te zeiken en gaat het je 0,0 om de sport. Zelfs als je sportief-inhoudelijk een punt hebt. Verder maximale mazzel voor Verstappen vandaag. Moet zeer zuur zijn voor Hamilton/Mercedes, zo dik de beste op de baan zijn en dan toch niet winnen.
 14. Niemand beweert dat hij opzettelijk op Verstappen knalde. Vraagje Cim: als jij in de auto rijdt en er gebeurt iets geks, wat doen je dan? Ga je dan vlak achter je voorligger rijden? Want Max ging niet keihard op de rem he. Niet meteen iig. Hij ging van het gas en schakelde helemaal terug. Dat deed Hamilton ook. Die had ook erlangs kunnen gaan. Of meer afstand kunnen houden of erachter blijven, maar dan een beetje schuin ipv recht erachter. Hamilton verkloot het daar gewoon. Ik begrijp ergens de 10 seconden straf voor Verstappen, omdat hij op het laatste moment blijkbaar nog vrij hard remt. Maar Hamilton hoort in die situatie helemaal niet zo kort achter Verstappen te rijden, dat is toch echt zijn fout. De FIA heeft het erover dat beide rijders daar de eerste plek niet wilden. Maar dat klopt natuurlijk niet helemaal. Verstappen wilde hem best, maar moest hem weggeven. Hamilton moet daar imo ook gewoon een straf hebben. Anders zou ik het ook wel weten in zo'n situatie als nr 2. Hele verdere race vlak achter de nummer 1 blijven, nooit inhalen. Dan krijgt de nummer 1 aan het eind 5 seconden straf en win je de race. Appeltje eitje.
 15. Hwb

  AFC Ajax

  Lekkere zelfreflectie kerel. Het zijn JOUW posts (en die van Cim). Jullie doen dat, niemand anders. Je hoeft die reactie niet te tikken. En als je hem wel tikt niet te posten.
×
×
 • Create New...