Jump to content

Brozai

Leden
 • Posts

  852
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Huidige novelle
  TOTO

Recent Profile Visitors

631 profile views

Brozai's Achievements

213

Reputation

 1. Brozai

  FM Café

  Even offtopic, maar omdat ik hier al een tijdje mee loop en dat ook graag wil blijven doen heb ik een belangrijke vraag: ik speel momenteel FM op PC, dan heb ik met een database van 130.000 spelers nogsteeds 1.5 ster spelsnelheid. Over 9 dagen emigreer ik naar Curaçao… ik heb thuis een oude laptop ( https://tweakers.net/pricewatch/455864/hp-pavilion-x360-13-s025nd/specificaties/ )maar dan is de speelsnelheid met 40.000 spelers al 0.5 ster. Mijn vragen: Hebben jullie ervaring met een laptop met vergelijkbare specs? En wat zou eventueel benodigd zijn om gewoon lekker FM te kunnen spelen zoals ik gewend ben? Heb ook geen zin om veel geld aan een nieuwe laptop uit te geven :( Alvast bedankt voor de reacties!
 2. Brozai

  Gran Turismo 7

  Als dat het enige is, moeten ze niet zo zeiken, leuk toch als je wat harder moet werken!
 3. Brozai

  Gran Turismo 7

  Ik heb echt te weinig tijd om te spelen laatste tijd… begrijp dat ze het spelen hebben opgefocked? Hebben jullie daar last van? Whathappend?
 4. Brozai

  Gran Turismo 7

  Goed om te horen! Ik ga morgen eindelijk weer verder hopelijk. Bij welke rijbewijs ben je nu?
 5. Ik moet me helaas terugtrekken, momenteel echt te druk om FM aan te raken, ik ben al een week niet thuis geweest :(
 6. Brozai

  Gran Turismo 7

  Hahahaha dat opvangen is een van mijn tactieken wanneer de auto net niet snel genoeg is Ik voeg je van de week even toe, ben heel de week niet thuis door werk!
 7. Brozai

  Gran Turismo 7

  Hier zal je het mee moeten doen, anders wat YouTube filmpjes kijken. State of Play filmpje maakte mij heel enthousiast. @Bolderbast Ik ben inmiddels level 8, @The Saint jij?
 8. Brozai

  Gran Turismo 7

  Jaa zeker @Bolderbast ik heb ook niet veel met auto’s, maar krijg hierdoor juist een beetje de feeling en een algemene indruk!
 9. Brozai

  Gran Turismo 7

  @ArezoHet is gewoon zo ontzettend gaaf om alle (424) auto’s te verzamelen en het maximale te behalen. Verder leuk om het allemaal mee te krijgen, ik ben helemaal geen autofan, maar vind dit allemaal heel interessant. Detailniveau is maximaal en geeft veel leuke informatie. Je kan bijna alles aan de auto’s aanpassen waardoor iedere auto weer uniek lijkt. Racen is voor mij meer een bijzaak @The Saint Hoe sta jij er nu voor? Ik heb net m’n 2e (A) rijbewijs gehaald, maar level 9 met haarspeldbocht krijg ik dus echt niet Goud… kwam nu 0.0030 te kort, maar zie m’n silhouet heel de ochtend al ver wegrijden na de bocht…
 10. Brozai

  Gran Turismo 7

  Is er hier op het forum iemand waarmee ik m’n enthousiasme over dit spel kan delen? In m’n Playstation lijst heeft (nog) niemand hem, lijkt me ook leuk om eens tijden te vergelijken
 11. Sorry, ik ga voor de tweede periode als ik het red…
 12. Ik ben deze week super druk geweest met werk en zit in de welgeheten FM-dip. Ik stuur vanmiddag even een en ander in, nu weer op naar de andere kant van het land…
 13. Pfannenstiel pakt eerste prijs in Mexico In Mexico wordt het kampioenschap bepaald aan de hand van een soort play-off systeem. Lijkt er ook op dat er 2 kampioenen per jaar zijn? Opening en Closing stage? De competitie verliep wisselvallig, dit wijdt ik volledig aan het dubbele programma i.c.m. de redelijk smalle selectie, maar we werden vierde waarmee we ons direct plaatste voor de kwartfinales van de kampioen play-offs. We wonnen makkelijk van Cruz Azul en na een dikke thuisoverwinning tegen Club America stonden we eigenlijk al in de finale. De finale speelde we tegen Pumas en bleef na een gelijkspel in de heenwedstrijd heel lang spannend, pas in de blessuretijd besliste Marcelinho de finale in ons voordeel. Momenteel is het 15 december 2028, ik zat er iets te lekker in om de beurt zo vlak voor een halve finale over te geven Ik heb geen idee wat er nu verder allemaal volgt, we zijn zo goed als door in de beker, Karel ik wens je heel veel succes en plezier. Hou de buitenland regel in de gaten! @Kyrill @Nom de Guerre @Arezo @Jeroen.
 14. Transferperiode De transferdeadline staat in Mexico op 6 juli, inmiddels zit de transferperiode erop en met een budget van ruim 3 miljoen euro heb ik het denk ik best redelijk gedaan. Het middenveld moest absoluut versterkt worden, daar was de Chinees ogende Andrade eigenlijk de enige volwaarde basisspeler. Verdedigend had er op links nog wel iemand bij mogen komen, maar de spelers waren simpelweg niet aantrekkelijk of onhaalbaar, maar hoe zeggen die darters dat, defenders for show strikers for dow? Er was geen interesse voor een tweetal buitenlanders uit de voormalige selectie, zij zullen het seizoen doorbrengen op het Mexicaanse strand, met een biertje in de hand. Wellicht kunnen ze nog worden verhuurd, evenals de twee gratis opgepikte Argentijnse talenten (4*-5* potentieel beide) De aanwinsten Santiago Montiel Verdedigend moest er echt iets bij, een Mexicaan wel te verstaan. Santiago kwam beschikbaar en past perfect in het plaatje van Lutz om aanvallend voetbal te spelen. Jose Villalobos In de zoektocht naar een middenvelder kwam de scout aan met Jose. Prima speler, groot talent, direct klaar voor de basis en kan ook nog eens als rechtsback spelen. Momenteel is de linksbackpositie de zwakke plek in de selectie, wellicht kan er een speler worden omgetraind. Hernando Orejuela Hield zijn opties open met een bijna aflopend contract, maar deze jongen moest ik naar Tigres halen. Geen afkoopclausule, dat wordt cashen, dow! Esteban Rodriguez Er moesten twee spelers bij op het middenveld, Esteban voldeed aan de criteria en was ook nog eens betaalbaar. Sergio Tobar De laatste aanwinst voor het eerste elftal is Sergio Tobar, we moesten op zoek naar een keeper voor de toekomst, hij is ingeschreven in plaats van ex-AZ keeper Sergio Rochet. Rochet mag op zoek naar een andere werkgever. Selectiebreedte De ideale opstelling ziet er nu als volgt uit, met de belangrijkste wissels ook in beeld: Noemenswaardig talent dat door is geschoven naar het 1e elftal: Competitie gaat over 10 dagen van start, is nu 6 juli, ik zal spelen tot 1 december. Aangezien morgen het einde van het Coronatijdperk gevierd gaat worden weet ik nog niet wanneer ik tijd heb om te spelen dit weekend, maar ik ga m'n best doen. @Nom de Guerre @Arezo @Jeroen. @Kyrill
×
×
 • Create New...