Jump to content

Brozai

Leden
 • Posts

  911
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Huidige novelle
  TOTO

Recent Profile Visitors

920 profile views

Brozai's Achievements

238

Reputation

 1. Elliot Kremcheck voor @bas huijsmans nu mag @Djurovski
 2. Brozai

  FM Café

  Jeetje! Bij mij zitten Geertruida en Wouter Burger er nu voor het eerst eindelijk bij. Ik heb ook talenten als Breinburg en Benita die ik er persoonlijk al bij zou willen zien (basis bij mij). Botman had ik gehuurd. Ik heb net Xavi Simons gekocht. Ik ben benieuwd hoe het nu verder zal gaan. Maar blijft apart dat De Vrij en Geertruida er als centraal duo van een CL winnaar helemaal niet bij zitten/zaten. Of Hartjes/Milambo die heb ik dan als wissels, maar zitten niet bij Jong Oranje. Vind het maar raar, alsof het echt heel erg reputatie gebonden is.
 3. Brozai

  FM Café

  In het 3e seizoen met Feyenoord de CL en Wereldbeker gewonnen. M’n spelers lijken wel de beste van de wereld, maar worden niet opgeroepen voor de nationale ploeg. Stefan de Vrij bijvoorbeeld. Ik heb lever werkelijk geen een Nederlands international, terwijl ik toch best wat leuke spelers heb lopen. Hebben jullie hier ook last van?
 4. Brozai

  FM Café

  @Nom de Guerre Hoe ga jij om met de spelers die tot hun 18e niet bij hun huidige club willen vertrekken? Ik kan me herinneren dat, om het netjes te zeggen, het aantrekken van jeugdspelers ook een van jouw hobbies is.
 5. Brozai

  FM Café

  @Glenn08 @OrrieIk bedoel de spelers t/m 18 jaar die zich bij hun eigen club willen ontwikkelen
 6. Brozai

  FM Café

  Officieel uitgelogd van FM23 i.v.m. het verbod op kinderhandel... Nu FM22 aan het installeren op mijn nieuwe laptop. Kijken of er nog wat leuke realism en/of talentpacks zijn waarmee ik op een realistische manier wat talenten kan toevoegen en een save naar een hoger niveau kan tillen. Weer vooraf aan beginnen bij mijn inmiddels decennia durende battle om de Eredivisie met Feyenoord de beste competitie ter wereld te maken.
 7. Airam Gracia: Igor Pradera: Jordan Favreau: nasje92 Daniel Correia: Florian Letourneur: Copywriter Caique: Eduardo: neva Mehdi El Asri: Óscar Turmo: Nassim Sellami: Emilien van Hoecke: Aaron21 Ugo Brouwers: Chrisje1993 Ben Zlatko Radmacher: DGremlin Ömer Ruthenbeck: Niklas Hartmann: Svenpunt Jury Negroni: Lorenzo Zabaleta: Blom Mateo Rodriguez: Patrick Krause: Roan Wuytens: Brozai Madi Ceesay: Whitewolf345 Chaiwat Kesri-Samae: Jenskee Emiliano Blanco: Peter Baldauf: Jeroen. Juan Modigh: @aron24
 8. Brozai

  FM Café

  Mijn FM dip lijkt extra vroeg te gaan komen dit jaar. Al zeker 10 van de 18 jaar dat ik speel, start ik met Feyenoord en ga ik op talenten jacht, ik haal de beste newgens en geniet van de zoektocht en ontwikkeling. Dit jaar lijkt geen enkel talent te willen komen voordat ze 18/19 jaar oud zijn. Ervaren jullie dat dit beter wordt naarmate je langer speelt of de reputatie van de club toeneemt? Ze willen zich allemaal bij hun club blijven ontwikkelen, echt super zuur en vind het niet leuk meer!!
 9. @ReneLeBlancJe gaat erg hard zeg, wat heb je betaald voor die fantastische newgens? En wat is je totale selectie nu?
 10. Laten we dit keer op basis van opbrengsten doen!
 11. Brozai

  FM Café

  Ik heb Rust z’n contract ontbonden haha, die liep zo te zeuren dat hij een nieuwe contract wilde dat ik dacht van weeetjeee dan ga je nu maar alvast 😂
 12. Brozai

  FM Café

  Kicken! Mijn Sliti kan mentaal dus echt niet verdedigen helaas, uit m’n hoofd een 3 voor positie kiezen.
 13. Brozai

  FM Café

  Een van de leukste aspecten van FM. Had deze jongen niet heel hoog zitten, stond in de pikorde bij jong achter Bergvall, Kleijn, Zechiël en Milambo. Vond z'n stats ondanks een seizoen bankzitten best leuk en heeft nu een fantastische uitleenbeurt bij FC Den Bosch waarbij hij de andere keihard voorbij lijkt te streven.
×
×
 • Create New...