Jump to content

Brozai

Leden
 • Posts

  946
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Huidige novelle
  TOTO

Recent Profile Visitors

1,093 profile views

Brozai's Achievements

306

Reputation

 1. Brozai

  Show je save

  Na het kampioenschap met Dordrecht de overstap gemaakt naar Brighton, ze werden afgelopen jaar 15e in de Premier League. Leuke transfers gedaan en inmiddels 3e in de PL na 5 wedstrijden en 1e rondes EFL en FA cup al doorgekomen. En levert me dan eigenlijk de volgende squad-depth op. Zitten nog wel spelers bij voor de hoeveelheid Engelsen etc. maar die zullen niet veel spelen
 2. Brozai

  FM Café

  En dan precies deze parel tegenkomen hahaha
 3. Brozai

  FM Café

  Na het kampioenschap met Dordrecht in seizoen 4 heb ik een nieuwe uitdaging aangenomen bij Brighton Tijd om m'n verlanglijst erbij te halen en een spits van >195 te introduceren Van deze opstelling moeten de Brazilianen en Oostblokkers een mooie transfer maken, Mitomo wordt weer een belangrijke speler.
 4. Brozai

  (Tussen)stand

  NU Ajax-Cambuur Dordrecht-PEC Seizoen 4
 5. Dit is top! Eens zien hoe de nieuwe 'laatbloeier' functie uitpakt als je er zo voor gaat
 6. Brozai

  FM Café

  Hoppa! Voorheen 2x gewonnen door Bellingham. Er is gelijk interesse vanuit Saudi Arabië. Maaaar hij zit nu eigenlijk zelfs op de bank, een man met deze naam MOET ik hebben, door hem nu tevreden te houden hoop ik hem dalijk te kopen voor 9.2 miljoen:
 7. Brozai

  Show je save

  Aan de start van seizoen 4 staat er inmiddels een selectie om een gooi te doen naar de top-3. Jan Keizer(18) is een regen, niet mijn type verdediger, maar kon hem niet laten lopen in deze fase van de build Heb ik nog een CV op 15 jarige leeftijd overgenomen van Roda JC , Kevin Klooster. In december wordt hij 18, dan ga ik hem geleidelijk in de basis brengen en heb ik dus een zeer jong centraal duo. Verder nog een 16 jarige middenvelder uit eigen jeugd die dit jaar uit contract loopt, twee Turkse talenten waarvan een op uitleenbasis, een Zuid Koreaan op uitleenbasis (LCV) en Bosniër op uitleenbasis. Geleidelijk komt er een elftal dat in staat zal zijn om de Eredivisie te domineren, zeker als ik volgend seizoen een aantal miljoenentransfers uitgaand maak.
 8. Lekker realistisch altijd die transferreacties haha
 9. HOPPAAA, geschiedenis geschreven en EL kwalificatie te pakken. Kunnen zelfs nog de Champions League in, PEC en NEC krijg ik nog UPDATE Zuur zeg, alleen tegen PEC spelen we 1-1, laatste wedstrijd moest PEC punten verspelen, mijn wedstrijd afgelopen het staat nog 0-0, ik juichen. Nabeschouwing doorgeklikt en PEC 2-0 gewonnen... Aan de andere kant misschien beter, kunnen we nog even geleidelijk doorbouwen, voorronde CL waarschijnlijk toch uitgevlogen en nu direct de Competitiefase EL in.. Na de winterstop opgestaan, zal me volgend seizoen in ieder geval de CL in schieten verwacht ik.. wint werkelijk ieder kopduel. Komt ook nog binnen, zit inmiddels al 9 maanden op de bank. Kijken wat er voor te vangen valt deze zomer.
 10. LEKKER ZEG!! In de competitie met nog 6 wedstrijden te gaan 7 punten achter om direct te plaatsen voor Europees voetbal, dus dan moet het maar via een andere weg Niet vragen hoe! In de finale wacht FC Groningen (17e), ik verwacht, maar mag vooral ook voor de coëfficienten hopen dat wij die wedstrijd gaan winnen!
 11. Brozai

  FM Café

  Uiteindelijk is de keuze voor me gemaakt en wil zeker hier nog even doorgaan, eerste seizoenshelft seizoen 3 was dramatisch. Wist op de transferdeadline Zeefuik(Volendam) binnen te halen via het bestuur, hij heeft Kriwak door een blessure vervangen en begint nu na de winterstop te draaien, zit nog in de Conference League (nu laatste 16 tegen Sevilla :( ) en KNVB Beker halve finale tegen Feyenoord geloot, Eredivisie middenmoot. Misschien is het na dit seizoen tijd om de Oostenrijkse held te gaan verkopen.
 12. Brozai

  FM Café

  Heb echt een super leuke save met Dordrecht, en blijft m'n main save voor dit jaar. WIlde eigenlijk eerst de CL winnen alvorens ik verder zou kijken, maar ben net op gesprek geweest bij Napoli. Wat-een-selectie, staan momenteel 9e en zitten nog wel in de Europa League. Wat-een-dilemma als ik dalijk de baan aangeboden krijg. Ik zie met Ouedraogo en Bergvall ook een middenveld voor de komende 10 jaar, Wiffer erbij, Kvaratskelia en Osihmen waar ik iets van kan maken. Zou m'n eerste save in Italië worden, maar zoveel twijfel, al moet ik zeggen als ik bovenstaande teruglees, dan lijkt de keuze toch wel gemaakt!! UPDATE Ik kan weer mooi verder met m'n project
 13. Ben even de tweede divisies aan het doorspitten om m'n verlanglijst te vullen. 21 wedstrijden in de Spaanse Segunda al, maar op welke positie zouden jullie hem opstellen? Is dit de nieuwe/Spaanse Beckenbauer?
 14. Brozai

  FM Café

  Ja zeker, zoals je hebt gezien heb ik al het geld geïnvesteerd, maar staat nu een stabiele selectie en zal alleen maar doorgroeien. Geld is voornamelijk via onderstaande en de Europa League binnengekomen, speel m'n wedstrijden Europees op het kasteel. Wil eigenlijk nog even financieel groeien en dan een stadion laten bouwen.
 15. Mijn eerste paal corner tactiek. Scoor gemiddeld denk ik 1x per 2 wedstrijden, werkt super.
×
×
 • Create New...