Jump to content

Brozai

Leden
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Brozai

 • Rank
  Coach

Personal Information

 • Huidige novelle
  TOTO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brozai

  FM-Café

  Inmiddels sinds de quarantaine periode weer een Feyenoord save gestart. Begin augustus seizoen 4 nu. Seizoen 1 de dubbel gepakt, seizoen 2 finale EL gehaald, seizoen 3 halve finale CL verloren op uitdoelpunten tegen Man City. Is een beetje te hard gegaan voor m'n gevoel. Heb een selectie die nog 10 jaar mee kan dus gaan veel prijzen gewonnen worden. Nu nog 200 miljoen budget. Wil nu vooral financiële klappers maken om zo financieël onafhankelijk worden voor derest van de save en dan Nederland de topcompetitie van de wereld maken.
 2. Brozai

  FM-Café

  Grootste keeperstalent van het spel is zojuist uit de kast gekomen hahaha
 3. Beetje jammer van de tijd die in het invullen van het lijstje is gestoken @Journey
 4. Brozai

  Beste regens ooit!

  Ik denk dat ik twee wereldtoppers heb met Feyenoord, ik presenteer de nieuwe Messi en Ronaldo
 5. Ontdekte 10 minuten geleden deze speler. Inmiddels is hij onderdeel van m´n club, wereldtopper. Gelijk al m´n budget zonder twijfel gespendeerd. Ga hem uiteraard omtrainen tot 10.
 6. Misschien dat ik hem wel de hele carrière hou, nieuwe Messi
 7. @Jespresso Leuk feitje is dat 4 van de 5 doelpunten uit de eerste 8 wedstrijden van dit seizoen komen. Op het moment is hij helaas 4 weken geblesseerd. Toen ik hem kocht kon ik de 20 miljoen maar net veroorloven en heb er even over getwijfeld, maar betaald zich nu al uit
 8. Hij had helaas een clausule voor 79 miljoen en wou geen nieuw contract. Zelfde dreigt nu te gebeuren met Ihattaren (74 miljoen). Transfer van Lodi is helaas op het allerlaatste moment afgeketst, dacht dat ik de enige voor hem in de markt was. In plaats hiervan Wijndal weten te scoren. Leuk feitje is dat ik tot nu toe de eerste tien wedstrijden van het seizoen zonder moeite gewonnen heb. Na de Johan Cruijff schaal nederlaag inkopen gedaan. Heb ook een Braziliaanse regen die ik echt op gouden bal niveau inschat. Voorhoede is dan: Regen - Haaland - Pépe Vorig seizoen maakte de regen niet veel waar, maar dit seizoen trekt hij zich ontzettend op aan het niveau. Doet me een beetje denken aan het echte Ajax, super leuk om te zien en waar ik voorheen alleen maar talenten kocht ga ik vanaf nu ook zeker zorgen voor een goede basis. Talenten zijn vaak ook onbetaalbaar deze FM, echt niet normaal.
 9. Na drie seizoenen Feyenoord is het nog steeds niet gelukt om kampioen te worden. Thiago Almada verkocht en maar even á la Overmars alles op het resultaat gezet: Erling Haaland, Pierre Hojbjerg, Renan Lodi en Nicolas Pépe(!) van een niveautje hoger terug gehaald Nu moet het goed komen.
 10. Brozai

  FM-Café

  24.5 miljoen. In een 433 met de punt naar achter, verder niks speciaals. Goede buitenspelers (regen) en Ihattaren en Kokcu achter hem.
 11. Brozai

  FM-Café

  Eind seizoen 3 met Feyenoord eindelijk erin geslaagd om Erling Haaland binnen te halen. Hoe kan ik hem het beste in m'n team gebruiken? Hij is het best als DZS, maar functioneert hij dan optimaal?
 12. Brozai

  FM-Café

  @Ruubster wat is je team nu? Interessante aankopen gedaan?
 13. Brozai

  Beste regens ooit!

  @Jespresso geen absolute topspits denk ik, maar moet zeker 10 tot 20 keer zoveel op kunnen gaan brengen Mentaal heel sterk waardoor hij flink gaat groeien, maar niet groot en zeker nog geen goede voetballer.
 14. Brozai

  Beste regens ooit!

  Inmiddels in 2021 beland en voor het eerst actief op zoek gegaan naar regens. Ben de volgende pareltjes tegengekomen. Er zijn betere, maar valt me op dat in FM20 bijna geen enkele club haar talenten meer verkoopt. Rui Vieira GK - 5,75 miljoen Willean Bernardo - 20 miljoen (ontsnappingsclausule, wilde niet verkopen) Eugenio Moreno 4,6 miljoen, wil hem waarschijnlijk rechtsbuiten maken, komt tekort voor de spits, wat vinden jullie? Hoor graag wat jullie van mijn eerste regen lichting vinden en of jullie nog tips hebben! Teveel betaald voor Bernardo? Ik denk persoonlijk van niet. En die keeper, is dat wereldtop?
×
×
 • Create New...