Jump to content

King XVI

Leden
 • Posts

  18,876
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by King XVI

 1. Wat wel helpt is dat KV Mechelen een relatief gezonde club is wel enkele jaartjes 1B kan overleven zonder externe geldschieters lijkt me. Maar maak het ook niet te lang, want dan zouden jullie wel eens dezelfde weg als elke andere club uit 1B kunnen op gaan. Iets wat Dennis Van Wijk ook terecht aanhaalde gisteren in ET.
 2. 1B heeft ook wel zijn charme. Sowieso is het leuker om een jaar voor de titel mee te strijden in 1B dan tegen de degradatie in 1A lijkt me. Kijk naar Cercle bijvoorbeeld, 15.000 man en één groot feest, dat zijn de matchen waar je het voor doet. Ik gun jullie de promotie van harte volgend seizoen, alsook 12 punten tegen onze zuiderburen :D
 3. Moeskroen heeft Eupen niet veel in de weg gelegd. Maar hetzelfde idee had ik ook van Waasland-Beveren, toch wel een ploeg die normaliter zeer goed voetbal op de mat brengt en zondag een waardeloze pot speelde. En iedereen wist ook dat zowel Eupen als KV Mechelen gingen winnen. Zelfs de bookies zetten Eupen en Mechelen op 1.40 om te winnen. Ik denk alleen dat Moeskroen bereid was om haar broek ietsje verder af te laten zakken dan Waasland-Beveren.
 4. Laat de geitjes nog maar wat verkommeren in 1B met hun hoogheidswaanzin en calimero gedrag. En twee Antwerpse derby's komen er toch aan deze lente.
 5. Heb nog niet zoveel gevochten maar het bevalt me enorm: er zit veel gewicht achter je aanvallen én het voelt authentiek aan. Ik was ook niet overtuigd toen ik het op streams e.d. zag maar laat ons zeggen dat het veel beter speelt dan het eruit ziet.
 6. Zitten nog redelijk wat bugs in maar het is dan ook een ongelofelijk ambitieus spel. Ben na 10u spelen volledig verkocht, eindelijk weekend :D
 7. [quote name='PJHoutman']Is deze niet al héél lang in development @King XVI ? Meen dat ik je er al lang geleden over heb gehoord. [/QUOTE] Klopt helemaal. Development is in 2012 of 2013 begonnen en ze zijn in 2014 met een Kickstarter campaign begonnen.
 8. Volgende week komt Kingdom Come: Deliverance uit, hier zit ik ook al lang op te wachten. Het is een RPG met een focus op historical accuracy met survival elements. Ziet er echt uniek en fantastisch uit. Setting is 15de eeuws Bohemia.
 9. Ik begin eindelijk te geloven dat we play-off 1 kunnen halen, ondanks de ietwat teleurstellende 3/9 tegen Club, Gent en Charleroi. Eigenlijk hadden we daar eenvoudig 6/9 kunnen halen. Gisteren op Charleroi ook weer een topprestatie afgeleverd, hadden kansen genoeg om er 1-2 van te maken maar dan valt die rode kaart. Goed dat Corryn hem pakt hoor, anders was het 2-1. Met 9 man uiteindelijk niet meer in de problemen gekomen, zegt ook wel wat.
 10. Ja idd. Niet dat dat het beter maakt :D Puntje thuis tegen Gent met een beetje meeval, hopelijk kunnen we morgen op Charleroi ook punten scoren. De belangrijkste matchen komen sowieso pas nadien, thuis tegen Waasland en naar Kortrijk en Genk.
 11. pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff zie nu ook dat die goal van vORMER buitenspel is, natuurlijk
 12. Knappe cijfers. Denk dat we op basis van onze 2de helft wel een puntje hadden verdiend maar verliezen op Brugge is geen schande. Nu donderdag tegen Standard terug aanknopen met een driepunter graag.
 13. Oei volledig vergeten dit ;c veel succes allemaal.
 14. 7. Parks and Recreation 8. Mad Men 9. The Office (US)
 15. Had al 3-0 moeten staan toen die gelijkmaker viel. Die Christophe Dierick was ook alle schaamte voorbij :D
 16. 1A is zowaar makkelijker dan 1B :LO:
 17. De core gameplay is hetzelfde gebleven. Combat is dus nog altijd turn-based met een grote focus op positionering, crowd control en het vinden van synergetische skills. Nieuw is het armour systeem waarbij enemies physical en magical armour hebben wat beschermt tegen respectievelijk physical en magical damage. Verwacht je dus weer aan zaken zoals hieronder waarbij je het hele battlefield in vuur steekt, hier en daar poison pools aanlegt en bloed laat regenen voor healing. - Bij character creation kan je kiezen uit 5 races (Human, Elf, Dwarf, Lizard, Undead). Je kan ook kiezen om te spelen met een custom of een origin character. Deze laatste hebben een extra persoonlijke verhaallijn. Zo kan je spelen als een verbannen Lizard prince of een ontsnapte Elf slave die uit is op wraak. De origins die je niet kiest, komen terug als companions in de game. - De writing is er zeer hard op vooruit gegaan. De typische Larian humor is nog altijd aanwezig maar het spel behandelt nu ook meer controversiële en donkere onderwerpen op een volwassen manier. Ook is er voice acting voor alle dialogue. - 4 player co-op, controller support en split screen support is allemaal aanwezig. - Grafisch ziet het er simpelweg fantastisch uit. Ik ben zelf 20 uur ver, zit nog in het eerste gebied en ben met volle teugen aan het genieten. Er zijn zoveel mogelijkheden om bepaalde situaties op te lossen en creatief denken wordt nog altijd beloond. Een van je eerste doelstellingen is om te ontsnappen uit een gevangenis en dit kan je op enorm veel manieren bereiken. Dit is een game die zeer dicht komt bij de traditionele table top RPGs. Ondertussen komen de eerste scores van de review outlets binnen en die zijn zeer positief. Metacritic staat momenteel op 94/100. Must-play als je een fan bent van cRPGs.
 18. Fans van RPGs moeten zeker Divinity: Original Sin 2 een kans geven, wat een game. En van Vlaamse makelij :D
 19. Gent al 10x zien duiken deze eerste helft :-D eindelijk een kaart. Degoutante club.
 20. Dat groot interview met Deschacht :mrgy:
 21. Had wel een betere notering verwacht van m'n inzending, jammer :(
 22. We zijn door het moeilijke openingsprogramma heen, nu kunnen we eindelijk punten beginnen rapen :LO:
 23. Anderlecht blijft wel uitpakken met straffe transfers. Boy De Jong, reservekeeper van Telstar en zoon van keeperstrainer Max, maakt de overgang naar Anderlecht :-D
×
×
 • Create New...