Jump to content

King XVI

Leden
 • Posts

  18,876
 • Joined

 • Last visited

About King XVI

 • Birthday 07/08/1993

Personal Information

 • Biografie
  Steven
 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Student
 • Favoriete Club
  Antwerp FC
 • Managerstijl
  Nationalist
 • Huidige novelle
  [LLM] Roma non fu fatta in un giorno

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

King XVI's Achievements

 • Topscout

Recent Badges

118

Reputation

 1. Wat wel helpt is dat KV Mechelen een relatief gezonde club is wel enkele jaartjes 1B kan overleven zonder externe geldschieters lijkt me. Maar maak het ook niet te lang, want dan zouden jullie wel eens dezelfde weg als elke andere club uit 1B kunnen op gaan. Iets wat Dennis Van Wijk ook terecht aanhaalde gisteren in ET.
 2. 1B heeft ook wel zijn charme. Sowieso is het leuker om een jaar voor de titel mee te strijden in 1B dan tegen de degradatie in 1A lijkt me. Kijk naar Cercle bijvoorbeeld, 15.000 man en één groot feest, dat zijn de matchen waar je het voor doet. Ik gun jullie de promotie van harte volgend seizoen, alsook 12 punten tegen onze zuiderburen :D
 3. Moeskroen heeft Eupen niet veel in de weg gelegd. Maar hetzelfde idee had ik ook van Waasland-Beveren, toch wel een ploeg die normaliter zeer goed voetbal op de mat brengt en zondag een waardeloze pot speelde. En iedereen wist ook dat zowel Eupen als KV Mechelen gingen winnen. Zelfs de bookies zetten Eupen en Mechelen op 1.40 om te winnen. Ik denk alleen dat Moeskroen bereid was om haar broek ietsje verder af te laten zakken dan Waasland-Beveren.
 4. Laat de geitjes nog maar wat verkommeren in 1B met hun hoogheidswaanzin en calimero gedrag. En twee Antwerpse derby's komen er toch aan deze lente.
 5. Heb nog niet zoveel gevochten maar het bevalt me enorm: er zit veel gewicht achter je aanvallen én het voelt authentiek aan. Ik was ook niet overtuigd toen ik het op streams e.d. zag maar laat ons zeggen dat het veel beter speelt dan het eruit ziet.
 6. Zitten nog redelijk wat bugs in maar het is dan ook een ongelofelijk ambitieus spel. Ben na 10u spelen volledig verkocht, eindelijk weekend :D
 7. [quote name='PJHoutman']Is deze niet al héél lang in development @King XVI ? Meen dat ik je er al lang geleden over heb gehoord. [/QUOTE] Klopt helemaal. Development is in 2012 of 2013 begonnen en ze zijn in 2014 met een Kickstarter campaign begonnen.
 8. Volgende week komt Kingdom Come: Deliverance uit, hier zit ik ook al lang op te wachten. Het is een RPG met een focus op historical accuracy met survival elements. Ziet er echt uniek en fantastisch uit. Setting is 15de eeuws Bohemia.
 9. Ik begin eindelijk te geloven dat we play-off 1 kunnen halen, ondanks de ietwat teleurstellende 3/9 tegen Club, Gent en Charleroi. Eigenlijk hadden we daar eenvoudig 6/9 kunnen halen. Gisteren op Charleroi ook weer een topprestatie afgeleverd, hadden kansen genoeg om er 1-2 van te maken maar dan valt die rode kaart. Goed dat Corryn hem pakt hoor, anders was het 2-1. Met 9 man uiteindelijk niet meer in de problemen gekomen, zegt ook wel wat.
 10. Ja idd. Niet dat dat het beter maakt :D Puntje thuis tegen Gent met een beetje meeval, hopelijk kunnen we morgen op Charleroi ook punten scoren. De belangrijkste matchen komen sowieso pas nadien, thuis tegen Waasland en naar Kortrijk en Genk.
 11. pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff zie nu ook dat die goal van vORMER buitenspel is, natuurlijk
 12. Knappe cijfers. Denk dat we op basis van onze 2de helft wel een puntje hadden verdiend maar verliezen op Brugge is geen schande. Nu donderdag tegen Standard terug aanknopen met een driepunter graag.
 13. Oei volledig vergeten dit ;c veel succes allemaal.
 14. 7. Parks and Recreation 8. Mad Men 9. The Office (US)
×
×
 • Create New...