Jump to content

Tourie

Leden
 • Content Count

  5,694
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Tourie

 • Rank
  Dream League Founder

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vooral het resultaat in de Copa Sudamericana springt erboven uit! Dat competitieformat in Bolivia is wel om te janken zeg.
 2. --------------------- Fijn om de reacties te zien binnenkomen! We naderen stilletjes aan het echte concept. Maar eerst even kaderen hoe dat allemaal in z'n werk gegaan is achter de schermen! Ik wil ook graag zoveel mogelijk het werk van de grafische kunstenaars hier op het forum in de kijker zetten. Ik weet helaas niet meer altijd even goed wie wat gecreëerd heeft voor mij. Als ik me niet vergis is het Dream League-logo ontworpen door @Niejo101 en mogelijks geupdatet door @Izsco! Voel jullie zeker vrij om hier jullie "auteursrechten" te claimen
 3. Sterk dat je aan de verleiding hebt kunnen weerstaan, want dat zijn wel drie clubs waar het plafond ongetwijfeld hoger ligt dan bij jouw huidig cluppie.
 4. Mij in één ruk helemaal bijgelezen! Een groter compliment bestaat dus eigenlijk niet.
 5. ------------------------------------------- Bedankt voor de fijne reacties! Zowel bekende gezichten, als nieuwe! Heerlijk.
 6. 4 op 9 lijkt me een mooie start, zeker gezien de omstandigheden!
 7. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Unfinished business... Benieuwd of ik wat volgers van weleer terugzie! En hopelijk weet ik ook wat nieuwe mensen te prikkelen.
 8. Ik denk dat dit inderdaad de hoofdreden is dat Telenet niet op de rechten geboden heeft. Dat is ook de reden, hoewel veel mensen dat niet lijken te snappen, dat ondanks de 8 kanalen niet elke wedstrijd uit elke competitie uitgezonden wordt. Dit omdat die twee een heel loyale en specifieke doelgroep hebben.
 9. IVolgens wat ik gelezen heb, hadden ze zelfs eerst Japan uitgenodigd. Die konden echter niet door Aziatische kwalificatiewedstrijden, waardoor Jamaica hen mocht vervangen.
 10. Weet je al iets meer over het bekijken via YT? Of iemand anders hier?
 11. Interessant inderdaad, maar volgens mij is dat op lange termijn gewoon nefast voor het voetbal. Voetbal is een sport, net als de meeste andere, die het moet hebben van zijn emoties. Als je als club geen aandacht gaat schenken aan zaken als rangschikking, publiekslievelingen en dergelijke vraag je gewoon om een afkeer van de fans.
 12. Tourie

  Frans voetbal

  Je verwoordt perfect mijn gevoel eventjes! (Weinig nuttige post, i know, maar weet geen blijf met de teleurstelling)
 13. Wow! [MENTION=9120]Izsco[/MENTION]; , je blijft verbazen!
×
×
 • Create New...