Jump to content

chrisje1993

Leden
 • Posts

  6,516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by chrisje1993

 1. Van @Tamara84 @van der Water @bas2204 @Grote Ree @Fabian. @Kowet @Satyr @hjs @nasje92 Moet ik nog ontvangen
 2. Als ik alles binnen heb! Ik ga dalijk kijken van wie ik nog wat mis.
 3. Er zit een stijgende lijn in met de 7e, 6e en 5e plaats.
 4. Blijven mooi in de subtop draaien. Hopelijk kunnen we de stap naar de top maken.
 5. @Chiemel met die 5de plek gaat kakertse boys dan ook Europa in?
 6. Manager: Frank Lampard Hoofd Jeugdopleiding: Patrick Kluivert Hoofd Scouting: Eric Abidal Land: Denemarken
 7. Zit een stijgende lijn in de eredivisie voor me in.
 8. Stuur me maar pb met het idee. Wil dit wel doen.
 9. Voor Auditie 47 die van Ivago was die nu naar @Bolderbast is gegaan waarvoor mijn dank plaats ik zelf bij team @van der Water. Dit omdat hij minder artiesten had dan @Jeroen. Hierdoor blijft het allemaal redelijk gelijk. We zijn dan ook nu klaar met de Blind Auditions (Eindelijk). Hieronder een overzicht van hoe de teams gevuld zijn. Aan de 3 coaches is het nu om hun artiesten te verdelen in 6 Battles! Heb je er meer dan 12 betekent dat je 1 of meerdere battles hebt met 3 artiesten. Voor de deelnemers is het nu de taak om mij een nieuwe inzending te sturen van die artiest waarmee hij/zij de battles gaat doen. Dit is nog zonder overleg met de coaches aangezien zij niet weten wie de artiesten zijn. Dit word bekend gemaakt met de Battles! Zodra ik alles binnen heb zal deze ronde van start gaan. Dus hoe sneller iedereen mij alles gestuurd heeft des te sneller we door kunnen. Team: @Tamara84 1. Auditie 1 @bas2204 2. Auditie 8 @bas2204 3. Auditie 11 @Grote Ree 4. Auditie 15 @Fabian. 5. Auditie 22 @nasje92 6. Auditie 27 @chrisje1993 7. Auditie 28 @Fabian. 8. Auditie 34 @nasje92 9. Auditie 42 @Kowet 10. Auditie 55 @Rossi 11. Auditie 56 @Rossi 12. Auditie 57 @timpy00 13. Auditie 60 @timpy00 Team: @van der Water 1. Auditie 3 @chrisje1993 2. Auditie 6 @nasje92 3. Auditie 7 @Giroud 4. Auditie 13 @Fabian. 5. Auditie 17 @komodo25 6. Auditie 23 @Grote Ree 7. Auditie 30 @Fabian. 8. Auditie 35 @Kowet 9. Auditie 38 @komodo25 10. Auditie 40 @Satyr 11. Auditie 43 @nasje92 12. Auditie 47 @Bolderbast 13. Auditie 50 @Fabian. 14. Auditie 58 @timpy00 Team: @Jeroen. 1. Auditie 4 @Kowet 2. Auditie 5 @Giroud 3. Auditie 9 @hjs 4. Auditie 14 @bas2204 5. Auditie 16 @Satyr 6. Auditie 20 @chrisje1993 7. Auditie 25 @nasje92 8. Auditie 29 @chrisje1993 9. Auditie 31 @Laki 10. Auditie 41 @Giroud 11. Auditie 48 @Satyr 12. Auditie 51 @bas2204 13. Auditie 54 @Rossi 14. Auditie 59 @timpy00
 10. Ja ik ga even zoeken of iemand de artiesten van ivago wilt overnemen. Misschien dat @ElPrincipito of @Bolderbast die artiesten wilt overnemen?
 11. Auditie 52 en Auditie 53 van @Rossi hebben geen enkele coach overtuigd. Slawomir en Ham Ko Ham horen we hierdoor niet meer terug. Auditie 54 van @Rossi gaat naar team @Jeroen. Auditie 55 van @Rossi heeft de keus tussen alle 3 de coaches. Auditie 56 van @Rossi gaat naar team @Tamara84. Auditie 57 en Auditie 59 van @timpy00 hebben beide de keus tussen team @Tamara84 en @Jeroen.. Auditie 58 van @timpy00 heeft de keus tussen @van der Water en @Jeroen.. Tot slot Auditie 60 van @timpy00 gaat naar team @Tamara84. Van @ivago heb ik nog altijd geen beslissing binnen over auditie 47!
 12. Ik heb een vraagje over een grafische update maken. Weet iemand hoe je een soort van loting kan maken. Ik bedoel hiermee dat je begint met een basis en dat je bijvoorbeeld elke 5 seconden iets er aan toevoegt. Ik hoop dat de vraag duidelijk genoeg is.
 13. Ik zal ze even terugroepen van hun vakantie Herinnering aan @Jeroen. @van der Water en @Tamara84
 14. Het was even wachten voordat de kogel definitief door de kerk was. De eerste aanwinst voor Roda JC is bekend. Het gaat om de 29-jarige Richard van de Venne. Voor een bedrag van €95.000 maakt hij de overstap van Waalwijk naar Kerkrade. Met Richard hebben we een brok aan ervaring binnen gebracht. Hij heeft al 175 duels in het betaald voetbal gespeeld. Hij kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Met het systeem wat we voor ogen hebben zou hij op maar liefst 4 posities in aanmerking komen voor een basisplaats. Hierdoor zal de concurrentie op alle positie's het beste in hemzelf naar boven moeten halen. Mede hierdoor hopen we het algemene niveau omhoog te krikken. Richard zelf hoopt om samen met de club weer terug te keren op het hoogste niveau. Vervolgens wilt hij weer de subtop van Nederland gaan bestormen in de toekomst. @Marius @r4vje @delichris @FC Bruges @MNie @DGremlin @jefri @ElMarcos @KayDeManaager @mi3sj @Daniell @Rossi Bedankt voor jullie reactie's!! @Glenn08 Die laatste vraag is zeker geen leugentje om bestwil. Ik ben van mening dat de huidige selectie nog een flinke ontwikkeling moet maken om daadwerkelijk de stap naar de eredivisie aan te kunnen. Op het moment dat dit toch meteen gebeurt zal ik dit natuurlijk geweldig vinden.
 15. chrisje1993

  FM Café

  Is er al een database waar de beneliga is?
 16. Ik heb toch al gestuurd dacht ik ?
 17. Aangezien @Tamara84 niet aan de minimale 12 deelnemers is gekomen heb ik moeten nadenken wat ik ging doen. Mijn format is opgesteld met minimaal 12 artiesten per team. Gelukkig heb ik nog 2 personen beschikbaar gevonden om een paar artiesten in te sturen. Hierdoor moeten jullie nog 9 extra audities luisteren. Na deze negen verwacht ik wel dat iedereen minimaal 12 deelnemers heeft. Daarna gaan we snel door naar de volgende ronde. Ook @ivago moet nog een keuze maken voor zijn laatste auditie naar welk team die gaat. Auditie 52: Auditie 53: Auditie 54: Auditie 55: Auditie 56: Auditie 57: Auditie 58: Auditie 59: Auditie 60: @van der Water @Jeroen. @Tamara84
 18. Klopt volgens mij iets niet in je verhaaltje bij kakertse boys. Daar staat namelijk dat ze 9de zijn geworden en op de screen staan ze 7de. Verder blijft het gewoon prima gaan.
 19. Net terug van een knieblessure en vanavond maar mijn debuut gaan maken op het eerste. Ben benieuwd!
 20. Kennismaking met de nieuwe coach! Hoe waren je eerste dagen op de club? Het is een eer om manager te zijn van deze club. Ik werd opgewacht bij binnenkomst door Jordens Peters. We liepen samen naar zijn kantoor. Voordat we begonnen over de contract onderhandeling bood hij me eerst wat te drinken aan. Het onderhandelen over het contract ging erg gemoedelijk. We respecteerde elkaar wensen en kwamen mede hierdoor snel tot een akkoord. Vervolgens liepen we naar de kleedkamer waar Jordens me voorstelde aan de spelersgroep. Ik werd ook hier met open armen ontvangen. Iedereen lijkt er erg veel zin in te hebben. Wat is je eerste indruk over de spelersgroep? Het is een erg gezellige groep. Mogelijkheden in de huidige groep zit er genoeg. Nu is het aan mij om dit ook uit de spelers te halen. Of dit ook de selectie is waarmee we het seizoen in gaan is nog onduidelijk. Tijdens de eerste trainingen zal ik een schifting gaan maken wie ik goed genoeg vind voor het eerste. Aan de hand daarvan ga ik samen met mijn staf kijken naar versterkingen. Zijn er al spelers die je op het oog hebt om te kopen? Nee, zoals ik al aangaf zal dit afhangen van de eerste trainingen. Ook moeten we goed gaan kijken naar spelers die binnen het budget vallen. Ik kreeg al te horen dat dit ligt op €100.000 euro. Dit is niet veel. Toch denk ik dat we samen tot een mooie groep kunnen komen voor de start van de competitie. Zijn er ook jeugdspelers die richting het eerste elftal komen? Ook dit zal afhankelijk zijn van de voorbereiding. Niemand is bij mij zeker en niemand is bij al afgeschreven. Ik heb ze verteld dat iedereen met een schone lei begint bij me. Ze zullen zich moeten gaan bewijzen dat ze een plekje in mijn team verdienen. Wat voor voetbal mogen we gaan verwachten van Roda JC komend seizoen? Op dit moment heb ik een 5-2-1-2 systeem in gedachten. Dit omdat ik vind dat we eerst moeten kijken om achterin zo min mogelijk weg te geven. Vanuit een degelijke defensie wil ik dat we rustig op zoek gaan naar de ruimte achter de verdediging van de tegenstander. De twee backs zullen hier een belangrijk onderdeel bij zijn, omdat ze veel meters zullen maken over de flanken. Wat is de doelstelling van de club voor het eerste seizoen? Ik ben van mening dat we nog een lange weg te gaan hebben om te komen waar we willen. Hierdoor heb ik verteld dat we eerst moeten gaan zorgen voor een fatsoenlijke basis. Anders ben ik bang dat we na een promotie totaal niet kunnen aanhaken en vervolgens meteen weer degraderen. Mede hierdoor zijn we voor het eerste seizoen al tevreden als we de play-offs halen. Promotie is nog niet het doel. Dit zal pas over 2 a 3 seizoenen het doel gaan worden. next update: inkomende transfer! @delichris @MNie @Rossi @Marius @FC Bruges @ElMarcos @Daniell Dankjewel voor jullie reactie's!
 21. De laatste audities van dit seizoen zijn beoordeeld. Auditie 43 van @nasje92 heeft de keuze uit alle drie de coaches. Auditie 44 en Auditie 46 waren allebei van @ivago. Helaas voor hem hebben ze het beide niet gered. Ride en Just Mustard zullen we daardoor niet meer terughoren. Auditie 45 was Splintered Halo van @komodo25. Auditie 47 van @ivago heeft de keuze tussen @van der Water en @Jeroen.. Auditie 48 van @Satyr mag kiezen tussen @Tamara84 en @Jeroen.. Auditie 49 van @Laki was Aya Gloomy. Auditie 50 gaat naar @van der Water en tot slot Auditie 51 van @bas2204 mag kiezen tussen @van der Water en @Jeroen.
×
×
 • Create New...