Jump to content

chrisje1993

Leden
 • Posts

  5,864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

chrisje1993 last won the day on June 7

chrisje1993 had the most liked content!

About chrisje1993

 • Birthday 10/25/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Heerlen
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

2,065 profile views

chrisje1993's Achievements

Manager van het jaar

Manager van het jaar (10/14)

 • Your first story! Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

615

Reputation

 1. En we hebben de laatste plaats weer terug!!!
 2. Dankjewel voor de 6 punten!
 3. Je blijft erg goed gaan in de competitie!
 4. Time for something news. Dit is mijn gedachtegang achter deze laatste save van mijn kant met FM 2021. In deze gedachtegang heb ik geen zin meer om een lang project te starten. Ik heb geen zin meer om een club helemaal op te bouwen. Vandaar ook de keus om met PSG aan de slag te gaan. Wel zal het binnen de club het op een andere manier aan toe gaan. Ze zijn natuurlijk groot geworden met hun rijke sjeik. Dit geld zal nu ook weer gebruikt gaan worden maar dan op een andere manier. Ik zal altijd de eigen jeugd belangrijk vinden. Hier gaat dan ook de grootste aandacht heen. Aangezien de club in het begin nogal moeilijk doet over het uitbreiden van de jeugd zal ik in het begin ook proberen veel talenten te kopen en zelf verder op te leiden en het tweede team. Naarmate ik verder kom wil ik de eigen jeugd gaan gebruiken om dit te doen. Op het gebied van uitdaging zit hier natuurlijk niet veel. Dit is dan ook bewust door me gekozen. Ik kan wel verklappen dat in de eerste transferperiode wel nog flink geld uitgegeven is. Ik speel met een nieuwe update. Hierin zijn de transfers voor komend seizoen al verwerkt. Ook de promotie/degradatie in verwerkt. Hierdoor zijn Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum en Gianluigi Donnarumma al drie nieuwe spelers in de miljoenenformatie. Buiten deze spelers zijn er nog 2 nieuwe spelers bij de selectie gekomen. De eerste speler is misschien wel de meest begeerde speler in de top. Superspits Erling Haaland komt voor 139 miljoen over van Borussia Dortmund. De tweede en laatste speler is ook een aanvallende versterking. Lionel Messi liep uit zijn contract bij Barcelona dus kon dit buitenkansje niet laten liggen. Transfervrij komt hij de selectie versterken. Ook zijn er spelers die de club tijdelijk en definitief verlaten hebben. Idrissa Gueye is voor een bedrag van 23,5 miljoen naar Real Madrid verhuisd. Layvin Kurzawa is de tweede speler die naar een andere club mocht gaan zoeken. Olympique Lyon neemt hem over voor een bedrag van 8,25 miljoen. Doelman Garissone Innocent mocht vertrekken door de komst van Donnarumma. Club Brugge maakt uiteindelijk een bedrag van 185K over. De laatste speler die definitief de club verlaat is Samuel Noireau-Dauriat. FC Nantes betaalt 160K voor hem. Dan zijn er nog acht spelers die komend seizoen tijdelijk ergens anders gaan spelen. Danilo Pereira gaat een jaartje bij Villareal spelen, Alphonse Areola en Sergio Rico gaan samen tijdelijk naar Shakhtar Donetsk. Timothee Pembele gaat proberen om met Amiens SC te promoveren naar de Ligue 1. Eric Junior Dina Ebimbe gaat voor Grenoble spelen, Xavi Simons voor USBCO, Mitchel Bakker voor Brentford en Arnaud Kalimuendo gaat bij Sochaux spelen.
 5. Dankjewel @Satyr voor de 6 punten. Had ze bij jou juist niet verwacht!
 6. Dit belooft veel goeds. Nog steeds 0 punten.
 7. chrisje1993

  Fortnite

  Voor degene die eens met mij een potje willen spelen voeg me maar toe: Chrisje1993 Laat wel even weten wat jou ingame naam is!
 8. Mijn punten heb je ook al!
 9. Gefeliciteerd @MetalMichael Ben zelf tevreden met een tweede plek!
 10. Naam Novelle: Time for something news Club: PSG Grootte banner: Eigen invulling Kleuren: Blauw en Wit Specifieke plaatjes: Sergio Ramos, Wijnaldum Extra opmerkingen: Het is met een update waarbij spelers zoals hierboven genoemd al bij PSG zitten dus gelieve hier rekening mee te houden. Verder kan je me een paar aparte maken? Namelijk: - 1 voor Wedstrijden - 1 voor Nieuws - 1 voor Standen - 1 voor Contracten Alvast bedankt!
 11. Nu is @MetalMichael wel degelijk uitgelopen...
×
×
 • Create New...