Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Posts

  1,351
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LouisPSV

 1. Heb mij ook maar even snel ingeschreven, eerste ronde helaas geen punten kunnen scoren omdat ik wat te laat ben.
 2. LouisPSV

  FM Café

  Vrij spannend in de Eerste klasse. Met nog maar 2 wedstrijdjes te gaan.
 3. Als ik op de link klik staat er dat de poule niet gevonden kan worden.
 4. Hey Christian, dat is lang geleden. Echt bedankt voor je tips ik zie het ook helemaal niet als afzeikpost, ik waardeer het juist heel erg. In het begin heb ik inderdaad wat variatie in de logo en sponsorgrootte, maar nu maak ik ze ook allemaal in het zelfde formaat zoals ik bij Endorgany en Santa Coloma heb gedaan. Ik heb trouwens ook een bug als ik mijn bestanden upload op het forum met transparante achtergrond dan komt er namelijk een donkere streep achter het shirt, weet jij hoe ik daar vanaf kom? (zie spoiler)
 5. Heb je ze ook in je xml config file gezet? Zo niet neem anders even een kijkje hier: fmscout.com/a-how-to-make-xml-config-files.html @ErikEagles : Thanks! Ben het met je eens, heb bij sommige kits inderdaad de sponsor iets te laag staan naar mijn mening. @ElPrincipito : Thanks!
 6. Wat shirtjes voor me save in Andorra gemaakt. Andorra U.E. Endorgany F.C. Santa Caloma Atletic Escaldes C.E. Carroi
 7. Check je PM voor de werkende files voor in je game.
 8. Ook ik ben na jaren weer begonnen met kits maken. Ik neem graag verzoeken aan, vul daarvoor onderstaande kolom in en ik zorg dat je spoedig je nieuwe setje kan gebruiken. Andorra Engeland Italië Schotland Verzoeken: Club: Merk: Thuis: Uit: Derde (optioneel): Sponsor: Ik maak momenteel alleen SS kits. Mocht je mijn kits willen gebruiken, stuur me dan een PM of laat een bericht achter zodat ik de files zonder witte achtergrond op kan sturen voor je game.
 9. @ErikEagles Dat zijn de Brora Rangers waar delichris een novelle van heeft:
 10. EDIT: Ik weet niet waarom je op het forum die zwarte balk ziet, maar in game zie je deze niet iig.
 11. @Neel2210 Haha goed bezig! @delichris Ook maar even geoefend met jouw wensen:
 12. Na vroeger kits gemaakt te hebben ergens voor FM11 begon het weer te kriebelen en heb ik 't maar geprobeerd. Misschien vind je het helemaal niks, ik dacht maar even met je opdracht te oefenen alvast.
 13. Dat is nog niet zeker en van die 30+ miljoen zal minimaal 30% geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. PSV heeft het kapitaal namelijk op het veld staan en niet op de bank. En als je de ingecalculeerde Europese inkomsten misloopt krijg je zeker een gat in de begroting.
 14. Grootste onzin ooit. PSV heeft de inkomsten voor Europees voetbal kei hard nodig.
 15. LouisPSV

  Call of Duty

  Ik speel op de PC. Neem aan dat de battle royale daar ook voor is.
 16. Dat er in de verdediging geïnvesteerd moet worden ben ik het helemaal mee eens. Maar vanuit de as van het veld komt er wel heel weinig goeds, wanneer Rosario of Hendrix aan de bal zijn is het gewoon wachten tot ze hem verspelen of hem terug/breed tikken. De namen die jij noemt zijn inderdaad voetballende middenvelders maar die zijn niet gehaald voor de positie van Hendrix en Rosario op Sadilek na dan.
 17. Dit gaat een erg lang seizoen worden als er niet een beetje word geïnvesteerd in wat voetballend vermogen op het middenveld.
 18. In het interview na SC Heerenveen zei Van Bommel dat het : Affelay, Dumfries en Viergever is qua aanvoerdersband. In die volgorde.
 19. LouisPSV

  Call of Duty

  Geld crossplay ook voor de co-op mode? Wil graag met mijn vrienden spelen, die hebben allemaal een PS4.
 20. Dank voor de reacties! Ik heb mijn banner inmiddels af en ben er erg blij mee
 21. Een korte vraag aan de grafische wonders hier. Ik ben sinds kort een beetje aan het oefenen met photoshop, maar ik vraag me af welke grootte jullie gebruiken voor de banners? Is het goed als ik 3000 width en 1000 height in pixels doe of is dit erg groot?
 22. Wil dit spel binnenkort gaan kopen. Vraag me alleen af weet iemand een video of goede beschrijving van wat dit spel nou ongeveer inhoud. Ik snap namelijk dat het heel erg diep is en dat ik waarschijnlijk tutorials zal moeten gaan kijken maar is er iets wat ik kan kijken om een beetje een beter idee te krijgen of iemand die mij het zou willen uit leggen wat je precies doet en wat dit anders maakt dan andere strategie spellen. Alvast bedankt.
 23. Zal het denk ik later eens gaan proberen, bevalt het niet vraag ik gewoon om een refund, thanks! En die updates sla ik eigenlijk altijd over, slechte tik van mij.
×
×
 • Create New...