Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Content Count

  1,349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About LouisPSV

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

539 profile views
 1. LouisPSV

  FM-Café

  Ik vind het altijd leuk om een soort van me eigen challenges te maken. Nu ben ik voor mijn laatste save een soort journeyman save aangegaan, met mijn eigen sausje erover. Ik ben uiteraard gestart met de laagst mogelijke reputatie, zonder diplomas. Ik heb 10 random landen gegenereerd via een site en daar heb ik alle competities van ingeladen: Het is de bedoeling om met een club in een van deze landen de Champions League te winnen. Ik kom stapje bij stapje dichterbij. Begonnen op het derde niveau van Malta ergens midden in het seizoen, waar ik g
 2. Mijn spits voor dit seizoen in de Noord Macedonische league.
 3. Als ik op de link klik staat er dat de poule niet gevonden kan worden.
 4. Heeft iemand dit al eerder mee gemaakt? Ik heb geen bepaalde files gedownload om Covid in me game te krijgen of wat dan ook, ik heb alleen wat leagues toegevoegd en facepacks geinstalleerd.
 5. Knappe prestaties in de Champions League, hopelijk kom je ver zodat die miljoenen doorblijven komen.
 6. Hey Christian, dat is lang geleden. Echt bedankt voor je tips ik zie het ook helemaal niet als afzeikpost, ik waardeer het juist heel erg. In het begin heb ik inderdaad wat variatie in de logo en sponsorgrootte, maar nu maak ik ze ook allemaal in het zelfde formaat zoals ik bij Endorgany en Santa Coloma heb gedaan. Ik heb trouwens ook een bug als ik mijn bestanden upload op het forum met transparante achtergrond dan komt er namelijk een donkere streep achter het shirt, weet jij hoe ik daar vanaf kom? (zie spoiler)
 7. Heb je ze ook in je xml config file gezet? Zo niet neem anders even een kijkje hier: fmscout.com/a-how-to-make-xml-config-files.html @ErikEagles : Thanks! Ben het met je eens, heb bij sommige kits inderdaad de sponsor iets te laag staan naar mijn mening. @ElPrincipito : Thanks!
 8. Wat shirtjes voor me save in Andorra gemaakt. Andorra U.E. Endorgany F.C. Santa Caloma Atletic Escaldes C.E. Carroi
 9. Check je PM voor de werkende files voor in je game.
 10. Ook ik ben na jaren weer begonnen met kits maken. Ik neem graag verzoeken aan, vul daarvoor onderstaande kolom in en ik zorg dat je spoedig je nieuwe setje kan gebruiken. Andorra Engeland Italië Schotland Verzoeken: Club: Merk: Thuis: Uit: Derde (optioneel): Sponsor: Ik maak momenteel alleen SS kits. Mocht je mijn kits willen gebruiken, stuur me dan een PM of laat een bericht achter zodat ik de files zonder witte achtergrond op kan sturen voor je game.
 11. @ErikEagles Dat zijn de Brora Rangers waar delichris een novelle van heeft:
 12. EDIT: Ik weet niet waarom je op het forum die zwarte balk ziet, maar in game zie je deze niet iig.
 13. Financieel ga je echt top! Start van het seizoen kon misschien beter, maar je hebt nog genoeg tijd. Ben benieuwd wat voor successen je gaat behalen in dat mooie shirt dit seizoen
 14. Wat een gaaf idee, zonde dat ik nu pas deze sign up zie anders had ik graag mee gedaan! Ik blijf iig volgen.
×
×
 • Create New...