Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About LouisPSV

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

391 profile views
 1. LouisPSV

  PSV Eindhoven

  Dat is nog niet zeker en van die 30+ miljoen zal minimaal 30% geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. PSV heeft het kapitaal namelijk op het veld staan en niet op de bank. En als je de ingecalculeerde Europese inkomsten misloopt krijg je zeker een gat in de begroting.
 2. LouisPSV

  PSV Eindhoven

  Grootste onzin ooit. PSV heeft de inkomsten voor Europees voetbal kei hard nodig.
 3. Stiekem een beetje jaloers dat ik me niet voor dit gave idee heb opgegeven. Ik blijf wel volgen, ookal reageer ik niet na elke update.
 4. LouisPSV

  FM-Café

  Ligt het aan mij of krijg ik de zogenaamde 4-1-2-3 en 4-2-3-1 niet lopend. De ene keer win ik makkelijk en de volgende wedstrijd sta ik opeens 0-2 achter in de eerste helft. Nogal frustrerend
 5. Ondanks de tips die ik hier heb gekregen kom ik er nog steeds niet echt uit. Ik blijf echt moeite hebben met scoren en vooral winnen.
 6. Ik ben sinds kort naar Dijon FCO gegaan en heb een beetje moeite met een tactiek te creëren voor deze ploeg. In de oefenwedstrijden ging het nog best goed maar merkte ik wel dat we echt veel schoten nodig hadden om te scoren. Ook nu hebben wij meestal het meeste balbezit, maar soms zelfs na 25 schoten is er niet gescoord. Ik heb geprobeerd met de optie 'geduld opbrengen.' maar ook dit zorgde er niet voor dat we meer gingen scoren. Ook vaak in de omschakeling komt de tegenstander vaak één op één met mijn keeper.
 7. LouisPSV

  FM-Café

  Vaak als ik mijn scouts een speler laat scouten heb ik na weken nog steeds geen info. Meer mensen last van?
 8. Na een korte vakantie in thuisland Mexico, is Luis weer volledig opgeladen voor het komende seizoen. De club heeft niet stil gezeten. Zo heeft Shahid een oud kennis van hem gecontacteerd. Deze Tyrone Sterling had een overtuigend verhaal over hoe hij spelers scout en zou kunnen helpen bij het aanstellen van nieuwe versterkingen voor de club. Shahid stelde voor dat Luis samen met deze oud-voetballer ging praten over nieuwe versterkingen. En die kwamen er. Deze jonge verdediger moet de centrale verdediging direct gaan versterken. De boomlange verdediger komt over van West Ham voor de duur van 1 seizoen. Deze spits komt gratis over van Wolverhampton Wanderers, waar hij zelden maar een kans kreeg om zich te bewijzen. Ook een huurbeurt bij Famalicao in 2018/2019 bleek weinig succesvol. Na een stageperiode bij Aldershot Town besloot Luis hem samen met Shahid een contract aan te bieden. Nu is het aan hem om zich te bewijzen in de League 2. Ook deze jongen komt over van Wolves. Alleen gaat het hier om een huurspeler. Watt is ook een directe versterking die The Shots vaak op het middenveld gaan zien. Tom Scully komt uit de opleiding van Liverpool en is via Everton bij Norwich terecht gekomen. De ploeg heeft hem nog geen kans geboden dus mag ook hij het op het middenveld bij Aldershot waar gaan maken. Matt Blake is een bekende bij Aldershot inmiddels. Hij kwam in januari over op huurbasis. Toen hij terugkeerde bij Swansea kreeg hij te horen dat er geen toekomst meer voor hem was bij de club waarop Aldershot besloot om hem voor €46.000 over te nemen. De voorbereiding stond vooral in het teken van fit worden. Op 1 augustus wacht de eerste speelronde van de League 2 alweer. De ploeg ziet er sterker uit en er is van veel overbodige spelers afscheid genomen. Luis sluit nog niet uit dat dit de volledige selectie is. Er zullen misschien nog wat spelers bij komen.
 9. Je levert aardig wat goals in, maar je kan er gelijk je hele elftal mee versterken als je hem voor 65+ weet te verkopen.
 10. Luis zit voorin de spelersbus samen met Shahid. De rest van het elftal zit achter hem muziek te luisteren, te kaart of andere dingen te doen. De sfeer is gemoedelijk. Want de bestemming is: Londen, Wembley. Daar gaat de finale van de FA Trophy gespeeld worden tegen Eastleigh. Deze ploeg is 21e geëindigd en is zo aan degradatie ontsnapt. Luis is gespannen, hij is speciaal voor deze dag samen met Shahid naar Londen gereisd om een pak aan te meten. Dit is de zaak waar Shahid al zijn kostuums haalde, de kosten waren voor Shahid nadat Luis zijn nette Italiaanse pak ontving. Hij moest er overigens representatief uitzien op TV en in het Wembley Stadium. Het is als een droom, maar dit is nog niks vergeleken met wat gaat komen denkt Luis. Er moet echter wel vandaag de eerste prijs binnen gehaald worden. Op het veld is bij iedereen de knop om en word er vol op gejaagd op de bal. Vanaf minuut één. Huurling James komt na 4 minuten speeltijd te vel in bij een tegenstander en mag met rood het veld verlaten. Nog geen drie minuten later schiet Connor Shields voor The Shots de 1-0 binnen. Het lijkt of heel Aldershot en omliggende dorpen in Wembley zaten want het gejuich was ongekend. Het was te vergelijken met de dagen dat Luis met zijn oom in het stadion van Tiburones Rojos de Veracruz zat. Er zaten zo'n 23.000 mensen in het Wembley Stadium. The Shots blijven spelen alsof ze met 11 man staan en in de 39ste minuut scoort spits Paczkowski de 2-0. Dit kan niet meer fout gaan. De tweede helft word dan ook zakelijk uitgespeeld en de eerste prijs in Luis zijn loopbaan als trainer is al binnen. Op 25-jarige leeftijd wel te verstaan. Een groot feest werd het achteraf niet want 9 dagen later stond de finale van de play-offs op het spel. Tegen Harrogate, de nummer 5 van de Vanarama National. Ook deze werd in Wembley gespeeld. Heel de stad staat op zijn kop want Aldershot kan naar de League 2 promoveren. Dit keer zijn er zo'n 38.000 mensen aanwezig, het verschil is alleen dat nu ook een groot gedeelte voor Harrogate komt, wat zo'n beetje aan de andere kant van Engeland ligt. Luis staat druk te coachen aan de zijlijn en ziet beide ploegen gelijk op gaan. The Shots leken toch wel de druk te voelen want veel spelers gaven niet thuis. In de rust houdt Luis dan ook een emotionele toespraak over de afgelopen maanden, hoe alles voor niets is geweest als ze zichzelf niet nu belonen. Het lijkt te werken, maar Harrogate geeft zich niet gewonnen en komt ook geregeld tot kansen. In de 81ste minuut ziet Luis zijn vaste spits na een knappe uitspeel actie de bal in de korte hoek knallen. Iedereen gaat uit zijn dak. Ook Luis kan zich niet inhouden en springt een gat in de lucht. Gaat het dan echt lukken? Na 9 minuten komt het antwoord, zijn ploeg mag zich inschrijven voor de League 2. Normaal gaat Luis niet mee stappen met zijn ploeggenoten, maar vanavond is het tijd om Londen te verkennen.
×
×
 • Create New...