Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About LouisPSV

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. Dat is nog niet zeker en van die 30+ miljoen zal minimaal 30% geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. PSV heeft het kapitaal namelijk op het veld staan en niet op de bank. En als je de ingecalculeerde Europese inkomsten misloopt krijg je zeker een gat in de begroting.
 2. Grootste onzin ooit. PSV heeft de inkomsten voor Europees voetbal kei hard nodig.
 3. Stiekem een beetje jaloers dat ik me niet voor dit gave idee heb opgegeven. Ik blijf wel volgen, ookal reageer ik niet na elke update.
 4. LouisPSV

  FM-Café

  Ligt het aan mij of krijg ik de zogenaamde 4-1-2-3 en 4-2-3-1 niet lopend. De ene keer win ik makkelijk en de volgende wedstrijd sta ik opeens 0-2 achter in de eerste helft. Nogal frustrerend
 5. Ondanks de tips die ik hier heb gekregen kom ik er nog steeds niet echt uit. Ik blijf echt moeite hebben met scoren en vooral winnen.
 6. Ik ben sinds kort naar Dijon FCO gegaan en heb een beetje moeite met een tactiek te creëren voor deze ploeg. In de oefenwedstrijden ging het nog best goed maar merkte ik wel dat we echt veel schoten nodig hadden om te scoren. Ook nu hebben wij meestal het meeste balbezit, maar soms zelfs na 25 schoten is er niet gescoord. Ik heb geprobeerd met de optie 'geduld opbrengen.' maar ook dit zorgde er niet voor dat we meer gingen scoren. Ook vaak in de omschakeling komt de tegenstander vaak één op één met mijn keeper.
 7. LouisPSV

  FM-Café

  Vaak als ik mijn scouts een speler laat scouten heb ik na weken nog steeds geen info. Meer mensen last van?
 8. Na een korte vakantie in thuisland Mexico, is Luis weer volledig opgeladen voor het komende seizoen. De club heeft niet stil gezeten. Zo heeft Shahid een oud kennis van hem gecontacteerd. Deze Tyrone Sterling had een overtuigend verhaal over hoe hij spelers scout en zou kunnen helpen bij het aanstellen van nieuwe versterkingen voor de club. Shahid stelde voor dat Luis samen met deze oud-voetballer ging praten over nieuwe versterkingen. En die kwamen er. Deze jonge verdediger moet de centrale verdediging direct gaan versterken. De boomlange verdediger komt over van West Ham voor de duur van 1 seizoen. Deze spits komt gratis over van Wolverhampton Wanderers, waar hij zelden maar een kans kreeg om zich te bewijzen. Ook een huurbeurt bij Famalicao in 2018/2019 bleek weinig succesvol. Na een stageperiode bij Aldershot Town besloot Luis hem samen met Shahid een contract aan te bieden. Nu is het aan hem om zich te bewijzen in de League 2. Ook deze jongen komt over van Wolves. Alleen gaat het hier om een huurspeler. Watt is ook een directe versterking die The Shots vaak op het middenveld gaan zien. Tom Scully komt uit de opleiding van Liverpool en is via Everton bij Norwich terecht gekomen. De ploeg heeft hem nog geen kans geboden dus mag ook hij het op het middenveld bij Aldershot waar gaan maken. Matt Blake is een bekende bij Aldershot inmiddels. Hij kwam in januari over op huurbasis. Toen hij terugkeerde bij Swansea kreeg hij te horen dat er geen toekomst meer voor hem was bij de club waarop Aldershot besloot om hem voor €46.000 over te nemen. De voorbereiding stond vooral in het teken van fit worden. Op 1 augustus wacht de eerste speelronde van de League 2 alweer. De ploeg ziet er sterker uit en er is van veel overbodige spelers afscheid genomen. Luis sluit nog niet uit dat dit de volledige selectie is. Er zullen misschien nog wat spelers bij komen.
 9. Je levert aardig wat goals in, maar je kan er gelijk je hele elftal mee versterken als je hem voor 65+ weet te verkopen.
 10. Luis zit voorin de spelersbus samen met Shahid. De rest van het elftal zit achter hem muziek te luisteren, te kaart of andere dingen te doen. De sfeer is gemoedelijk. Want de bestemming is: Londen, Wembley. Daar gaat de finale van de FA Trophy gespeeld worden tegen Eastleigh. Deze ploeg is 21e geëindigd en is zo aan degradatie ontsnapt. Luis is gespannen, hij is speciaal voor deze dag samen met Shahid naar Londen gereisd om een pak aan te meten. Dit is de zaak waar Shahid al zijn kostuums haalde, de kosten waren voor Shahid nadat Luis zijn nette Italiaanse pak ontving. Hij moest er overigens representatief uitzien op TV en in het Wembley Stadium. Het is als een droom, maar dit is nog niks vergeleken met wat gaat komen denkt Luis. Er moet echter wel vandaag de eerste prijs binnen gehaald worden. Op het veld is bij iedereen de knop om en word er vol op gejaagd op de bal. Vanaf minuut één. Huurling James komt na 4 minuten speeltijd te vel in bij een tegenstander en mag met rood het veld verlaten. Nog geen drie minuten later schiet Connor Shields voor The Shots de 1-0 binnen. Het lijkt of heel Aldershot en omliggende dorpen in Wembley zaten want het gejuich was ongekend. Het was te vergelijken met de dagen dat Luis met zijn oom in het stadion van Tiburones Rojos de Veracruz zat. Er zaten zo'n 23.000 mensen in het Wembley Stadium. The Shots blijven spelen alsof ze met 11 man staan en in de 39ste minuut scoort spits Paczkowski de 2-0. Dit kan niet meer fout gaan. De tweede helft word dan ook zakelijk uitgespeeld en de eerste prijs in Luis zijn loopbaan als trainer is al binnen. Op 25-jarige leeftijd wel te verstaan. Een groot feest werd het achteraf niet want 9 dagen later stond de finale van de play-offs op het spel. Tegen Harrogate, de nummer 5 van de Vanarama National. Ook deze werd in Wembley gespeeld. Heel de stad staat op zijn kop want Aldershot kan naar de League 2 promoveren. Dit keer zijn er zo'n 38.000 mensen aanwezig, het verschil is alleen dat nu ook een groot gedeelte voor Harrogate komt, wat zo'n beetje aan de andere kant van Engeland ligt. Luis staat druk te coachen aan de zijlijn en ziet beide ploegen gelijk op gaan. The Shots leken toch wel de druk te voelen want veel spelers gaven niet thuis. In de rust houdt Luis dan ook een emotionele toespraak over de afgelopen maanden, hoe alles voor niets is geweest als ze zichzelf niet nu belonen. Het lijkt te werken, maar Harrogate geeft zich niet gewonnen en komt ook geregeld tot kansen. In de 81ste minuut ziet Luis zijn vaste spits na een knappe uitspeel actie de bal in de korte hoek knallen. Iedereen gaat uit zijn dak. Ook Luis kan zich niet inhouden en springt een gat in de lucht. Gaat het dan echt lukken? Na 9 minuten komt het antwoord, zijn ploeg mag zich inschrijven voor de League 2. Normaal gaat Luis niet mee stappen met zijn ploeggenoten, maar vanavond is het tijd om Londen te verkennen.
 11. Heb even bij moeten lezen, maar je gaat verrassend goed bij je nieuwe club. Een stadion uitbreiding is een extraatje, zie je jezelf op de lange termijn aan deze club gebonden of ben je van plan te gaan club hoppen?
 12. Je gaat lekker! Word nog spannend voor 't kampioenschap.
 13. Een dikke voorsprong die ik je niet ontnomen zie worden!
 14. Mooie voorbereiding. Ziet er veel belovend uit!
 15. Matchday, het is eindelijk zo ver. Luis is al vroeg wakker en begint zoals gebruikelijk zijn standaard ontbijt klaar te maken. Rijst met melk, een typisch Mexicaans gerecht. Nadat Luis zich helemaal klaar heeft gemaakt stuurt hij een appje naar Shahid. Die komt even later de 25-jarige oefenmeester ophalen, dit keer zonder chauffeur. Hoewel het plezier volledig is teruggekeerd bij The Shots is er toch spraken van een serieuzere sfeer. Luis en Shahid spreken niet veel. Ook aan de spelers is te merken dat het menens is. Wrexham mag koste wat het kost niet kampioen worden hier. Maar nog belangrijker is de playoffs die vastgesteld kunnen worden. Luis houdt vast aan zijn sterkste opstelling en dat is vanaf minuut één te merken. De ploeg is gelijk gevaarlijk en het is wachten op de openingstreffer in het uitverkochte Recration Ground. Die goal laat nog op zich wachten totdat een speler van Wrexham een speler op een harde manier onderuit haalt en er rood wordt getrokken. Nu is het moment, denkt Luis. Maar voor rust weet zijn ploeg niet te scoren. Na rust komt de ploeg opgepept de kleedkamer uit, hier moeten drie punten gehaald worden zover is wel duidelijk. En in de 58ste minuut is daar eindelijk sterspeler Connor Shields die de score op 1-0 zet. En gelijk na de aftrap zijn The Shots weer dreigend. Een voorzet van Berkeley-Agyepong mist een ploeggenoot mede door het harde duw- en trekwerk van de verdedigers van Wrexham, waar dan ook voor gefloten word. Connor eist gelijk de penalty op om zijn tweede te maken en dat lukt hem op koelbloedige wijze. De 3-0 blijft helaas voor The Shots uit, maar alsnog is het groot feest. De playoffs zijn vastgesteld. En er is theoretisch nog kans om kampioen te worden zelfs. Dit is alleen niet realistisch door het grote doelsaldo verschil. Luis gaat echter niet de stad in want er valt nog meer te halen hier. Inplaats daarvan gaat hij met Shahid naar huis en besteld hij gelijk vliegtickets voor de familie zodat ze de playoffs mee kunnen maken. Na de wedstrijd tegen Wrexham spelen The Shots tegen Chesterfield, de nummer 4 van de competitie. Deze werd overtuigend gewonnen met 3-0. Hierdoor staan The Shots nu tweede, met nog 1 wedstrijd te gaan. Wrexham heeft ook deze speelronde verloren en het verschil is nu maar 3 punten met The Shots. Had hij maar één of twee wedstrijden meer gewonnen denkt hij s’nachts in zijn bed. FC Halifax staat te wachten op de laatste speeldag om de tweede plek in de competitie. De familie zit inmiddels in het uit vak van FC Halifax. De ploeg werd op de voorlaatste speelronde ingehaald door The Shots op de tweede plek. Eerder had Luis met zijn ploeg deze tegenstander al uitgeschakeld in de verlenging van de 3de FA Trophy ronde. Deze wedstrijd begint overigens anders. Al na vijf minuten krijgen The Shots een penalty tegen. Gelijk loopt de ploeg achter de feiten aan, maar ze lijken niet op te geven. In de 28ste minuut wordt gelijk gemaakt. Lang staan de ploegen gelijk, waarmee Luis van een tweede plek is verzekerd, maar er zit meer in. En dat gevoel klopt, in de 85ste schiet invaller Eyoma de beslisser in het netje. Het uit-vak barst in juichen uit. Wie had dat kunnen geloven? De ploeg heeft op de 23steplek gestaan dit seizoen, maar aan het eind zijn ze als 2de geëindigd op 3 punten van de kampioen Wrexham. The Shots zullen instromen in de halve finale van de playoffs, waar maar 1 ploeg kan promoveren naast de kampioen. Verder staat er nog een bekerfinale te wachten voor de FA Trophy in het Wembley Stadium. Eindstand competitie Reacties
×
×
 • Create New...