Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Posts

  1,351
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

609 profile views

LouisPSV's Achievements

27

Reputation

1

Community Answers

 1. Heb mij ook maar even snel ingeschreven, eerste ronde helaas geen punten kunnen scoren omdat ik wat te laat ben.
 2. LouisPSV

  FM Café

  Vrij spannend in de Eerste klasse. Met nog maar 2 wedstrijdjes te gaan.
 3. Als ik op de link klik staat er dat de poule niet gevonden kan worden.
 4. Hey Christian, dat is lang geleden. Echt bedankt voor je tips ik zie het ook helemaal niet als afzeikpost, ik waardeer het juist heel erg. In het begin heb ik inderdaad wat variatie in de logo en sponsorgrootte, maar nu maak ik ze ook allemaal in het zelfde formaat zoals ik bij Endorgany en Santa Coloma heb gedaan. Ik heb trouwens ook een bug als ik mijn bestanden upload op het forum met transparante achtergrond dan komt er namelijk een donkere streep achter het shirt, weet jij hoe ik daar vanaf kom? (zie spoiler)
 5. Heb je ze ook in je xml config file gezet? Zo niet neem anders even een kijkje hier: fmscout.com/a-how-to-make-xml-config-files.html @ErikEagles : Thanks! Ben het met je eens, heb bij sommige kits inderdaad de sponsor iets te laag staan naar mijn mening. @ElPrincipito : Thanks!
 6. Wat shirtjes voor me save in Andorra gemaakt. Andorra U.E. Endorgany F.C. Santa Caloma Atletic Escaldes C.E. Carroi
 7. Check je PM voor de werkende files voor in je game.
 8. Ook ik ben na jaren weer begonnen met kits maken. Ik neem graag verzoeken aan, vul daarvoor onderstaande kolom in en ik zorg dat je spoedig je nieuwe setje kan gebruiken. Andorra Engeland Italië Schotland Verzoeken: Club: Merk: Thuis: Uit: Derde (optioneel): Sponsor: Ik maak momenteel alleen SS kits. Mocht je mijn kits willen gebruiken, stuur me dan een PM of laat een bericht achter zodat ik de files zonder witte achtergrond op kan sturen voor je game.
 9. @ErikEagles Dat zijn de Brora Rangers waar delichris een novelle van heeft:
 10. EDIT: Ik weet niet waarom je op het forum die zwarte balk ziet, maar in game zie je deze niet iig.
 11. @Neel2210 Haha goed bezig! @delichris Ook maar even geoefend met jouw wensen:
 12. Na vroeger kits gemaakt te hebben ergens voor FM11 begon het weer te kriebelen en heb ik 't maar geprobeerd. Misschien vind je het helemaal niks, ik dacht maar even met je opdracht te oefenen alvast.
 13. Dat is nog niet zeker en van die 30+ miljoen zal minimaal 30% geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. PSV heeft het kapitaal namelijk op het veld staan en niet op de bank. En als je de ingecalculeerde Europese inkomsten misloopt krijg je zeker een gat in de begroting.
 14. Grootste onzin ooit. PSV heeft de inkomsten voor Europees voetbal kei hard nodig.
×
×
 • Create New...