Jump to content

LouisPSV

Leden
 • Posts

  1,864
 • Joined

 • Last visited

About LouisPSV

 • Birthday 01/31/1997

Recent Profile Visitors

1,535 profile views

LouisPSV's Achievements

319

Reputation

1

Community Answers

 1. In een kwartiertje ff orde op zaken gesteld. Dit is toch wel lekker.
 2. De hele economie schijnt niet te werken. Je winkels worden niet gesupplied door je industriële productie en je havens en cargo terminals exporteren geen goederen, maar slaan die alleen op. Je kan het ook zien dat er geen verkeer is van terminals of industrie terreinen naar je winkels zoals in CS 1. Game is enorm bugged en was totaal nog niet klaar voor release, erg jammer. Het is nu eigenlijk een lege city planner game zonder enige vorm van simulatie.
 3. LouisPSV

  AFC Ajax

  https://petities.nl/petitions/stop-het-onnodig-staken-van-voetbalwedstrijden-door-ongevaarlijke-voorwerpen/
 4. LouisPSV

  AFC Ajax

  Tikkie breed, tikkie terug. Lijkt wel of niemand de bal wil bij Ajax. Zit ook gewoon 0 dreiging in.
 5. Ramalho kan echt niet meer inderdaad. Je zag gister gewoon dat wanneer hij de bal heeft, gelijk al het tempo eruit gaat en hij geen idee heeft wat hij er mee moet doen. Buiten dat is het wel een genot om Noa Lang op die flank te zien. Ze konden de bal gewoon niet van hem af pakken, die jongen kwam overal langs en tussendoor.
 6. Dit schijnt gephotoshopt te zijn. Die jongen stak zijn middelvinger op, iemand anders heeft een telefoon met dat kindje gephotoshopt.
 7. Beetje stroef, maar gelukkig op voorsprong. Bij Lozano wil ook nog niet echt veel lukken.
 8. Als je serieus vrouwen gaat vergelijken met Icons, snap je mijn punt niet. Lijkt me vrij logisch dat er animo is om voetbal legendes toe te voegen in game modes als FUT. Niemand heeft om die vrouwen gevraagd, alleen het word er gewoon doorheen gedrukt. Met je laatste punt ben ik het dan wel eens.
 9. Omdat er geen kut van klopt. Het is ongelooflijk onrealistisch om mannen en vrouwen door elkaar te laten spelen. En nee Fifa hoeft niet ultra realistisch te zijn, maar dit slaat echt nergens op. Wees eerlijk, deze vrouwen zouden als we ze eerlijk zouden beoordelen op algemene ratings komen van 50 en lager. Nu hebben we types als Miedema met een rating van 86 die elke Eredivisie verdediger eruit dribbelt . Los daarvan heeft letterlijk niemand hier om gevraagd. Ik las toevallig een statistiek dat 4% van alle Fifa spelers 1 keer met een vrouwen team hebben gespeeld. Het is gewoon weer van die woke bullshit om te laten zien dat iedereen gelijk behandeld word.
 10. Vrouwen en mannen door elkaar op FUT, wat een blamage...
 11. LouisPSV

  AFC Ajax

  Zo, dit is toch wel triest hè.
 12. LouisPSV

  AFC Ajax

  Mooi man, alsof er iemand is dood geschoten. Laat ze gewoon voetballen man.
 13. Kan iemand me uitleggen waarom jullie deze club opeens volgen?
 14. Ja, kijk hun Youtube kanaal voor alle nieuwe/verbeterde features.
 15. LouisPSV

  FM Café

  Even een snelle vraag, misschien dat iemand dit ook heeft gehad. Ik manage nu een team in de Vanarama North League en ik moet steeds de opstelling kiezen van mijn U18 team en ook daadwerkelijk de wedstrijd leiden. Ik wil dit natuurlijk helemaal niet en ik heb ook bij verantwoordelijkheden alles gedelegeerd naar mijn staff. Hoe kan het dat ik dan alsnog de U18 coach ben? Kan ik dit ergens snel aanpassen, word er doodmoe van.
×
×
 • Create New...