Jump to content

h.b.t.t.w.

Leden
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by h.b.t.t.w.

 1. @StefanosPrima resultaat! Wat zal die Elmgren zich oud voelen in deze selectie
 2. Hoogste percentage balbezit 66% (maar wel helemaal weg-gecounterd worden )
 3. Aangezien dit zo'n leuk topic is wil ik de lijst even aanvullen (voornamelijk onder het mum van beter kunnen is uploaden): Meeste assists Percentage balbezit Hoogst aantal toeschouwers Hoogste gemiddelde Duurste aankoop Gemiddeld aantal toeschouwers
 4. Goucester 2020-2021 Ik ben bezig met mijn elfde jaar als FM verslaafde. En in die tijd heb ik eigenlijk altijd met LLM regels gespeeld. Dus staff aantrekken via advertenties en alleen spelers halen die zijn gescout. De afgelopen jaren speel ik alleen nog maar met Gloucester, op het zesde niveau van engeland (National League North/South). Ik ben verknocht aan ze geraakt, zeker ook door de geschiedenis van de club. Geschiedenis Op 22 juli 2007 waren er zware overstromingen in centraal Engeland, waarbij Gloucester zwaar werd getroffen. Het hele stadion (Meadow Park) s
 5. Wat een heerlijk eerste seizoen zeg! Ik ben benieuwd of je dat in het tweede seizoen kan overtreffen. En ik ben blij dat je mijn voorspelling helemaal met de grond gelijk kon maaien in je vorige update, hèhè.
 6. Lekker bezig hoor! En succes tegen Feyenoord. Van de uitspraak 'gouden generatie' zou ik me niet teveel aantrekken. Maar ik ben benieuwd wat voor talentjes de nieuwe aanwas gaat voorbrengen.
 7. @FlyD Deze is nog net iets sneller Wat een wereldspits (op dit niveau dan)
 8. Mooi en interessant projectje. En heel erg leuk geschreven. Ik ga je volgen!
 9. Wat een verrassing in het eerste seizoen! Ben benieuw of Overijssel Europees potten kan breken.
 10. @Satyr Heerlijk! Daar ga ik de komende 15 wedstrijden ook op hopen. Hele seizoen op koers naar play-off plekken. Maar na een prima reeks ook voormalig koploper York verslagen. Helemaal lekker na op achterstand te hebben gestaan. Asante is de beste LLM speler die ik ooit in FM heb gehad. 23 goals in 21 competitiewedstrijden.
 11. Hopelijk geeft die niet teveel cadeautjes weg
 12. Fijn dat je niet kunt degraderen. Kun je rustig alles op een rijtje zetten en een team neerzetten waarmee je volgend seizoen tegen degradatie kunt vechten. Succes!
 13. Mooi dat je aan de slag kunt! Ik zou eerst even je bankrekening gaan spekken in Noorwegen. Dan kun je aan het eind van het seizoen altijd nog zien wat de mogelijkheden zijn.
 14. Oei, dat is wel balen zeg! Hopen dat je snel iets vind, inderdaad niet te ver weg zoeken, anders is het geld wel heel snel op. Maar Scandinavië is niet echt goedkoop om te leven volgens mij, wat dat betreft kun je beter in het Oostblok beginnen denk ik.
 15. Wat is LLM voetbal toch heerlijk. En mijn Nederlandse spits ook (geen aankoop). Ik wil de tweede plek meeste doelpunten van één speler ook graag delen.
 16. Grootste comeback. En dat nadat we drie dagen geleden nog 120 minuten in de beker hebben moeten spelen (en met penalty's zijn uitgeschakeld)
 17. h.b.t.t.w.

  FM Café

  Welke club is het geworden @chrisje1993 Ben zoals de afgelopen jaren begonnen met mijn clubje Gloucester. Als dat niks wordt ga ik het ook proberen met de geef de jeugd een kans challenge. Hoe moet ik de reactie zelfingenomen interpreteren? Ik vind het negatief klinken, maar er staat wel een lachende smiley bij??
 18. Haha, nog geen vijf minuten bezig, met 2-0 achter en een man minder. Niet echt een gedroomde start van de wedstrijd.
 19. Het begint toch weer te kriebelen. Als ik hem hier via de site koop, krijg ik dan alleen een code om te spelen? Want ik wil toch ook wel graag een DVD'tje voor mijn verzameling.
 20. @Kavinos Wow, Europees met Dulwich. In welk jaar zit je?
 21. Had ik Bloc Party dus net iets hoger moeten zetten Bedankt voor de lijst Fabian! Vond vooral de tekstjes die je erbij zette een mooie toevoeging. Paar interessante feitjes langs zien komen. Verder niet goede nieuwe muziek leren kennen helaas. War on Drugs ga ik nog wel een paar keer een kans geven.
 22. Heerlijke update weer. Eerst vier top nummers, en dan een origineel waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Vindt hem persoonlijk beter klinken dan de cover van Birdy.
 23. Eerste seizoen met Gloucester zit erop. Ondanks de eindstand nooit echt in grote problemen geweest. Met nog 8 wedstrijden dacht ik nog 1 overwinning nodig te hebben (6 punten voor degradatie) Die overwinning kwam er nooit. Wel drie gelijke spelen. 1 wedstrijd voor het einde was handhaving zeker. Al met al een geslaagd seizoen, vooral de FA cup reeks was lekker voor de clubkas. Helaas nog niet rond met alle belangrijke spelers die hogerop willen. Wel goed voor de clubkas, maar dat gaat ons in de problemen brengen voor vol
 24. wow, knappe prestatie, lekker bezig maat! Hopelijk is je team klaar voor de League 2.
×
×
 • Create New...