Jump to content

h.b.t.t.w.

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About h.b.t.t.w.

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Satyr Heerlijk! Daar ga ik de komende 15 wedstrijden ook op hopen. Hele seizoen op koers naar play-off plekken. Maar na een prima reeks ook voormalig koploper York verslagen. Helemaal lekker na op achterstand te hebben gestaan. Asante is de beste LLM speler die ik ooit in FM heb gehad. 23 goals in 21 competitiewedstrijden.
 2. Hopelijk geeft die niet teveel cadeautjes weg
 3. Fijn dat je niet kunt degraderen. Kun je rustig alles op een rijtje zetten en een team neerzetten waarmee je volgend seizoen tegen degradatie kunt vechten. Succes!
 4. Mooi dat je aan de slag kunt! Ik zou eerst even je bankrekening gaan spekken in Noorwegen. Dan kun je aan het eind van het seizoen altijd nog zien wat de mogelijkheden zijn.
 5. Oei, dat is wel balen zeg! Hopen dat je snel iets vind, inderdaad niet te ver weg zoeken, anders is het geld wel heel snel op. Maar Scandinavië is niet echt goedkoop om te leven volgens mij, wat dat betreft kun je beter in het Oostblok beginnen denk ik.
 6. Wat is LLM voetbal toch heerlijk. En mijn Nederlandse spits ook (geen aankoop). Ik wil de tweede plek meeste doelpunten van één speler ook graag delen.
 7. Grootste comeback. En dat nadat we drie dagen geleden nog 120 minuten in de beker hebben moeten spelen (en met penalty's zijn uitgeschakeld)
 8. h.b.t.t.w.

  FM Café

  Welke club is het geworden @chrisje1993 Ben zoals de afgelopen jaren begonnen met mijn clubje Gloucester. Als dat niks wordt ga ik het ook proberen met de geef de jeugd een kans challenge. Hoe moet ik de reactie zelfingenomen interpreteren? Ik vind het negatief klinken, maar er staat wel een lachende smiley bij??
 9. Haha, nog geen vijf minuten bezig, met 2-0 achter en een man minder. Niet echt een gedroomde start van de wedstrijd.
 10. Het begint toch weer te kriebelen. Als ik hem hier via de site koop, krijg ik dan alleen een code om te spelen? Want ik wil toch ook wel graag een DVD'tje voor mijn verzameling.
 11. @Kavinos Wow, Europees met Dulwich. In welk jaar zit je?
 12. Had ik Bloc Party dus net iets hoger moeten zetten Bedankt voor de lijst Fabian! Vond vooral de tekstjes die je erbij zette een mooie toevoeging. Paar interessante feitjes langs zien komen. Verder niet goede nieuwe muziek leren kennen helaas. War on Drugs ga ik nog wel een paar keer een kans geven.
 13. Heerlijke update weer. Eerst vier top nummers, en dan een origineel waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Vindt hem persoonlijk beter klinken dan de cover van Birdy.
 14. Eerste seizoen met Gloucester zit erop. Ondanks de eindstand nooit echt in grote problemen geweest. Met nog 8 wedstrijden dacht ik nog 1 overwinning nodig te hebben (6 punten voor degradatie) Die overwinning kwam er nooit. Wel drie gelijke spelen. 1 wedstrijd voor het einde was handhaving zeker. Al met al een geslaagd seizoen, vooral de FA cup reeks was lekker voor de clubkas. Helaas nog niet rond met alle belangrijke spelers die hogerop willen. Wel goed voor de clubkas, maar dat gaat ons in de problemen brengen voor vol
×
×
 • Create New...