Jump to content

Gerwin

Leden
 • Content Count

  4,515
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Gerwin

 • Rank
  Vriend met de speer
 • Birthday 07/09/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  MSN, FM'en
 • Opleiding/Werk
  Afgerond: MBO Manager Opslag en Vervoer. Nu: HBO Mobiliteit (Verkeerskunde)
 • Favoriete CM/FM
  FM2005
 • Favoriete Club
  Ajax / De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. De vakantie is begonnen, dus meteen maar weer eens een ritje gemaakt. Moest helaas wel alleen fietsen, wat ik aan het einde toch wel begon te merken.
 2. Bij futurumshop is de broek nu voor 97 euro. Is nu wel een witte, of zoek je zwart? http://www.futurumshop.nl/assos-t-fi-uno-s5-fietsbroek-met-bretels-wit-heren.phtml
 3. Heerlijk fietstochtje tot halverwege. Er was een ernstig ongeval gebeurt met een racefietser, die net op het moment dat wij daar langs kwamen de ambulance werd in gedragen, waardoor de tocht verder niet meer echt lekker liep. Zoiets blijft je dan toch bij de rest van de tocht.
 4. Deels zullen hardlopen en wielrennen elkaar wel versterken. Een deel van je beenspieren gebruik je bij beide sporten. Er zijn echter ook genoeg spieren, die je maar bij een van beide sporten gebruikt. Ik merkte vooral dat je bij hardlopen veel meer last krijgt van de gewrichten en dat kan je dus niet trainen op de fiets. Het zijn beide natuurlijk wel duursporten, dus je kan ze wel gebruiken om je uithoudingsvermogen te vergroten. Ik heb dit vooral zelf gemerkt in de periode dat ik een aantal triatlons heb gedaan. Mijn uithoudingsvermogen nam echt toe door beide sporten te doen. Echter ging ik er niet harder van fietsen of lopen. Vooral het vaak doen van beide sporten leverde het uithoudingsvermogen op. Uiteindelijk heb ik toen zelf de keuze gemaakt om te stoppen met lopen na een knieblessure, omdat ik met lopen hier het meeste last van had.
 5. Ben zelf erg positief over dit bedrijf. Heb daar mijn mountainbike gekocht, waar ik erg tevreden over ben. Als je hem daar koopt kan ik je aanraden om hem op te halen. Dan stellen ze alles af naar jouw wens.
 6. Vanmorgen voor het eerst met een vooraf uitgezette route gaan fietsen, heb de app oruxmaps gebruikt. Wilde eerst gebruik maken van Runkeeper, maar vond daar de map erg onduidelijk. In Strava zit deze optie toch niet? Maken er hier meer gebruik van vooraf uitgezette routes? en welke app om ze te volgen?
 7. Mooi eerste ritje van dit jaar, alleen jammer dat een maatje ook al meteen in deze rit lek moest rijden.. Maarja, dan hebben we dat dit seizoen ook alvast weer geoefend.
 8. Gerwin

  Dakar Rally

  Er word nu ook al gemeld dat er een Belgische motorrijder is verongelukt.
 9. Ondanks een kleine verkoudheid toch op de fiets gestapt met een paar vrienden. Was echt een heerlijk tochtje voor een doordeweekse avond.
 10. Heerlijk gefietst met drie man. Bij het pontje helaas wel extreem lang moeten wachten, want daar een of ander binnenvaartschip moeilijk aan het doen.
 11. Ik fiets met een aantal vrienden, meestal zijn we met z'n vijven. Gerwin, Patrick, Stefan, Christiaan en ik.
 12. Heerlijk met 4 man een rondje gefietst. Rondje was iets groter uitgezet, maar uiteindelijk toch een stukje binnendoor gegaan om nog de Mont Ventoux te kunnen zien.
 13. Het gaat om het aantal tandwielen bij je trapas.
 14. Staat je zadel nou zo ver achterover of lijkt dat maar zo? En een vraagje aan iedereen: Fietsen jullie met een dubbel of een triple crankstel?
 15. Vanavond echt een heerlijk stukje gefietst met twee vrienden! http://runkeeper.com/user/Gerwin91/activity/203074890
×
×
 • Create New...