Jump to content

Glenn08

Leden
 • Posts

  17,295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Glenn08

 1. England: Arsenal (Tony Adams) , Man City (Hebben die iconen?) , Man Utd (Paul Scholes), Chelsea (Didier Drogba), Newcastle (Alan Shearer) , Spain: Real Madrid (Luis Figo) , Barcelona (Ronaldinho) , Atletico Madrid (Fernando Torres) Germany: Borussia Dortmund (Dede) France: Marseille (Eric Gerets) Other: PSV (Luc Nilis) , Ajax (Wesley Sonck)) Fenerbahce (Alex de Souza) , Genk (Branko Strupar), Standard (Aurelio Vidmar) , Anderlecht (Nenad Jestrovic) , KV Mechelen ( Een of andere gure omkoper) Ik heb er meteen wat alter ego's bij gezet, spaart je weer wat tijd uit he!
 2. Nog 25x genieten van deze heerlijke novelle De prestaties zijn natuurlijk weer uitstekende, ik krijg al medelijden met Feyenoord.
 3. Ik gok dat ik in de beta Manchester United of Genk ga nemen. Voor de gewone carriere neig ik heel fel naar Noorwegen. Om daar het Noorse voetbal op de kaart te zetten zoals @Fantasydeed in Ijsland. En hierna in de game doorreizen naar alle uithoeken van de wereld op z'n Guido's!
 4. Glenn08

  (Tussen)stand

  Einde van de reguliere competitie in seizoen 2. Ik denk dat het duidelijk is dat de traditionele topclubs het niet al te best doen in mijn game
 5. Glenn08

  FM Café

  Zonde dat je nu in een dip zit Guido! Maar persoonlijk vind ik het echt gewoon geweldig hoe lang jij met 1 dezelfde game kan spelen. Mijn doel is ook elk jaar om het met 1 save te doen, maar dat lukt met dus nooit. Volgend jaar weer een nieuwe kans.
 6. Glenn08

  (Tussen)stand

  Zij waren zo slecht.
 7. Glenn08

  (Tussen)stand

  Dubbelpost, maar een onverwachte titel in seizoen 1 verdient wel een aparte post.
 8. Glenn08

  (Tussen)stand

  Ik had niet verwacht om zo hoog te eindigen.
 9. Weer eens bijgelezen, en het niveau blijft ongekend hoog liggen!
 10. Glenn08

  FM Café

  Goh ja eigenlijk de dingen die ik ook altijd doe, alleen als ik dan de game even wat minder speel geraakt die feeling tegenwoordig wat snel zoek. Misschien omdat ik niet die 'band' had met de regens in mijn team. Even kijken wat ik nog ga doen ermee.
 11. Glenn08

  FM Café

  Ondertussen is het duidelijk dat ik niet de man ben van het clubhoppen. Wat doen jullie om langdurige saves met topclubs/subtoppers boeiend te houden? Dan kijk ik vooral naar iemand als @Willemmet zijn PSV en Newcastle game.
 12. Hoho hulde hoor wat een prestaties!
 13. Glenn08

  FM Café

  Terug verder gegaan met mijn Thes Sport game, zit momenteel in 2033, valt me op hoe klein en middelmatig mijn selectie eigenlijk is. In mijn gedachte was de selectie beter.
 14. Bumpedie Bump Ik probeer sinds gisteren deze game weer op te pakken. Zijn er mensen die het nog zien zitten dat deze novelle na lange tijd verder gaat? Er zullen wel enkele seizoenen ingehaald moeten worden, waardoor er sommige seizoenen maar 1 of 2 updates gaan krijgen.
 15. Ach waar kan een speler beter zitten...
 16. Glenn08

  FM Café

  Ondertussen gedaan, eerste club die interesse had was Dortmund, die Klopp verloren aan Leverkusen Momenteel een sollicitatie lopen bij een club uit de MLS.
 17. Glenn08

  FM Café

  Ik neig ook naar het verder gaan in de nieuwe game. Vandaag zo'n 5 games gestart, maar dat eerste seizoen doorkomen lijkt me onmogelijk.
 18. Glenn08

  FM Café

  2029 bereikt in mijn Leverkusen game, enkele dagen/weken wat minder kunnen spelen en dus is de feeling er even bij weg. Bij Leverkusen ook alles bereikt, en nu dan de vraag gaan we doorzetten bij Leverkusen, een andere ploeg. Of gewoon helemaal opnieuw beginnen.
 19. Een treble is een treble! Volgend seizoen gaan we voor alle prijzen!
 20. @MNieNog maar een wedstrijd of 60 te gaan voor je seizoen erop zit
 21. Glenn08

  Club gezocht

  Frederikstad in Noorwegen, of Arendal.
 22. We gaan gewoon voor de titel en de CL, want Manchester United hoort op het hoogste te mikken, altijd maakt niet uit hoe slecht de resultaten in het verleden waren. Succes!
 23. Zo we zijn weer bijgelezen! Ziet er goed uit, had niet verwacht dat je nog uit die groep zou geraken
×
×
 • Create New...