Jump to content

Allybra

Leden
 • Posts

  79
 • Joined

 • Last visited

About Allybra

 • Birthday 01/03/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Geleen
 • Interesses
  Internet voetbal Photoshopen
 • Opleiding/Werk
  ICT + Webdesign niv. 1 + 2
 • Favoriete Club
  Fortuna sittard *shy*

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Allybra's Achievements

9

Reputation

 1. DARNED, me pc was gecrasht daarom tijd niet online geweest..! ik blijf zoals ik al eerder tegen vriende zei blij voor MVV het is meer dan verdient die periode!! een zwartgat leek het in het begin "Als ze maar niet faliet gaan" nouja! mooi tog jong team nieuwe (Goede) trainer Trost en dan nog eens sportief gezien op de goede weg! kon ik dat maar van fortuna zeggen! maar niet te min we zijn al 4 wedstrijd ongeslagen! :P Misschien moeten wij ook dat oude logo terug halen en die rauwband achter ons laten! die zwarte lijn is niet van toepassing! die mag terug komen wanneer wisman met zen team er in blijft! Niet veel nieuws rondom Fortuna Sittard Enige leuke nieuws (buiten de 3-1 overwinning thuis van afgelopen vrijdag op Helmond sport) is het interview met Paddy john de broer van.... [spoiler=Interview]Fortuna Sittard maakte dit seizoen, mede door de komst van enkele nieuwelingen gedurende de winterstop, al gebruik van 31 spelers. Eén van de opvallendste namen binnen de selectie is die van Paddy John. Een Liberiaan in Sittardse dienst die weet wat hij wil: “handhaving afdwingen!†Fortuna Sittard versterkte zich in de winterstop met enkele spelers, waaronder aanvaller Paddy John. Een 20jarige Liberiaan die bij RKC Waalijk te weinig speelminuten kreeg en zijn heil voor 6 maanden aan Fortuna koppelde. In de weekkrant vertelt Paddy John openhartig over zijn doelstellingen. “Fortuna Sittard heeft een voetballende ploeg, dus ik heb alle vertrouwen erin dat wij op eigen kracht handhaving afdwingen. Ik ben iemand die de bal het liefst de bal in de voeten krijgt en dan de actie maak. Natuurlijk is snelheid mijn specialiteit maar binnen Fortuna krijg ik deballen nog teveel in de diepte aangespeeld. Handhaving is onze doelstelling en tegen clubs die hoog staan doen we het goed. Onbewust speelt de plaats op de ranglijst van de tegenstander mee in je hoofd. Je bent dan toch scherper. Van nature ben ik een pure linksbuiten. Bij Fortuna speel ik achter spits Grabovac en mag ik uitwijken naar de zijkant. Dit is voor mij even wennen. In Sittard wil ik speelminuten maken en bijdragen aan het team, belangrijk zijn. Van Fortuna heb ik een appartementje gekregen in Maastricht, ik pas me makkelijk aan dus bevalt me dit goed. “ Aldus een gedreven linkspoot met gezonde ambities.
 2. Sorry voor de slechte foto, heb een rot telefoon en et weer zat ook niet mee! maar hier kun je wel mee zien wat ze in de steek lieten! Hey jongens! NIET OM AAN TE ZIEN! een onverdient punt! BAH! wat een rotzooi staat daar op dat veld! Btw Pino, Grabovac, is in de tijd dat die bij fortuna speelt omgetoverd naar een back maar is van origine een aanvaller!, hele belangrijke speler! is ook een van de enige waar ik vertrouwen in heb samen met ricksen! Grabovac, is tge telstar nog voor Carraciolo gewisselt hadde ze dus niet moete doen , Carraciolo TOTAAL uit vorm raakte net als Voorn , sjaakie en alle middevelders geen bal goed! heb overigens vandaag in de bus op de terug rijs gesproken met wat mensen die ook binnen de club rond lopen! Fortuna heeft geen Scouting meer! Fortuna belt rond om GRATIS spelers uit te halen.. Fortuna geef WD niet eens de kans om ja of nee te zeggen! Dit bewijst maar weer Hoe dom ze hier zijn!, Je betaalt een flinke som voor DADA! die in de winterstop met een flinke rood lint terug wordt gestuurd Dat geld wat we daar voor betaald hebben had je 100% een leuke speler van kunnen kopen, maar ja we hebbe sjaakie DE JOOD (ajacied) ja hoor 2e elftal stelt niks voor... ook hebben ze dan paddy john gekocht.. nou leuke moment maar houd die moment net al de rest niet vast! Fortuna heeft dit seizoen maarliefst 36 DEBUTANTEN GEHAD! er moet gewoon ingegrepen worden Op naar Denbosch (ik ben niet aan wezig helaas ) Stomme combis:moop: TE KOOP: 9 TOP(KLASSE) SPELERS! , NEEM ZE MEE IN JE KOFFER!
 3. MATCHDAY! Wintjens Geenen – Ricksen – Liard – Shakison De Boer – Voorn – Hofstede Ribeiro – John Grabovac Zal de opstelling zijn waar Fortuna sittard vanavond in Velsen zal aantreden! Echter is het niet zekker of De Boer 100% mee zal draaien, die is afgelope week geteisterd door een zware griep!
 4. Ag, telstar gaat morgen 1500 aangeven met zoon vol uitvak haha! Stefan , neem aan dat jij gewoon het uitvak gaat bekijken? :P Even voor morgen : Seizoen 2010-2011: Telstar – Fortuna Sittard = ?-? Seizoen 2009-2010: Telstar – Fortuna Sittard = 3-1 (Rychlik) Seizoen 2008-2009: Telstar – Fortuna Sittard = 1-1 (Olondo) Seizoen 2007-2008: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 4-1 (E Guvenc) Seizoen 2006-2007: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 0-3 (Taiwo 2x, Olondo) Seizoen 2005-2006: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 2-2 (Op den Kamp, Akerboom) Seizoen 2004-2005: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 5-2 (Op den Kamp, Zafarin) Seizoen 2003-2004: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 4-2 (van Barneveld, Rajcomar) Seizoen 2003-2004: Stormvogels Telstar – Fortuna Sittard = 2-1 (Tychon) Samengevat: 1x winst, 2x gelijk, 5x verlies. Vermoedelijke opstelling: Wintjens, Geenen, Ricksen, Liard, Shakison, De Boer, Voorn, Hofstede, Ribeiro, John, Grabovac. naar mijn mening mogen Liard en de Boer op de bank zitten. :)
 5. Ziejewel! ik had et tog goed gezien! ga jij der heen?! welk vak ga je zitten? :D
 6. volgende week is Fortuna -helmond dacht ik (kan me vergissen) maar daar kun je ook naar toe komen haha
 7. Maar het is wel heel gezellig bij zoon wedstrijd! dat is een ding dat zekker is! 2 seizoenen achterelkaar heb ik 1 wedstrijd gemist op een verjaardag voor de rest alle wedstrijde gezien! ik zeg ga er lekker heen! !
 8. nee geen kwartier hooguit 10 min oo rijden ze wel?.. naja ik dacht van niet omdat dat eerst altijd op die palen plakte.. naja ik pak altijd de fiets HOPA door het veld en ik ben daar haha!
 9. naja, meestal rijden de veolia bussen niet tijdens wedstrijden ... hij stopt 3 meter van stadion ... maar vanaf et station is het HEEL dicht bij! je loopt in prinsiepe alleen recht door
 10. Ja dat zekker! ik heb vanaf afgelope MVV uit geen uitwedstrijd mogen / kunnen bezigtigen Wel heb ik elke thuis wedstrijd gezien ^^ ik hoop wel dat ze die 17 euro goed doen haha!
 11. ALLES OF NIETS! Het is woensdag.. twee dagen voor de wedstrijd voor elke trouwe Fortuna fan! Aangezien alle wedstrijden de wedstrijd is! Fortuna Sittard staat op de 17e plaats op de ranglijst! met 10 punten uit 21 wedstrijden… Telstar de thuis spelende ploeg staat 15e met 20 punten uit 21 wedstrijden.. dat zijn 10 punten verschil maar dat is ook duidelijk. Fortuna Sittard presteert niet goed dit seizoen en dat is nog zacht uitgedrukt. Veel supporters zeggen dan ook dat we vanaf nu geen onnodige verliezen mogen lijden! Het team van Wim Dusseldorp heeft afgelopen vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC zwollen laten zien te kunnen voetballen en hielden het daar op een mooie 0-0 (zegen mag wel gezegd worden) met op sommige momenten een knap staaltje voetbal van Sittardse kant! Genoeg over toen het gaat om nu! Het is de dag voor donderdag en donderdag blijft een zware dag voor een gemiddeld Fortuna fan. Dus ook voor mij. Er spoken vragen door je hoofd van, zijn ze in vorm? Gaan ze de goede schoenen mee nemen zoals pas geleden in het nieuws verscheen! overmorgen avond.. matchday! Uit naar Velsen moet te doen zijn wordt hier en daar geroepen.. maar laten we eerlijk zijn, Fortuna Sittard is niet voor te beschouwen! Je weet nooit hoe ze spelen en of ze wel gereed zijn fit… klaar om weer voor je supporters te vechten? Telstar: volgens verschillende voetbalsites en het forum van Telstarfans.nl meld dat ze bijna het gehele elftal mist tegen de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard van as vrijdag. Mike Boelee en Kevin Brands kregen tegen RKC Waalijk direct rood dus zijn sowieso geschorst voor het duel ook Anthony Correira is geschorst, die ontving toen zijn 7e prent van dit seizoen. Sjaak Lettinga en Frank Korpershoek vielen uit tegen RKC door blessures en zullen ook niet fit genoeg zijn voor as vrijdag. Ook Melvin Holwijn, Zlatan Krizanovic, Furdjel Narsingh, Raymond Fafiani en Benito Olenski zijn geblesseerd maar de verwachting gaat uit dat de laatst genoemden wel fit zullen zijn voor ons clubje te ontvangen! Marcus Rychlik die vorige week een amateur-contract tekende bij Fortuna Sittard zal naar alle waarschijnlijkheid vrijdag terug in de 11 van Sittard staan!, al met al redelijk goed nieuws.. als we nu dat voetbal van afgelopen vrijdag vast houden ga ik uit van een verwinning! Wat natuurlijk mooi op het CVtje van Fortuna zou staan… Wanneer Almere City de punten zou laten liggen zou Fortuna een beetje los komen en weer even rustig voor 1 dag adem kunnen halen. Fortuna Sittard heeft op dit moment nog niets vrijgegeven over blessure(s) / schorsing(en)! Wanneer dat bekent wordt zal dit als update worden toegevoegd! Ik ga met een goed gevoel op de fiets vrijdag naar de Trendwork Arena te Sittard om daar om 16:00u de bus te pakken richting Velsen. Ik ga uit van een overwinning dus ik schat het op: Telstar 0-1 Fortuna Geschatten Fortuna supporters: 250 - 300 Marijn Krijntjes aka allybra
 12. Ja, ik moest kijken of ik haalde met werken.. maar heb te horen gekregen dat ik niet meer hoef te komen (viel in voor colega van me pa) @satyr. jammer! , als je opeens kan er zijn nog ene paar plaatsjes in busje 3! (zit ik ook) @goodfella Ja, ik ben aant twijfelen om ook te gaan maar weet niet of ik korting krijg met mijn seizoenskaart op noord!, hoop wel dat er meer NL komen dan duitsers... aangezien ik niet in het uitvak wil worde gepropt! :P Om maar eens iets op gang te zetten.. Fortuna sittard heeft in de winterstop of net na de winterstop Stefan Thesker gehuurd van FC twente Ik heb hem nu pas 2 x in actie gezien.. maar wat ik heb gezien valt me tegen na wat er allemaal wordt gezegt.. Zelfde als DADA van VVV-Venlo .. ( Terug gestuurd met een rode strik der om! ) Waar ze overigens geld voor hebben betaalt! wat ook niks voor stelt! ik krijg langzaam een beetje de kriebels van WD (Trainer FSC)
 13. Ondanks dat et nog even in overweging wordt genomen wil iknog stiekem 1 klein dingetje kwijd! A.S Vrijdag is de uitwedstrijd naar Velzen (Telstar) ook ik ben daar (y) Fortuna-fans in grote getale naar Telstar! Lees verder in de spoiler! [spoiler=Kijk verder]Fortuna Sittard staat bekend om haar hondstrouwe aanhang. Zij kan bij uitwedstrijden in de Jupiler League te allen tijde rekenen op de steun van een vaste kern supporters. Aanstaande vrijdag tonen zij hun grote betrokkenheid andermaal. De geel/groenen weten zich bij de belangrijke uitwedstrijd tegen Telstar namelijk gesteund door maar liefst 250 meereizende fans. “Dit kunnen niet veel clubs in de Jupiler League ons navertellen.†Christian van Daal namens SV Nao Veure, de officiële supportersvereniging van Fortuna: “We hebben er als supportersvereniging, in samenwerking met Stichting Trots op Fortuna en Hanneman de Toerist , met een eigen bijdrage voor gezorgd dat de busreis voor leden van de SV en van TOF gratis is. Dat maakt het uiteraard aantrekkelijker om deze verre reis te maken.†Verrast met de grote animo is Van Daal echter niet: “Dit initiatief toont de enorme verbondenheid die wij als fans in de laatste jaren hebben opgebouwd. Met de club, maar ook met elkaar. Vorig seizoen in Zwolle en dit seizoen bij AGOVV zaten we met maar liefst 400 supporters in het uitvak. Dat kunnen maar weinig clubs in de Jupiler League zeggen.†Over het resultaat tegen Telstar is hij positief gestemd: “We hopen de positieve lijn van het gelijke spel tegen koploper FC Zwolle te kunnen doortrekken. Dan ben ik ervan overtuigd dat we Telstar kunnen verslaan.â€
 14. Heb de vraag naar een MOD als nog gestuurd na dat Magnifico het me liet zien! I'm Sorry!
 15. :no: Never saw that! Btw, Gefeliciteerd ik zie dat je vandaag jarig bent?
×
×
 • Create New...