Jump to content

Platina32

Leden
 • Posts

  10,692
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Platina32

 1. Ingestuurd. Vond dit ook een redelijk sterke editie, al zat er wel een nummer bij dat ik niet eens kon luisteren, zo kut vond ik het. Desalniettemin een paar mooie toevoegingen voor mijn Spotify gevonden, waarvoor dank!

 2. Ja volledig mee eens, @Laki. Ik kan me niet herinneren dat je je in het verleden te fel zou hebben uitgelaten of iets dergelijks. En als mede-veteraan in dit spelletje heb ik jouw inzendingen altijd gerespecteerd, ondanks dat we allebei een zeer uiteenlopende smaak hebben en elkaar niet vaak punten geven, haha. Maar dat is juist wat ik zo leuk vind, hieraan: je wordt geacht om muziek te ontdekken die je misschien vanuit jezelf geen kans zou geven. Als we hier bepaalde muzieksmaken belachelijk maken en anderen ophemelen, krijgen we een soort status quo van welke muziek wel en niet acceptabel is en dat lijkt me juist tegengesteld aan het doel van dit festival.

   

  Overigens is dit geen kritiek op jouw organisatie, @Urbeto, ik vind dat je het goed en vlekkeloos organiseert.

 3. Ik moet zeggen dat ik het idee heb dat, in vergelijking met vroegere edities, de sfeer van dit spelletje er niet beter op geworden is. Al dat bashen op elkaars muziek en smaak is, ook al is het maar gekscherend bedoeld, niet bevorderlijk, denk ik. Ik vind het een beetje flauw allemaal en in plaats van dat het gaat over het ontdekken van nieuwe muziek, lijkt het nu meer te gaan om het bekritiseren van elkaars muzieksmaak.

 4. 16 uur geleden zei Urbeto:

  Smaken verschillen natuurlijk, maar dat neemt toch niet weg dat je hier een discussie over de inzendingen kan hebben? Ik vind het zelf juist interessant om tussen de vele (en eveneens prima) "Bedankt voor de X punten" berichten door een meer inhoudelijke noot over de inzending te horen. Dat kan dan wel een beetje schuren, maar ik neem toch aan dat iedereen hier volwassen genoeg is om daar tegen te kunnen. 

   

  Ik zeg niet dat het niet gezegd mag worden, ik vind alleen het toontje zo elitair en daardoor nogal kansloos. Maar als mensen zichzelf zo willen etaleren, moeten ze dat zelf weten.

 5. 10 minuten geleden zei Socrates:

  Goh, wat een dedain moet je toch hebben om in zo'n klein stukje zoveel conclusies neer te smijten. Ook wel heel ironisch overigens om over 'aangesproken' te spreken als je kijkt wat hier werkelijk gebeurd. Ik reageer vrij lichtzinnig op Laki en spreek vrij direct tot hem en allerlei gevalletjes vallen van hun stoeltje af. Stel je niet aan joh.

   

  Jij doet nu hetzelfde, hé, grote vriend :-D

 6. Het dedain van sommige mensen... 

   

  "Iemand vind muziek mooi die ik ruk vind... Ik voel mij hierdoor zodanig aangesproken, dat ik er een punt van ga maken om hun smaak te bekritiseren zodat ik aan de rest kan laten blijken dat mijn smaak belangrijker is door rationele argumenten aan te dragen die mijn volledig irrationele smaak beïnvloeden, waardoor ik interessanter lijk dan ik ben."

 7. Nou, ik was al geen Verstappen-fan, maar nu mag ik hem al helemaal niet meer. Wat een lul. Pérez heeft twee jaar lang alles gedaan voor Max en nu Max absoluut niets meer te verliezen heeft, wil hij Pérez niet helpen. Gooit zo zijn eigen glazen in voor volgend jaar. Of hij moet er nu op rekenen dat Pérez weggaat en hij weer Ricciardo als teamgenoot krijgt, maar dat is minstens zo kansloos. 

×
×
 • Create New...