Jump to content

Platina32

Leden
 • Posts

  10,572
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Platina32

 1. Zojuist zei Lazy:

  Moet overigens bekennen dat ik de keuze van Rose om Emre Can met speed 8 op linksback te zetten op eerst Antony en nu Neres echt geniaal vindt…. 

  Ik dacht dat die Can op CVM zou zetten en met drie verdedigers zou spelen, maar dit is veel beter. Voor ons. :P

 2.   

     afbeelding.png

   

  Over naar het Engeland van Fabian.! Met 28 punten vindt Engeland zich terug op een vierde plaats, waarmee ze volop in de race zijn voor de eindoverwinning. Kennelijk valt hun elektronische indiesong behoorlijk in de smaak bij de andere deelnemers. Tijd om te kijken of Engeland tactisch heeft gestemd of zichzelf in de voet schiet!

   

   

  Stemronde 6/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/483072/6/6/ninwmyzjmz

   

 3.    afbeelding.png

   

  De volgende ronde is het aan Chiemel en zijn Duitsland! Met 17 punten doen onze oosterburen het tot nog toe zeer verdienstelijk. Of dat komt door de bizarre videoclip of de country-westernachtige muziek, het zal ze bratwurst wezen. Punkten sind Punkten!

   

   

  Stemronde 5/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/483072/5/5/vlzwi0ndg5

   

 4.   afbeelding.png

   

  Nu is het de beurt aan 007mark en de Dominicaanse Republiek! Het land wist in de eerste stemronde 12 punten te vergaren, maar staat sindsdien droog. Met een gevoelig ballade van Ambar Lucid proberen ze hoge ogen te gooien in het songfestival. Hoger dan een achtste plaats heeft het land nog niet bereikt. Wat zal deze editie opleveren voor het Midden-Amerikaanse land?

   

   

  Stemronde 4/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/483072/4/4/flzgmwmdm1

   

   

 5.  afbeelding.png

   

  Tijd voor de volgende ronde! Het Canada van nasje 92! De Canadese inzending is een country-achtig nummer, waarmee het tot nu toe 7 punten wist te scoren, die allemaal afkomstig waren van Bulgarije. Het nummer is gloednieuw, daar het afgelopen mei uitkwam. Ook is het hoog in de Canadese hitparades terechtgekomen.

   

   

  Stemronde 3/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/483072/3/3/u1ymu4ymi5

   

   

 6. afbeelding.png

   

  De opstartproblemen zijn eruit en we kunnen beginnen aan het opbouwen van een ritme! Vandaag is het de beurt aan de stemmen van het Bulgarije van Srangaman!

   

  Stemronde 2/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/483072/2/2/vmzta2nwnm

   

   

 7. afbeelding.png

   

  TONIGHT

   

  Jeremy Clarkson pretends to know about music,

  clarkson_greatest_1_272810a.jpg

   

  France surrenders again,

  xGRlJUPXiZZ6ny28oaOHsuusOTHvkx-HGzQx85xj

   

  And the rest of this show will gewoon lekker be in het Nederlands.

   

  Zo, daar zijn we dan eindelijk. Het duurde even en er waren wat opstartproblemen, maar we kunnen eindelijk aanvangen met de eerste ronde: het België van ivago!

   

  Stemronde 1/20

  https://scorewiz.eu/scoreboard/view/483072/mu-worldvisiesongfestival-35

   

  N.B.: ik houd het redelijk simpel in verband met tijd, maar als mensen een bepaalde lay-out missen of iets willen toevoegen aan de periodieke updates die vanaf nu zullen plaatsvinden, sta ik daar voor open! Post maar iets in dit topic of PM me als je suggesties hebt!

   

   

 8. Wegens technische problemen lukt het helaas toch niet om vandaag de eerste update te posten! :classic_sad: Morgen heb ik ivm college geen tijd, dus het wordt waarschijnlijk vrijdag! Excuses voor het ongemak!

 9. Nou die streak vind ik verder niet zo belangrijk en om iedereen een extra nummer te laten beluisteren lijkt me een behoorlijk gedoe. Ik heb inmiddels al heel wat lijstjes ontvangen die dan allemaal opnieuw moeten worden gerangschikt. Ik elimineer mezelf van deelname in deze editie en zal ergens dit weekend de eerste ronde posten, mits ik alle lijstjes ontvangen heb. Ik moet ze nog hebben van @Jeroen.@timpy00 en @Stefanos. De deadline staat op 12 uur vanavond, gaat dit lukken? 

 10. Ah shit! Heeft mijn nummer al eens meegedaan? Ik was daar absoluut niet van op de hoogte.

   

  Aangezien ik deze editie ook organiseer, lijkt het me goed om mijn inzending dan te schrappen en dat we de eerste reserve van iedereen gebruiken om die te vervangen. Als ik had geweten dat mijn nummer al eens voorbij was gekomen, had ik het nooit ingezonden. 

 11. Zojuist zei NicoHaak:

  Rustagggg. 

  Ja en ik zag dat Gorter mee was een dus fit. Jammer toch dat ze niet eens voor hem kiezen. 

   

  Eens, gooi hem maar eens voor de leeuwen. Dat deed Bosz bij Onana ook en dat pakte heel goed uit. Slechter dan Steek en Pasveer kan hij toch niet zijn. 

 12. De inschrijvingen zijn binnen, de éénentwintig artiesten zijn allemaal present in de O2 Arena, de show kan beginnen! Hieronder volgt een lijst met alle inzendingen. Aan de deelnemende landen wordt gevraagd om ze allen te beluisteren en vervolgens een top 12 te sturen aan Platina32 vóór vrijdag 24 september 23:59

   

  De Deelnemers

  Spoiler

  België

   

  Bulgarije

   

  Canada

   

  Dominicaanse Republiek

   

  Duitsland

   

  Engeland

   

  Frankrijk

   

  Guernsey

   

  IJsland

   

  Jamaica

   

  Kaapverdië

   

  Nederland

   

  Nieuw-Zeeland

   

  Noorwegen

   

  Polen

   

  Rusland

   

  Slovenië

   

  Verenigde Staten

   

  Zuid-Afrika

   

  Zweden

   

  Zwitserland

   

   

  Veel succes en veel plezier!!!

   

  N.B. @komodo25 De YouTube-link van jouw inzending was ongeldig, dus ik heb het nummer zelf opgezocht en in de lijst gezet. Heb ik de goede video toegevoegd of heb je liever een andere? Als je een andere wil, PM mij hem dan en dan pas ik het aan. 

   

   

 13. Nu dat Pharrell een aantal weken van het forum is verbannen, zal hij ook worden uitgesloten van deelname aan deze editie van het Worldvisionsongfestival. Het land Japan is daardoor ook weer vrijgekomen, mocht iemand interesse hebben in deelname met dat land of zijn deelname willen aanpassen. 

×
×
 • Create New...