Jump to content

Platina32

Leden
 • Posts

  10,654
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Platina32

 1. Ik vind het een beetje flauw en als dat je reden is, maak dat dan ook de regel: geen Top-2000 nummers. En wat dan nog, wat is daar nu op tegen? Het lijkt mij juist in de spirit van dit spelletje om alle muziek toe te laten. Laat de stemmers maar bepalen wat er wel of geen punten verdient, niet de organisator. 

 2. Wat is die maximum aantal weergaven op YouTube of Spotify regel opeens? Waar komt dat vandaan? Als je het niet leuk vindt dat een nummer in jouw ogen te populair is, dan geef je die toch gewoon geen punten? Plus dat dat aantal nogal arbitrair is.

 3. 58 minuten geleden zei Grote Ree:

   

  En, hoe was de eindbaas aller eindbazen?

   

  Geweldig!!! :D Hij is live echt goed en de sfeer was super gezellig en met een vleug humor eroverheen. Als die weer een keer naar Nederland komt, ga ik sowieso.

   

 4. 5 minuten geleden zei delichris:

  Hele mooie zaken voor RedBull en wat komt Lewis als een oude man uit die wagen.

   

  Zijn ruggengraat heeft 1,5 uur als schokdemper gefungeerd, ik denk dat iedereen dan even een oude man is.

 5. 4 uur geleden zei Daniell:

  Ga Checo toch wel elk weekend meer en meer waarderen.

   

  Max voelt z'n hete adem ook en dat is aan alles te merken. Uitspraken als "waarom moet ik eigenlijk als eerst naar buiten?" ... Was hij toch eerder totaal niet mee bezig, zulke dingen?

   

  Ik denk dat hij dat vooral vroeg omdat hij een slipstream van Perez verwachtte. Maar als iemand die al vanaf 2012 fan van Checo is, ben ik alleen maar blij :D Ik denk dat Perez zich na een gunstige race morgen zich kan mengen in het gevecht om het kampioenschap. 

×
×
 • Create New...