Jump to content

Platina32

Leden
 • Content Count

  10,516
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About Platina32

 • Rank
  Mad Scientist
 • Birthday 11/12/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Boerenkoolstad
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow, opeens vierde! Dank voor tien punten!
 2. Wow weer een rits punten, hartelijk dank! Doe ik misschien toch nog voorzichtig in de subtop mee.
 3. Platina32

  Snooker

  Wat een halve finales Selby denk ik wel favoriet voor de winst
 4. Eén punt. Ik ben dankbaar, maar het schiet niet echt op.
 5. Ik had verwacht het beter te doen, deze editie
 6. Je focust veel te veel op genres. Who cares wat voor genre een bepaald nummer is: als het mooi is, is het mooi, en zo niet, dan niet. Heeft niks met genre te maken. Er is goede en slechte muziek en dat geldt voor ieder genre en dat is subjectief per individu. Om hele genres weg te zetten, per definitie, vind ik altijd zo kansloos.
 7. Is dat zo? Geen bewuste keuze, in ieder geval. Deze editie heb ik volgens mij een vrij modern nummer ingestuurd. Mooie muziek is mooie muziek, maakt me niet zoveel uit hoe oud het is.
 8. Nee, ik had het over mezelf, haha. Ik heb iedere editie meegedaan en heb maar één keer gewonnen, meestal eindig ik ergens onderin. Ik heb een zeer laag puntengemiddelde, in ieder geval. Ik benoemde het in mijn post om duidelijk te maken dat mijn mening misschien niet zo zwaar weegt, vanwege mijn succesloze verleden in dit spelletje.
 9. Ik denk dat mensen er veel te veel over nadenken, nu, haha. Muziek is muziek en het kan je raken, of niet. Dat is simpelweg de manier waarop ik mijn lijstjes beoordeel en ik denk dat het voor iedereen zo geldt. Muziek gaat om gevoel, niet om verstand. Je kunt een nummer nog zo precair in elkaar zetten en alle puntjes op de i precies goed zetten, maar dat betekent niet dat het mooi is. Een simpel in elkaar geflanst nummer kan minstens net zo mooi zijn, wat mij betreft. Dat is nu ook precies het mooie van muziek, dat er geen peil op te trekken valt en dat iedereen's muzieksmaak uniek is. Dat vin
 10. Ik heb gestemd. Ik denk dat dit de beste Worldvisiesongfestival-editie is tot nu toe, dus ik ben een blij man Ben ook heel blij met mijn eigen inzending, dus hopelijk kan de winnaar mij bekoren.
×
×
 • Create New...