Jump to content

Platina32

Leden
 • Content Count

  10,461
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

About Platina32

 • Rank
  Mad Scientist
 • Birthday 11/12/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Boerenkoolstad
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn mening over hun is niet gebaseerd op hun muziek, maar op hun fans. Ik weet dat dat geen goede basis is voor een mening over muziek, maar het geeft me weerzin om überhaupt hun muziek te luisteren.
 2. Datzelfde heb ik met Radiohead en Tool, ook. Die bands worden vereerd online en niemand duldt tegenspraak. Dat alleen is al genoeg om er nauwelijks naar te willen luisteren. En dan te bedenken dat ik je zo respecteerde Bruce Springsteen ben ik met je eens, maar Metallica is één van mijn favoriete bands!
 3. Ik ben het grotendeels met je eens en houd ook niet zo van bashen op bepaalde muziek, maar ik heb een laag tolerantiegehalte voor nummers die constant gerecycled worden op tv, radio, overal. Er is zoveel mooie, originele muziek, maar dat wordt ondergesneeuwd door dat wat makkelijk wegluistert en weinig om het lijf heeft. Dat vind ik gewoon zonde. En voor mij zijn dan Maroon 5 en Coldplay bij uitstek bands die muziek maken die naar die markt catert, onderwijl ze pretenderen muzikanten te zijn, terwijl ze niet meer zijn dan omhooggevallen entertainers.
 4. Haha, dat vind ik ook vaak een probleem bij goede zangers of muzikanten in het algeheel. Sommige muzikanten kunnen ontzettend goed zijn, maar dat betekent niet dat hun muziek ook goed is. Het perfecte voorbeeld daarvan vind ik Van Halen, één van de beste gitaristen ooit, maar zijn muziek vind ik echt bagger.
 5. Alles van Coldplay en Maroon 5 vind ik pure, grijze bagger. Ik ben geen tegenstander van popmuziek, maar die twee bands vind ik echt dertien in een dozijnmuziek maken en dat is nog zacht uitgedrukt.
 6. Land: Canada Artiest: Gino Vannelli Nummer: People Gotta Move Youtube:
 7. Bedankt voor de wederom hilarische organisatie, @Titan Voor mij een teleurstellende editie, maar niet getreurd, want ik heb al wat liedjes klaarstaan voor de volgende editie. Gefeliciteerd nog aan @Grote Reemet de overwinning! Met 8 punten kon ik jouw inzending zeker waarderen. Het komt niet vaak voor dat ik veel punten geef aan de uiteindelijke winnaar, haha.
 8. Ja ik weet wat je bedoelt. Ik probeer dat zelf ook te doen, maar dat is behoorlijk lastig en heb je ook hele goede apparatuur voor nodig. Heb dat eigenlijk alleen met deze laatste geprobeerd.
 9. Oef, ik begin in degradatienood te komen.
 10. Zolang ik punten krijg, ben ik tevreden.
 11. Hee, eindelijk punten! Bedankt, Estland!
 12. Meestal mag ik jouw inzendingen niet zo, maar deze is echt fantastisch. Misschien wel het beste nummer ooit over alle festivals waaraan ik heb meegedaan.
×
×
 • Create New...