Jump to content

Zawisza

Leden
 • Posts

  6,884
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Zawisza

 1. https://www.gld.nl/sport/8164439/ook-nederlandse-partij-dreigt-af-te-haken-bij-vitesse-crisis-compleet oei
 2. Mensen die morgen in Hamburg zijn en een pilsie met ondergetekende willen doen?
 3. Ben benieuwd waar @Djurovski voor juicht, nu Argentinië niet meedoet.
 4. Ik gok dat ze de desbetreffende speler niet per se willen anonimiseren, omdat ze het hem niet gunnen om bekend te worden. Is meer een ding uit de wet dat mensen zijn aan hun naam te herkennen zijn, en ze daarom afkorten. Valt oprecht nog mee dat ze hem wel R.S. hebben genoemd ipv Ronnie S. Promes en Mendes da Silva worden ondertussen met hun gehele naam genoemd. Idem met Bo Geens die met drugs in verband werd gebracht.
 5. Zijn deze heel bold :P? Ik heb Servië nieteens de groep door in mijn voorspelling
 6. dat niet maar in deze poule; koopmeiners de jong lewandowski swiderski milik brobbey dan bijna verder; luke shaw niet fit genoeg nog michal sadilek (wel ander verhaal) pavlovic Andy robertson
 7. Luuk had je sowieso moeten meenemen. Imo als eerste spits. Misschien had hij dat met die toezegging nog wel willen doen. voor een reserverol zou ik ook niet terug komen van mijn besluit. Dallinga of Zirkzee mee. Eerstgenoemde lijkt me een prima spits om erbij te hebben en is qua mentaliteit top.
 8. Is dit heel bold? Twee potjes verliezen is al exit nagenoeg.
 9. Het is een dikke middelvinger naar de fans (van kleinere clubs). Dan speel je als Yeovil gelijk tegen Tottenham in de FA-cup, en ga je opeens naar verlengingen ipv een mooie awayday in Londen zoals het normaal geregeld was. Paar maanden later speelt Tottenham de zandbaktrofee in ZuidOost-Timboektoestan voor een paar toeristen. AMF
 10. Vallen bij elk land wel neer he. Overal blessures, pijntjes etc.. Misschien stoppen met steeds maar weer meer wedstrijden in een seizoen pushen. Geen return-pot bij een FA-wedstrijd wat al decennia gedaan wordt, maar wel extra potjes in de CL en vriendschappelijke wedstrijden in Australië na een slopend seizoen.
 11. Engeland knalt eruit in de groepsfase Polen wordt tweede in de poule en bereikt de halve finale Memphis schiet meer ballen in eigen goal dan in het doel van de tegenstander (1 tegen 0)
 12. Geen Lewa, geen Milik en Swiderski ook uitgevallen gister. Wordt leuk. Wel gehoord dat Urbanski prima inviel.
 13. Zawisza

  In concert!

  Tickets voor The Snuts in Paradiso binnen. Aanrader voor de indie-liefhebbers (qua muziek iig)
 14. Zawisza

  Transfernieuws

  Prima speler voor Heerenveen. Ben benieuwd of de naam/connecties van Van Persie nog grote spelers kunnen binnenbrengen
 15. Derde niveau nu toch? Die kunnen met beetje goed beleid best snel promoveren naar de Challenger. La Louvière idem, maar dan naar JPL. Zou iig een mooi iets worden als er meer Franstalige clubs hoger spelen.
 16. Tot nu toe stellen de favorieten best teleur. Duitsland, Portugal, Engeland geen ijzersterke voorbereiding
 17. milik missen ze niet heel veel aan. Op Lewa en Zielinski na, is iedereen te vervangen
 18. duitsland kennende, pieken die precies op het goede moment
 19. Polen goede pot tegen Oekraine. Die moeten we echt niet uitsluiten voor plek 3. Nederland heeft een goed team, maar dit kan zomaar ek 2012 all over again worden met 0 punten
 20. Engeland 1e in poule zonder puntverlies om er dan tegen een kut land uit te vliegen. Servië 3e gok ik
×
×
 • Create New...