Jump to content

Zawisza

Leden
 • Posts

  6,766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Zawisza

 1. https://www.indehekken.net/raec-mons-tijd-voor-succes/?fbclid=IwAR3C6CqV_AX3cjf4UvWuCqzPJDGCDIvoSnQazw-jZAACbItxuZEBtPjSjVQ_aem_Afzu-AlF3UZb9Y_flJ7b4a9LF9tBCHho5qi-Sellw8ojHquKlEBAJblwiwrSQVAxuNY zawisza in mons.
 2. Een opsomming van het weekend Mons - Vervietois / Beveren - Beerschot
 3. Wat zijn Eupen en Kortrijk zwak zeg. Spelen die heel het jaar al zo slecht? Geen bal kwam aan
 4. Gok dat je voor Liverpool een membership nodig hebt. Dus dan is het: - membership voor aardig wat pond kopen icm kloten met de wedstrijd. - overpayen bij een voetbalreizen-bedrijf. Scheelt je de membershipkosten, maar je betaalt wel 2x de prijs van de ticket minstens.
 5. Nee, maar ik heb wel zojuist tickets voor 21 Pilots in L├│dz gekocht. Wat een godsvermogen kosten die krengen
 6. https://www.indehekken.net/wielkie-derby-slaska-ruch-chorzow-v-s-gornik-zabrze/?fbclid=IwAR0oP0L7dunHz9EJtG__ixFPJcKGZLxeonRZUs998YttuWQp6PNl2rIU84M_aem_AS9AEjyL_43zSAmE4CofR4Xcf35boCowKk6KrXjUs3LpELkeq6GYMs1ahe6h-x2sBUA schaamteloos, maar scheelt me weer typen hier ­čśĆ
 7. Voordeel van een groep met Polen is dat ik bij geen enkel resultaat in Hamburg boos ben
 8. Zawisza

  Nieuwe shirts

  Duitsland hoort bij adidas. Heiligschennis dit
 9. Zawisza

  Nieuwe shirts

  Voor het eerst dat Nike niet dezelfde template gebruikt voor iedereen. Mag ook wel een keer.
 10. Tijd voor een Poolse derby: Elana - Zawisza In de Hekken Voor de liefhebbers. Zal ergens deze week ook een artikel voor Ruch Chorz├│w - G├│rnik Zabrze online komen van ondergetekende. De ruim 60 foto's worden ondertussen op de Gram geplaatst. @Crouch010 Beetje sluikreclame, jeweet.
 11. mag ik uit de mentions :P?
 12. Uitwedstrijd in Toruń zonder uitsupporters. Piłka nozna bez policji
 13. Gewoon geen zin gok ik. Zo ver is Charleroi ook niet namelijk, maar goed
 14. Dat snap ik ook, maar als je clubliefde hebt, probeer je iig een halve dag vrij te nemen. En mij ga je niet zeggen dat niemand van de harde kern geen vrij kon krijgen. Dan sta je als groep gewoon voor schut
 15. Troosteloos groepje in het uitvak . Belangrijke pot en geen vorm van sfeer te zien op drie verdwaalde vlaggen tweede helft
 16. Nac is kut, Cambuur is kut als de zon er ook nog eens opstaat, Ajax is kut door de stewards, Almere is kut door het zicht, AZ en Utrecht zijn altijd ijskoud. Vvv en willem 2 waren top, maar zijn verkracht. overige uitvakken zijn best prima in NL.
 17. Iemand hier interesse in een kaartje voor Luik - Antwerp? 15 euro voor een lange zijde ticket.
 18. Zawisza

  AZ Alkmaar

  Raar moment, alhoewel het imo wel terecht is. Was gister aanwezig en voetballend was het heel broos.
 19. Charleroi toestemming om het nieuwe stadion te bouwen? Zo'n iconisch stadion, jammer. De zoveelste club die een gedrocht gaat bouwen.
 20. Zawisza

  Transfernieuws

  Lyon is toch een prima club voor die gozer. Prachtige historie, mooie fanbase, prima land. Als hij daar nu goed draait, haalt hij eigenhandig de club uit de drek. Alleen maar goed voor zijn poppetje.
 21. ik ben blij om dat te horen. Ik ga wat minderen denk ik
 22. ja baal nog steeds dat ik ludowy gemist heb. Was toen Zabrze - Widzew of Sosnowiec - Wisla. Beide topwedstrijden. Zonde dat het zelfde dag was
×
×
 • Create New...