Jump to content

Sundgot

Leden
 • Content Count

  3,170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Sundgot

 • Rank
  Manager
 • Birthday 03/18/1999

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 2012
 • Favoriete Club
  Excelsior
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is dat niet gewoon in het algemeen in Nederland? Ben blij dat we die var niet hebben, want dat was helemaal een aanfluiting. Nu heb je iig iets om de schuld te geven
 2. Even billenknijpen was dit
 3. Keeper: Zoet Verdedigers: Angelino, De Ligt , Arias Middenveld: Van Ginkel, Ziyech en Faik, Mount Aanval: Jahanbakhsh, Johnsen, Berghuis Coach: Van der Gaag, op één na minste team op basis van individuele cijfers en dan zo presteren.
 4. Henk Zon tribune it is. Is niet echt een lounge, maar zul je morgen wel zien . Zal er speciaal voor jou een goed sfeertje van proberen te maken :m:
 5. [twitter]https://twitter.com/dorsetpolice/status/903208604383285249/photo/1[/twitter] @Pino ; gewoon tussen [twitter) [/twitter)
 6. Een wedstrijd missen, terwijl ik geen andere verplichtingen heb, is voor mij 'not done'. Zul je net zien dat ze grandioos winnen :naughty:
 7. Gaat meer om het principe. Twee keer doordeweeks naar een topclub toe op waarschijnlijk een rot tijdstip. Weet het schema van de overige teams niet, maar zal we niet verbazen als PSV, Ajax en Feyenoord beide doordeweekse wedstrijden thuis spelen. Omdat wij een kleinere club zijn, worden we standaard benadeeld in zulke gevallen imo. En dan te bedenken dat je €30 euro mag aftikken voor een afgang...
 8. Als dit het werkelijk schema is: Probs naar de KNVB. Ajax & PSV uit op respectievelijk woensdag & donderdag. Zal vast nog wel 18:30 worden, want dan zijn de kijkcijfertjes ook beter.
 9. Die Paulissen (?) begint te rollen voor niks, ja logisch dat je dan op een been kan gaan staan perongeluk. Wat een dramatisch niveau van de scheidsrechters hebben we in Nederland...
 10. Hoe verneuk je een wedstrijd met de videoscheids in drie secondes.
 11. Mulder IIII [B]Krul IIII[/B] Van der Hart III Rochet I Zwarthoed II Marsman II Hahn I Lamprou I Gehaald als held, maar was weer uit het net aan het vissen dan dat hij klem had. @Magikarp , waarom op Hahn als ik vragen mag? Paar houdbare ballen die erin gingen, maar ook paar keer heeel sterk gekeept.
 12. Ah verklaart een hoop. Helaas hebben wij nooit Europese wedstrijden, dat zal altijd een droom blijven, ben ik bang. Sparta-uit na wat incidenten een verplichte buscombi geworden, maar mede daardoor erg goedkoop. Pak zelf overigens standaard de bus, omdat het 1 goedkoper is en 2 de gehele groep dan zo gaat. Volgens mij naar Groningen, Roda & Ado vrij vervoer echt, maar denk dat we meeste wel met openbaar vervoer zouden kunnen.
 13. Aardig wat wedstrijden dit seizoen @Ehcos , netjes. Te laat met je kaartje voor Ajax, of geen interesse? Aangezien Amsterdam niet super ver voor jullie was. Zelf dit seizoen 15/19 uitwedstrijden en 17/17 thuiswedstrijden. Baal nog steeds van de gemiste wedstrijden, maar vakanties en verjaardagen zijn niet makkelijk te verzetten :)
×
×
 • Create New...