Jump to content

Pa+rick

Leden
 • Content Count

  2,777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pa+rick last won the day on February 5 2009

Pa+rick had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About Pa+rick

 • Rank
  Capitano
 • Birthday 07/12/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  San Marino El Vries
 • Managerstijl
  Nationalist
 1. Mijn spelers klagen over het lage niveau tijdens de groepstraining. Heeft iemand dit ook gehad of iemand een oplossing? Thanks 😀.
 2. Pa+rick

  FM-Café

  Mijn spelers klagen over het lage niveau van de groepstraining. Iemand daar een oplossing voor?
 3. Idd, de vijandigheid is een beetje overtrokken. Er is wel wat rivaliteit maar meer een gezonde. En wat ik al zei: zo'n idiote keus vind ik het niet: FC Groningen heeft al lang en breed een opvolger voor Jans, Heerenveen zit voorlopig nog met een interim en richting de supporters van Hveen willen ook duidelijkheid over volgend seizoen. Komt bij dat FC Groningen ook, nadat het bekend is geworden, heeft gewonnen dus het valt wel wat mee.
 4. Ik vind de vergelijking Fnoord - Ajax niet helemaal opgaan bij Heerenveen en Groningen. Sowieso is Heerenveen een ''dorpsclub-achtige'' club. De haat jegens Heerenveen is bij FC groter dan bij Heerenveen richting Groningen en rellen tussen Hveen en FC zijn er bij mijn weten nog nooit geweest. Ik vind dat niet raar: Jans heeft vroegtijdig in het seizoen aangegeven dat hij zou stoppen zodat Groningen een opvolger kon vinden. Die heeft Groningen en bij Heerenveen is dat precies hetzelfde. Ook die supporters willen duidelijkheid. Van mij mag Jans het seizoen gewoon afmaken, denk zelf gezien de laatste weken, dat Jans met de FC nog wel iets moois kan laten zien. Denk daarnaast ook dat Duitsland voor Jans lastig werd aangezien Jans buiten Nederland niet echt bekend is. Neem aan dat Jans in de Bundesliga wil, maar dat deze clubs niet zo snel voor een onbekendere Nederlandse trainer kiezen.
 5. Ik vind Jans gewoon een uitstekende trainer die FC Groningen echt wel op de kaart heeft gezet. Hij doet geen hele gekke dingen en richting de pers is hij altijd zeer sterk. Daar komt bij dat hij ten eerste helemaal gelijk heeft over zijn eigen opleiding en ten tweede ook over zijn ''domme'' selectie. Die twee rode kaarten van Bacuna waren ronduit dom, Sankoh had ook niet de slimste actie tegen Heracles dus ook in die zin heeft hij gelijk. De keuze voor Heerenveen is verrassend (ik had hem liever in Duitsland aan het werk gezien) maar wel een prima keus. Heerenveen is in mijn ogen een club van rust en van geen gekke dingen doen. Daar komt bij dat Heerenveen financieel sterker is dan de FC dus voor Jans een verbetering. Dat Heerenveen een rivaal is...ach ik vind dat Jans zijn sporen bij de FC echt wel heeft verdiend. Het succes van de FC is in grote mate zelfs op te hangen aan Jans.
 6. Pa+rick

  Internetspelletjes

  Ik speel nu Superstar Racing...best wel vet race spel van miniclip. Iemand bekend mee?
 7. Die bovenste! Die is idd wel gaaf :) Letters zitten er ook nog wel aardig op moet ik zeggen... Maar onderste is ook super...Litmanen zou ook super zijn :)
 8. * Ajax thuis (2005/2006) * Ajax uit (die donkergroene) * Ajax uit (die grijze) * Alemannia Aachen (thuis) * San Marino (thuis) * Malmo FF (thuis) * Barcelona (thuis)
 9. Wie kent het nummer dat elke keer wordt gedraaid na de uitzending van de Champions League (NOS)?
 10. Afgelopen week een shirt van Aachen gekocht. Daarnaast nog shirts liggen van Schalke, Ajax-uit & thuis (2003-2004), één van Italie (nep) met naam Fabio Grosso, eentje van Barcelona en nog een van San-Marino (nat. elftal).
×
×
 • Create New...