Jump to content

Lenstra

Moderator
 • Posts

  11,165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lenstra last won the day on March 29 2021

Lenstra had the most liked content!

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  CM04
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

713 profile views

Lenstra's Achievements

731

Reputation

3

Community Answers

 1. Goede tips, dank mannen. Ben nu nog ff niet in Nederland, maar ga kijken of ik hier wat lessen kan nemen. Ik zwem dus wel prima, maar leercurve neemt af. Amersfoort was eigenlijk trouwens vooral omdat ik graag na de zomer wil en ik graag kwart/OD wil doen. Dus zo kwam ik daar uit.
 2. Vooral als ik beetje speel met het mezelf moeilijk maken door wat ademhalingsbeurten over te slaan enzo, in van die trainingen om het open water te imiteren, merk ik dat ik heel snel heel moe word. Technisch vind ik dat ik ook gewoon nog niet goed genoeg ben, nog steeds te korte bewegingen, mede door de waterligging en te weinig kracht uit de benen.
 3. @Dansmeister @Rogier. hoe gaat het met jullie vorderingen rondom de triatlon? @[email protected] Ik merk dat ik een beetje stagneer qua zwemcapaciteit, maar 1k moet prima goed lukken. Binnenkort eens in open water beginnen. Fietsen is geen enkel probleem. Hardlopen wel, ik heb nog niet meer dan 6.5k gelopen. Ga later deze week wel eens voor de 8k. Beetje willekeurig afgelopen zondag door de dag heen alle drie de sporten gedaan. Ik werd wakker en 5k hard gelopen, in de middag 1.5k gezwommen (rustig tempo) en 's avonds nog 40k gefietst. Verkeerde volgorde, niet achter elkaar en ook lang niet genoeg hard gelopen, maar vond 't wel grappig. Is natuurlijk niet de perfecte training, maar wel tof om te merken dat me dit op die manier eigenlijk zonder problemen afging. Ik ben de aankomende weken veel op pad voor m'n werk, blijf trainen, maar vanaf 11 juni weer redelijk honkvast dus dan ga ik aan de slag met een plan om op 4 september de Olympische afstand te doen bij de Keistad Triatlon in Amersfoort. Deze post gaat eigenlijk vooral over de andere twee sporten in de triatlon
 4. Lenstra

  FC Groningen

  https://www.fcgroningen.nl/nieuws/strand-larsen-speler-van-het-jaar-2022/2 Er hebben mensen op El Hankouri gestemd
 5. Ik ben niet gemaakt voor rustdagen.
 6. Demare heeft de irritante eigenschap veel punten te scoren als ik hem niet selecteer en andersom
 7. Oldani was in één van de recente PCM versies echt een gigantisch talent.
 8. De Telegraaf meldt dat Lukoki op 29-jarige leeftijd is overleden... https://www.telegraaf.nl/sport/1016928691/voetballer-jody-lukoki-29-overleden
 9. Woon nu een paar maanden in Gent en vermaak me bijzonder goed in de Vlaamse Ardennen. Ik ben zelf niet de lichtste (80kg, 178cm) dus lange klimmen zijn voor mij pittig, maar gelukkig zijn het hier vooral korte steile rotdingen, die vind ik wel "leuk". Ook liggen kasseistroken, zoals de Mariaborrestraat, me relatief goed. Ik rij daar tot nu toe steeds m'n vrienden uit het wiel. Doel is om begin van de zomer van huis naar huis te fietsen, oftewel van Gent naar Amsterdam. Dat is dan wel weer flink vlak.
 10. Lenstra

  Brits voetbal

  Wens, vader, gedachte?
 11. Dit blijft geniaal om te volgen, goed bezig!
 12. Lenstra

  Feyenoord

  Aanvallend is het voor Feyenoord echt niet slecht, maar verdedigend (en op doel) wel veel kwetsbaar. Ook dat Payet daar de bal krijgt, mag opendraaien en hem weg mag leggen bij de 2-2. Marseille aanvallend wel goed maar hebben/hadden echt geen idee hoe ze om moesten gaan met spelers achter de laatste lijn.
 13. Dat blijf ik ook een raadsel vinden.
×
×
 • Create New...