Jump to content

Abe

Leden
 • Posts

  10,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Abe

 1. Ik juist niet. Kan niet wachten op FM22. Vaak raak ik uit m'n ritme door die zomer - hartstikke vervelend - dus dan is het altijd een gigantische dip van september to taan de nieuwe FM.
 2. Vanochtend leek het me een leuk idee om "even te gaan kijken bij de F1" dus vanuit Amsterdam een rondje naar Zandvoort. Dat was natuurlijk een achterlijk idee. Stond de helft van de tijd vast en de andere helft van de tijd was ik boos op mezelf dat ik dat onderschat had Verder afgelopen periode veel in wat heuvelachtigere gebieden gefietst, daar wordt het Hollandse polderlandschap wel opeens heel saai van.
 3. Ik weet nu nog steeds niet echt of hij uit de koers is of niet.
 4. Ik kan wel wat video's vinden oa van Zealand in FM20. Zijn top 5 in zo'n test is (1) strength (2) heading (3) dribbling (4) off the ball en (5) work rate.
 5. Ohh die vakantie kost me weer twee koersen die ik niet instuur. Blijven vervelende dingen... die vakanties...
 6. Ik lees dat wel vaker, maar ik kan daar nog niet helemaal bij. Ik begrijp dat van de zichtbare eigenschappen oa composure, off the ball, technique en anticipation belangrijk zijn, maar zie jij die dan ook echt als belangrijker dan finishing?
 7. Abe

  Club gezocht

  Ik vind de Zweedse competitie wel leuk, vooral bijv AIK. Anders misschien ook één van de grote clubs uit Praag? Ook wel leuk om in een competitie in te stappen met een team waarmee je een bijdrage kan leveren aan de clubs die in Europa goed presteren. Dus een tweede club naast Celtic in Schotland, misschien een team als Rapid Wien? Of een club in Kroatië? Zelf met erg veel plezier meegedaan aan de estafette met Hajduk Split, maar daar heb je wel wat restricties.
 8. Kijk, dagwinst en mention. Dank. Ik heb een goede zaterdag.
 9. Gaat best lekker in de Vuelta. Hopelijk zak ik niet te veel weg door overwinningen van vrijbuiters. @Satyrje mist me bij de mentions, ben ik graag weer bij
 10. Er is ook een kaart waar je kunt zien waar je gratis water kunt tappen. Ik heb een paar punten rond mijn normale rondjes in m'n Google Maps gezet voor het geval dat.
 11. Abe

  Go or no go?

  Leno gaat het ook niet leuk vinden om op de bank te moeten gaan plaatsnemen, dus ik zou 'm ook verkopen. Hopelijk pikt de rest van het team dat.
 12. Thanks @Tim' voor de organisatie, hulde! En natuurlijk gefeliciteerd @FlyD, de vele foute antwoorden heb je nodig, want je moet schieten om te kunnen raken he
 13. Dat wisten we allemaal ondertussen wel, maar we wilden het niet laten stoppen toch?
 14. Toch ook wel apart dat die Australische er dan niet uitgezet worden toch? Of is dat puur mijn emotionele reactie omdat ik het Wild zo erg gunde dat ik hier dan onredelijk boos over ben?
 15. Ja zo chill. Wel sneu voor die Schleu die letterlijk door problemen met het paard verloor...
 16. Abe

  Feyenoord

  Pedersen deed mij denken aan Karsdorp in zijn eerste wedstrijden: blijft maar gaan, loopt gaten goed dicht, maar laat ook af en toe zijn man lopen vanwege aanvallend (over)enthousiasme. In de duels wel een stuk beter dan Karsdorp was.
 17. Abe

  Go or no go?

  Heel late reactie, sorry. @JesseNL Volgens mij kan dit prima. Technisch gezien lijkt 'ie mij mooi voor die positie en ook mentaal geen probleem. Als de intensiteit niet te hoog is, lijkt me dit zeker een goede. @AntiChrist7 Speelt ie ook echt als DM? Het lijkt me wel een aardige speler, maar geen 58M waard.
 18. Kan het niet onderbouwen, maar heb hetzelfde idee.
 19. Feyenoord heeft interesse in Vuskovic. Wie van jullie heeft ze getipt? @[email protected] de [email protected]@[email protected]@[email protected]@neva @Glenn08 @Abe
 20. Zelf geen ervaring mee, paar keer een fiets lenen van vrienden of familie is denk ik het gemakkelijkst. Je hebt wel websites zoals wiel-rent.nl, maar daar betaal je ook snel €50 per dag.
 21. Zo. Voor de eerste keer naar Zuid-Limburg geweest om daar een weekendje te gaan fietsen. Heel erg leuk om te doen, totaal wat anders dan wat ik hier in de biljartvlakke polder normaal doe.
 22. Misschien ook wel waar. Jij bent nu met die podcast ook een groter publiek gewend he
×
×
 • Create New...