Jump to content

Abe

Leden
 • Posts

  10,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Abe

 1. Geen tegenstand noch tegendoelpunten
 2. Abe

  Club gezocht

  Mainz? Wolfsburg? Aston Villa? Villareal? Getafe? Stade Rennes?
 3. Beoordeling als doelman, 2
 4. Ik heb dit ook heel vaak, niets lijkt te werken, geen 'extraatje' lijkt voldoende.
 5. Veel succes in Argentinië!
 6. Abe

  Club gezocht

  Oe, Pablo Hernandez? Ook al voetbalt ie officieel nog. Gaizka Mendieta? Dani Osvaldo? Pablo Zabaleta? Verder inderdaad dat Argentinië van 't WK in 2002, Ayala?
 7. Abe

  Club gezocht

  Kevin Vandenbergh?
 8. Abe

  FM Café

  Ja 1 op 2 lijkt mij ook mooi. Wat is geduld opbrengen in 't Engels? @Sanelidd geen afstandsschoten, dat probeer ik tot een minimum te beperken.
 9. Abe

  FM Café

  Wat vinden jullie (door de bank genomen) een schappelijk ratio schoten/schoten op doel? Ik merk dat ik met AA Gent heul veel schiet, maar heul weinig op doel. Nu staat iedereen die niet kan schieten al op "schiet minder"...
 10. @Thomassje123idd bedoel 't ook zeker niet om mensen te ontmoedigen, maar wel interessant hoe dat borrelt en onduidelijk is.
 11. Dit filmpje van Zealand gezien nav een discussie op het SI forum?
 12. Abe

  Feyenoord

  Die twee minuten na de treffer van Openda zijn meteen de beste minuten van deze wedstrijd Edit: hoppa Til
 13. Abe

  Feyenoord

  Jezus Bijlow
 14. @Fantasysturen we ook een opstelling mee of hoe gaat dat eigenlijk?
 15. @Mordurette @Kyrill Ja zeker, toen kwam deze er ook nog bij...
 16. Vliegen we eruit in de Conference League. Zonduh.
 17. Vrij drukke transferperiode in de eerste winterstop bij AA Gent. Toch paar spelers gehaald die ik nog niet kende. Allereerst Ben Romdhane, Tunesisch international van ES Tunis voor maar liefst 7.5 miljoen. Verder besloot Sinan Bolat dat hij niet langer m'n doel wilde verdedigen, maar kwam eigenlijk vrij willekeurig uit bij Alvaro Montero. Paar interlands voor Colombia achter z'n naam, was transfervrij. Niet gek. Daarnaast nog de jonge Nigeriaanse Akinkunmi Amoo gehaald van Hammarby voor een kleine €2 miljoen En last but not least Derlis Gonzalez terug gehaald naar Europa voor ongeveer €800K. Eigenlijk vier spelers die direct gaan spelen, waarvoor ik alleen voor Ben Romdhane serieus geld heb betaald.
 18. Blijft toch zuur om dit soort topwedstrijden te verliezen.
 19. Mooi dat je een basisspeler uit de Eliteserien weet aan te trekken, zegt wel wat over de veranderende status. Goed bezig, mooie transfers man.
 20. Potjan3. Mag ik dan Luis Suarez en Gini Wijnaldum?
 21. Abe

  Eredivisie Topic

  Ik vind dat er hier wel te makkelijk wordt gedaan over dat Vloet gewoon niet meer zou mogen spelen. Of dat Heracles dit anders zou moeten aanpakken. Hij is niet veroordeeld he. We weten niet waar hij van beschuldigd wordt. Als het blijft bij dood door schuld, zonder aantoonbare roekeloosheid dan zou de strafeis ook zomaar een geldboete van €21K kunnen zijn. En dat is het dan. Dit komt misschien wat ongevoelig over, ik probeer echt niet iets af te doen aan het verdriet en de pijn van de familie, alleen in ons rechtssysteem is mensen buitensluiten dan simpelweg niet de manier hoe mensen gestraft worden.
 22. Abe

  Brits voetbal

  Defoe (39) weg bij Glasgow Rangers. Einde carrière vrees ik.
 23. Abe

  FC Utrecht

  Wat is daar toch allemaal mis gegaan?
 24. Ik had 'm al wel gestuurd, nu wel binnen gekomen?
×
×
 • Create New...