Jump to content

Abe

Leden
 • Posts

  10,618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Abe last won the day on March 29

Abe had the most liked content!

Reputation

432 Excellent

About Abe

 • Birthday 07/19/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Interesses
  Voetbal, FM,
 • Opleiding/Werk
  Bewegingswetenschappen VU
 • Favoriete CM/FM
  CM04
 • Favoriete Club
  in FM: Celtic
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ik stop eigenlijk altijd alleen in het najaar ivm de bladeren en rij niet als het vriest, maar ga verder wel gewoon door in de winter als het een soort van droog is. Dus wil eigenlijk in januari wel weer gaan beginnen. Maar wel goede om het misschien eind v/d winter te doen.
 2. Doen jullie in de winter "een grote onderhoudsbeurt"? Zit mezelf beetje in te lezen en wil eigenlijk proberen om in het begin van het nieuwe jaar de fiets weer helemaal in orde te hebben: evt nieuwe ketting, nieuwe buitenbanden en dat soort geintjes.
 3. Prima start hoor! Flink wat grote ploegen al gehad. Ook al twee keer uit gespeeld bij grote ploegen en verloren bij Chelsea: dat overkomt de meeste ploegen. Ik ben ook benieuwd hoe Hlozek het gaat doen.
 4. Abe

  Feyenoord

  Kokcu wilde weer veel te moeilijk doen, dan is het gewoon slecht. Begreep iemand waarom Slot niet eerder een frisse aanvaller bracht?
 5. Er zitten wel flinke kwaliteitsverschillen tussen die spelers, ik bedoel, ADO heeft ook maar één Thomas Verheydt he en Barça zelfs geen Messi's meer. Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid zeker grotendeels bij de club, maar de afhankelijkheidsrelatie van clubs aan FA/UEFA/FIFA is wel heel lastig. Misschien moeten we het "bandensysteem" van de F1 maar soort van overnemen. Je mag een speler maar een X aantal keer per seizoen gebruiken. Als je te veel je beste spelers hebt ingezet dan moet je toch echt je zesde spits Brobbey in gaan zetten. Kan trouwens ook wel meteen een aantal nadelen daarvan bedenken, maar goed, he, alleen maar zeiken en niks voorstellen helpt ook niet.
 6. Ja das een fraaie, herken je een structureel probleem, moet je het zelf op gaan lossen.
 7. Het staat me bij dat Courtois wel vaker kritisch is geweest op het overvolle speelschema, maar dat kan ik zo snel niet vinden. Timing is niet de beste, nee. Los daarvan, volgens mij kunnen we 'm wel affikken omdat ie schandalig veel verdient, maar hij heeft wel een punt. FIFPro probeert het al een tijdje met wetenschappelijk onderzoek, maar dat lijkt nog niet echt te helpen. Ten Hag heeft ook wel eens benadrukt dat de roofbouw die er op (jonge) spelers wordt gepleegd door die overvolle schema's grote gevolgen kan hebben. Tuchel heeft het zelfs over vermoorden
 8. Wel nice dat ie zich uitspreekt. FIFPro heeft ook een analyse gedaan van de belasting, waarin ook duidelijk naar voren komt dat sommige spelers ver boven de maximale belasting zitten. Maar ja, wat gaat er mee gebeuren?
 9. Ik kan het online niet zo snel vinden, maar kunnen ze je leeftijd niet vaststellen adhv een of andere medische test? Lijkt me wel handig in zo'n geval
 10. Volgens Thijs Zonneveld was Poels ook wel flink over de zeik door die inval tijdens de Tour en hoe de teamleiding daarmee om is gegaan. Vrees dat een ploeg als Intermarché 'm niet gaat kunnen betalen. Daar zou ie wel voor eigen succes in een grote ronde kunnen gaan.
 11. Ook op de beelden ziet ie er flink volwassen uit voor een 13-jarige
 12. Gavi draait even twee keer soepel weg. Heel chill om die reactie van Pogba te zien.
 13. Je heb dan een fietstrainer (met fiets) nodig en een abonnement van een app als Zwift of TrainerRoad. Qua fietstrainer zijn de meestgangbare merken Tacx, Wahoo en Elite. De combinatie met online maakt het wel flink wat duurder, want het scheelt zo €300 of je een basistrainer (vanaf ca €100) of een interactieve (vanaf ca €450) neemt. En die interactie heb je nodig om online te fietsen.
 14. Fotofinish wel! Knap. Dank voor de organisatie en tevreden met de 8e plek. Toch net wat te veel wedstrijdjes vergeten ook.
 15. Abe

  Nederlands Elftal

  Nu is een middenveld met Kroos / Gündogan / Havertz wel van een hoger niveau dan de Jong / Klaassen / Til he
×
×
 • Create New...