Jump to content

Ilias.

Leden
 • Posts

  19,966
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ilias.

 1. 3 game losing streak na zo'n lekkere start. Wat een game ook :cab: Kilpatrick, nog nooit van die man gehoord, met 31 punten in q4+ot, Doc die helemaal lijp werd. Gelukkig nog hartelijk kunnen lachen om dit:

   

   

  Nets > Clippers ja duhh

 2. Laat je zo een fucking Narsingh meer dan 60 minuten staan, kan er geen ene flikker van. Echt wat een stelletje idioten door weer een penalty te missen.. Je hoort hier gewoon met 2-3 te winnen, over en sluiten. Derde plek op zak. Ze spelen tegen Rostov alsof ze Bayern Munchen zijn, doe es ff normaal joh.

 3. Hmm, heb liever een andere buitenspeler ipv Pereiro. Luuk de Jong wel veel verdedigend werk natuurlijk, maar zou hem nooit opstellen anders. Gaat geen enkel duel winnen, deed ie vorig jaar in vorm namelijk ook niet; nu zelfs uit vorm. Narsingh moet je wel laten spelen eigenlijk vanwege z'n snelheid. Wel chill dat er 3 verdedigers opgesteld gaan worden, is wel hard nodig met Griezmann. Misschien dat Ramselaartje in plaats van Pereiro kan spelen, en dan een 541; waarin Ramselaar en Propper over de Jong heen moeten gaan. Nja, liever Narsingh denk ik. Of die Zinchenko moet echt zo goed zijn als Cocu zegt. Jammer dat Siem de Jong niet fit is, anders had ie ipv z'n broer kunnen spelen; kan namelijk beter meevoetballen enzo.

   

  Denk zelf wel dat we kans hebben om de winst te pakken, Atletico is echt niet zo goed als ze tegen een heel verdedigend elftal moeten spelen. Zal wel een schaakspel worden, maar ik ga ervanuit dat Atletico dit niet op een 0-0 wilt laten. Ben ook benieuwd naar het niveau van Rostov weetje, niemand weet precies wat ze kunnen en of ze ook verassen tegen een veel betere ploeg like Bayern ipv Ajax.. Die zijn namelijk qua naam en alles de grootste underdog die er is.

 4. We hebben eigenlijk al zolang een goede linksbuiten, sinds Doedelzak. Toen kwam Memphis eraan, maar kochten we nog Mertens wat ook een goede spelert is. Daarna hadden we 1 overgangsseizoen waar Memphis zich kon ontwikkelen, ik denk dat volgend jaar wel es weer zo een seizoen kan worden met Bergwijn, Pereiro, Ramselaartje, Hendrix etc. basis.

 5. Klopt maar Overmars heeft het al ontkend.

   

  Daarom zeg ik ook 'als het waar is', maar ik denk niet dat Brands hierover zou liegen? Want ff serieus waarom zou je het risico lopen om hierover te gaan liegen terwijl dat niet nodig is?

 6. Gaan we het nu ook hier over dit onderwerp hebben? Storm in een glas water, het is namelijk vooral gezichtsverlies voor Ajax (Overmars) zelf mochten deze geruchten op waarheid berusten. Ik vind het moment van het naar buiten brengen ook erg opvallend eigenlijk, net nu de beste speler van Eredivisie moet kiezen tussen Ajax en een aantal andere Europese clubs.

   

  Btw, een jaar geleden, diezelfde Marcel Brands:

   

  http://www.ad.nl/eredivisie/brands-waarom-zou-psv-zich-niet-kunnen-melden-voor-vilhena-of-boetius~a16a632d/

   

  Ajax mag polsen wie het wil op momenten wanneer zij dat willen (of het handig is, is een tweede), net zoals PSV of welke andere club dan ook. Marcel Brands had deze zaken echter helemaal niet publiekelijk hoeven maken, zelfs niet als hij er om gevraagd wordt. Als je je dan zo politiek correct wil voordoen houd je dit voor jezelf.

   

  Dat is toch iets heel anders dan wat Brands nu zegt. Het gaat erom dat Overmars pas interesse in een speler toont op het moment dat hij een contract gaat ondertekenen. Als wat Brands waar is, dan is het toch fucking raar beleid wat je aan het voeren bent. Is hetzelfde nu dat Ajax Ziyech bijna binnen heeft dat PSV eventjes aan komt kloppen. Als je een speler wilt hebben ga er dan voor, en niet pas wanneer je concurrent de speler bijna binnen heeft.

 7. Emile Schelvis he, asjeblieft laat dit zijn laatste wedstrijd zijn. Ziet overal het negatieve in, ik irriteer me echt dood aan hem. Wat een ezel is dat zeg. En dan moet je hem zo horen praten over voetbal met in je achterhoofd het jammer emile videootje.

 8. Nou, Zinchenko binnen. Hopelijk vertrekken Narsingh en Jozefzoon nog en komt Lozano/Bruma erbij. En anders volgend seizoen Arjen Robben strikken en dan met Bergwijn - Robben op de flanken spelen.

  R&B

  Tyga - 1 of 1

   

  _O_

  [MENTION=8575]LosMerengues[/MENTION]; [MENTION=6236]Sophomore[/MENTION]; [MENTION=11733]Thierryvane[/MENTION]; [MENTION=8509]Mathi[/MENTION]; [MENTION=8505]Scifo[/MENTION]; @Rensationeel; [MENTION=4286]David[/MENTION];

 9. Ik had liever Bayern thuis als laatste gehad in de hoop dat ze al zeker waren van de eerste plek. Maar nu gewoon hopen dat Atletico het seizoen niet al te best begint waardoor je de winst kunt stelen in Eindhoven. Dan de 'zekere zege' in Rusland ophalen en je gaat met 6 punten naar Duitsland. Daar krijg je een verliespartij. Bayern is doordat ze van PSV gewonnen hebben bijna zeker van de volgende ronde en PSV profiteert daar in eigen huis van door gelijk te spelen/winst te pakken. Atletico Madrid moet in eigen huis de winst pakken tegen PSV en neemt hierdoor meer risico, PSV countert erop los en speelt gelijk. De laatste wedstrijd moet gewonnen worden om door te gaan, alles in eigen hand. PSV wint van Rostov, Atletico wint van Bayern. PSV gaat door. Slaap lekker.

 10. Kansloos. Ergere loting was Barca - City geweest. Nja, erger. Ik denk dat met onze speelstijl ik liever Barca en City gehad zou hebben. Je hebt gewoon 2 vd 4 halve finalisten in je poule zitten, tsja.

 11. Eindelijk de tijd gehad om de fight te kijken, ik ben van mening dat Nate de winnaar hoort te zijn. Conor heeft slim gevochten, maar Diaz is sterker. Vooral in de derde ronde als die een minuut langer doorging was het afgelopen. Ik snap overigens niks van de judges en hun beoordelingen, wat best jammer is. Ben benieuwd wat het volgende duel voor Diaz gaat worden.

   

  EDIT: die gevecht daarvoor he, met die snelle KO. Wat is die man ziek zeg.

 12. Uit interviews blijkt wel dat Ramselaar dit jaar niet de eerste keus op een positie zal worden. Ik denk dat dit ongeveer de rangorde zal zijn. Guardado & Propper zijn zeker van een basisplek. Siem de Jong en Hendrix mogen concurreren voor laatste plekkie. Ramselaar zal minuten gaan maken bij blessures van S. de Jong, Guardado (die heeft al 30 jaar lang achter elkaar geen lange zomervak. gehad) & Propper. Lundqvist zesde middenvelder. Dante Rigo zal ook wel wat minuutjes maken. Maak me meer zorgen om onze aanval. :pray:

 13. Nou, weer wat nieuws bij PSV. Maher mag voor een laag bedrag vertrekken als ze een middenvelder weten aan te trekken. Jozefzoon mag vertrekken voor 5 ton. Verder kan Pereira van United aan de namen worden toegevoegd als potentiele middenvelder. Siem de Jong gaat nog ff wachten worden. Maar als dit de namen zijn, mehh. Hopelijk komt Brands nog met een verrassing. Stiekem hoop ik dat we Maher kunnen ruilen voor Ramselaar haha.

 14. Beter dan die Fransoos, heb ik het idee. Er waren ook zat criticasters die Bruma afschreven toen hij naar PSV kwam, Martins Indi heeft een aantal interlands gespeeld en liet op het WK zien dat hij met een ervaren man naast zich prima kan renderen als pure mandekker. PSV heeft met Moreno en Schwaab twee mensen die een dergelijke rol op zich kunnen nemen.

   

  Moreno is linksbenig, BMI ook. Ik zie hem liever volgend seizoen komen als vervanger van Moreno. Niet dat het een hele drama is als je met 2 linksbenige CV's speelt. Guardado staat voor de verdediging en is ook linksbenig haha. Heb wel zoveel liever dat ze dit seizoen nog wat spelers kopen ipv huren want volgend seizoen gaan er echt wel wat basisspelers vertrekken. Eigenlijk best jammer dat er dit seizoen 'zo weinig' spelers zijn vertrokken. Dit is eigenlijk seizoen dat je afscheid moet nemen van Willems, de Jong, Narsingh, Jozefzoon, Bruma, Maher, Koch, Pasveer, Schaars. Jozefzoon mag best blijven als reserve, maar dat Narsingh, Maher, de Jong en Willems blijven vind ik best kut. Narsingh zal nooit beter worden dan hoe die nu speelt, de Jong zelfde verhaal. Die dalen in waarde elke seizoen langer dat ze blijven, en dat kunnen we als PSV zijnde niet hebben aangezien we nog steeds afhankelijk zijn van aankopen of CL voetbal om een seizoen zonder verlies te draaien. Volgend seizoen kan je namelijk moeilijk de volgende lichting spelers behouden; namelijk: Guardado, Arias, Propper, Zoet en Moreno. En dat zijn in mijn ogen spelers die heel gemakkelijk zullen worden verkocht, aan interesse geen gebrek. Als er dit seizoen dan een aantal spelers zijn die worden aangekocht dan kan je die alvast een jaar lang laten spelen zodat je niet een hele schoonmaak gaat krijgen zoals het eerste seizoen van Cocu.

 15. PSV in de markt voor Ramselaar, maar onhaalbaar volgens VI. Eigenlijk 1 van de weinige spelers in de Eredivisie die ik in de toekomst best een basisplek bij PSV zie ik veroveren. Samen met Amrabat bij FCU spelers met potentie. Ik hoop stiekem dat ze ff over de grens bij Belgie gaan kijken, Anderlecht heeft een aantal goede middenvelders rondlopen; maar die zijn wel fucking duur. Nouja er zijn 3 namen waarvan 1tje al bekend is namelijk Ramselaar. De andere 2? Siem de Jong?

   

  Verdere moeten ze echt een beslissing maken omtrent Locadia - de Jong. Ze kunnen echt niet samen spelen omdat het allebei spitsen zijn. Maak een keuze, als een vd twee er niet tevreden mee is dat ie moet banken; lekker verkopen. Ik irriteer me echt wekelijks aan dat domme gedoe daar voorin. Locadia kan gewoon niet linksbuiten spelen, heeft ie de kwaliteiten niet voor. Die jongen moet in de 16 lopen. Luuk de Jong speelt tot nu toe dit seizoen echt dramatisch, gewoon geen enkel goed duel gespeeld. Heeft elke match wel een 100% kans gemist. Heeft natuurlijk heel wat krediet opgebouwd maar als die zo blijft spelen mag ie zich zorgen maken. Pereiro zelfde verhaal, leuk en aardig al dat technische shit maar hij mag nu wel eens meer aanwezig zijn. Staat ook op de zijkanten terwijl die daar niet hoort te spelen, gaat alleen maar zwerven. Daar is helemaal niets mis mee als je aan de andere kant echt een buitenspeler hebt rondlopen, dan kan je er zelfs als team op inspelen. Nu zie je Cocu ingrijpen omdat Pereiro niet goed speelt; Bergwijn niet goed speelt. Tsja, wat verwacht je als aan de andere kant Loca staat die alleen maar naar binnen komt.

   

  Verder verdedigend irriteer ik me nu al een seizoen aan Willems. Die jongen heeft me een attitude gekregen, gewoon niet leuk meer. Er zijn gelukkig ook positieve punten, Zoet is echt een heerlijke keeper aan het worden. Moreno, Isimat en Schwaab groeien beter in hun rol. Vooral Schwaab heeft me verrast na z'n debuut. Arias en Brenet zijn 2 goede backs. Guardado en Propper geen woorden voor, die staan bij elke team ter wereld in de basis (behalve top-12 vd wereld)

   

  [MENTION=11733]Thierryvane[/MENTION]; Henriksen. :mrg: Die wilde PSV voordat ie naar AZ ging maar ze gingen toen voor iemand anders. Ging net ook met een brancard van het veld, en hoef hem eerlijk gezegd niet bij PSV te zien spelen. [MENTION=20819]Dysproz[/MENTION]; Zivchenko is idd een speler die ze erbij willen maar daarnaast moet er nog een middenvelder komen zegt Brands.

×
×
 • Create New...