Jump to content

007mark

Lid van de Maand
 • Posts

  25,505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by 007mark

 1. Klaasen trekt zijn vorm lekker door in de Challenge Tour.
 2. Aurora - The Gods We Can Touch (album)
 3. 007mark

  In concert!

  Moet ik nog doen inderdaad.
 4. 007mark

  Feyenoord

  Goed te doen dat bedrag, klasse. Neem aan dat die 50 miljoen verspreid is over 5 jaar dan toch? Ik zie dingen als 'een injectie', maar gaat dat niet in termijnen betaald worden?
 5. Gaat snel de kant van Botic op. Gasquet een blessure?
 6. Mochten mensen deel willen nemen aan dat spel via Zweeler, DM dan even je emailadres + voornaam. Dan kan ik je een uitnodiging sturen. Hiermee krijg ik dan een leuke bonus en volgens mij krijgen jullie korting terug nadat je je aanmeld voor een game
 7. Overigens best verbazend dat het tennis in Nederland inmiddels weer zo'n impuls heeft. Na Robin Haase was er toch een enorm gat te vullen, aangezien hij jarenlang de enige 'top'tenniser was.
 8. Zweeler heeft wel een dartsgame. Met een bepaald budget kun je dan een team van darters selecteren waarmee je het gehele seizoen (TV-toernooien en vloertoernooien) punten kan verdienen. Kost wel 10 euro, maar kunnen daar eventueel wel een subpoule maken. https://nl.zweeler.com/main/lobby?redirect=true&gameId=13322
 9. Vandaag ook in 1 ruk afgekeken. Heerlijke humor
 10. Vond dat wel weer een enorm spannende opdracht. Flink wat deelnemers die hun troef ook nog over hebben voor volgende aflevering. Gaat dan normaal gezien enkel tussen Everon, Hila en Arno om wie er gaat afvallen.
 11. 007mark

  Feyenoord

  Blijft toch een beetje het verhaal van dit seizoen. Niet kunnen overtuigen tegen middenmoters. Ook de zoveelste keer dat die schijtploeg uit Arnhem met één verschil wint dit seizoen. Ook bijzonder dat je na de 0-1 ineens wel beleving ziet en er kansen kunnen worden gecreëerd. Had dat even het eerste uur gedaan aub. VAR ook geblunderd in negatieve zin, zoals de heren hierboven al benoemen. Hiermee raken de bovenste 2 plekken dus ook direct na de winterstop al uit zicht en komen Vitesse, Twente en AZ (morgen) weer erg dichtbij.
 12. 007mark

  Feyenoord

  Het kan mij vanavond nou nog niet enorm bekoren. Pedersen weer een aantal verkeerde keuzes en krijgen eigenlijk geen opgelegde kansen. Nelson vrij onzichtbaar ook.
 13. Dat is inderdaad al een aantal keer gebeurd inmiddels
 14. Lekker hoor, Jimmy Hendriks pakt ook een tourkaart. Paar jaar niet gelukt, maar nu toch weer erbij. Mooi voor hem.
 15. Vind haar stem heel bijzonder en fijn om naar te luisteren. Maar haar hele (levens)verhaal is ook vrij indrukwekkend. Inspirerende vrouw.
 16. Prima joh. Benieuwd naar de laatste dag. Via de ranking zijn Mario Vandenbogaerde, Jules van Dongen en Kevin Doets al geplaatst. Op dit moment staan ook nog 5 andere Nederlanders aan de goede kant van de streep: https://www.dartsrankings.com/qschool-eu-final Vooral Danny Jansen is wel een interessante naam. Pas 19 jaar oud.
 17. S10 - De Leven Pfff wst goed weer.
 18. Lekker hoor, Kevin Doets heeft het gered
 19. 007mark

  Feyenoord

  Lijkt me een technisch vaardige speler met een goed linkerbeen die Walemark. Kunnen we denk ik goed gebruiken.
 20. Oefenwedstrijden in maart tegen Denemarken en Duitsland (beiden thuis). Heb daar een hard hoofd over in dat ze die gaan winnen.
 21. Vandaag verliezen direct wat spelers die gister wel tot ver kwamen: Tricole, Reyes, Dragt bijvoorbeeld. Carlin vs. Lauby ook een vervelende loting in de eerste ronde bij de UK.
 22. Thx, die wilde ik ook weer een keer horen @Thierryvane
×
×
 • Create New...