Jump to content

007mark

Leden
 • Content Count

  23,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by 007mark

 1. Mooi in de CL tweemaal weten te winnen van Atalanta, maar vervolgens compleet weggespeeld door PSG :/
 2. Bijna laatste is Volendam geworden. Heb na MVV weer een flinke uitdaging dus
 3. Geen interesse @Kelvin? Of zijn er binnenlandse clubs die hem willen overnemen?
 4. Zegt inderdaad al voldoende over zijn talen
 5. Laten we inderdaad hopen dat Volendam een verrassend seizoen achter de rug heeft. Tot nu toe namelijk bizar matig
 6. Dit is helaas echt niet best. Wel door in de CL, maar dan treffen we vervolgens een competitiegenoot.
 7. 007mark

  Feyenoord

  Nee, want ik wil wel nog graag naar het promotiefeest van FC Volendam, het Anton Hendrikse Toernooi en Benidorm. Als je wat beter had gelezen, dan was niemand hier enorm positief over Dick, en werden er al kanttekeningen geplaatst. Dus heeft helemaal geen zin om je gelijk te proberen te halen.
 8. Las dit woord met een Aziatisch accent. Daar moest ik helaas om lachen
 9. 007mark

  Feyenoord

  We gaan toch niet weer beginnen he?
 10. Heb zijn afkoopsom van 2,1 miljoen maar geactiveerd. Leek mij een prima deal. Gaat in de toekomst het centrum vormen met onderstaande man, die ik alvast transfervrij voor komende zomer heb vastgelegd. Moet immers eerst 18 worden voor hij de stap mag maken:
 11. 007mark

  Feyenoord

  Geef in mijn vorige post ook aan dat ik vind dat Advocaat niet genoeg punten pakt. Zijn winstpercentage over alle officiële wedstrijden ligt dit seizoen onder de 50%. De titel gaan zeker te ver, daar ben ik het mee eens. Wel vind ik dat er meer uit deze selectie te halen valt dan wat er nu gebeurt. Zoals ik ook tegen PJ zeg: zijn winstpercentage is echt laag.
 12. 007mark

  Feyenoord

  Een defensief blok met Fer ervoor werd een week geleden nog heel goed gevonden. De backs worden nog net niet het Nederlands Elftal ingeschreven en voorin heb je Berghuis lopen. Is totaal uit vorm (en gaat Dickie denk ik ook niet meer aan de praat krijgen), maar heeft toch echt periodes gehad waarin hij erg sterk speelde. Lijkt me dat je met zo'n elftal (heb de beste Nederlandse keeper nog niet eens benoemd) toch prima mee kan doen voor de bovenste 3 plekken. Hoe je het dan moet neerzetten vind ik overigens niet zo interessant om een hele lange discussie over te gaan voeren. Zou het allerlie
 13. Birkirkara en Valletta hebben nog de grootste kans om door te gaan. Marouan Azarkan mag weg bij mij @Kelvin
 14. 007mark

  Feyenoord

  Ja Dickie kan echt niet meer. Lang werd het hand boven zijn hoofd gehouden, vanwege de ogenschijnlijk goede resultaten. Viel allemaal echter wel mee, aangezien hij vrijwel geen topwedstrijden heeft hoeven spelen. Desondondanks zelfs thuis tegen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heracles niet kunnen winnen. Op bezoek bij RKC ook niet, en nog een paar narrow escapes (Emmen en Fortuna). Nu krijgen we wat tegenstand en verlies je van Vitesse, Ajax en AZ. Eerder ook al 5 van de 6 EL-wedstrijden niet weten te winnen. Nou, die resultaten zijn dus helemaal niet zo geweldig. Tel daar het verschrikke
 15. 007mark

  Feyenoord

  Overigens dat alles of niks met Pratto heeft ook goed uitgepakt. Geen kans meer gehad.
 16. 007mark

  Feyenoord

  Dick out. Dat Diemers de bal zowel bij de 2e, als bij de 3e AZ goal verliest vind ik tot daar aan toe (dat zijn we inmiddels wel gewend), maar dan heb je dus nog 75 meter om het te herstellen. Gebeurt keer op keer niet. Had nog een veel grotere afstraffing kunnen zijn vandaag.
 17. 007mark

  Feyenoord

  Inderdaad. Beide niet meenemen. Irriteer we meer mateloos deze wedstrijd. Ongekend hoeveel ruimte AZ krijgt in de omschakeling. Feyenoord lijkt er geen antwoord op te hebben.
 18. 007mark

  FM Café

  Resultatentrainer hier
 19. 007mark

  Feyenoord

  Echt enorm weinig vertrouwen in voor vanmiddag. AZ altijd goed in topwedstrijden de afgelopen seizoenen, terwijl Feyenoord qua resultaten dit seizoen toch enorm tegenvalt op het moment dat er wat tegengas wordt gegeven in de wedstrijd. Denk weer een sneue 0-1, net als tegen VItesse en Ajax.
 20. 007mark

  KNVB Beker

  Zonde, had liever Ajax/PSV/Feyenoord elkaar zien ontlopen. Hoop toch altijd dat de beker gewoon naar een ploeg gaat die Europees in ieder geval nog wat puntjes kan pakken.
 21. Verloren van Spezia en gelijk tegen Crotone. Helaas kan ik het niet waarmaken als gedoodverfde titelkandidaat. Nu al 10 punten achter op Napoli en een potje meer gespeeld helaas. Hopelijk kan ik in de CL wel nog ver komen.
 22. 007mark

  iRacing

  @FM_Lesly En hoe is het gegaan in november? Kijk zelf af en toe wat streams, o.a. van Jimmy Broadbent en Jaroslav Honzik. Nu ook beetje de 24H van Daytona volgen. Heb er best plezier in Max Verstappen doet samen met Dani Juncadella mee (in hoogste race) en gingen aan kop (inmiddels uitgevallen). Overigens wel allemaal in verschillende splits.
 23. Had gehoopt dat Volendam in de Eredivisie zou zitten, maar geeft niets. Dan de KKD maar aan stukken spelen
×
×
 • Create New...