Jump to content

007mark

Leden
 • Content Count

  22,805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

007mark last won the day on June 5

007mark had the most liked content!

Community Reputation

902 Excellent

About 007mark

 • Rank
  Coëfficiëntenspecialist
 • Birthday 07/10/1996

Personal Information

 • Woonplaats
  Assendelft
 • Interesses
  Darten
 • Opleiding/Werk
  Data Scout
 • Favoriete CM/FM
  FM 2019
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Besiktas eruit is toch wel een verrassing. Schuift PSV voorlopig een plekje op richting een plek in Pot 1 van de groepsloting. Mits ze die halen natuurlijk. Daarvoor moet op bezoek bij Rosenborg worden gewonnen volgende week. En dan volgende week vrijdag al loting groepsfase
 2. Niet gelukt om Barco te halen, maar had ik ook niet verwacht met dit budget.
 3. 007mark

  Create Your Legend!

  38 basisplaatsen is keurig netjes. Benieuwd of Bossi een stap gaat maken binnenkort.
 4. 007mark

  Darts Topic

  Kunnen we weer beetje lachen. Van Gerwen op het moment ook vaak aan de verliezende hand, dus dan hebben we 2 van die gasten die elke keer een dramatisch interview gaan geven
 5. 007mark

  MU Cover Contest!

  Alle 5 die ik invulde in ieder geval goed. Sam Fender wist ik na 1 toon al, ik ben fan
 6. 007mark

  Create Your Legend!

  14e in de Serie A is niet super, maar als promovendus toch behoorlijk. Hopelijk snel weer richting Europees voetbal met Atalanta.
 7. Kan de nieuwe voorspelling in dezelfde PM-conversatie?
 8. Pogacar was een goede keuze, Pinot een even zo slechte. Helaas. En zoals ik eerder aangaf: Bonifazio verkiezen boven Hirschi was ook een slechte zet. Desondanks 6e (sta verkeerd gesorteerd). Thanks voor tellen @Satyr
 9. Beloof mezelf elke zondag om 14.30 dat ik me niet druk erom ga maken, maar zit mij toch weer op te vreten zeg. Onbegrijpelijke wedstrijdinstelling ook tot de 85e minuut. Daarna eindelijk de druk erop, wat mij afvraagt waarom dat niet eerder gebeurt. Sowieso weer veel Feyenoordonwaardige spelers op het veld vandaag: Nieuwkoop, Diemers, Linssen, Narsingh, Jorgensen. En dan speelde Haps, Kokcu en zelfs Berghuis ook nog onder hun niveau. Trieste middag weer.
 10. Beide backs van Twente ook geel, dus hopelijk haalt Jans die niet naar de kant. Oosterwolde had overigens bij die pingel zijn 2e geel kunnen/moeten krijgen als Van Boekel die tackle of Berghuis gewoon met geel al had bestraft even ervoor. Edit: Zeroukki is blijkbaar linkshalf, nevermind. Tijd voor Bozenik btw.
 11. Vond het ook een overtreding, maar daarna staat Diemers ook te pitten met zijn halve interceptie. LIjkt overigens net als vorige week weer nergens op. Kokcu ook echt enorm slecht zeg.
 12. Enorm leuke aflevering weer, met mooie cliffhanger. Benieuwd naar volgende week. Inderdaad jammer van de afvaller.
 13. Vanmiddag weer lekker 90 minuten kijken naar groeiend gras. Waarschijnlijk vroege 1-0, om vervolgens achteruit te leunen en niet genoeg snelheid hebben om kansen te creeren op de counter. Oh en geef aub Bozenik de kans. Die U21 zou ook wel even kampioen worden he. Hebben nu 3 punten uit 3 potjes. Zit ook totaal geen lijn in het spel, niks.
×
×
 • Create New...