Jump to content

Dysproz

Leden
 • Posts

  7,259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Dysproz

 1. La Casa de Papel 4
   

  Spoiler

  Blijft een goede show natuurlijk, maar ik vond dit seizoen wel een beetje tegenvallen. Gandia plotline is veel te lang uitgerekt en het sloeg nergens op dat hij telkens overleefde en nauwelijks gewond raakte.

  Ze snijden zichzelf ook in de vingers door de beste personages te doden. Voor mij steken er drie bovenuit en dat zijn Professor, Berlin en Nairobi. Dat gezegd hebbende vond ik Bogota en met name Marseille wel tof dit seizoen.

   

 2. Vikings s6 gezien.  Blijft voor mij een show die heel goed is, maar nog zo veel beter had kunnen zijn. Zo veel gave personages, en cinematografie is fantastisch. Maar het verhaal heeft echt al een paar seizoenen veel issues. 

 3. Dan past hij dus niet in het spelletje van Ajax en is het gewoon een slechte aankoop van Overmars.

   

  Wilde verder alleen zeggen dat het vaak niet zo simpel is als "niet presteren = geen kwaliteit", terwijl veel mensen wel zo denken.

 4. 57 minuten geleden zei Elsjorro1990:

  Dan is die speler toch voor die volgende club een miskoop? Weet je überhaupt de definitie van een miskoop? “ een van de beste spelers van de Belgische competitie”? Nieuwsflash: dat was hij niet. Idem dito met bande. Ver van te voren werd er bij beide al door heel wat kenners van het Belgische voetbal een beetje lachend over gedaan dat Ajax überhaupt interesse had in die spelers. 
   

  nu is bande natuurlijk zwaar geblesseerd geraakt, maar marin is gewoon constant een vreselijke dissonant. Komt er in en doet werkelijk alles fout. Simpele balletjes verspelen, Passes over 5 meter die mis gaan. Brengt aanvallend niks, verdedigen ook niet. Maar heen miskoop jongens. 

  Ik zeg toch ook dat je hem een miskoop kunt noemen? Maar jij zegt dat hij niet op voetballen zit. Waarom blonk hij dan uit in de Belgische competitie en waarom haalt Ajax hem dan? Dat hij niet presteert kan heel veel redenen hebben en ligt lang niet altijd aan kwaliteit. Of zit Di Maria ook niet op voetballen omdat hij hopeloos faalde bij United?

 5. Hwb heeft gewoon gelijk. Er zijn meer dan genoeg voorbeelden van spelers die het bij de ene club fantastisch doen en bij de volgende club mislukken. Er zijn meer factoren dan alleen kwaliteit die meespelen in de prestaties van een speler. Je kan hem zeker een miskoop noemen. Maar als je een van de beste spelers van de Belgisch competitie bent heb je gewoon kwaliteiten om bij Ajax te slagen. 

×
×
 • Create New...